2010 Ağustos Anneleri

bende hissedemiyorum doktor 4 h afta daha hissedemiyebilirsin hatta dahada fazla hissedemiyebilrisin dedi. normal yani hissedemememiz. bende çok istiyorum elimi karnıma koyuyorum öksürüyorum tıksırıyorum ama hissedemiyorum işte o günlerde gelcek sabredelimkaydirigubbakcemile3

canım benim sağolasın tekdir edilmek çok hoş valla,çok mutlu oldı-um moral depoladım sayende,kocaman öpüyorum seni ve prensesimi
bence hamilelğin tamamı balayı:lepi:
ne kadar çok insan var bugünleri bekleyen bekleyipte sonu gelmeyen o yüzden halimize binlece şükür
isteyip de olmayanlara en kısa sürede nasip etsin mevlam
çok özel oluyorsunuz ahmileyken bi yere giince sen otur falan:asigim:seviyorum ben hamilelği
hele bide göbüş çıkınca sokakta bile dönüp bakan oluyor:asigim::asigim:
evet canım ya araları çok az ne yapıcam bilmem,mevlam kolaylığını veriri inşşşboshayallersmileboshayallersmile
canım benim çok sağoalsın
geçmiş olsun kuzucuğuna
havalr soğuk be güzelim ne diye almış ki teyzen çikolatayla falan kandırsaymış keşke
benimde canım çekti geçen gün istedim kocişten almış gelmiş yerken ben bile dondum düşüneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileinş iyileşir çabucak kuzun
çok geçmiş olsu tatlım,acil şifalar diliyoruma.s.

cnm endişe etme daha erken ilk gebeliklerde geç hissediliyor
benim bu ikinci 16 haftalık hamileyim bende hissetmiyorum
iyi olsunlrad a sorun değil
başlarda pıt pıt kelebek gibi oluyor
kuş kanadını çırpıyormuş gibi bence aynen tarifi bu elinle hissedemezsin çok kuvvetli olmuyor zemuszemus

Halisna beni de eklersen sevinirim... 26 ekim-02 Ağustos doğum tarihimiz Kızımız olacak hayırlısıyla... Kilom Hamile kaldığımda 65'di 4 aylık süreçde 6 kilo verdim zor heçti bulantı kusma falan anlıycan 59'a düşdüm ama şu anda 20 haftalık oldum 62 kiloyum..Şimdiden teşekkürler.. Bu arada 2'li testi yaptık 5 gün sonrada 3'lü tessti yaptırıcaz istesen 3 lü de yapıldı diye yazabilirsin..

ekledim canım hoşgeldin aramıza..
yaş bilgineksik kaldı onu da yazar mısın.. listede 11.sıradasın..

kızlar bugün bende hissettim bebişi ilk önce sabah kalktıgımda gaz olabilirmi diye düşündüm ama sonra dikkat edince bir hareket oldugunu farkettim.yarında doktora gidecez bakalım hayırlısı.inşallah sizde en kısa zamanda hareketleri hissedersiniz.bende korkuyordum ama korkacak bişey yok herkes hissedecek Allahın izniyle.

Merhaba benim doktorumda hissedemeyebilirsin şuanda dedi ama insan sabredemiyor bir an önce bana hareketleri ile tepki vermesini istiyorum .Napalım bebişimiz sağlıklı olsunda biz biraz daha sabredriz artık.a.s.

Merhaba benim doktorumda hissedemeyebilirsin şuanda dedi ama insan sabredemiyor bir an önce bana hareketleri ile tepki vermesini istiyorum .Napalım bebişimiz sağlıklı olsunda biz biraz daha sabredriz artık.a.s.

evet ınsan hemen hareketını hıssetmek ıstıyo tatlım ya... bende hep hareket etsın hıc durmasın ıstıyorum... bıraz once babamıza dınlettık bızde... kulagını karnıma dayadı ve bebıısn hareketlerını dınledı... cok guzel bı duygu yaaaa:)

KK Nick zeynepbade YAŞ 30 SAT 25 ekim Tahmini D.T.1 ağustos ılk-Son kilo 46-? Cinsiyet kız Bebişimizin Adı nazbade Güncel notları 4'lü test yapıldı.

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUN YA, DİKKAT ET KENDİNE,ACİL ŞİFALAR KUZUŞ

CANIM BAK BENİM 19 HAFTALIK OLDU VE İLK KEZ DÜN AKŞAM HİSSEDER GİBİ OLDUM :dance: EŞİMLE ŞAKALAŞIYODUK, O BANA ÇARPTI ZANNETİM, Bİ BAKTIM BANA DEYMEMİŞ BİLE, HAHAHHA KOMİKTİ AMA ÇOK GÜZELDİ YA.. hihoyyyt

GÜNAYDIN KIZLAR VE BALDAN TATLI BEBİŞLER

GECE RÜYAMDA KIZIMI GÖRDÜM, SON 2 AYDA BU ÜÇÜNCÜ GÖRÜŞÜM, AMA BEBEĞİM BÜYÜDÜKÇE RÜYADAKİ YÜZÜ DE DAHA ÇOK NETLEŞİYO SANKİ, İNANILMAZ MUTLUYDUM RÜYAMDA, HEP GÜLÜŞÜP YAKALAŞIYODUK KIZIMLA, SANKİ KONUŞCAK GİBİ BAKIYODU BANA, KUCAĞIMDAN İNDİRMİYODUM HİÇ, ÇOK HEYECANLIYDI. SABIRSIZLANIYORUM KAVUŞMAK İÇİN KIZIMA. O KADAR HUZUR DOLU UYANDIM Kİ ANLATAMAM, ALLAHIM SAĞ SALİM BEBELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZİ İNŞALLAH. :Saruboceq: RÜYADA BÖYLE OLDUYSAM GERÇEKTE DÜŞÜNEMİYORUM BİLE..

Günaydın kızlar,

Haftasonu gelemedim çok yoğundum misafir vs ama bebişim Allah'a şükür güçlendi artık oynamalarını daha iyi hissediyorum Allah'ıma çok şükür. Bu arada kızlar erkekleri geçmiş :) görünüşe göre herkes de iyi. Yine hafta başı yiine yoğun benim iiçn çok öpüyorum sizi

günaydınnnnnn anneciklerrr
inş süper bir hafta geçiririz cinsiyetler öğrenilir bebeişler hssedilir. hayırlı haberler alırız.
bende dünden beri önce solda şimdide sağda minik sancılar oluyor ama acı veren değil 2 sn arayla 5/6 kere gibi. seğirme denilen şey bu mu?

Günaydın kızlar. Süper bir hafta diliyorum hepinize...

GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN GÜZELLER! PAZARTESİ GÜNLERİ İŞE ADAPTE BİRAZ ZOR OLSADA YAPCAK BİŞİ YOK! Bİ DÜNYA İŞ DE BENİ BEKLİYO YA.. HEPİMİZE KOLAY GELSİN

alkisalkisalkis

Canım benim sana da iyi haftalar

Sağol tatlışım... Bebeğini daha net hissetmeye başlamışsın çok sevindim. Bizim ki de dışarıdan görünüyor ne yapıyorsa yavaş yavaş. Dün gece uyumadan kocacım elini karnıma koydu, kıpraşma ihtimaline karşı :kedi: . Bir ara bir şey hissettim "pıt" diye. Sordu bana:" Hissettin mi?" Ben de "Sen yapmadın mı?" dedim. "Yooo, vurdu işte" dedi. İlk defa hissetti bebeğin kıpraşmasını gamyoncuiremsu . Bu arada sitede bir gariplik var mı, ben ilk girdiğimde sanki çökmüş gibiydi, herşey birbirine karışmıştı??

günaydın kızlar.minikimin hareketlerini çok nadir hissediyorum.ilk uzun süreli hissetmemde şöle oldu.eşimle bir balığın doğum anını izliyorduk fon müziktede klasik gitar çalıyordu.müzik ara ara bitiyor tekrar başlıyor ve bebeğimiz müziğin her kesilişinde kıpırdanıyor içimde müzik başladığında duruyor müzik bittiğinde kıpırdanıyor.aslında tam tersi olur değil mi? mizikle birlikte hareket eder diye düşünmüştüm ben ama öle olmadı çok şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…