2010 Ağustos Anneleri

ttlım sen yengecıde koysana belımı olur erken gelır bence bı yarısı bebişlerın...:):)

hoşgeldin şekerim naporsuuuunnn opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Canımmmm çok iyiyim yarın sabah erkenden cinsiyet öğrenmeye ve kuzumu görmeye gidiyorum ya bugün içim pır pır kaydirigubbakcemile3 ..çok özledimmmm kuzumuuuuuuuuuuuu

Hiç duymadım bir zararı olduğunu zeytinin..ye şekerim ye..afiyet olsun kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun yarasın canımın içiiopuyorumnanaktan
zeytinin bi zararı olmaz herhalde canım yaaa bilmiyorum kiibilmiyorumkismile

ayyy tatlım ıns ama bı otrusta 40 tane yıyorum... kendıme engelde olamıyorum... sızın var mı boyle ıstahla yedıgınız seyler....[/QUOTE]

40 mı :)) maşallah canımcımkaydirigubbakcemile3
bende hiç yok iştah felan :)
bi tek sevdiğim bişey var ama adını söylemicem canı çekmesin kimsenin:kedi:

hoşgeldin şekerim naporsuuuunnn opuyorumnanaktan

Canımmmm çok iyiyim yarın sabah erkenden cinsiyet öğrenmeye ve kuzumu görmeye gidiyorum ya bugün içim pır pır kaydirigubbakcemile3 ..çok özledimmmm kuzumuuuuuuuuuuuu

Hiç duymadım bir zararı olduğunu zeytinin..ye şekerim ye..afiyet olsun kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

ayyy canım ne güzel yaaa hadi bakalım güzel haberlerle dön bize :)
benimde salı belli olcak inşallah dediğin gibi bende çok özledim kuzumu beş haftadır görmüyorum:)
sen bişey hissediyomusun peki cinsiyet hakkında:)
bence benim oğlum olcakgamyoncuiremsu

Son düzenleme:
ttlım sen yengecıde koysana belımı olur erken gelır bence bı yarısı bebişlerın...:):)

:)) onu hiç düşünmedim inşallah en hayırlı zamanda gelirler kuzucuklarımız:))
koyuyorum hemen
opuyorumnanaktan

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz
Su grubunun bir belirtisi olarak, yengeç bebeği muhtemelen diğer bebeklere göre daha hassas ve duygusal olacaktır. Bu da "gözyaşı" demektir. Çok ağlar. Bu yüzden onu kucağa almak, ona dokunmak ya da onu rahat hissettirebilen diğer şeyler, çok büyük önem taşır. Kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyar. Evdeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok çabuk etkilenir. Bu konuda duyarlıdır. Onun yanında tartışmamaya çalışın. Ayrıca çok iştahlı bir bebektir. Büyük olasılıkla ona yemek yedirememe derdiniz olmayacaktır. Aile, yengeç bebeği için çok önemli bir kavramdır. Bu yüzden, özellikle de ailesi içerisinde ona kendini güvende hissettirmeli ve onu koruduğunuzu göstermelisiniz. Genellikle annesini rol model seçer, onun davranış ve tavırlarını taklit etmeye çalışır. Geçmişe dair anılarını saklamaya eğilimlidir. Kötü de olsa iyi de olsa, anılarını hafızasında tutar.

Hiç duymadım bir zararı olduğunu zeytinin..ye şekerim ye..afiyet olsun kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

tatlısım ayyy sen yarın yapamzsın şimdi:):) ne guzel bebgını gorcen yaaa bende gelıyım mı:):) ozledım kuzumu...

tamam ozman ben rahat rahat yıyeyım canım ya ohhh

ayyy tatlım ıns ama bı otrusta 40 tane yıyorum... kendıme engelde olamıyorum... sızın var mı boyle ıstahla yedıgınız seyler....

[/QUOTE]

:):) canım benım bızlerıde dusunurmus canları cekmesın dıye:):) tatlım 2 hafta gecsı goreyım senı nası yemeye baslıyosun... bıde yorulmaya falan baslarsan tamam artık ben yemek yerken nefes nefese kalıyorum yaaa:):)

selamlar canlar alınganlık yapmayalım lütfen çoğumuza aynı şeyler oluyor takmayalım kafamıza merhaba deyip iyi olduğumuzdan haberdar olmak yeterli oluyor şu aralar amniyosentez olacak arkadaşlarımıza destek olma zamanı canlarım o yüzden onlar için bol bol dua edip yanlarında olduğumuzu hissettimemiz lazım ki onlarda stressiz br şekilde bebişlerinin sağlıklı haberlerini alsınlar inşallah

canım ben yengec burcuyum ve yazanlara katılıyorum gecmsıı unutamıosun:):) bıde annem demıstı gecen mısafır gelmıs kız bebek varmıs 2 yasında dııyo bı gorsen okdar nazlıkı dıyo dokunsan aglıcak dıyo gozler henan dolmaya hazırdıyo:):) ama bebek dedginde cok aglamasın yaaa demiiiiii:)

buyrunnnnnnnnn
haklısın tatlım bosverın kızlar uzulmeyın kızmayın... bız sevıyoruz sızlerı yaaaa:):

ayyy tatlım ıns ama bı otrusta 40 tane yıyorum... kendıme engelde olamıyorum... sızın var mı boyle ıstahla yedıgınız seyler....

canım çok fazla yiyiyorsun içinde müthiş tuz olduğu için hamilelikte zararlı tuz 7 ayda falan allah korusun vucudunda şişmeler başlayabilir mümkün olduğu kadar tuzsuz yemek lazım azaltmaya çalış yada tuzsuz diyet zeytin al onlardan ye canım

aynneenn sana katılıyorummm canzi..Allah hepimiizn yardımcııs olsunnn.. tez zamanda kurtulsak saglıcakla bebeklerımızı bı kucagımza alsak ınsan tedırgın oluyor durduk yere bıle(bnde 2-3 gunudr kendımı hıc ıyı hıssetmıyorumm .bebegımı hıısedemıyorum aksama randewu aldım dayanamadım onu gorunce rahatlarım ınsallah bı sorun yoktur.senağlama

tatlısım ayyy sen yarın yapamzsın şimdi:):) ne guzel bebgını gorcen yaaa bende gelıyım mı:):) ozledım kuzumu...

tamam ozman ben rahat rahat yıyeyım canım ya ohhh

[/QUOTE]

:):) canım benım bızlerıde dusunurmus canları cekmesın dıye:):) tatlım 2 hafta gecsı goreyım senı nası yemeye baslıyosun... bıde yorulmaya falan baslarsan tamam artık ben yemek yerken nefes nefese kalıyorum yaaa:):)[/QUOTE]

:)))
tabi tatlım düşünmezmiyim hiç sizikaydirigubbakcemile3
ay inşallah çok ta iştahlanmam serde var azcık kg şimdi mutluyum vermektenkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan nasılsınn
haklısın sana sonuna kadar katılıyorum kocaman öpüyorummŞeniz

:)) ay nazlı bebekte zor dimi:))
hatta ben kızım olunca adını naz planlıyodum ama dedilerki çok nazlı olur vazgeçtim bendeeekaydirigubbakcemile3

ewt tuz onemlı azıda coguda zarar. gercekten 40 tane yıyıormusun merak ettım.. ben 10 zeytn=bır yumurtaya tekabul edıyor dıye bılıyorum ozmn sen gunde 4 yumurta yıyıorsun ekstra 2 yumurta daha yedıgını dusunursek hey masallah.bence 20 ye dusur:bbo:

hoşgeldin tatlım:)
sen neden tedirginsin
inşallah bi sorun çıkmaz canım iyidir bebeğin merak etmeŞeniz

canım benim merak etme lütfen çünkü 28 haftaya kadar çok düzenli olarak harektler hissedilmez yani bir gün hissedersin bir gün hissetmezsin yani çok istikrarlı olmaz hareketler merak etme lütfen bebişin yerinde sağlıklı ve keyfi yerindedir canım

haklısın tatlım normalde zeytınım az tuzlulardan ama sımdı yesıl zeytın yedıgım ama tansıyonum cok dusuk zaten hamılelıgımın basından berı 10/6 veya 9/7... dedıgın gıbı 6. 7. aylarda cok dıkkat etmek gerekıyo...

[
:)) ay nazlı bebekte zor dimi:))
hatta ben kızım olunca adını naz planlıyodum ama dedilerki çok nazlı olur vazgeçtim bendeeekaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

tatlım bıde naz koyarsan adını bır omur ugras dur ondan onra varya:):):) hadı sen yıne bı yere kadar kocası ugrassın omur boyu.. bende dsunuyodum nazlı veya narın koymayı aynısını banada soyledıler... hamılelıgımde baya zor gecınce ılk zamnları bıde bu ısmı koy sonra hep ugras dedıler... vazgectım bende:):)

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan nasılsınn
haklısın sana sonuna kadar katılıyorum kocaman öpüyorummŞeniz

hoşbulduk tatlımm allaha şükürler olsun ki iyiyim allahın sonuna kadar hepimiz iyi etsin inşallah canım bende seni ço çok öpüyorum tatlışım

İnanır mısın hiççççç bir tahminim yok :))) Bilmiyorum gerçekten..Özlem - Hallisna ve aslı biliyorlar sırf eşim için kız olsun çokkk istiyorum çünkü eşimin ailesinde hiçççç kız yok..Ama inan benim için hiç farketmez kuzum sağlıkla gelsin annesine babasına başka birşey istemem..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım ben yemiyorum şeyma arkadaşımız yiyiyormuş benim önerimi okudun sen ona canım

canım benım ıcın rahat olsun bebkler bazen endıselendırıyolar annelerını yaramaz sıpacıklar:):) bıseyı yoktur bebişinin... bıde kız bebekler daha nazlı oluyolar bu konuda canım hareketlerı bıle nazlı nazlı oluyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…