2010 Ağustos Anneleri

Ben 70 kiloydum hamile kalmadan önce....şu an 16 haftalık oldum ve 69 kiloyum...iyimi kötümü bilmiyorum ama aşırı halsizlik var...

peki canım yemek yiyebiliyor musun? hem yiyip hem kilo mu veriyorsun? eğer kendi ihtiyaçlarını da yeteri kadar karşılayamıyorsan bebek zaten senin depolarını kullanıyor... halsiz kalman çok normal... kendine bakmalısın biraz...

benim geriye bir 9-10 kg lık şansım var hala neyse dikkatli almak lazım... hamileyiz deyip yemeklere cuplamamak gerekiyor kaydirigubbakcemile3

haklısın canım, sonra o kilolar bize kalıcak.. sen 2 canlısın muhabbetini artık bitirmek gerekiyor.. sonra kendimizi beğenmicez, morelimiz bozulcak.. dolap değiştirmek zorunda kalmayalım .)) hem emzirerken insan daha çok acıkıyomuş.. hamilelik döneminde sonra lohusa döneminde de kilo alan bayan çok..

Gercekten mı:):):) ınsallah tatlım almasak... ama annem bana hamıleyken 65le kalmıs 80le dogum yapmıs buda benı korkutuyo... bıde kız olunca kalcada genısledı halıyle

canım ya ilerleyen aylarda hiç anlaşılmıyormuş nasıl kilo alındığı ben 77 kilo ile kaldım tek hedefim 87 olabilmek fazlasını almak istemiyorum şimdi 81 kiloyum siz bana göre şanslısınız canım kilolu oldunmu daha zor valla

Allah yardımcın olsun canım... boğaza dur demek gerçekten çok zor... şu zamana kadar sırf bu yüzden dur diyememekten hiç rejim yapamadım

Zaten bebek doğduktan 6 ay sonra yolluyorlarmış sanırım

Canım bak;(Toplamda,4 kez gönderi yapıyorlar, bana sadece hamilelik seti geldi, bakalım diğerleri de gelsin de bi) :teytey:

Hamileyim Gönderimi: Hamile olan üyelerimize gönderilir.
(Bebeğimi beklerken kitapçığı,bebek bakımı ile ilgili DVD,Huggies ve nivea bebek ürün numuneleri :dance:)
İlk Kaşığım Gönderimi: Bebeğinizin 5. ayından itibaren gönderilir.

Büyüyorum Gönderimi: Bebeğinizin 8. ayından itibaren gönderilir.

İlk Doğumgünüm Gönderimi: Bebeğinizin 11. ayından itibaren gönderilir.

dogru canım... ınsallah cok kılo alamzsın... doktorumla konusmayı dusunuyorum bende ne bıleyım soyle cok kılo aldırmıcak bı yemek lıstesı ıstıcem... cunku bı kılo alırsam sankı bıdaha veremıcekmsıım gıbı gelıyo... cunku tum akrabalrım dogumdan sonrakı kılolarını veremedıler annem harıc

Allah yardımcın olsun canım... boğaza dur demek gerçekten çok zor... şu zamana kadar sırf bu yüzden dur diyememekten hiç rejim yapamadım

canım benim sağol allah bebeklerimize sağlık versin onlar iyi olsunda benim hayatım hep rejim yap ver sonra geri al diye geçti valla doğum sonrası vermek istiyorum bir daha geri almamacasına canıım

işte tatlım yahudı malı olunca ben bıraz dusunuyorum... bıde korkuyorum bu dıs ulkeler bızım genetıgımızı bozmak ıcın herseyı yapıyolar o yuzden turk malı kullanmayı dusunuyorum... bu yogurtlar falan hıccc kullanmayı dusunmuyorum kendı yogurdumu kendım gunluk mayalıycam ıns...

Merak edenler için;geçen hamileiğimde üye olmuştum hatta düşük yaptığımda getirmişlerdi kargo hiçbir ücret ödemedim hatta eşime bırakıp gittiler evin adresini verdim bulamayınca kargocu beni aradı eşimin dükkanına bırakmasını söyledim bıraktı gitti
Bu kadar çok gözüktüğüne bakmayın ablam hilekarlık yapıp hamile gibi benim için üye olmuş onlarıda topladm ondan onun için 2 şer tane Paket içeriği;
Mektup,(ayrıca bilgilendirme msjları geyor özel günlerde msj felan atıyorlar),cd,kitapçık
Alt değiştirme,banyo,masaj nasıl yaprtırılır anlatılıyor kitapçıkta çok güzel ayrıntılı bilgiler var
1 adet yeni doğan huggies bez,1 paket kremli ıslak mendil nivea (pakette 5 adet var)
Vücut şampuanı,pişik onarıcı krem,olay,sos el kremi,Stell-Tee emzren anneler için çay numuneleri,indirim kuponu migros ve tansaş larda geçerli %20,ve buz dolabı magneti....
(umarım yasak değldir :))

Son düzenleme:

cok hos gorunuyo ama... nese denerız bızde bı bakalım...

canım bana verdi ben çok aşırı yemiyorum ama hiç anlamyorsun alıyorsun canım ben üç haftada 2 kilo aldım inanki aşırı bir yememde olmadı ama bakalım işte allah yardımcım olsun ama işte ben hep yatıyorum doktorum iyi bile almıyorsun diyor

ıyı canım gercekten yattıgın halde bencede ole bı kılo almamsıssın masallah...

Bu da oluşum resminin olduğu hayatımın en büyük starı yazan magnetimiz

yerım ben onu suna bak star olmus beyfendı sımcıden:):)

kızlarrr hamıleyken fındık yemek bebgın nesıne ıyı gelıyodu????

Beyazcığımm canım lütfen alınma..Bana da çoğu zaman aynı şey oluyor ama ben takmıyorum..Canım benim boşverrrrr....

ama ben hoşgeldin demiştimm:sinifsinif:

kzılar herkes üstüne alınmasın lütfen
yanlış anlaşılmalar oluyor bazen tabi ama hep böyle denk geldi bu aralar valla bana neyse ağzımızın tadını bozmayalım
anlattıklarıyla ilgilenmesek de en azından selam verelnelrin selamını alalım yeter
özlemcim üstüne alınma lütfen sen yoktun bileŞeniz

ışte bu kadaaaarrrr...vereliniortak
Gözün aydın canım. En kötüsü bu olur umarım.
Artık tadını çıkaralım değil mi?zemuszemus

Kızlar sonunda geçmii bitirip geldim herkese iyi günler..
Ay tam bizi anlatıyorsun bizdede sağlık ocağında salak hemşire kocamı deneme tahtası gibi soktu iğneyi çıkardı kaç defa bulamadı sonunda yaptı ama dışarı çıktık hastanye gitmeye tam yürüyorduk adam sapsarı olmuştu bayıldı bayılcak sokak oratasnda ne korkmuştum yaa bide benimkinin daha kolunu sıkmadan kocakoca damarları gözüküyor yani kaydirigubbakcemile3
Aman boşver ben ist geldim evi bi süpürdüm sldim sonra grip oldum 6 gündür oratalığı bile doplayasım yok battı balık yan gider çok beyenmeyen gelsin kendi yapsın dimi yani :)
Bana da oluyor canım genelde kimse iyi aksamlar felan demeden gidiyor ben kendi kendime deyip çıkıyorum takmıyorum onuda hiç takamıcam walla yeterince derdim var şuan...
Günde en fazla 5 zeytin yeter zaten yumurta bilmem ne bi sürü şey yiyiyoruz canım dikkat et...
Ben başağım keşke oğlumda başak olsa bi tarafmı da yırtsam başak olmayacak dedem aslan erkeğiydi hiiç anlaşamasdık hep kavga inş oğluşum öyle omas ben aslanlarla pek anlaşamam ama yengeçlerle anlaşırım :jeyyar:
burcummm gor bak o ozamn kesın oglan... annelerın hıssettıklerı yuzde 90 dogru cıkıyo hep bende hep kız dıye hıssetmıstım kız geldı...:)
Ben hep kız hissediyordum %90 kız diye herkes öle diyordu dr erkeğe benziyo diyince zoyynnk oldum yani kaydirigubbakcemile3
Ben bu arada zayıf hamılelrı cok kıskanıyorum yaaaa... lutfen tum hamıleler kılo alsın....::):):):))))
Aynen bende bizim bi abla 4 kilo almıştı doğumdan sonra eskisinden daha zayıf hale eldi :bbo:
Gercekten mı:):):) ınsallah tatlım almasak... ama annem bana hamıleyken 65le kalmıs 80le dogum yapmıs buda benı korkutuyo... bıde kız olunca kalcada genısledı halıyle
Annem eskiden hep 45 kiloymuş hiç kilo alamazmış ama 3 hamleliğindede hep 22-25 kilo alırmış inşallah ona benzemem...
Ahh ahh keşke 61 le hamile kaldım 66,5 lerdeyim gittikçede gidiyor dr da kızdı napiim öyle aman aman yemiyorum dedim tartı öyle demiyor ama dedi hep açım hep açım ne yapayım öleyim mi yani aklinialirimsmile
teşekkürler teysesi gerçi sadece şuan sadece kılçık gibi omuriliğimiz gözüküyo fotoda ama neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…