2010 Ağustos Anneleri

canım o aşamaları ben geçtim galiba artık... benim içten içten sızlıyor... birden öyle bi rağrı vuruyor ki dayanamıyorum... yani çatlağın bir sonraki safhasındayım ben...

Kızlaaaaaar günaydıııııııın?Nasılsınız bakalım?
Wildcat bence 7 temmuzda bebişin gelecek.
Bu da benim yorumum:teytey:

[/B]
canım o aşamaları ben geçtim galiba artık... benim içten içten sızlıyor... birden öyle bi rağrı vuruyor ki dayanamıyorum... yani çatlağın bir sonraki safhasındayım ben...

canım sana denenmis ve cok faydası gorulen bir tavsiyem var
her sabah ve aksam yatmadan once bir corba kasıgı zeytinyagı ic, ama muhakkak yap bunu, bana dua edeceksin

günaydın güzel anneler ve meleklerri
hepinize süper bi hafta dilerimmopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımm

Bencede 7 temmuzda doğar bebiş.
Defnecim aminosentezin nasıl geçtyi canım?Bir sıkıntın yok değil mi? Dinlen 2-3 gün

tövbe de yaa... altı üstü rüya... neler neler görüyoruz... hepsii olsa.. :)) ya milyarder olmuştuk ya çöpçü :)))

ınsanın içine kurt düştü mü zor oluyor unutmak. Başkalarının da ölümlerini gördüm zamanında. Bundan tek farkı cenazelerin ya da mezarların kime ait olduklarını göremiyordum. Sonradan biri gidiyordu. Garip bir ceza belki de. Birinin tabutu gidiyordu, ben sandım eşimin anne annesi ; çünkü kadıncık kanser hastasıydı: meğer benim annemmiş. Üzerinden 15 gün geçmeden annemi gördüm mezarlıkta; yürüdü yürüdü, elini bir mezar taşının üzerine koydu, döndü bana baktı. Boştu mezartaşı; 1 hafta geçmedi eşimin anneannesi vefat etti. Küçüklüğümde de çok gördüm tanıdıklarımı. Daha önce başıma geldiği için kaptırdım bu kadar. Çok küçükken bir akrabamızın evinde kaldıktan sonra böyle şeyler olmaya başladı. 7 yaşındaydım sanırım, bizim karagümrükte bir evliyamız vardır, keçeciler caddesi üzerinde. Onu da görmüştüm, ta o kadar küçükken. Kulağa garip geliyor, kimse inanmazdı, doktorlara gittim teşhis koyamadılar. Deli ya da şizofren değilim. Kutsanmış mıyım? Hiç sanmam. Ne keramet, ne mucize, direkt günahkar insana mahsus istidrac benimkisi...

Kızlaaaaaar günaydıııııııın?Nasılsınız bakalım?
Wildcat bence 7 temmuzda bebişin gelecek.
Bu da benim yorumum:teytey:

hoşgeldiinn şekeriimm :))) okudum operasyon başarı ile tamamlanmış... Allah sonucunu da tertemiz görmeyi nasip etsin.. çok öptüümm

hoşgeldiinn şekeriimm :))) okudum operasyon başarı ile tamamlanmış... Allah sonucunu da tertemiz görmeyi nasip etsin.. çok öptüümm

Ay bende şimdi onu soruyordum geçmişi okuyamadım: Çok sevindim cnazım iyi geçmesine işallah bir şey çıkmaz dualarım defnecim senle

Neyse, ben anneliğin verdiği hissiyatla böyle düşünüyorum sanırım. Defnecim hoşgeldin, gözünaydın iyi geçmiş herşey.
Ben birazdan geleceğim. Sayfa açık kalacak. Hadi görüşürüz.

Serdem,Soho,wld_wild_cat,Ficil,missgrafik,angel,canzi,yasemeen,
gülgüzeli,italyadan,hallisna,a_seyma,toxicdaisy,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yazamadım canlar haftasonu giremedim.
Yattım sürekli.
Hepinize çoooook teşekkür ederim.
GÜZEL DUALARINIZ ıÇıN.DESTEĞıNıZ ıÇıN.
ıyiki varsınız arkadaşlar.

Son düzenleme:

Şeniz Şeniz

ben neden gokum orada mafoldumben mafoldumben

Burcummm sana da günaydın diyemedim... Günaydıınn Hoşgeldiiiiinn :))) Nasılsın?

Shcoban sen de hoşgeldin canım :)))

Ayyyy canım benim yaaaa yine mi başladı çok zorr.
Ben sadece biras kabız oluyorum o bile çok zor.
günaydın güzel anneler ve meleklerri
hepinize süper bi hafta dilerimmopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımm
Günaydın şekeriiiiiiim:)))))
Bencede 7 temmuzda doğar bebiş.
Defnecim aminosentezin nasıl geçtyi canım?Bir sıkıntın yok değil mi? Dinlen 2-3 gün

Neyse, ben anneliğin verdiği hissiyatla böyle düşünüyorum sanırım. Defnecim hoşgeldin, gözünaydın iyi geçmiş herşey.
Ben birazdan geleceğim. Sayfa açık kalacak. Hadi görüşürüz.

Hoşbulduk wildcat.İyi geçti arkadaşlar iyi geçti çok şükür.Ama doktor uyuşturmayacağız deyince tırstım birazcık.eyvahedigeldismileAma neyseki çok acımadı yalnız hafta sonu iğneyle girilen yerden aşağıya doğru sancım oldu.Korktum hep yattım bende.Bir de çok ilginç ama geldikten 1 saat sonra göbek deliğim feci bi şekilde acımaya başladı 1 gün sonra da geçti.Neyin nesidir anlamadım.Neyse ki oldu bitti çok şükür.Sonuca odaklandım şimdi inşallah güzel gelir sonucum da amniyosentez olayı da kapanır.Birdaha anmak bile istemiyorum.Kimselere de söylemedik zaten.Çok yakınlarım dışında.Şimdi hep dua ediyorum inşllah inşallah sonucum güzel gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…