merhabalar nasılsınız kızlar.tatil nedeniyle kimse yok .Ya kızlar ben hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum ve bazen endişeleniyorum.Bir çok yerde 18 haftadan sonra hissedilir ama bende hissetmek istiyorum.Bu arada ilk hareketlerini elinizi karnınıza koyarakmı hissettiniz.Elimi karnıma koyduğumda bazen hissediyor gibi oluyorum ama bu galiba psikolojik hareket varmış gibi algılıyorum.Neyse inşallah yavrum iyidir bir hafta oldu doktora gideli ama tekrar gidip görmek istiyorum.kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın...
canım benim sağolasın tekdir edilmek çok hoş valla,çok mutlu oldı-um moral depoladım sayende,kocaman öpüyorum seni ve prensesimiçok saolun canlarım inş hepimizden geçer gider şu durumlar.. hamileliğin balayı dönemi varmış ya o dönem ne zaman:CüvCüv:
valla dilediğince şımar..olumunekankayizsmile MAŞALLAH da diyim
bulantılar tam geçti diyorum bikaç gün kesiliyor sonra yeniden aralıksız kusmalar devam ediyor.. geçicek inş diyorum.. sağlıklı olsunda kuzum..
senin yavruların arasında çok çok az varrr.. ALLAH sana güç sabır sağlık versin.. :Saruboceq:
canım benim çok sağoalsınvalla hamileliğinn balayı olduğuu hiççç sanmıyorum..:1no2:
en azından ben yaşamadım...
beyaz çokk kolay gelsin sana canım zor işin.:teselli:
benim kız da öksürüyo ve burnu akıyo dondurma almış teyzem geçenlerde..akannehir
çok geçmiş olsu tatlım,acil şifalar diliyoruma.s.herkese merhaba kızlar tabi kimseler yok
bende uzun süredir giremiyodum çok fena gribe yakalandım ve hep yatıyorum hiç halim yok annemelerde kalıyorum şimdilik
cumartesi doktora gidicektik ama doktorum izindeymiş pazartesi başlıycakmış ama tabi randevu kalmamış pazartesi ve salı günü için bizde çarşamba sabahtan gidicez
hem o zamana kadar umarım biraz daha iyi olurum
umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım yarın daha iyi olursam girerim nete
merhabalar nasılsınız kızlar.tatil nedeniyle kimse yok .Ya kızlar ben hala bebeğin hareketlerini hissedemiyorum ve bazen endişeleniyorum.Bir çok yerde 18 haftadan sonra hissedilir ama bende hissetmek istiyorum.Bu arada ilk hareketlerini elinizi karnınıza koyarakmı hissettiniz.Elimi karnıma koyduğumda bazen hissediyor gibi oluyorum ama bu galiba psikolojik hareket varmış gibi algılıyorum.Neyse inşallah yavrum iyidir bir hafta oldu doktora gideli ama tekrar gidip görmek istiyorum.kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın...
ekledim canım hoşgeldin aramıza..Halisna beni de eklersen sevinirim... 26 ekim-02 Ağustos doğum tarihimiz Kızımız olacak hayırlısıyla... Kilom Hamile kaldığımda 65'di 4 aylık süreçde 6 kilo verdim zor heçti bulantı kusma falan anlıycan 59'a düşdüm ama şu anda 20 haftalık oldum 62 kiloyum..Şimdiden teşekkürler.. Bu arada 2'li testi yaptık 5 gün sonrada 3'lü tessti yaptırıcaz istesen 3 lü de yapıldı diye yazabilirsin..
bende hissedemiyorum doktor 4 h afta daha hissedemiyebilirsin hatta dahada fazla hissedemiyebilrisin dedi. normal yani hissedemememiz. bende çok istiyorum elimi karnıma koyuyorum öksürüyorum tıksırıyorum ama hissedemiyorum işte o günlerde gelcek sabredelimkaydirigubbakcemile3
Merhaba benim doktorumda hissedemeyebilirsin şuanda dedi ama insan sabredemiyor bir an önce bana hareketleri ile tepki vermesini istiyorum .Napalım bebişimiz sağlıklı olsunda biz biraz daha sabredriz artık.a.s.
herkese merhaba kızlar tabi kimseler yok
bende uzun süredir giremiyodum çok fena gribe yakalandım ve hep yatıyorum hiç halim yok annemelerde kalıyorum şimdilik
cumartesi doktora gidicektik ama doktorum izindeymiş pazartesi başlıycakmış ama tabi randevu kalmamış pazartesi ve salı günü için bizde çarşamba sabahtan gidicez
hem o zamana kadar umarım biraz daha iyi olurum
umarım herkesler iyidir geçmişi okuyamadım yarın daha iyi olursam girerim nete
GÜNAYDIN KIZLAR VE BALDAN TATLI BEBİŞLER
GECE RÜYAMDA KIZIMI GÖRDÜM, SON 2 AYDA BU ÜÇÜNCÜ GÖRÜŞÜM, AMA BEBEĞİM BÜYÜDÜKÇE RÜYADAKİ YÜZÜ DE DAHA ÇOK NETLEŞİYO SANKİ, İNANILMAZ MUTLUYDUM RÜYAMDA, HEP GÜLÜŞÜP YAKALAŞIYODUK KIZIMLA, SANKİ KONUŞCAK GİBİ BAKIYODU BANA, KUCAĞIMDAN İNDİRMİYODUM HİÇ, ÇOK HEYECANLIYDI. SABIRSIZLANIYORUM KAVUŞMAK İÇİN KIZIMA. O KADAR HUZUR DOLU UYANDIM Kİ ANLATAMAM, ALLAHIM SAĞ SALİM BEBELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZİ İNŞALLAH. :Saruboceq: RÜYADA BÖYLE OLDUYSAM GERÇEKTE DÜŞÜNEMİYORUM BİLE..
günaydın. bunlaı okurken sanki bende rüyada görmüş gibi oldum. ben daha hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda oğlum olduğunu gördüm aynı babasına benzeyn o kadar güzeldiki. sonra uyanır uyanmaz eşime anlattım ve o akşam bebeğimi öğrendim. ççok güzel bir duygu değilmiii. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun hepimiz
GÜNAYDIN KIZLAR VE BALDAN TATLI BEBİŞLER
GECE RÜYAMDA KIZIMI GÖRDÜM, SON 2 AYDA BU ÜÇÜNCÜ GÖRÜŞÜM, AMA BEBEĞİM BÜYÜDÜKÇE RÜYADAKİ YÜZÜ DE DAHA ÇOK NETLEŞİYO SANKİ, İNANILMAZ MUTLUYDUM RÜYAMDA, HEP GÜLÜŞÜP YAKALAŞIYODUK KIZIMLA, SANKİ KONUŞCAK GİBİ BAKIYODU BANA, KUCAĞIMDAN İNDİRMİYODUM HİÇ, ÇOK HEYECANLIYDI. SABIRSIZLANIYORUM KAVUŞMAK İÇİN KIZIMA. O KADAR HUZUR DOLU UYANDIM Kİ ANLATAMAM, ALLAHIM SAĞ SALİM BEBELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZİ İNŞALLAH. :Saruboceq: RÜYADA BÖYLE OLDUYSAM GERÇEKTE DÜŞÜNEMİYORUM BİLE..
günaydın. bunlaı okurken sanki bende rüyada görmüş gibi oldum. ben daha hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda oğlum olduğunu gördüm aynı babasına benzeyn o kadar güzeldiki. sonra uyanır uyanmaz eşime anlattım ve o akşam bebeğimi öğrendim. ççok güzel bir duygu değilmiii. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun hepimiz
evet canım ya, heyecanki nasıl bir heyecan, kendi kendime gülümsüyorum rüyamı anımsayınca! Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah
Günaydın kızlar,
Haftasonu gelemedim çok yoğundum misafir vs ama bebişim Allah'a şükür güçlendi artık oynamalarını daha iyi hissediyorum Allah'ıma çok şükür. Bu arada kızlar erkekleri geçmiş :) görünüşe göre herkes de iyi. Yine hafta başı yiine yoğun benim iiçn çok öpüyorum sizi
günaydınnnnnn anneciklerrr
inş süper bir hafta geçiririz cinsiyetler öğrenilir bebeişler hssedilir. hayırlı haberler alırız.
bende dünden beri önce solda şimdide sağda minik sancılar oluyor ama acı veren değil 2 sn arayla 5/6 kere gibi. seğirme denilen şey bu mu?
Günaydın kızlar. Süper bir hafta diliyorum hepinize...
Canım benim sana da iyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?