- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
[/B]hoşbuldum şekerler,
yaa hava serin gibi yürüye yürüye gider biraz dolaşmış olurum diyodum ama vazmıgeçsem,40 dk sürer yürüsem üşürmüyüm acep?
herkese merhaba bi kaç gündür sizlere uğrayamadım,
tansiyon düşüklüğüm çok yoğun bu ara dün hatta baya bi kötü oldum acile gittik o arada da 3 lü test sonuçlarımı aldık riskim baya yüksek çıktı bugün doktoruma göstericem ama dün bakan doktor amniyosentez öneriyoruz dedi sanırım o aşamaya kadar gidicez hayırlısı inş.
içim çok rahat çünkü ense kalınlıgı ve ikili testimiz temiz çıktı onlar temiz çıkınca 3 lü test istemiyolarmış bile ama ben tam o dönemde yeni doktora başlamıştım yapalım dedi tamam dedim
işte stres yaşamadan olmuyor sanırım...
umarım sizler iyisinizdir Allah herkese hayırlısını versin inş. cuma saati dualarımızı kabul etsin...
bilmiyorum ki canım :) şekerim bu arada sana bebeğinin cinsiyetini kim söylemişti? hangi doktor?
merhaba annecikler,nasılsınız bakalım,bugün ayrı bi enerji aldım geçmişi okurken gerçi benden de kaynaklanabilir anneme gidicem de biraz daha iyim galiba :))
canım geçmiş olsun dikkat etmek lazım gerçekten işe bak yaa allahtan yakalmışsın....
öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
KIzlar sezen aksunun seyırlık degıl omurluk olsun dıye sarkısı var dınledınız mı hıc??? bu aralar facede cok dolanıyo... cok hosuma gıttı sarkı
tansiyon düşüklüğüm çok yoğun bu ara dün hatta baya bi kötü oldum acile gittik o arada da 3 lü test sonuçlarımı aldık riskim baya yüksek çıktı bugün doktoruma göstericem ama dün bakan doktor amniyosentez öneriyoruz dedi sanırım o aşamaya kadar gidicez hayırlısı inş.
içim çok rahat çünkü ense kalınlıgı ve ikili testimiz temiz çıktı onlar temiz çıkınca 3 lü test istemiyolarmış bile ama ben tam o dönemde yeni doktora başlamıştım yapalım dedi tamam dedim
umarım sizler iyisinizdir Allah herkese hayırlısını versin inş. cuma saati dualarımızı kabul etsin...
Offffff yaaaa bugün benim sinirlerimi bozmak için özellikle uğraşıyor birileri yaaaaaaaaaaa ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnnnn
iyi aksamlar...kimse yok sanirim...
1 aydir guzel haberlerinizi uzaktan takip ettim...Ben kendi sorunumu yazip sizleri uzmek istemedim..daha dogrusu endiselendirmek...cunku o zamanlarda herkes 2 li test yaptiriyordu...bendede boyle olur mu diye endiseye kapilmasinlar en iyisi uzaktan takip etmek diye dusundum...
neyseki Allahima sukurler olsun guzel haberi alip araniza donmekte varmis....
2 li testimiz ense olcumu normal cikmisti fakat 1 afta sonra kanda bakildiginda 30/1 risk grubundaydim...risk yuksek oldugu icin direk amniyosentez yapilmasi onerildi...karar vermek zordu...9 sene sonra bebegime kavusmusken onu riske atmak ve sonrasi....zor gunlerdi..cumartesi gunu emin ellerde operasyon yapildi ve dun kisa sonucumuzu aldik sukurler olsun hersey normal cikti...ladyfog arkadasimin dedigi gibi sanki yeniden dunyaya geldim uzerimden tonlarca yuk kalkti,nefes almaya basladim...
bugun kendi doktorumuza kontrole gittik...bebis saglikli cok sukur...cok hareketliydi...yerinde durmuyordu ki doktor teyzemiz cinsiyetine baksin...neyseki 10 dk ugras sonunda bi anlikta olsa gordu doktorumuz..bakin cikinti...erkek yani dedi...ben nasil yani dedim...12.haftada kiz gibi demistiniz dedim...sadece ufledim..cok az bi ihtimaldi o dedi...neyseki kendimi pek alistirmamistim...hala da alistirmiyorum..belki yine degiseilir..zaten ne onemi var ki...9 sene sonra gelmis..kokusuna dunyalari veririm...yeterki saglikla gelsin kucagima...
defnecim amniyosentez korkulcak oyle cok cok risk tasiyan bi islem degil...yeterki guvenilir ellerde yapilsin...5 dk suruyor...doktorun gerekli gorduyse yaptir derim...buyuk ihtimal sorun cikmiycak...kafan rahatlamis olur...
italyadan,ladyfog,Hallisna...o zor gunlerimden ozelinizden bana destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim...
italyadan canim darisi sana insallah...hic endise edilcek bi islem degilmis...
Allahim hepimizin bebislerini korusun...saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...
merhaba güzel enne adaylarııı.bir hafta daha bitti gittii çok şükür.çok geçmişi okuyamadım vaktim yok.herkese sağlıklı hafta sonu diliyorum.
evet canım lokal anesteziyle yapılacakmış bölgesel uyuşturmayla yani.İnan ki eskiden olsa iğneden kan aldırmaktan öyle korkardım ki şimdi vız geliyor hepsi hiç korkmuyorum.Geçen sağlık ocağında da nikah için kan vermeye gelmiş bi çift kız çocuğun başını yedi ayy nasıl kan alıcaklar ya ben korkuyorum of ya sen versene benim yerime ay uyuz oldum.Ben de korkardım ama okadar da değil.İçimden dedim şimdi evleniyorsunuz sonra karnında minicik bir yumoşun olsun bak korkuyor musun dedim ama içimden tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben hiç korkmuyorum hemen olsun bitsin istiyorum.
Sonucu da çok merak ediyorum...
ayyyy tatlım bende oncelerı korkardım bıde kan verınce 3 gun kıpırdatamazdım acıdan kolumu.. sımdı ooohoooo 3 gun ıcınde 6 kez kan verdımı bılıyorum vız gelıyo ınankı:):) bu arada nıkah ıcın kan vermeye gıtmemız bızım tam komedıydı... babm bızı sabahın korunde ac karna goturdu kı bılmıyoduk tokda verebılırmısız... eşimde nası hasta oksuruk tıksırık... hemsıre eşimin damarını bulamadı... baska hemsıre geldı aldı ama bu efrde benım kocıs bayıldı bayılcak zor tuttular yatırdılar falan:):) sonra akdenız anemısıne bakıyolar ya bıde onun sonucunu almaya gıttım hemsıreler tanımııyorum bıde haaa o sız hassas damadın nısnalısımısınız demıslerdı:):) kocısımın adı hassas damat kaldı oylelıkle:):)
kıslar selam nasılız bugün ?daha yeni girebildim kkya
Wild_Wild_Cat kullanıcısından alıntı
Ben de sevmiyorum yalnız yemeyi. Ama maalesef yalnız yemek zorundayım. Ay ne oldu sabah anlatayım. Sabah sabah yediğimin içinden cam parçası çıktı. Ödüm patlıyor acaba farketmeden yuttum mu? Ama ağzımda başka parça olsa batardı değil mi dilime falan??
ay canım dikkat et olurmu , gerçi bu hepimiziçin geçerli , gıda sektörü çok kötü oldu artık , artık insan ne yapacağını bilemez duurmda , canım benim neyin içinden çıktı am parçası merak ettim ?
merhaba annecikler,nasılsınız bakalım,bugün ayrı bi enerji aldım geçmişi okurken gerçi benden de kaynaklanabilir anneme gidicem de biraz daha iyim galiba :))
canım geçmiş olsun dikkat etmek lazım gerçekten işe bak yaa allahtan yakalmışsın....
öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
anladım canım , evet başka yoktur olsa zaten ağzında iken caının yakardı.
kızlar brnfr 8 dak sonra yemeğe geçeceğim , hiç kilo almadım hamileliğimin başlamsından buyana.
aşırı yemedim hiç ama son 10 gündür bana ne oldu bilmiyorum saat 11.30 da sabahları başlıyor midem kazınmaya. daha önce hiç böyle olmamıştım.
eşim oğluşum büyüyor ondan dolayı böylesin diyor , o büyüdükçe onun için yeterli oln gıdada artıyor diyor ama bilmiyorum.
daha önce dediğim gibi hiç yaşamadım , son 10 dakikam bitsede yemeğe gitsek çok acıktıımmmm ,
slm kzılar nasılosınz?
Beyazcığımm canım lütfen alınma..Bana da çoğu zaman aynı şey oluyor ama ben takmıyorum..Canım benim boşverrrrr....çok giremiyorum ama fırsat buldukça burdayım malum bi bebğim daha var ve küçük
genelde denk geliyorum da slm veriyorum çoğunluk almıyor bi kaç kişi dışında
hadi alınganlık yapmamayım dedim ama
bazılarınız çalışıyorsunzu falan görmüyorsunuz onu da anlıyorum 11 kişi var forumda biriniz mi görmedi
neyse ben sinirliyim galiba bugün
hoşçakalın
asiye hanım söledi ilkinde üstelik 11+6 idik,düşün yani benim oğlan edepsiz galiba:)).sonra ayrıntılı usg de diğer dr teyit etti %80 diyerek.(o zamanda 12+6 idik)
slm kzılar nasılosınz?
çok giremiyorum ama fırsat buldukça burdayım malum bi bebğim daha var ve küçük
bazılarınız çalışıyorsunzu falan görmüyorsunuz onu da anlıyorum 11 kişi var forumda biriniz mi görmedi
hoşçakalın
Yazdıklarına cevap olarak fazla söyleyecek birşey bulamıyorum..Ağlayarak okudum ve sanki kendi sonucumu almışım gibi sevindim inanki..Canım benim allah sana sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve mis kokusunu doya doya içine çek..Hepimiz için aynı temennim tabiiki..Çok sevindim çok....
hoşçakalın
Beyazcığımm canım lütfen alınma..Bana da çoğu zaman aynı şey oluyor ama ben takmıyorum..Canım benim boşverrrrr....
hoşçakalın
şimdi tekrar gibi olcak ama bende hep bana mı oluyo bu demiştim geçenlerde çok kızdım hatta ama ben o ara sanırım defneye takıldım ondan farketmemişim canım kusura bakma...........bilmiyorumkismile
kızmasın kimse birbirine hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
angel saol tatlım bizde iyiz şükür annaanneye gidiyoruz şimdi çıkıcam hoşkalın..........:CüvCüv:
biz yemegımızı yedık geldık.... kızlar nolur bozmayın morallerınızı olmamı...bebişler uzulmesın ... kızlar ben cok zeytın yıyorum bebgıme bır zararı olur mukı?? crez gıbı gıdıyo cayla falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?