2010 Ağustos Anneleri

gecmıs olsun canım...Allahım bıdaha gostermesın ıns... cok dıkkat et kendıne tatlımmm

canımmmmmmmmm cok sevındım coookkk okadar mutlu oldum kı ben bılıyodum cok saglıklı senın bebısın...Allahın ıznıyle hıc bısey olmaz ıns...

kızlar yeni katıldım aranıza bende 16+3 günlük hamişim bende agustos annesiyim yani

hosgeldın tatlım... Saglıkla alırsın kucagına ıns...

ayyyy meraktamı bıraktı yıne sıpacık anneyı vede bızı... pınar abla senınle burcunun bebısının cınsıyetını acayıp merak edıyorum valla... suprız dizi gıbı oldular ha..:):).

gule gule kullanın canım... ohhh ne guzelll anne-bebiş alısverısını yapmısıınız...:)

Kızlar bugun ılce genelınde net yoktu... giremeyınce çatladımmm...
Ve benım acılen sormam gereken bı soru var... Benım gogusumden sıkınca sıvı akıyo... o ne? sizdede akıyomu baktınız mı hıc:???

kız anneleri kulübüne yeni bir üye katıldı:)

halisnacım kızımla beni de listede güncellersen seviniriz ...

hihoyyyt

Kızlar merhaba bugün anca girebildik...
Maaşallah maaşallah...
Aman dikkat canım ikiz daha zordur tabi inşallah bieycik olmayacak sağıkla doğacaklar...
Ayy çok sevindim canım sonuçlarnda iyi çıkacak bak göreceksin...
kızlar yeni katıldım aranıza bende 16+3 günlük hamişim bende agustos annesiyim yani
Hoşgeldin aramıza pardon :ecrin_bebek: hoşgeldiniz aramıza :)
Bahaneyle daha sık göreceksin bebişini canım,bence kızdır kesin ayıp diye göstermiyor heralde bıcırık :)
Evet yaa sanki dün öğrendim bebişimin olacağını öteki gibi olursa diye çok korkmuştum şimdi ohoo 5. ay biticek neredeyse :)
Aman sağlıklı olsunda ama braz şaşırmışsındır kız deyip erkek çıkan duydumda erkek deyip kız ilk defa ayy bizimde kız olarak değişmesin
ıyi günlerde kulanın anne bebiş...
Bazı annelerde erkenden süt gibi bir sıvı gelirmş merak etme canım benden gelmedi ama normalmiş,gerçi ben hep kontrol ediyorum bakıyorum ucuna felan delik melikte yok nası süt gelicek anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
hayırlı sağlıklı olsun inş.. prensesi ekledim hemencecik listemize...
44 kız 44 erkek eşitiz... bakalım hangisi baskın çıkacak..
Bir zamanlar erkekler uçmuştu kızlar kesn geçer :)

Son düzenleme:
Kmse kalmamış biz yatıyoruz,bugün bütün yediklermzi çıkardık aç aç uyuruz inşallah ama gribtim neredeyse iyileştik sayılır öksürük dışında buna da şükür iyi geceler...

merhabalar ben de yeni katıldım aranıza benim oğlum 16+4 haftalık oldu teyzeleri.eşitliği bozduk 45 e 44 önde mi olduk :)
hepinize sevgiler..

canım sakın sıkma onu .kolostrum ilk süt o aşı niyetine sakın sıkmaaaaaaaaaaohaoldumsmile

iyi pazarlar canlarım o sıvı gelebilirmiş normalmiş canım benden gelmedi ama sakın sıkma sıkınca allah korusun erken doğum başlama ihtimali oluyormuş canım sen yinede doktoruna danış tatlım

Çok işim var ama şu bebek şeylerine bakmaktan kalkamıyorum pc başından kaydirigubbakcemile3 neler neler buldum yan yatırma yastığından 6 fonksiyonlu termometreye kadar fiyat araştırması yaptım birkaç siteden sonra satan birkaç mağazaya gidip fyat karşılaştırması yapıp ürünlere bakıcam sonra alacaklarım için para biriktiricem tabi koçiş izin verirse gereksiz dicek yine ama olsun hayal kurmak ta güzel aklinialirimsmile

slm kızlar...ben 18+4 gunluk hamıleyım göğüsümü sıkınca boyle sut gıbı bırsey gelıyor acaba normalmı sızlerde boyle bırseyle karsılastınızmı:?.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…