:uhm: :uhm: 7 temmuza kadar bana rahat hayat yok...
Özlemcim geçmiş olsun cnaım biliyorsun benim de aynı sorunum vardı hatta kan gelmişti 2 kere ben bebişten sanıp korkmuştum ben 1 forum da okudum ve bebe yağı sürdüm 2 gün şimdi hem ağrım geçti. Ama bir daha kabız olursam olur mu yine bilmem. Ama iyi geliyor acıya
hayır olsun cnm ama bence o tarihte dogum yapacaksın :)[/B]
:uhm: :uhm: 7 temmuza kadar bana rahat hayat yok...
canım o aşamaları ben geçtim galiba artık... benim içten içten sızlıyor... birden öyle bi rağrı vuruyor ki dayanamıyorum... yani çatlağın bir sonraki safhasındayım ben...
günaydın defne.opuyorumnanaktanKızlaaaaaar günaydıııııııın?Nasılsınız bakalım?
Wildcat bence 7 temmuzda bebişin gelecek.
Bu da benim yorumum:teytey:
[/B]
canım sana denenmis ve cok faydası gorulen bir tavsiyem var
her sabah ve aksam yatmadan once bir corba kasıgı zeytinyagı ic, ama muhakkak yap bunu, bana dua edeceksin
tövbe de yaa... altı üstü rüya... neler neler görüyoruz... hepsii olsa.. :)) ya milyarder olmuştuk ya çöpçü :)))
Kızlaaaaaar günaydıııııııın?Nasılsınız bakalım?
Wildcat bence 7 temmuzda bebişin gelecek.
Bu da benim yorumum:teytey:
hoşgeldiinn şekeriimm :))) okudum operasyon başarı ile tamamlanmış... Allah sonucunu da tertemiz görmeyi nasip etsin.. çok öptüümm
Ficil,missgrafik,angel,canzi,yasemeen,
gülgüzeli,italyadan,hallisna,a_seyma,toxicdaisy,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yazamadım canlar haftasonu giremedim.
Yattım sürekli.
Hepinize çoooook teşekkür ederim.
GÜZEL DUALARINIZ İÇİN.DESTEĞİNİZ İÇİN.
İyiki varsınız arkadaşlar.
Ficil,missgrafik,angel,canzi,yasemeen,
gülgüzeli,italyadan,hallisna,a_seyma,toxicdaisy,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yazamadım canlar haftasonu giremedim.
Yattım sürekli.
Hepinize çoooook teşekkür ederim.
GÜZEL DUALARINIZ İÇİN.DESTEĞİNİZ İÇİN.
İyiki varsınız arkadaşlar.
Ayyyy canım benim yaaaa yine mi başladı çok zorr.canım o aşamaları ben geçtim galiba artık... benim içten içten sızlıyor... birden öyle bi rağrı vuruyor ki dayanamıyorum... yani çatlağın bir sonraki safhasındayım ben...
Günaydın şekeriiiiiiim:)))))günaydın güzel anneler ve meleklerri
hepinize süper bi hafta dilerimmopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımm
Bencede 7 temmuzda doğar bebiş.
Defnecim aminosentezin nasıl geçtyi canım?Bir sıkıntın yok değil mi? Dinlen 2-3 gün
hoşgeldiinn şekeriimm :))) okudum operasyon başarı ile tamamlanmış... Allah sonucunu da tertemiz görmeyi nasip etsin.. çok öptüümm
Neyse, ben anneliğin verdiği hissiyatla böyle düşünüyorum sanırım. Defnecim hoşgeldin, gözünaydın iyi geçmiş herşey.
Ben birazdan geleceğim. Sayfa açık kalacak. Hadi görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?