2010 Ağustos Anneleri

ben çıkıyorum canlarrr
hepinize güzel bir hafta sonu diler meleklerinizi ve sizi kocaman öperimmm

Aminnn inşallah inşallahhhhhhhh:ecrin_bebek:

inş. canım sen ne zaman geliyosun türkiyeye burda yaptırıcaksın dimi
hayırlısıyla atlatıp temiz sonuçlarımızıda alırız inş.

Evet canım benimkini Prof Hayri Ermiş yapacak istanbulda..20 Mart için aldım randevumu..18. haftamın sonuna doğru olmuş oluyor bana da öyle dedi zaten seninkini biraz geç yapmak istiyorum 18 -19. haftada gel demişti bana..Ben doktoruma çok güvendiğim için gerçekten içim çok rahat..Seninde öyle olsun..dualarım seninle..çok sevgiler

yolun yarısını tamamlıyoruz artık doğumu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz konularını konuşuyoruz:) sayılı günümüz kaldı sağlıkla doğuracağız hepimiz.. mucizelerimize vakitlice kavuşacağız inş..

artık göstersinler amaaa.. yedir annesi çikolataları kıpır kıpır olsun.. o enerjiyle bacaklarını da açar kimbilirkaydirigubbakcemile3

düzelttim canım.. kızlar erkekleri yakalamak hatta geçmek üzere..bayanssulusmile

merhaba hallisina.opuyorumnanaktan
memnun olurum eklersen.
yaşım 33
son adet tarihi kasımın ilk haftası 9 kasım diyelim
cinsiyeti erkek
henüz ismi yok...
son kilo durumum 58 sanırım.

iyi akşamlarrr
defne25 ÇOOKK SEVıNDıM zaten biz iyi çıkacağını biliyoruz inş ama doktorda dediyse tamamdır. geçmiş olsun.
ben bygün ev işleri alışveri derken yordum kuzumu sanırım sağ tarafıma 3 kere ağrı girdi. geçti şükür.

geçmiş olsun canım çok yorma kendini.

merhaba hallisina.opuyorumnanaktan
memnun olurum eklersen.
yaşım 33
son adet tarihi kasımın ilk haftası 9 kasım diyelim
cinsiyeti erkek
henüz ismi yok...
son kilo durumum 58 sanırım.

canım tahmini doğum tarihi? ve 2-3lü test falan yaptırdınmı? 58 ilk hamile kaldığın kilo mu?

Son düzenleme:
geçen aynısını bende yaptım canım ve soluğu acilde aldım çok sancılanınca..
şükür bişey yoktu ama doktor hem dikkat etmemi hemde bol su içmemi söyledi.. aman dikkat diyim bende..

merhaba güzel anneler ve bebişleri bu gün kendime kıyafet aldım 1 tane pantolon 1 tanede altlı üstlü takım aldım bebişimede hastane çıkışı aldık hepsi bir birinden güzel eminönünde çok çeşit var istanbulda oturan annelere tavsiye ederim çok yorulduk bebişimle kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz

geçen aynısını bende yaptım canım ve soluğu acilde aldım çok sancılanınca..
şükür bişey yoktu ama doktor hem dikkat etmemi hemde bol su içmemi söyledi.. aman dikkat diyim bende..

evet daha dikkat edeceğim artık. şimdi bebeğin hareketlerini hissetmeyince zor oluyor nasıl olduğunu merak ediyor insan. doktorada 2 hafta sonra gidicem. tepikler gelmeye başlasa rahatlıcam valla. hissedenlere nasıl imreniyorum anlatamam:)sırnaşık şey neysee o iyi olsun beklerim artık.

sağol canım yormamaya çalışıyorum ama hafta içi iş var bende şaşırıdm vakit yetmiyor. bilmiyorumkismile
çalışınca zor grçekten Allah kolaylık versin
kadın olmak başlıbaşına zor.:sinifsinif:
canım tahmini doğum tarihi? ve 2-3lü test falan yaptırdınmı?
doğum tarihini tam olarak söylemedi doktor.
bende konuşmaktan unutuyorum sormayı .bilmiyorumkismile
bir dahaki kontrolde sorayım.
test yaptırmaya gerek duymadım canım.

merhaba güle güle kullanın canım...

halisnacım ayrıntılı ultrasyonda tahmini doğum tarihim 4 ağustos çıktı haberin olsun canım düzeltirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…