2010 Ağustos Anneleri

herkese merhaba bi kaç gündür sizlere uğrayamadım,
tansiyon düşüklüğüm çok yoğun bu ara dün hatta baya bi kötü oldum acile gittik o arada da 3 lü test sonuçlarımı aldık riskim baya yüksek çıktı bugün doktoruma göstericem ama dün bakan doktor amniyosentez öneriyoruz dedi sanırım o aşamaya kadar gidicez hayırlısı inş.
içim çok rahat çünkü ense kalınlıgı ve ikili testimiz temiz çıktı onlar temiz çıkınca 3 lü test istemiyolarmış bile ama ben tam o dönemde yeni doktora başlamıştım yapalım dedi tamam dedim
işte stres yaşamadan olmuyor sanırım...

umarım sizler iyisinizdir Allah herkese hayırlısını versin inş. cuma saati dualarımızı kabul etsin...

[/B]hoşbuldum şekerler,

yaa hava serin gibi yürüye yürüye gider biraz dolaşmış olurum diyodum ama vazmıgeçsem,40 dk sürer yürüsem üşürmüyüm acep?

bilmiyorum ki canım :) şekerim bu arada sana bebeğinin cinsiyetini kim söylemişti? hangi doktor?

gecmıs olsun canım... bu aralar dıkat etmek gerekıyo benımde cok dusuyo... basım falan cok donuuyo... ınsallah amnııyosenteze gerek kalamz canım... bebgın saglıklıdır... ıkılı testın temız cıtıktan sonra...

bilmiyorum ki canım :) şekerim bu arada sana bebeğinin cinsiyetini kim söylemişti? hangi doktor?

asiye hanım söledi ilkinde üstelik 11+6 idik,düşün yani benim oğlan edepsiz galiba:)).sonra ayrıntılı usg de diğer dr teyit etti %80 diyerek.(o zamanda 12+6 idik)

KIzlar sezen aksunun seyırlık degıl omurluk olsun dıye sarkısı var dınledınız mı hıc??? bu aralar facede cok dolanıyo... cok hosuma gıttı sarkı

Canım inşallah doktorun gerek görmez diyeceğim.Ama 2 li test iyi de çıksa ense kalınlığı normalde olsa 3lü veya 4 lü testte risk çıkınca amniyosentez öneriyorlar.Yani benim de öyle oldu 2 li testim ense kalınlığı falan normal ama 4 lü testim de risk az bişey yüksek çıktı.şimdi yarın amniyosentez oluyorum bakalım hayırlısı hepimiz için....

Offffff yaaaa bugün benim sinirlerimi bozmak için özellikle uğraşıyor birileri yaaaaaaaaaaa ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnnnn

çok giremiyorum ama fırsat buldukça burdayım malum bi bebğim daha var ve küçük
genelde denk geliyorum da slm veriyorum çoğunluk almıyor bi kaç kişi dışında
hadi alınganlık yapmamayım dedim ama
bazılarınız çalışıyorsunzu falan görmüyorsunuz onu da anlıyorum 11 kişi var forumda biriniz mi görmedi
neyse ben sinirliyim galiba bugün
hoşçakalın

Yazdıklarına cevap olarak fazla söyleyecek birşey bulamıyorum..Ağlayarak okudum ve sanki kendi sonucumu almışım gibi sevindim inanki..Canım benim allah sana sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve mis kokusunu doya doya içine çek..Hepimiz için aynı temennim tabiiki..Çok sevindim çok....

ben geldim kıslar
yemek yedim :) geldim

merhaba güzel enne adaylarııı.bir hafta daha bitti gittii çok şükür.çok geçmişi okuyamadım vaktim yok.herkese sağlıklı hafta sonu diliyorum.

merhaba canım evet bitti sayılır bide yarın geçerse:)
sen nasılsın

hmm anladım canım ne güzel acıda duymazsın inşallah kısacık zamanda biter
sonuçta çok güzel çıkcak hiç merak etme canım
dualarımız birbirimizle

:roflol::roflol:

selam canım hoşgeldin nasılsın

merhaba annecikopuyorumnanaktan biz idare ediyoruz işte sen nasılsın

ben de almadım canım hatta verdiğim 5 kg bile alamadım:kedi:
bakalım salı görcez inşallah bebeğim sağlıklıdırr

canımcım inşallah herşey yolunda gider bi sorun yaşamazsın
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımmŞeniz

slm kzılar nasılosınz?

selam canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

Beyazcığımm canım lütfen alınma..Bana da çoğu zaman aynı şey oluyor ama ben takmıyorum..Canım benim boşverrrrr....

canım 2 gündür sürekli arkadaşlarımız için dua ediyoruz... seni de ekleriz ne olacak :))) Ama hepimiz biliyoruz hepimizin içi rahat herkes gelip rahatlıkla güzel haberlerini verecek...

asiye hanım söledi ilkinde üstelik 11+6 idik,düşün yani benim oğlan edepsiz galiba:)).sonra ayrıntılı usg de diğer dr teyit etti %80 diyerek.(o zamanda 12+6 idik)

hıııı benimkini göremedi ozaman bana hiçbişey söylememişti cinsiyeti ile ilgili kikii :)))

slm kzılar nasılosınz?

canım hoşgeldin yazıyordum tamda ben sana... neden böyle düşündün ki ben elimden geldikçe herkese yanıt vermeye çalışıyorum... bundan sonra daha dikkatli olurum kendi adıma....

hoşgeldin şekerim naporsuuuunnn opuyorumnanaktan

ama ben hoşgeldin demiştimm:sinifsinif:

Beyazcığımm canım lütfen alınma..Bana da çoğu zaman aynı şey oluyor ama ben takmıyorum..Canım benim boşverrrrr....

şimdi tekrar gibi olcak ama bende hep bana mı oluyo bu demiştim geçenlerde çok kızdım hatta ama ben o ara sanırım defneye takıldım ondan farketmemişim canım kusura bakma...........bilmiyorumkismile

kızmasın kimse birbirine hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

angel saol tatlım bizde iyiz şükür annaanneye gidiyoruz şimdi çıkıcam hoşkalın..........:CüvCüv:

şimdi tekrar gibi olcak ama bende hep bana mı oluyo bu demiştim geçenlerde çok kızdım hatta ama ben o ara sanırım defneye takıldım ondan farketmemişim canım kusura bakma...........

kızmasın kimse birbirine hepinizi öpüyorum

biz yemegımızı yedık geldık.... kızlar nolur bozmayın morallerınızı olmamı...bebişler uzulmesın ... kızlar ben cok zeytın yıyorum bebgıme bır zararı olur mukı?? crez gıbı gıdıyo cayla falan...

ay hadi bakalım ananeye selamlarrr:))
güzel vakit geçirin mis missŞeniz

afiyet olsun yarasın canımın içiiopuyorumnanaktan
zeytinin bi zararı olmaz herhalde canım yaaa bilmiyorum kiibilmiyorumkismile

bakın kızlar milupa sayfasında ne buldum:))))

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos
Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. ılginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül
Başak bebeği mızmızdır, buna alışın. Diğer bebeklerden oldukça farklı olarak “rutin”e ihtiyaç duyar. Bu rutini değiştirmeyi düşünmeyin bile! Değişikliği sevmez. Çok yemek seçen ve zor beğenen bir bebek olabilir. Bu yüzden dikkat etmeniz gerekir. Ama başak bebeği sizden fazla birşey istemez. Temiz bir yatak odası ve sade giysiler bebeğinizin ağlamadan durmasına yetecektir. Azıcık ilgi onlara yeter, saatlerce kendi kendini basit oyunlarla oyalamasını ve eğlendirmesini bilir. Etrafındaki pek çok bebekten daha erken konuşur, çünkü aklından o kadar çok şey geçer ki onları bir an önce anlatması gerekir. Erken zamanlardan itibaren bu bebek annesinin küçük yardımcısı olur. Çünkü başkalarına yardım etmek, başak bebeklerinin en önemli özelliklerinden biridir. Başarıları hakkında fazla böbürlenmekten hoşlanmazlar çünkü doğaları gereği biraz utangaçtırlar.

afiyet olsun yarasın canımın içiiopuyorumnanaktan
zeytinin bi zararı olmaz herhalde canım yaaa bilmiyorum kiibilmiyorumkismile
[/QUOTE]

ayyy tatlım ıns ama bı otrusta 40 tane yıyorum... kendıme engelde olamıyorum... sızın var mı boyle ıstahla yedıgınız seyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…