haklısın tatlım normalde zeytınım az tuzlulardan ama sımdı yesıl zeytın yedıgım ama tansıyonum cok dusuk zaten hamılelıgımın basından berı 10/6 veya 9/7... dedıgın gıbı 6. 7. aylarda cok dıkkat etmek gerekıyo...
[
:)) ay nazlı bebekte zor dimi:))
hatta ben kızım olunca adını naz planlıyodum ama dedilerki çok nazlı olur vazgeçtim bendeeekaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlımm allaha şükürler olsun ki iyiyim allahın sonuna kadar hepimiz iyi etsin inşallah canım bende seni ço çok öpüyorum tatlışım
İnanır mısın hiççççç bir tahminim yok :))) Bilmiyorum gerçekten..Özlem - Hallisna ve aslı biliyorlar sırf eşim için kız olsun çokkk istiyorum çünkü eşimin ailesinde hiçççç kız yok..Ama inan benim için hiç farketmez kuzum sağlıkla gelsin annesine babasına başka birşey istemem..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tatlısım ayyy sen yarın yapamzsın şimdi:):) ne guzel bebgını gorcen yaaa bende gelıyım mı:):) ozledım kuzumu...
gellll seymacımmmm gellll tanıdık doktor nasıl olsa seni de araya sokarız :)))))
Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz iyi haberler ile geleceğiz :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Canımmmmm bak gör akşam bir göreceksin bebeğini için rahatlayacak..Moralin yerine gelecek..hepimizin böyle dopinglere ihtiyacı oluyor çok iyi etmişsin randevu alıp gitmekle..
doğrudur canım bende ilk günden beri hissediyorum oğlan diye annemler falanda öle diyor:) ama bakalım hayırlısı:)
seninde Allah gönlüne göre versin canım opuyorumnanaktan
Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz iyi haberler ile geleceğiz :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Benim gözümde hep sen zapzayıf biri olarak canlanıyorsun ..yoksa kilolu musun ?????kaydirigubbakcemile3Ben bu arada zayıf hamılelrı cok kıskanıyorum yaaaa... lutfen tum hamıleler kılo alsın....::):):):))))
Benim gözümde hep sen zapzayıf biri olarak canlanıyorsun ..yoksa kilolu musun ?????kaydirigubbakcemile3
burcummm gor bak o ozamn kesın oglan... annelerın hıssettıklerı yuzde 90 dogru cıkıyo hep bende hep kız dıye hıssetmıstım kız geldı...:)
Ben bu arada zayıf hamılelrı cok kıskanıyorum yaaaa... lutfen tum hamıleler kılo alsın....::):):):))))
yok tatlım cok kılolu degılım ama cok zayıfta degılım... tam orta ama 9. ayda nolcamı tahmın edemıyorum kendımden korkuyorum... boyum 1.68 kılom 66 9. ayda bı 82-83 rahat olcam galıba.....
bencede oğlan :))
kociş inatla kız diyor ama bence oğlan:)
hayırlısı bakalım
bende zayıf değilim yaaa
orta kilolu:))
ama ben hamile kaldıktan sonra verdim çünkü abur cuburu kesince 5 kg gitti bileydim baştan yemezdim:))
9.ayda çok güzel bi anne olucan merak etmeeeŞeniz
bu arada göbeğimin resmini çektim ama yüzümde çıktığı için paylaşamıcam sizinle
yok tatlım cok kılolu degılım ama cok zayıfta degılım... tam orta ama 9. ayda nolcamı tahmın edemıyorum kendımden korkuyorum... boyum 1.68 kılom 66 9. ayda bı 82-83 rahat olcam galıba.....
seymacım aynı kilo ve boydayız kaydirigubbakcemile3 ama ben sanmıyorum 80 lere çıkacağımı :))) belki 72 yi görebilirim ama :))))
yuzunu karalayıp koyyyy lutfennn cok merak edıyorum ben...:)
herkeseeeeeee selamm :)
Gercekten mı:):):) ınsallah tatlım almasak... ama annem bana hamıleyken 65le kalmıs 80le dogum yapmıs buda benı korkutuyo... bıde kız olunca kalcada genısledı halıyle
kiloo konusunu napcaz bakalım kızlar.. bence şimdi dikkatli gitmek gerek,sonra daha çok iştah açılıyomuş ve bununla beraber kilo alınıyoo..
dr.um bana sen 20 kilo alınca bebek 5 kilo doğmuyo dedi :) en idali 12 kilo dedi..
....................
:))
ama bilmiyorum ki yüklemeyi :))
tatlısım yazıyo gobuslerı ekleme topıgınde eklesene hadı... bende dusunuyorum sımdı eklemeyı .... ama uzerımde sıyah badı var... o yuzden bellı olmaz gobusum herhalde ... :)
evet benim de boyun 1,68 hamile kaldığımda 64kg dım... şimdi 66,5 olmuşumdur :))) bu zamandan sonra her ay 3 kg alsak bile 15 kg eder 2 de şimdi var 17 kg ile kapatırızz Allahın izni ile :Saruboceq: ki o da en fazla :))) inş. yanılmam tabi bu tezimde eheheh[/QU
benım hayalımde hep 8 kılo alamk var sadece... oglan bebklerı olcakalr bu yonden sanslılar ama... sadece gobuse alıyolar... ınsallah bebk klo alsın anne almasın fazla.... emzırme donemlerınde verıyomusun kılo ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?