merhaba pınarcımmm
halisnanında dediği gibi ne kıymetli bıdığı varmışşkaydirigubbakcemile3
artık haftaya görürsün inşallah
yaa hadi salı bende göremezsemmmohaoldumsmile
neyse hayırlısı onlar sağlıklı olsunlarda 1 ay sonra öğrenelim dimi cinsiyetlerii:kedi:
öperim seni kocamannnopuyorumnanaktan
Ay inşallah angelcığımmmm :)) yani bu kadar göstermedi bizi merakta bıraktı ya kendisi kuzumu tebrik ediyorum gerçekten kaydirigubbakcemile3
evet evet artık bırakamayız birbirimizi
büyük bi aşkla bağlıyız meleklerimize
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alcağımız günleride göreceğiz inşallahhopuyorumnanaktan
inş. canım sen ne zaman geliyosun türkiyeye burda yaptırıcaksın dimi
hayırlısıyla atlatıp temiz sonuçlarımızıda alırız inş.
yolun yarısını tamamlıyoruz artık doğumu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz konularını konuşuyoruz:) sayılı günümüz kaldı sağlıkla doğuracağız hepimiz.. mucizelerimize vakitlice kavuşacağız inş..Ayyy başkanım yaa doğru diyorsun biraz geçmiş okudum da ..ne günlermiş..bak düşün wild wild cat diyorki yaa keseyi gördük ama daha bebeği göremedik falan..hele ben bhcg derdine düşmüşüm size sorup duruyorum değerim şu çıktı bu çıktı acaba normal mi diye ..sen de beni rahatlatmak için merak etme herşeyin normal diye mesajlar atmışsın bana :)))) dediğin gibi biz o günleri atlattık ayol bu saatten sonra kuzularımız ne bizi ne de biz onları bırakmayız artık..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
artık göstersinler amaaa.. yedir annesi çikolataları kıpır kıpır olsun.. o enerjiyle bacaklarını da açar kimbilirkaydirigubbakcemile3merhaba pınarcımmm
halisnanında dediği gibi ne kıymetli bıdığı varmışşkaydirigubbakcemile3
artık haftaya görürsün inşallah
yaa hadi salı bende göremezsemmmohaoldumsmile
neyse hayırlısı onlar sağlıklı olsunlarda 1 ay sonra öğrenelim dimi cinsiyetlerii:kedi:
öperim seni kocamannnopuyorumnanaktan
evet evet artık bırakamayız birbirimizi
büyük bi aşkla bağlıyız meleklerimize
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alcağımız günleride göreceğiz inşallahhopuyorumnanaktan
düzelttim canım.. kızlar erkekleri yakalamak hatta geçmek üzere..bayanssulusmilemerhaba kızlar biz doktordan gedik biraz önce ve cinsiyeti kız olarak değişti bebeğimin:)))) doktor kilona dikkat et fazla yeme ddedi.1 ayda 3 kiloya yakın almışım fazla dedi. 3 lü test için kan verdim haftaya çıkacak herkesin tüm sonuçları güzel çıkar inşallah. Halisnacık listede bizi düzeltirsin artık öptüm hepinizi
geçmiş olsun canım çok yorma kendini.iyi akşamlarrr
defne25 ÇOOKK SEVİNDİM zaten biz iyi çıkacağını biliyoruz inş ama doktorda dediyse tamamdır. geçmiş olsun.
ben bygün ev işleri alışveri derken yordum kuzumu sanırım sağ tarafıma 3 kere ağrı girdi. geçti şükür.
geçmiş olsun canım çok yorma kendini.
merhaba hallisina.opuyorumnanaktan
memnun olurum eklersen.
yaşım 33
son adet tarihi kasımın ilk haftası 9 kasım diyelim
cinsiyeti erkek
henüz ismi yok...
son kilo durumum 58 sanırım.
geçen aynısını bende yaptım canım ve soluğu acilde aldım çok sancılanınca..iyi akşamlarrr
defne25 ÇOOKK SEVİNDİM zaten biz iyi çıkacağını biliyoruz inş ama doktorda dediyse tamamdır. geçmiş olsun.
ben bygün ev işleri alışveri derken yordum kuzumu sanırım sağ tarafıma 3 kere ağrı girdi. geçti şükür.
geçen aynısını bende yaptım canım ve soluğu acilde aldım çok sancılanınca..
şükür bişey yoktu ama doktor hem dikkat etmemi hemde bol su içmemi söyledi.. aman dikkat diyim bende..
çalışınca zor grçekten Allah kolaylık versinsağol canım yormamaya çalışıyorum ama hafta içi iş var bende şaşırıdm vakit yetmiyor. bilmiyorumkismile
doğum tarihini tam olarak söylemedi doktor.canım tahmini doğum tarihi? ve 2-3lü test falan yaptırdınmı?
merhaba güle güle kullanın canım...merhaba güzel anneler ve bebişleri bu gün kendime kıyafet aldım 1 tane pantolon 1 tanede altlı üstlü takım aldım bebişimede hastane çıkışı aldık hepsi bir birinden güzel eminönünde çok çeşit var istanbulda oturan annelere tavsiye ederim çok yorulduk bebişimle kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz
yok 58 şimdiki kilom 52 hamile kaldığım kilo..canım tahmini doğum tarihi? ve 2-3lü test falan yaptırdınmı? 58 ilk hamile kaldığın kilo mu?
merhaba güle güle kullanın canım...
yok 58 şimdiki kilom 52 hamile kaldığım kilo..
halisnacım ayrıntılı ultrasyonda tahmini doğum tarihim 4 ağustos çıktı haberin olsun canım düzeltirsin
rica ederim.. sağlıkla büyüsün bebişin inş..hallisna eklediğin için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?