bakın kızlar milupa sayfasında ne buldum:))))
ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos
Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. İlginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.
BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül
Başak bebeği mızmızdır, buna alışın. Diğer bebeklerden oldukça farklı olarak “rutin”e ihtiyaç duyar. Bu rutini değiştirmeyi düşünmeyin bile! Değişikliği sevmez. Çok yemek seçen ve zor beğenen bir bebek olabilir. Bu yüzden dikkat etmeniz gerekir. Ama başak bebeği sizden fazla birşey istemez. Temiz bir yatak odası ve sade giysiler bebeğinizin ağlamadan durmasına yetecektir. Azıcık ilgi onlara yeter, saatlerce kendi kendini basit oyunlarla oyalamasını ve eğlendirmesini bilir. Etrafındaki pek çok bebekten daha erken konuşur, çünkü aklından o kadar çok şey geçer ki onları bir an önce anlatması gerekir. Erken zamanlardan itibaren bu bebek annesinin küçük yardımcısı olur. Çünkü başkalarına yardım etmek, başak bebeklerinin en önemli özelliklerinden biridir. Başarıları hakkında fazla böbürlenmekten hoşlanmazlar çünkü doğaları gereği biraz utangaçtırlar.
biz yemegımızı yedık geldık.... kızlar nolur bozmayın morallerınızı olmamı...bebişler uzulmesın ... kızlar ben cok zeytın yıyorum bebgıme bır zararı olur mukı?? crez gıbı gıdıyo cayla falan...
afiyet olsun yarasın canımın içiiopuyorumnanaktan
zeytinin bi zararı olmaz herhalde canım yaaa bilmiyorum kiibilmiyorumkismile
hoşgeldin şekerim naporsuuuunnn opuyorumnanaktan
ttlım sen yengecıde koysana belımı olur erken gelır bence bı yarısı bebişlerın...:):)
ayyy tatlım ıns ama bı otrusta 40 tane yıyorum... kendıme engelde olamıyorum... sızın var mı boyle ıstahla yedıgınız seyler....
canım ben yengec burcuyum ve yazanlara katılıyorum gecmsıı unutamıosun:):) bıde annem demıstı gecen mısafır gelmıs kız bebek varmıs 2 yasında dııyo bı gorsen okdar nazlıkı dıyo dokunsan aglıcak dıyo gozler henan dolmaya hazırdıyo:):) ama bebek dedginde cok aglamasın yaaa demiiiiii:):)) onu hiç düşünmedim inşallah en hayırlı zamanda gelirler kuzucuklarımız:))
koyuyorum hemenopuyorumnanaktan
YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz
Su grubunun bir belirtisi olarak, yengeç bebeği muhtemelen diğer bebeklere göre daha hassas ve duygusal olacaktır. Bu da "gözyaşı" demektir. Çok ağlar. Bu yüzden onu kucağa almak, ona dokunmak ya da onu rahat hissettirebilen diğer şeyler, çok büyük önem taşır. Kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyar. Evdeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok çabuk etkilenir. Bu konuda duyarlıdır. Onun yanında tartışmamaya çalışın. Ayrıca çok iştahlı bir bebektir. Büyük olasılıkla ona yemek yedirememe derdiniz olmayacaktır. Aile, yengeç bebeği için çok önemli bir kavramdır. Bu yüzden, özellikle de ailesi içerisinde ona kendini güvende hissettirmeli ve onu koruduğunuzu göstermelisiniz. Genellikle annesini rol model seçer, onun davranış ve tavırlarını taklit etmeye çalışır. Geçmişe dair anılarını saklamaya eğilimlidir. Kötü de olsa iyi de olsa, anılarını hafızasında tutar.
selamlar canlar alınganlık yapmayalım lütfen çoğumuza aynı şeyler oluyor takmayalım kafamıza merhaba deyip iyi olduğumuzdan haberdar olmak yeterli oluyor şu aralar amniyosentez olacak arkadaşlarımıza destek olma zamanı canlarım o yüzden onlar için bol bol dua edip yanlarında olduğumuzu hissettimemiz lazım ki onlarda stressiz br şekilde bebişlerinin sağlıklı haberlerini alsınlar inşallah
ayyy tatlım ıns ama bı otrusta 40 tane yıyorum... kendıme engelde olamıyorum... sızın var mı boyle ıstahla yedıgınız seyler....
selamlar canlar alınganlık yapmayalım lütfen çoğumuza aynı şeyler oluyor takmayalım kafamıza merhaba deyip iyi olduğumuzdan haberdar olmak yeterli oluyor şu aralar amniyosentez olacak arkadaşlarımıza destek olma zamanı canlarım o yüzden onlar için bol bol dua edip yanlarında olduğumuzu hissettimemiz lazım ki onlarda stressiz br şekilde bebişlerinin sağlıklı haberlerini alsınlar inşallah
Canımmmm çok iyiyim yarın sabah erkenden cinsiyet öğrenmeye ve kuzumu görmeye gidiyorum ya bugün içim pır pır kaydirigubbakcemile3 ..çok özledimmmm kuzumuuuuuuuuuuuu
Hiç duymadım bir zararı olduğunu zeytinin..ye şekerim ye..afiyet olsun kaydirigubbakcemile2
canım ben yengec burcuyum ve yazanlara katılıyorum gecmsıı unutamıosun:):) bıde annem demıstı gecen mısafır gelmıs kız bebek varmıs 2 yasında dııyo bı gorsen okdar nazlıkı dıyo dokunsan aglıcak dıyo gozler henan dolmaya hazırdıyo:):) ama bebek dedginde cok aglamasın yaaa demiiiiii:)
canım çok fazla yiyiyorsun içinde müthiş tuz olduğu için hamilelikte zararlı tuz 7 ayda falan allah korusun vucudunda şişmeler başlayabilir mümkün olduğu kadar tuzsuz yemek lazım azaltmaya çalış yada tuzsuz diyet zeytin al onlardan ye canım
aynneenn sana katılıyorummm canzi..Allah hepimiizn yardımcııs olsunnn.. tez zamanda kurtulsak saglıcakla bebeklerımızı bı kucagımza alsak ınsan tedırgın oluyor durduk yere bıle(bnde 2-3 gunudr kendımı hıc ıyı hıssetmıyorumm .bebegımı hıısedemıyorum aksama randewu aldım dayanamadım onu gorunce rahatlarım ınsallah bı sorun yoktur.senağlama
aynneenn sana katılıyorummm canzi..Allah hepimiizn yardımcııs olsunnn.. tez zamanda kurtulsak saglıcakla bebeklerımızı bı kucagımza alsak ınsan tedırgın oluyor durduk yere bıle(bnde 2-3 gunudr kendımı hıc ıyı hıssetmıyorumm .bebegımı hıısedemıyorum aksama randewu aldım dayanamadım onu gorunce rahatlarım ınsallah bı sorun yoktur.senağlama
canım çok fazla yiyiyorsun içinde müthiş tuz olduğu için hamilelikte zararlı tuz 7 ayda falan allah korusun vucudunda şişmeler başlayabilir mümkün olduğu kadar tuzsuz yemek lazım azaltmaya çalış yada tuzsuz diyet zeytin al onlardan ye canım
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan nasılsınn
haklısın sana sonuna kadar katılıyorum kocaman öpüyorummŞeniz
ayyy canım ne güzel yaaa hadi bakalım güzel haberlerle dön bize :)
benimde salı belli olcak inşallah dediğin gibi bende çok özledim kuzumu beş haftadır görmüyorum:)
sen bişey hissediyomusun peki cinsiyet hakkında:)
bence benim oğlum olcakgamyoncuiremsu
tatlısım ayyy sen yarın yapamzsın şimdi:):) ne guzel bebgını gorcen yaaa bende gelıyım mı:):) ozledım kuzumu...
gellll seymacımmmm gellll tanıdık doktor nasıl olsa seni de araya sokarız :)))))
Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz iyi haberler ile geleceğiz :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Canımmmmm bak gör akşam bir göreceksin bebeğini için rahatlayacak..Moralin yerine gelecek..hepimizin böyle dopinglere ihtiyacı oluyor çok iyi etmişsin randevu alıp gitmekle..
ewt tuz onemlı azıda coguda zarar. gercekten 40 tane yıyıormusun merak ettım.. ben 10 zeytn=bır yumurtaya tekabul edıyor dıye bılıyorum ozmn sen gunde 4 yumurta yıyıorsun ekstra 2 yumurta daha yedıgını dusunursek hey masallah.bence 20 ye dusur:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?