2010 Ağustos Anneleri

Sana da günaydın... Genelde gürültüye tepki verirler. Ama belki de sen geleceğin Mozart'ını karnında taşıyorsundur...

Günaydın Kızlar... Ben bugün çok kötüyüm... yine oturup kalkamıyorum.. çok sancılı.. çok sıkıldım ben artık bundan yaa... çook sıkıldım... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın kızlarrr..opuyorumnanaktan
yaa ben de müziği deneyeyim bugün çünkü bu ara bebişim az kıpraşmaya başladı.boshayallersmile

Günaydın Kızlar... Ben bugün çok kötüyüm... yine oturup kalkamıyorum.. çok sancılı.. çok sıkıldım ben artık bundan yaa... çook sıkıldım... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
geçmiş olsun canım nedeni neymiş sordun mu doktoruna?:teselli:

geçmiş olsun canım. neden sancın var acaba doktoruna sordun mu? dinlenmeye bak.

bu arada yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz... Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...

Günaydın lokumum. Ne oldu sana nazar mı değdi yoksa??
Ayıp olmazsa, peklik olup olmadığını öğrenebilir miyim? Hani gaz sancısı da oturturmaz (kendimden biliyorum).

Kızlar gunaydın

ben her gece uyanıyorum kasıklarımda dehset bir agrı , ovuyorum karnımı kasıklarımı anca sonra uyuabiliyorum, ama bu gece agrı cok fazlaydı 2 saat uyuyamadım, uykusuzluktan oluyorum bugun aksam nasıl olacak bilmem

yok canlar... her zamanki şikayetim ... totom yüzünden oturamıyorum... artık kesin kanaat getirdim ben basur oldum ve basur ilacı kullanmadan geçmeyecek... sabah tuvaletimi yaptım şuan üzerine oturamıyorum... tek sıkıntım bu ... yani ben biliyorum ne derdim olduğunu :)

yok çiğdemcim gaz değil... gazı oluşturan sebebin ta kendisi :))) ayy ağlanacak halime gülüyorum

Canım benim ya, niye öyle oluyo ki acaba! Doktora sordun mu peki canım.. Geçmiş olsun ya..
Kuzucum bu arada şimd, farkettim, ikimizin hamileliği de 19+1 :lepi: Bakalım doğum zamanları da denk gelir mi! Sağlıkla kavuşsak bebelerimize :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bir doktora git, ama sakın dahiliyeye gitme. Bende bağırsakta yaralarım vardı, dahiliyeci "niye bana geldin ki, genel cerrah bakar hemeroide" dedi (tabi o zaman teşhis koyamamıştı, basur sanmıştı). O yüzden sen de bir genel cerraha derdini anlatıp, çözüm bulabilirsin.

dün bir aile dostumuzun mevlüdüne gittik... orada herkes maşallah ne güzel gelin maşallah hiç kilo almamış maşallah hiç 5 aylık hamile olduğu belli değil dedi.... bugün bu haldeyim... maşallah demeleri de yetmemiş... bir daha insan içine çıkmicam... bana direkt ters tepiyor...

canım dedim ya ben biliyorum nedenini... kabızlığımdan kaynaklanıyordu... o geçiyor çatlaklar geçmiyor... vs vs totomla sorunum büyük...

evet aynı günlerdeyiz... inş. sağlıklısıyla bir doğuralımda :) çok isterim aynı gün doğurduğum arkadaşlarım olsun :))) ki heralde 100 anneden birine denk gelirim :)))

oyy oyy çok kötü hemen ilacını al ben de yaşadım bunu çok geçmiş olsun...:teselli:

canım ilaçta veremiyorlar ki gitsemde fayda etmez gibi geliyor...

Geceleri uyumadan, bir topluluğa girmeden evvel "Felak" ve "Nas" surelerini oku, iyi gelir.

Ben de geçen bir rüya gördüm. Hayırdır inşallah, babam vefat etmiş kalp krizinden (ömrünü uzatmışım). Gittim kaldırmaya. Evin içi kalabalık, bir sürü insan. Akrabaların çoğunu gördüm. İçeride hiç tanımadığım modern görünüşlü (türbansız yani) yaşlı bir kadın var, saçları kısa ve beyaz. Peşine takıldım, kim olduğunu öğreneceğim ya... Sıkıştırdım bir yerde, tuttum kolunu "kimsin sen?" dedim. Biraz uğraştıktan sonra dedi ki: "şurdaki küçük kızı görüyor musun? İşte sıra onda, onu almaya geldim" dedi. Meğerse Azrail (AS)'mış (mümkündür, meleklerin belli şekilleri ve cinsiyetleri yoktur, her şekle girebilirler).
Sonra gitti bu kızın yanına, ben de uzaklaştım oradan. Bir olaylar oldu, şimdi hatırlayamıyorum; bir CD buldum evde. Taktık TV'ye izleyeceğiz. CD bir açıldı ki ne çıksın içinden. 2009 -2010'da öleceklerin listesiymiş güya. Annemi gördüm en üstte, tarihi ve ölüm nedeni aynı idi. Babam da vardı listede. Tarihi 7/ 7/2010'da da ben vardım, ama ölüm nedenini göremedim. Korkmadım, sadece çok üzüldüm. Aklımdan çıkaramıyorum 2 gündür.

canım ilaçta veremiyorlar ki gitsemde fayda etmez gibi geliyor...

Verirler, merak etme. Bir çözümü vardır elbet. Gitmeden bilemezsin. Ben kanser şüphesiyle gitmiştim, çıkmadı, onun yerine 1 torba ilaçla döndüm eve Allah'tan.

hayır olsun canım... gerçekten çok ilginç bir rüyaymış.

Özlemcim geçmiş olsun cnaım biliyorsun benim de aynı sorunum vardı hatta kan gelmişti 2 kere ben bebişten sanıp korkmuştum ben 1 forum da okudum ve bebe yağı sürdüm 2 gün şimdi hem ağrım geçti. Ama bir daha kabız olursam olur mu yine bilmem. Ama iyi geliyor acıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…