hoşbulduk...ayy kalabalıklaştık yine ne güzel....
cilekw...toxicdaisy..beyaz16.. sizde hoşgeldiniz..
size de...herkese iyi pazarlar güzel anneler ve bebişleriolumunekankayizsmile
kızlar birşey sorucam çatlak için birşey kullanan varmı ? doktorum bana medecossol diye bir ilaç verdi bunu sür dedi
hoşbulduk...
size de...
Ben nivea bebek yağı kullanıyorum şuan ama ceviz yağıyla susam yağı da aldım biraz daha karnım büyüsün onlarıda karıştırıp kullanıcam ben yağlardan yanaym özellikle doğal olanları (gerçi şuan nivea kullanıyorum ama neyse)
bebek yağı mı? görümcem oğlu için set almıştı bebek için onun yağını verdi bana buydağ ve papatya özlü bişi olmaz heralde...bilmiyorumkismile
hoşbulduk tatlım nasılsın?prenses nasıl iyi mi?ayy kalabalıklaştık yine ne güzel....
cilekw...toxicdaisy..beyaz16.. sizde hoşgeldiniz..
modelist bebiş cinsiyetini göstermedimi hala?
bir önceki sayfalarda göğüsten gelen sıvı hakkında arkadaşlar bilgi verdi oraya bak istersen ama sıkmamak lazımmış..
Kızlaar bu arada bizim babamız bizle pek ilgili değil normaldede öyle olurmuş zaten ama bizimkinin psikolojik sorunları olduğu için anne oğul herşeymizi yalnız yaşıyoruz da denebilir tabi ki sizler eksik olmayın bu sabah bi şeyttanlık yaptım aklinialirimsmile internettten duymuştum artık kalp atışları karnına kulak dayanınca çok ince de olsa belki duyulabilirmiş diye,ben e dedm böyle böyle diye karnıma koydu kulağını dnledi aa evet duyuluyor dedi muhtemelen benim kalp atışlarımı duydu çünkü çok hızlı atıyor hissediyorum bile,ben de dedim evet o bebeğimizn kalp atış sesi diye sonra ahh oğlum benim diyerek karnımı öptü birazda olsa ilglendi ya da ilgilenir gibi yaptı ama pek işe yaramadı galiba CADIARZU
canzi..herwood..mercan76..ficil...modelist25
mutlu pazarlar....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi pazarlar kızlar...opuyorumnanaktan
nasıl geçiyoo gününüz?:CüvCüv:sizede iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?