2010 Ağustos Anneleri

teşekkürler canım gecmişi okumaktan anca sıra geldi bu arada başkancım benim dogum sezeryan olacagı için tarih belli oldu 2 ağustos dedi drum güncellersen sevinrim canım
Kendin m istedin sezeryan olmasını ben çok korkuyorum da her türlüsüne
iyi pazarlar kızlar...opuyorumnanaktan

size de iyi pazarlar...

Kendin m istedin sezeryan olmasını ben çok korkuyorum da her türlüsüne

size de iyi pazarlar...

hayır canım ben kızımda sezeryan olmak zorunda kaldım günüm gecmişti sancım ve acılmam yoktu kızımın kordon dolanması vardı hayatı tehlikede olabilir diye yaptılar buda mecbur olacak zaten bnce hiç korkulacak gibi degil ben sadece uyandıgım zaman sersem oluyorum ve anlamıyorsun bebişini alamıyosun kucagına rahatca emziremiyosun o yüzden sevmiyorum işte

hoşbulduk tatlım nasılsın?prenses nasıl iyi mi?
iyiyiz çalışkan+hamarat+güzel anne:hulya:
prensesin rahatı gayeeeeet yerinde.. sen onunla ilgilenme beni sor:)
mide yanması kusma.. doğuma kadar kusacağım bu gidişle...boshayallersmile

teşekkürler canım gecmişi okumaktan anca sıra geldi bu arada başkancım benim dogum sezeryan olacagı için tarih belli oldu 2 ağustos dedi drum güncellersen sevinrim canım
ALLAH yardımcın olsun kolaylık versin hepimize sağlıkla gelsinlerde benimki sezeryansız gelsin yaww:)
listede 10.sıraya aldım seni canım..opuyorumnanaktan
iyi pazarlar kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu pazarlar canımcımbayanssulusmile sabah pikniği yapılmış bile.. valla çok iyi yapmışsın temiz hava bol oksijen yarasın dışarıdaki ve içerideki yavrularına..hihoyyyt

keyifli pazarlar güzel anneler ve melekleri opuyorumnanaktan nasılsınız?
mutlu pazarlar şeker... biz iyiyiz diyelim.. daha iyi olalım.. siz nasılsınızzz

Bazı annelerde erkenden süt gibi bir sıvı gelirmş merak etme canım benden gelmedi ama normalmiş,gerçi ben hep kontrol ediyorum bakıyorum ucuna felan delik melikte yok nası süt gelicek anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3

canım sakın sıkma onu .kolostrum ilk süt o aşı niyetine sakın sıkmaaaaaaaaaaohaoldumsmile

iyi pazarlar canlarım o sıvı gelebilirmiş normalmiş canım benden gelmedi ama sakın sıkma sıkınca allah korusun erken doğum başlama ihtimali oluyormuş canım sen yinede doktoruna danış tatlım

Kızlar hepınıze cok tesekkurer... ılk sıktım ama bıdaha hıc dokunmadım...sol gogusumden sıvı, sag gogusumden süt geldı... galıba su anda cocuk emzırebılırım:):) ve su anda goguslerım cok ama cok sızlıyo...acıyo

ohhh maşallah allah daha iyi etsin

ooo ne güzell..piknik sezonunu açtınız demek :)

ben bugün cok tembelim oturdum kac saattir gecmişi okudum gerci sabahtan hamaratlıgım tuttu börek sardım kek falan yaptım kızıma haftasonu evde bugün diye

oyyy bi saattir yazamadım.akannehir
çok geçmiş olsun hallisna.:teselli:
zor bende yeni yeni biraz iyiyim.
sezonu açtık bakalım hava süper burda!
inşallah böylede devam eder.
temiz hava gerçekten süper oluyo ama kızım direk suya dalıyo...hihoyyyt
sütü gelenler olmuş şimdiden maşşallah.

ohhh ne güzelll ben evde oturuyorum benim eşim calışıyorrrr mafoldumben
Benim eşm de 7/24 365 gün çalışıyor izin mizin yok napalım...

Bu arada hallisna geçmş olsun ben de hep öyleyim midem rahatsız normalde de zaten her sabah öğürme kusma mide yanması doum olunca azarlır umarım...

Bende hala oyleyım bazen cıkarıyorum... ama bulantım son 3 gundur devamlı var eskı gunlerede donmek ıstemıyorum... bıtsın bu mıde bulantıları yanmaları...

iyiyiz çalışkan+hamarat+güzel anne:hulya:
prensesin rahatı gayeeeeet yerinde.. sen onunla ilgilenme beni sor:)
mide yanması kusma.. doğuma kadar kusacağım bu gidişle...boshayallersmile

ay senin bu tavrın bana yaklaşımın var ya beni mestt ediyoooooooookaydirigubbakcemile3
:asigim::asigim:şımarıcam kendimi bişey sanıcam he sayende en sonunda
maşallah prensesime benim
canım ya bulantı ve kusmalar devam sa işin zor cnm inş en kıs azamanda geçer
kimisinde 9 ay sürüyormuş inş senin öyle olmaz:1no2:[/B]

zeynepten fırsat kalmıyo ki adam akıllı bkamıyorum topiğe neyse bunada şükür
diş çıkarıyo da zeynebim
anamı ağlatıyo valla

Bende hala oyleyım bazen cıkarıyorum... ama bulantım son 3 gundur devamlı var eskı gunlerede donmek ıstemıyorum... bıtsın bu mıde bulantıları yanmaları...
çok saolun canlarım inş hepimizden geçer gider şu durumlar.. hamileliğin balayı dönemi varmış ya o dönem ne zaman:CüvCüv:

valla dilediğince şımar..olumunekankayizsmile MAŞALLAH da diyim
bulantılar tam geçti diyorum bikaç gün kesiliyor sonra yeniden aralıksız kusmalar devam ediyor.. geçicek inş diyorum.. sağlıklı olsunda kuzum..

senin yavruların arasında çok çok az varrr.. ALLAH sana güç sabır sağlık versin.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
valla hamileliğinn balayı olduğuu hiççç sanmıyorum..:1no2:
en azından ben yaşamadım...
beyaz çokk kolay gelsin sana canım zor işin.:teselli:
benim kız da öksürüyo ve burnu akıyo dondurma almış teyzem geçenlerde..akannehir

Bazı evlliklerde de olduğu gbi balayaı ya hiç olmuyor ya da çok kısa :)
Biz balayını beklerken bi bakıcaz doğum gelmiş :)

hadi yaaa.. hayallerimi yıktın derinim... ben 18 haftadır balayı dönemini bekliyorum...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar tabi kimseler yok
bende uzun süredir giremiyodum çok fena gribe yakalandım ve hep yatıyorum hiç halim yok annemelerde kalıyorum şimdilik
cumartesi doktora gidicektik ama doktorum izindeymiş pazartesi başlıycakmış ama tabi randevu kalmamış pazartesi ve salı günü için bizde çarşamba sabahtan gidicez
hem o zamana kadar umarım biraz daha iyi olurum
umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım yarın daha iyi olursam girerim nete

merhabalar nasılsınız kızlar.tatil nedeniyle kimse yok .Ya kızlar ben hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum ve bazen endişeleniyorum.Bir çok yerde 18 haftadan sonra hissedilir ama bende hissetmek istiyorum.Bu arada ilk hareketlerini elinizi karnınıza koyarakmı hissettiniz.Elimi karnıma koyduğumda bazen hissediyor gibi oluyorum ama bu galiba psikolojik hareket varmış gibi algılıyorum.Neyse inşallah yavrum iyidir bir hafta oldu doktora gideli ama tekrar gidip görmek istiyorum.kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…