amin hepimizinki sağlıkla ve de güzellikle gelsin...tamamdıryerimseniben
rica ederim.. sağlıkla büyüsün bebişin inş..
selam kızlar...uzun bi aradan sonra sizleri özledim.malesef bi süre uzak kaldım sizlerden çünkü bebişlerimden birinde plesentasında kanama yaşandı.. uzun süre yatakdan kalkmadım... çok şükür şu an iyim. ama dr umun söylediği kadarıyla dikkatli olmalıyım....sizler nasılsınız ne var ne yok?
Kızlar merhaba ben geldim ama kimse yok:çok üzgünüm:
Yazıp çıkıcam hemen zaten.
Doktordan geldik amniyosentez oldum.
Çok şükür işlem esnasında bir sorun çıkmadı.
Doktorum da baya güvenilir geldi bana.
Ama uyuşturmadan aldı suyu
Neyseki öyle çok çok acı veren bir işlem değil.
Kan aldırmaktan daha az acıyor.Karından olunca
biraz daha kötü oluyor insan.2 orta bir de küçük şırıngayı doldurdular.
Bana çok gibi geldi ama okadar alınması gerekliymiş.
Usg eşliğinde yaptı zaten bebişim de uslu uslu durdu.
Sonra biraz kan aktı bebişime neyseki kesildi.Şimdi
Biraz karnımda hafif sancı oluyor.Onun dışında hiçbirşeym yok.
İstirahat etmemi ev işi yapmamamı söyledi.
Bir de doktor beni baya rahatlattı.Riskin okadar da yüksek değil dedi.
Ölçümleri de gayet normalmiş.Büyük ihtimalle temiz gelicek sonucum.
Şimdi bu yaramaz hiç durmuyor öyle bir vuruyor ki karnımakaydirigubbakcemile3
Neyse ben kaçtım kociş arabayı servise götürdü gelmeden kaçayım
Bir mesaj yazıp çıkıcam dedim.Görmesin netin başında..
Bir ara yine girmeye çalışırım hoşçakalınhihoyyyt
kızlar yeni katıldım aranıza bende 16+3 günlük hamişim bende agustos annesiyim yani
Selam kızlar dün söylemiştim ya bugün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz diye ..gittiikkkkk :))) ve göstermediiiiii :)))) allahım ne haraketli bir kuzum var bir durmadı yerinde doktor teyzesi de bakamadı tabiiki..sonra benimki durmaya karar verdi ama bacaklarını bir güzel çapraz yaptı ve göstermedi..olsun ne yapalım bir hafta daha bekleyeceğiz artık öğrenmek için :)))
Başkanım bugün ekleyemeyeceksin beni yine listeye kaydirigubbakcemile3
ama kuzumu gördüm ya ohhhhh öyle huzur doluyumki..
Neyse bu arada canımmm Defneciğimin yanaklarından öpüyorum ve ona geçmiş olsun diyorum..
darısı sevgili Missgrafik ve benim başıma..bizde kazasız belasız cırrttt diye atlatacağız inşallahhh..
merhaba güzel anneler ve bebişleri bu gün kendime kıyafet aldım 1 tane pantolon 1 tanede altlı üstlü takım aldım bebişimede hastane çıkışı aldık hepsi bir birinden güzel eminönünde çok çeşit var istanbulda oturan annelere tavsiye ederim çok yorulduk bebişimle kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz
hayırlı sağlıklı olsun inş.. prensesi ekledim hemencecik listemize...kız anneleri kulübüne yeni bir üye katıldı:)
halisnacım kızımla beni de listede güncellersen seviniriz ...
hihoyyyt
Maaşallah maaşallah...kızlaar biz geldık.hepınıze tesekkur ederım guzel yorumlarınız desteklerınız ıcın..aksam gıttık doktra bebısı gorduk rahatladık bıraz ıyı dedı doktrumuz orda hareket edıyordu kıpır kıpır elleırı kolları ıyı dedı. bnm tansıyon dusuk halıyle bas agrısı bıde mıde bulantısı kendımden baska bıseyı hıısedemıyorum.bıde deıgınız gıbı kız cocukları heralde nazlı oluyor :) yawrum benım. 219 grm olmus maşallah tu tu..sımdı 3 hafta soranyı beklıcezz ınşallah sabırla bekleeyebılrım.kafamda kuruntu yapmadan..
Aman dikkat canım ikiz daha zordur tabi inşallah bieycik olmayacak sağıkla doğacaklar...selam kızlar...uzun bi aradan sonra sizleri özledim.malesef bi süre uzak kaldım sizlerden çünkü bebişlerimden birinde plesentasında kanama yaşandı.. uzun süre yatakdan kalkmadım... çok şükür şu an iyim. ama dr umun söylediği kadarıyla dikkatli olmalıyım....sizler nasılsınız ne var ne yok?
Ayy çok sevindim canım sonuçlarnda iyi çıkacak bak göreceksin...Kızlar merhaba ben geldim ama kimse yok:çok üzgünüm:
Yazıp çıkıcam hemen zaten.
Doktordan geldik amniyosentez oldum.
Çok şükür işlem esnasında bir sorun çıkmadı.
Doktorum da baya güvenilir geldi bana.
Ama uyuşturmadan aldı suyu
Neyseki öyle çok çok acı veren bir işlem değil.
Kan aldırmaktan daha az acıyor.Karından olunca
biraz daha kötü oluyor insan.2 orta bir de küçük şırıngayı doldurdular.
Bana çok gibi geldi ama okadar alınması gerekliymiş.
Usg eşliğinde yaptı zaten bebişim de uslu uslu durdu.
Sonra biraz kan aktı bebişime neyseki kesildi.Şimdi
Biraz karnımda hafif sancı oluyor.Onun dışında hiçbirşeym yok.
ıstirahat etmemi ev işi yapmamamı söyledi.
Bir de doktor beni baya rahatlattı.Riskin okadar da yüksek değil dedi.
Ölçümleri de gayet normalmiş.Büyük ihtimalle temiz gelicek sonucum.
Şimdi bu yaramaz hiç durmuyor öyle bir vuruyor ki karnımakaydirigubbakcemile3
Neyse ben kaçtım kociş arabayı servise götürdü gelmeden kaçayım
Bir mesaj yazıp çıkıcam dedim.Görmesin netin başında..
Bir ara yine girmeye çalışırım hoşçakalınhihoyyyt
Hoşgeldin aramıza pardon :ecrin_bebek: hoşgeldiniz aramıza :)kızlar yeni katıldım aranıza bende 16+3 günlük hamişim bende agustos annesiyim yani
Bahaneyle daha sık göreceksin bebişini canım,bence kızdır kesin ayıp diye göstermiyor heralde bıcırık :)Selam kızlar dün söylemiştim ya bugün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz diye ..gittiikkkkk :))) ve göstermediiiiii :)))) allahım ne haraketli bir kuzum var bir durmadı yerinde doktor teyzesi de bakamadı tabiiki..sonra benimki durmaya karar verdi ama bacaklarını bir güzel çapraz yaptı ve göstermedi..olsun ne yapalım bir hafta daha bekleyeceğiz artık öğrenmek için :)))
Başkanım bugün ekleyemeyeceksin beni yine listeye kaydirigubbakcemile3
ama kuzumu gördüm ya ohhhhh öyle huzur doluyumki..
Neyse bu arada canımmm Defneciğimin yanaklarından öpüyorum ve ona geçmiş olsun diyorum..
darısı sevgili Missgrafik ve benim başıma..bizde kazasız belasız cırrttt diye atlatacağız inşallahhh..
Evet yaa sanki dün öğrendim bebişimin olacağını öteki gibi olursa diye çok korkmuştum şimdi ohoo 5. ay biticek neredeyse :)Ayyy başkanım yaa doğru diyorsun biraz geçmiş okudum da ..ne günlermiş..bak düşün wild wild cat diyorki yaa keseyi gördük ama daha bebeği göremedik falan..hele ben bhcg derdine düşmüşüm size sorup duruyorum değerim şu çıktı bu çıktı acaba normal mi diye ..sen de beni rahatlatmak için merak etme herşeyin normal diye mesajlar atmışsın bana :)))) dediğin gibi biz o günleri atlattık ayol bu saatten sonra kuzularımız ne bizi ne de biz onları bırakmayız artık..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Aman sağlıklı olsunda ama braz şaşırmışsındır kız deyip erkek çıkan duydumda erkek deyip kız ilk defa ayy bizimde kız olarak değişmesinmerhaba kızlar biz doktordan gedik biraz önce ve cinsiyeti kız olarak değişti bebeğimin:)))) doktor kilona dikkat et fazla yeme ddedi.1 ayda 3 kiloya yakın almışım fazla dedi. 3 lü test için kan verdim haftaya çıkacak herkesin tüm sonuçları güzel çıkar inşallah. Halisnacık listede bizi düzeltirsin artık öptüm hepinizi
ıyi günlerde kulanın anne bebiş...merhaba güzel anneler ve bebişleri bu gün kendime kıyafet aldım 1 tane pantolon 1 tanede altlı üstlü takım aldım bebişimede hastane çıkışı aldık hepsi bir birinden güzel eminönünde çok çeşit var istanbulda oturan annelere tavsiye ederim çok yorulduk bebişimle kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz
Bazı annelerde erkenden süt gibi bir sıvı gelirmş merak etme canım benden gelmedi ama normalmiş,gerçi ben hep kontrol ediyorum bakıyorum ucuna felan delik melikte yok nası süt gelicek anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3Kızlar bugun ılce genelınde net yoktu... giremeyınce çatladımmm...
Ve benım acılen sormam gereken bı soru var... Benım gogusumden sıkınca sıvı akıyo... o ne? sizdede akıyomu baktınız mı hıc:???
Bir zamanlar erkekler uçmuştu kızlar kesn geçer :)hayırlı sağlıklı olsun inş.. prensesi ekledim hemencecik listemize...
44 kız 44 erkek eşitiz... bakalım hangisi baskın çıkacak..
Kızlar bugun ılce genelınde net yoktu... giremeyınce çatladımmm...
Ve benım acılen sormam gereken bı soru var... Benım gogusumden sıkınca sıvı akıyo... o ne? sizdede akıyomu baktınız mı hıc:???
Kızlar bugun ılce genelınde net yoktu... giremeyınce çatladımmm...
merhabalar ben de yeni katıldım aranıza benim oğlum 16+4 haftalık oldu teyzeleri.eşitliği bozduk 45 e 44 önde mi olduk :)
hepinize sevgiler..
merhabalar ben de yeni katıldım aranıza benim oğlum 16+4 haftalık oldu teyzeleri.eşitliği bozduk 45 e 44 önde mi olduk :)
hepinize sevgiler..
canzi..herwood..mercan76..ficil...modelist25
mutlu pazarlar....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?