2010 Ağustos Anneleri

ayy kalabalıklaştık yine ne güzel....
cilekw...toxicdaisy..beyaz16.. sizde hoşgeldiniz..
modelist bebiş cinsiyetini göstermedimi hala?
bir önceki sayfalarda göğüsten gelen sıvı hakkında arkadaşlar bilgi verdi oraya bak istersen ama sıkmamak lazımmış..

herkese iyi pazarlar güzel anneler ve bebişleriolumunekankayizsmile

kızlar birşey sorucam çatlak için birşey kullanan varmı ? doktorum bana medecossol diye bir ilaç verdi bunu sür dedi

Kızlaar bu arada bizim babamız bizle pek ilgili değil normaldede öyle olurmuş zaten ama bizimkinin psikolojik sorunları olduğu için anne oğul herşeymizi yalnız yaşıyoruz da denebilir tabi ki sizler eksik olmayın bu sabah bi şeyttanlık yaptım aklinialirimsmile internettten duymuştum artık kalp atışları karnına kulak dayanınca çok ince de olsa belki duyulabilirmiş diye,ben e dedm böyle böyle diye karnıma koydu kulağını dnledi aa evet duyuluyor dedi muhtemelen benim kalp atışlarımı duydu çünkü çok hızlı atıyor hissediyorum bile,ben de dedim evet o bebeğimizn kalp atış sesi diye sonra ahh oğlum benim diyerek karnımı öptü birazda olsa ilglendi ya da ilgilenir gibi yaptı ama pek işe yaramadı galiba CADIARZU

ayy kalabalıklaştık yine ne güzel....
cilekw...toxicdaisy..beyaz16.. sizde hoşgeldiniz..

hoşbulduk...
herkese iyi pazarlar güzel anneler ve bebişleriolumunekankayizsmile
size de...
kızlar birşey sorucam çatlak için birşey kullanan varmı ? doktorum bana medecossol diye bir ilaç verdi bunu sür dedi

Ben nivea bebek yağı kullanıyorum şuan ama ceviz yağıyla susam yağı da aldım biraz daha karnım büyüsün onlarıda karıştırıp kullanıcam ben yağlardan yanaym özellikle doğal olanları (gerçi şuan nivea kullanıyorum ama neyse )

bu arada merak ettiğim bendede nivea nın yağı var ama aloe vera lı kokuyor yani zararı olurmu acaba?

bebek yağı mı? görümcem oğlu için set almıştı bebek için onun yağını verdi bana buydağ ve papatya özlü bişi olmaz heralde...bilmiyorumkismile

Aloe Vera'lı Jel Bebek Yağı
ıçerdiği Aloe Vera bitki özü ve E vitamini sayesinde bebeklerin cildini nemlendirir ve korur cilde ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Jel kıvamı ile bebeklerin cildine kolay sürülür. Hamilelik döneminde oluşan çatlaklıkları önlemede yardımcı olarak da kullanılabilir. Hipoalerjeniktir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
yazıyor bi sitede dalin in.

birkaç gündir pıtır pıtır başladı arada oluyor özellikle akşam yatarken... bazen pıtlama bazen de pıtlamayla tekme arası gibi biş tam çözemedim :)

hoşbulduk tatlım nasılsın?prenses nasıl iyi mi?

iyi yapmışsın cnm,tekmeler başlasın o zaman farklı olur yatakta yatarken bile kociş tekme yiyiyordu kızımdankaydirigubbakcemile3

canzi..herwood..mercan76..ficil...modelist25

mutlu pazarlar....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkürler canım gecmişi okumaktan anca sıra geldi bu arada başkancım benim dogum sezeryan olacagı için tarih belli oldu 2 ağustos dedi drum güncellersen sevinrim canım

kızlar ben bu arada bebişimin cinsiyetini ögrenemedim yaaaa gerci iyi olsun saglıklı olsunda sorun degil kız erkek farketmez kızıma bir kızkardeş olsun istiyorum ben bir yandanda kocacıma bir erkek evlat olsun istiyorum gerci Allahım saglık verirse 3 tane istiyorum bu olmazsa öbürü olur dimi ama bu arada benim dogum belli oldu 2 agustos sezeryan olacak vallahi korku sardı beni kızımda anlamamıştım bişi öyle gitmiştim ama bunda biliyoruz ya ne olacagını Allah yardım etsin herkese inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…