2010 Ağustos Anneleri

Günaydın Kızlar... Ben bugün çok kötüyüm... yine oturup kalkamıyorum.. çok sancılı.. çok sıkıldım ben artık bundan yaa... çook sıkıldım... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ayyy tatlıısm gecmıs olsun canım benım... benımde hafta sonu aklıma geldın bu kız kabızlıgı naptı dıye cetımı acaba dıye... benımde basladı tekrar kanama yok allaha cok sukur ama yanıyo ve acıyooo

Bende uyuyamıyorum tatlım 2 gecedır.... soyle dala dala uyumayı nası ozledım anlatamam... hep gunduzlerı uyumaya basladım...oda sıkıntı oluyo halıyle

tatlışım... bak bence bu ruyadan sakın bısey cıkarma... hamıle kadınlar bu tur ruyaları hamılık donemınde daha cok gormeye ve korkmaya baslıyolar... gece yatmadan once olabıldıgınce abdestlı ve kendınızı okuyarak yatalım ıns... bak boyle ruyalar gormıceksın ıns bıdaha... 1 Fatıha...3 ayetelkursu.... 3 ıhlas... 3 felak ...3 nas... ıhmal etmeden okuyun her gece yatmadan once dısarı cıkmadan once... cok faydasını gorceksınız...

Hoşgeldin şekerim. İyi dileklerine yürekten katılıyorum...

hosbulduk tatlımmm

hoşgeldin şeymacım... sana da güzel haftalar olsun :)

amın canım amın ıns...

Angelcim işallah iyi haberlerle gelirsin tatlım bebiş kocaman ve sağlıklı çıkacak bak görürsün cinsiyete gelince bence hımmmmmmmmmmm kız gibi (tamamen salladım)

sağol canımcım inşallah sağlıklıdır herşey yolundadır
cinsiyete gelince kocişim kayınbabam ve teyzemin kızına göre kızzz:)
ama ben de dahil diğer herkese göre erkek :))
bakalım inşallah hayırlısıyla öğrenirim yarınnopuyorumnanaktan

sen nasılsın canımm

Felak ve nas okuyorum şükür. Yıldızım alçak çünkü. Hemen nazara gelirim. Unutmaya çalışıyorum sadece...

geçmiş olsun defnecim. inş. hepsi geçmiştir. güzel haberlerini de alırız...

:)) niye seviniyon kız kahvaltı hazırlayamayacağına:)))
ama neyseki rahatlamışsın sevindim:))

bende iyiyim işte hafta sonu evdeydik kociş üşütmüş rahatsızdı o nedenle ev bakmayada çıkamadık o yatınca hep benimde yatasın geldi:)) bütün gün kanepelerde mayıştık:)) sonra ben bi kuaföre gittim malum yarın doktor temizlik içinn:kedi: birazda markette dolandım bide orda bebek mağazası vardı bebeğime iki tane çıtçıtlı badi bir pijama altı ayak kısmı patikli bi tane de çorap aldımm ay ne kadar tatlılarrr içime sokasım geldiiopuyorumnanaktan bide kendime hamile sütyeni aldım:kedi: telsiz alt tarafı çünkü canımı çok acıtıyodu diğerleri :) baya rahatım bugün yani:))
öel işte canım bende durumlarrr
[/QUOTE]

gecmıs olsun canım ıcı... canım ya erkegın hastalanması kadar kotu bısı yok...:) oyyyy canım benım gule gule kullansın bebişin cicişlerını ıns... sende tabı... bende toparlayıcı alım... 80-85 almıstım 80 olmuyo zaten goguslerım acayıp sızlıyo sutum geldı erkencıkten..... o yuzden dısarı cıkmadıkca sutyen takmıyorum evde napıyım:):):)

gecmıs olsun canım ıcı... canım ya erkegın hastalanması kadar kotu bısı yok...:) oyyyy canım benım gule gule kullansın bebişin cicişlerını ıns... sende tabı... bende toparlayıcı alım... 80-85 almıstım 80 olmuyo zaten goguslerım acayıp sızlıyo sutum geldı erkencıkten..... o yuzden dısarı cıkmadıkca sutyen takmıyorum evde napıyım:):):) [/QUOTE]

Yaw benim de göğüslerimin uçları felaket durumda ayıptır söylemesi. Cayır cayır yanıyorlar, sanırım çatladı, beyazlama da oldu. Krem sürüyorum. Haftaya dr'a gideceğim, jinekolog merhem yazar mı??

gecmıs olsun canım ıcı... canım ya erkegın hastalanması kadar kotu bısı yok...:) oyyyy canım benım gule gule kullansın bebişin cicişlerını ıns... sende tabı... bende toparlayıcı alım... 80-85 almıstım 80 olmuyo zaten goguslerım acayıp sızlıyo sutum geldı erkencıkten..... o yuzden dısarı cıkmadıkca sutyen takmıyorum evde napıyım:):):) [/QUOTE]

evet canım evde bende takmıyorum da dün aldığım kız dedi ki mümkün olduğu kadar sütyensiz durmayın çünkü sarkmak için şu an en müsait zamanları dedi bilmiyorumkismile
haklı galiba büyüolar baya:)
sağo canım inşallah hepimizin melekleri aldıklarımızı hayırlısıyla giyerler ama çok güzel bi duygu yaaa:kedi: ona bişeyler almak:)
yarında hastaneden çıkınca kendime bi kot alıcam bebeğiminde cinsiyeti belli olurda şu hastane çıkışlarından alıcam bi tanede gerçi her neyse cinsiyet ben sarı alıcamda inşallah öğrenirim artıkopuyorumnanaktan

Yaw benim de göğüslerimin uçları felaket durumda ayıptır söylemesi. Cayır cayır yanıyorlar, sanırım çatladı, beyazlama da oldu. Krem sürüyorum. Haftaya dr'a gideceğim, jinekolog merhem yazar mı??
[/QUOTE]

canımmmm onun acısını cok ıyı bılırım... benımkılerdede kan oturdu resmen mosmor okadar kotu kı ama ben hıcbısey kullanmadım... ondan oldu galıba... canım doktor verıyo krem banada verdı... ama burda bı hamıle arkadas var kardesı eczanede calsıyomus... abla bunu tavsıye ederım dıye bı krem adı soylemıs.... ama kızlar bı gorceksınız... kadının karnında bıtane bıle catlak yok... bıde baya ufak tefek bı hanım... normalde heryerı yırtılmıs olmamsı lazımdııı bende o kremı kullancam ıns... adını alıyımda..

evet canım evde bende takmıyorum da dün aldığım kız dedi ki mümkün olduğu kadar sütyensiz durmayın çünkü sarkmak için şu an en müsait zamanları dedi bilmiyorumkismile
haklı galiba büyüolar baya:)
sağo canım inşallah hepimizin melekleri aldıklarımızı hayırlısıyla giyerler ama çok güzel bi duygu yaaa:kedi: ona bişeyler almak:)
yarında hastaneden çıkınca kendime bi kot alıcam bebeğiminde cinsiyeti belli olurda şu hastane çıkışlarından alıcam bi tanede gerçi her neyse cinsiyet ben sarı alıcamda inşallah öğrenirim artıkopuyorumnanaktan
[/QUOTE]

Aaaaa gostersın artık canım benım oda pıtısını bı senınkını bıde pınar ablanınkını cok merak edıyorum... bıde sıze tahmınde yapamıyorum ınan.... bende lamk ıstıyorum hamıle kıyafetlerı kendıme... gobus baya cıktı benımde... en cokta su espırılı tısortler varya onlardan ıstıyorum cok tatlı oluyolar...Bu arada goguslerın sarkmaması ıcın gunde 2 defa soguk suyla yıkamak gerekıyomus canım...

Kızlaaaaaar günaydıııııııın?Nasılsınız bakalım?
Wildcat bence 7 temmuzda bebişin gelecek.
Bu da benim yorumum:teytey:

günaydın güzel anneler ve meleklerri
hepinize süper bi hafta dilerimmopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımm

herkese güzel bir gün ve hafta diliyorum...
selam ve sevgiler...

Kızlarrrr herkeze gunaydın.... umarım bu hafta cok guzel bı hafta olur....herkez cok guzel bır hafta gecırır:):)

HEPİNİZE ÇOK ÇOK GÜZEL VE HUZURLU BİR HAFTA DİLİYORUM. GÜNAYDINLAR BAL ANNELER VE BEBELERİ..
BU ARADA GÖBÜŞÜMÜ EKLEDİM GÖBÜŞ SAYFASINA
:dance:

canımmmm onun acısını cok ıyı bılırım... benımkılerdede kan oturdu resmen mosmor okadar kotu kı ama ben hıcbısey kullanmadım... ondan oldu galıba... canım doktor verıyo krem banada verdı... ama burda bı hamıle arkadas var kardesı eczanede calsıyomus... abla bunu tavsıye ederım dıye bı krem adı soylemıs.... ama kızlar bı gorceksınız... kadının karnında bıtane bıle catlak yok... bıde baya ufak tefek bı hanım... normalde heryerı yırtılmıs olmamsı lazımdııı bende o kremı kullancam ıns... adını alıyımda..[/QUOTE]

Bende de hiç çatlak başlamadı. Rahmetli annemde de yoktu zaten. Aradabir dove sürünüyorum o kadar. Sanırım olmayacak çatlağım.

Bende de hiç çatlak başlamadı. Rahmetli annemde de yoktu zaten. Aradabir dove sürünüyorum o kadar. Sanırım olmayacak çatlağım.
[/QUOTE]

masallah canım ne guzelll ya ... bızdede yoktur catlak... aılecek ıc karınlarımız genıs.... ama goguslerım nolcak hıc bılmıyorum....

KIzlar benı 1 haftadır acayıp gaz sorunum var karnım cok sısıyo ve rahatsız edıyo o yuzden... neyapabılırım...

masallah canım ne guzelll ya ... bızdede yoktur catlak... aılecek ıc karınlarımız genıs.... ama goguslerım nolcak hıc bılmıyorum....

Sütyensiz hiç dolaşmam, acısa da dayanıyorum acısına artık. Evlenmeden önce, gençken çok spor yaptım, doğumdan sonra da başlarım 40'ımı atlatınca, en fazla 3ayda toparlarım kendimi. Özellikle pilatesi tavsiye ederim, her yerinizi toparlar, göğüsler de dahil.

KIzlar benı 1 haftadır acayıp gaz sorunum var karnım cok sısıyo ve rahatsız edıyo o yuzden... neyapabılırım...

Gazın varsa, yüksek ihtimal kabızlığın da vardır. Kabızlığı halledebilirsen, gaz da kendiliğinden geçecektir lokumum.

Gazın varsa, yüksek ihtimal kabızlığın da vardır. Kabızlığı halledebilirsen, gaz da kendiliğinden geçecektir lokumum.

ooo ne guzel canım ya... ıns bende toparlıyabılıım hemen kendımı... ama bogazıma duskunum.... hemen veremem gıbı gelıyo... spor yapmak gerekıyo ama hem sımdı hem dogumdan sonrada...

kabızlıgım var tatlım ıns. gecer ya... devamlı sıs sıs oturuyorum

selam canlar ve kuzuları hepimize sağlıklı güzel ve sorunsuz haftalar diliyorum
esterya canım kasık ağrılarının şiddetli olmasından dolayı doktoruna danış derim ben ihmal etme tam nasıl ağrı olduğunu güzelcene tarif et normal olup olmadığını sana söyler doktorun canım
wild canım gece yatarken hep tedirgin olarak yatıyoruz şuan içimizde taşıdığımız can o kadar kıymetli ki gece uykuda bile onun için endişeleniyoruz ve işte kabus gibi rüyalar görmemize sebep olabiliyordur temmuz 7 inşllah senin için hayırlı bir gün olsun bebişinde o zaman değilde vaktinde gelsin canım
soho canım valla benimde makatta devamlı bir sızlama var doktora sordum normal dedi bebek büyüdükçe sıkıntılar yaratabilir dedi belki seninkide ondan olabilir
ancelım canım büyük güne 1 gün kaldı inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişin bana görede erkek gibi geliyor saklamasın pıtısınıda şöyleee göstersin annesine babasına canım
defne canım amniyosentez sırasında zaten terss birşey varmı yokmu doktorlar görüyor o yüzden hiçç korkma canım senin sonuçların temiz gelecek bebişin sağlıcakla zamanında dünyaya gelecek inşallah canım
yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgeldiler sefalar getirdiler allahım sağlıcakla bebişlerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…