Ben 70 kiloydum hamile kalmadan önce....şu an 16 haftalık oldum ve 69 kiloyum...iyimi kötümü bilmiyorum ama aşırı halsizlik var...
benim geriye bir 9-10 kg lık şansım var hala neyse dikkatli almak lazım... hamileyiz deyip yemeklere cuplamamak gerekiyor kaydirigubbakcemile3
Gercekten mı:):):) ınsallah tatlım almasak... ama annem bana hamıleyken 65le kalmıs 80le dogum yapmıs buda benı korkutuyo... bıde kız olunca kalcada genısledı halıyle
canım ya ilerleyen aylarda hiç anlaşılmıyormuş nasıl kilo alındığı ben 77 kilo ile kaldım tek hedefim 87 olabilmek fazlasını almak istemiyorum şimdi 81 kiloyum siz bana göre şanslısınız canım kilolu oldunmu daha zor valla
:))
ama bilmiyorum ki yüklemeyi :))
tatlısım yazıyo gobuslerı ekleme topıgınde eklesene hadı... bende dusunuyorum sımdı eklemeyı .... ama uzerımde sıyah badı var... o yuzden bellı olmaz gobusum herhalde ... :)
ya bende de siyah var
ama belli oluyor azcuk:))
Zaten bebek doğduktan 6 ay sonra yolluyorlarmış sanırım
canım ya ilerleyen aylarda hiç anlaşılmıyormuş nasıl kilo alındığı ben 77 kilo ile kaldım tek hedefim 87 olabilmek fazlasını almak istemiyorum şimdi 81 kiloyum siz bana göre şanslısınız canım kilolu oldunmu daha zor valla
Allah yardımcın olsun canım... boğaza dur demek gerçekten çok zor... şu zamana kadar sırf bu yüzden dur diyememekten hiç rejim yapamadım
Canım bak;(Toplamda,4 kez gönderi yapıyorlar, bana sadece hamilelik seti geldi, bakalım diğerleri de gelsin de bi) :teytey:
Hamileyim Gönderimi: Hamile olan üyelerimize gönderilir.
(Bebeğimi beklerken kitapçığı,bebek bakımı ile ilgili DVD,Huggies ve nivea bebek ürün numuneleri :dance:)
İlk Kaşığım Gönderimi: Bebeğinizin 5. ayından itibaren gönderilir.
Büyüyorum Gönderimi: Bebeğinizin 8. ayından itibaren gönderilir.
İlk Doğumgünüm Gönderimi: Bebeğinizin 11. ayından itibaren gönderilir.
Merak edenler için;geçen hamileiğimde ye olmuştm hatta düük yaptığımda getirmişlerdi kargo hiçbir ücret ödemedim hatta eşime bırakıp gittiler onun dükkan adresini vermiştim.
Bu kadar çok gözüktüğüne bakmayın ablam hilekarlık yapıp hamile gibi benim için üye olmuş onlarıda topladm ondan onun için 2 şer tane Paket içeriği;
Mektup,(ayrıca bilgilendirme msjları geyor özel günlerde msj felan atıyorlar),cd,kitapçık
Alt değiştirme,banyo,masaj nasıl yaprtırılır anlatılıyor kitapçıkta çok güzel ayrıntılı bilgiler var
1 adet yeni doğan huggies bez,1 paket kremli ıslak mendil nivea (pakette 5 adet var)
Vücut şampuanı,pişik onarıcı krem,olay,sos el kremi,Stell-Tee emzren anneler için çay numuneleri,indirim kuponu migros ve tansaş larda geçerli %20,ve buz dolabı magneti....
(umarım yasak değldir :))
dogru canım... ınsallah cok kılo alamzsın... doktorumla konusmayı dusunuyorum bende ne bıleyım soyle cok kılo aldırmıcak bı yemek lıstesı ıstıcem... cunku bı kılo alırsam sankı bıdaha veremıcekmsıım gıbı gelıyo... cunku tum akrabalrım dogumdan sonrakı kılolarını veremedıler annem harıc
canım bana verdi ben çok aşırı yemiyorum ama hiç anlamyorsun alıyorsun canım ben üç haftada 2 kilo aldım inanki aşırı bir yememde olmadı ama bakalım işte allah yardımcım olsun ama işte ben hep yatıyorum doktorum iyi bile almıyorsun diyor
herkese merhaba bi kaç gündür sizlere uğrayamadım,
tansiyon düşüklüğüm çok yoğun bu ara dün hatta baya bi kötü oldum acile gittik o arada da 3 lü test sonuçlarımı aldık riskim baya yüksek çıktı bugün doktoruma göstericem ama dün bakan doktor amniyosentez öneriyoruz dedi sanırım o aşamaya kadar gidicez hayırlısı inş.
içim çok rahat çünkü ense kalınlıgı ve ikili testimiz temiz çıktı onlar temiz çıkınca 3 lü test istemiyolarmış bile ama ben tam o dönemde yeni doktora başlamıştım yapalım dedi tamam dedim
işte stres yaşamadan olmuyor sanırım...
umarım sizler iyisinizdir Allah herkese hayırlısını versin inş. cuma saati dualarımızı kabul etsin...
Beyazcığımm canım lütfen alınma..Bana da çoğu zaman aynı şey oluyor ama ben takmıyorum..Canım benim boşverrrrr....
canım 2 gündür sürekli arkadaşlarımız için dua ediyoruz... seni de ekleriz ne olacak :))) Ama hepimiz biliyoruz hepimizin içi rahat herkes gelip rahatlıkla güzel haberlerini verecek...
hıııı benimkini göremedi ozaman bana hiçbişey söylememişti cinsiyeti ile ilgili kikii :)))
canım hoşgeldin yazıyordum tamda ben sana... neden böyle düşündün kiben elimden geldikçe herkese yanıt vermeye çalışıyorum... bundan sonra daha dikkatli olurum kendi adıma....
hoşgeldin şekerim naporsuuuunnn opuyorumnanaktan
ama ben hoşgeldin demiştimm:sinifsinif:
iyi aksamlar...kimse yok sanirim...
1 aydir guzel haberlerinizi uzaktan takip ettim...Ben kendi sorunumu yazip sizleri uzmek istemedim..daha dogrusu endiselendirmek...cunku o zamanlarda herkes 2 li test yaptiriyordu...bendede boyle olur mu diye endiseye kapilmasinlar en iyisi uzaktan takip etmek diye dusundum...
neyseki Allahima sukurler olsun guzel haberi alip araniza donmekte varmis....
2 li testimiz ense olcumu normal cikmisti fakat 1 afta sonra kanda bakildiginda 30/1 risk grubundaydim...risk yuksek oldugu icin direk amniyosentez yapilmasi onerildi...karar vermek zordu...9 sene sonra bebegime kavusmusken onu riske atmak ve sonrasi....zor gunlerdi..cumartesi gunu emin ellerde operasyon yapildi ve dun kisa sonucumuzu aldik sukurler olsun hersey normal cikti...ladyfog arkadasimin dedigi gibi sanki yeniden dunyaya geldim uzerimden tonlarca yuk kalkti,nefes almaya basladim...
bugun kendi doktorumuza kontrole gittik...bebis saglikli cok sukur...cok hareketliydi...yerinde durmuyordu ki doktor teyzemiz cinsiyetine baksin...neyseki 10 dk ugras sonunda bi anlikta olsa gordu doktorumuz..bakin cikinti...erkek yani dedi...ben nasil yani dedim...12.haftada kiz gibi demistiniz dedim...sadece ufledim..cok az bi ihtimaldi o dedi...neyseki kendimi pek alistirmamistim...hala da alistirmiyorum..belki yine degiseilir..zaten ne onemi var ki...9 sene sonra gelmis..kokusuna dunyalari veririm...yeterki saglikla gelsin kucagima...
defnecim amniyosentez korkulcak oyle cok cok risk tasiyan bi islem degil...yeterki guvenilir ellerde yapilsin...5 dk suruyor...doktorun gerekli gorduyse yaptir derim...buyuk ihtimal sorun cikmiycak...kafan rahatlamis olur...
italyadan,ladyfog,Hallisna...o zor gunlerimden ozelinizden bana destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim...
italyadan canim darisi sana insallah...hic endise edilcek bi islem degilmis...
Allahim hepimizin bebislerini korusun...saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...
Ay tam bizi anlatıyorsun bizdede sağlık ocağında salak hemşire kocamı deneme tahtası gibi soktu iğneyi çıkardı kaç defa bulamadı sonunda yaptı ama dışarı çıktık hastanye gitmeye tam yürüyorduk adam sapsarı olmuştu bayıldı bayılcak sokak oratasnda ne korkmuştum yaa bide benimkinin daha kolunu sıkmadan kocakoca damarları gözüküyor yani kaydirigubbakcemile3ayyyy tatlım bende oncelerı korkardım bıde kan verınce 3 gun kıpırdatamazdım acıdan kolumu.. sımdı ooohoooo 3 gun ıcınde 6 kez kan verdımı bılıyorum vız gelıyo ınankı:):) bu arada nıkah ıcın kan vermeye gıtmemız bızım tam komedıydı... babm bızı sabahın korunde ac karna goturdu kı bılmıyoduk tokda verebılırmısız... eşimde nası hasta oksuruk tıksırık... hemsıre eşimin damarını bulamadı... baska hemsıre geldı aldı ama bu efrde benım kocıs bayıldı bayılcak zor tuttular yatırdılar falan:):) sonra akdenız anemısıne bakıyolar ya bıde onun sonucunu almaya gıttım hemsıreler tanımııyorum bıde haaa o sız hassas damadın nısnalısımısınız demıslerdı:):) kocısımın adı hassas damat kaldı oylelıkle:):)
Aman boşver ben ist geldim evi bi süpürdüm sldim sonra grip oldum 6 gündür oratalığı bile doplayasım yok battı balık yan gider çok beyenmeyen gelsin kendi yapsın dimi yani :)Ohhh süpürdüm sildim bir tek oturma odam kaldı.
Kayınvalidem de sabahtan beri yıkayayım balkonunu camını deyip duruyor.
Ben yıkarım dedim kaçkere yıkayacaktım da en sonunda sabrım taştı verdim hortumu
eline yıka dedim bir de çok pismiş camım öyle dedi ben de dedim biliyorum
pis olduğunu.Daha 20 gün önce yıkadım camı oysa.Balkonu da 1 haftayı geçmiştir heralde.Bir de demez mi ancak bukadar temizleniyormuş allah allah yaaaaaa.
Balkon bu kış günü ne kadar temiz durur ki.Ben yaz günü nasıl uğraşıyorum o balkonla tek tek duvarlarını heryerini yıkıyorum.Şimdi yapamıyorum haliyle uzanamyorum fırçayla falan ne zamandır.Oturup temizlik mi düşüneyim şimdi canım sıkıldı vala.....
Bana da oluyor canım genelde kimse iyi aksamlar felan demeden gidiyor ben kendi kendime deyip çıkıyorum takmıyorum onuda hiç takamıcam walla yeterince derdim var şuan...şimdi tekrar gibi olcak ama bende hep bana mı oluyo bu demiştim geçenlerde çok kızdım hatta ama ben o ara sanırım defneye takıldım ondan farketmemişim canım kusura bakma...........
kızmasın kimse birbirine hepinizi öpüyorum
Günde en fazla 5 zeytin yeter zaten yumurta bilmem ne bi sürü şey yiyiyoruz canım dikkat et...biz yemegımızı yedık geldık.... kızlar nolur bozmayın morallerınızı olmamı...bebişler uzulmesın ... kızlar ben cok zeytın yıyorum bebgıme bır zararı olur mukı?? crez gıbı gıdıyo cayla falan...
Ben başağım keşke oğlumda başak olsa bi tarafmı da yırtsam başak olmayacakbakın kızlar milupa sayfasında ne buldum:))))
ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos
Aslan bebeği herşeyden önce gürültülü bir bebektir. Yani uzunca bir süre uykuyu unutabilirsiniz. Ne yapar ne eder kendini size duyurur ve ne istediğini size anlatana kadar da durmaz. İlginizin ve dikkatinizin merkezinde olmak ister. Bütün aileyi bir mıknatıs gibi kendine çeker ve etrafında pervane ettirir. Aslan bebeği gösterilerine erken başlar; seyirciyi sever. Bu yüzden pek çok aslan bebeği ileride büyük bir star olur. Rekabetçi bir yapısı vardır. Sık sık diğer bebeklerle kavgaya tutuşup yaralanabilir. Oyun alanında ya da herhangi bir sosyal çevrede eğer ilginin merkezindeyse çok kolay arkadaş edinir ve arkadaşlığını başarıyla sürdürür. Ama rolünü, sorumluluklarını ve hatta oyuncaklarını paylaşma konusuna gelince, büyük zorluklar yaşar. O kral/kraliçedir çünkü. Kuralları koyan o olmalıdır.
BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül
Başak bebeği mızmızdır, buna alışın. Diğer bebeklerden oldukça farklı olarak “rutin”e ihtiyaç duyar. Bu rutini değiştirmeyi düşünmeyin bile! Değişikliği sevmez. Çok yemek seçen ve zor beğenen bir bebek olabilir. Bu yüzden dikkat etmeniz gerekir. Ama başak bebeği sizden fazla birşey istemez. Temiz bir yatak odası ve sade giysiler bebeğinizin ağlamadan durmasına yetecektir. Azıcık ilgi onlara yeter, saatlerce kendi kendini basit oyunlarla oyalamasını ve eğlendirmesini bilir. Etrafındaki pek çok bebekten daha erken konuşur, çünkü aklından o kadar çok şey geçer ki onları bir an önce anlatması gerekir. Erken zamanlardan itibaren bu bebek annesinin küçük yardımcısı olur. Çünkü başkalarına yardım etmek, başak bebeklerinin en önemli özelliklerinden biridir. Başarıları hakkında fazla böbürlenmekten hoşlanmazlar çünkü doğaları gereği biraz utangaçtırlar.
Ben hep kız hissediyordum %90 kız diye herkes öle diyordu dr erkeğe benziyo diyince zoyynnk oldum yani kaydirigubbakcemile3burcummm gor bak o ozamn kesın oglan... annelerın hıssettıklerı yuzde 90 dogru cıkıyo hep bende hep kız dıye hıssetmıstım kız geldı...:)
Aynen bende bizim bi abla 4 kilo almıştı doğumdan sonra eskisinden daha zayıf hale eldi :bbo:Ben bu arada zayıf hamılelrı cok kıskanıyorum yaaaa... lutfen tum hamıleler kılo alsın....::):):):))))
Annem eskiden hep 45 kiloymuş hiç kilo alamazmış ama 3 hamleliğindede hep 22-25 kilo alırmış inşallah ona benzemem...Gercekten mı:):):) ınsallah tatlım almasak... ama annem bana hamıleyken 65le kalmıs 80le dogum yapmıs buda benı korkutuyo... bıde kız olunca kalcada genısledı halıyle
Ahh ahh keşke 61 le hamile kaldım 66,5 lerdeyim gittikçede gidiyor dr da kızdı napiim öyle aman aman yemiyorum dedim tartı öyle demiyor ama dedi hep açım hep açım ne yapayım öleyim mi yani aklinialirimsmileevet benim de boyun 1,68 hamile kaldığımda 64kg dım... şimdi 66,5 olmuşumdur :))) bu zamandan sonra her ay 3 kg alsak bile 15 kg eder 2 de şimdi var 17 kg ile kapatırızz Allahın izni ile :Saruboceq: ki o da en fazla :))) inş. yanılmam tabi bu tezimde eheheh
teşekkürler teysesi gerçi sadece şuan sadece kılçık gibi omuriliğimiz gözüküyo fotoda ama neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?