Günaydın Kızlar... Ben bugün çok kötüyüm... yine oturup kalkamıyorum.. çok sancılı.. çok sıkıldım ben artık bundan yaa... çook sıkıldım... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Kızlar gunaydın
ben her gece uyanıyorum kasıklarımda dehset bir agrı , ovuyorum karnımı kasıklarımı anca sonra uyuabiliyorum, ama bu gece agrı cok fazlaydı 2 saat uyuyamadım, uykusuzluktan oluyorum bugun aksam nasıl olacak bilmem
Geceleri uyumadan, bir topluluğa girmeden evvel "Felak" ve "Nas" surelerini oku, iyi gelir.
Ben de geçen bir rüya gördüm. Hayırdır inşallah, babam vefat etmiş kalp krizinden (ömrünü uzatmışım). Gittim kaldırmaya. Evin içi kalabalık, bir sürü insan. Akrabaların çoğunu gördüm. İçeride hiç tanımadığım modern görünüşlü (türbansız yani) yaşlı bir kadın var, saçları kısa ve beyaz. Peşine takıldım, kim olduğunu öğreneceğim ya... Sıkıştırdım bir yerde, tuttum kolunu "kimsin sen?" dedim. Biraz uğraştıktan sonra dedi ki: "şurdaki küçük kızı görüyor musun? İşte sıra onda, onu almaya geldim" dedi. Meğerse Azrail (AS)'mış (mümkündür, meleklerin belli şekilleri ve cinsiyetleri yoktur, her şekle girebilirler).
Sonra gitti bu kızın yanına, ben de uzaklaştım oradan. Bir olaylar oldu, şimdi hatırlayamıyorum; bir CD buldum evde. Taktık TV'ye izleyeceğiz. CD bir açıldı ki ne çıksın içinden. 2009 -2010'da öleceklerin listesiymiş güya. Annemi gördüm en üstte, tarihi ve ölüm nedeni aynı idi. Babam da vardı listede. Tarihi 7/ 7/2010'da da ben vardım, ama ölüm nedenini göremedim. Korkmadım, sadece çok üzüldüm. Aklımdan çıkaramıyorum 2 gündür.
Hoşgeldin şekerim. İyi dileklerine yürekten katılıyorum...
hoşgeldin şeymacım... sana da güzel haftalar olsun :)
günaydın canımcım
nasılsınnnbayanssulusmile
ıyıyım şekerım arım balım... tupum 3 aydır bıtmıyodu eşime dıyodum bu tup bıtmıyo bıseymı var dıye... cok suku bıttıde ıcım rahatladı bu yuzden kahvaltı hazırlayamıcam ona sevınıyorum:)::) sen nasılsın canım... nası gectı hafta sonu...
Angelcim işallah iyi haberlerle gelirsin tatlım bebiş kocaman ve sağlıklı çıkacak bak görürsün cinsiyete gelince bence hımmmmmmmmmmm kız gibi (tamamen salladım)
ayyy tatlıısm gecmıs olsun canım benım... benımde hafta sonu aklıma geldın bu kız kabızlıgı naptı dıye cetımı acaba dıye... benımde basladı tekrar kanama yok allaha cok sukur ama yanıyo ve acıyooo
Bende uyuyamıyorum tatlım 2 gecedır.... soyle dala dala uyumayı nası ozledım anlatamam... hep gunduzlerı uyumaya basladım...oda sıkıntı oluyo halıyle
tatlışım... bak bence bu ruyadan sakın bısey cıkarma... hamıle kadınlar bu tur ruyaları hamılık donemınde daha cok gormeye ve korkmaya baslıyolar... gece yatmadan once olabıldıgınce abdestlı ve kendınızı okuyarak yatalım ıns... bak boyle ruyalar gormıceksın ıns bıdaha... 1 Fatıha...3 ayetelkursu.... 3 ıhlas... 3 felak ...3 nas... ıhmal etmeden okuyun her gece yatmadan once dısarı cıkmadan once... cok faydasını gorceksınız...
hosbulduk tatlımmm
amın canım amın ıns...
günaydın canımcım
nasılsınnnbayanssulusmile
ıyıyım şekerım arım balım... tupum 3 aydır bıtmıyodu eşime dıyodum bu tup bıtmıyo bıseymı var dıye... cok suku bıttıde ıcım rahatladı bu yuzden kahvaltı hazırlayamıcam ona sevınıyorum:)::) sen nasılsın canım... nası gectı hafta sonu...
:)) niye seviniyon kız kahvaltı hazırlayamayacağına:)))
ama neyseki rahatlamışsın sevindim:))
bende iyiyim işte hafta sonu evdeydik kociş üşütmüş rahatsızdı o nedenle ev bakmayada çıkamadık o yatınca hep benimde yatasın geldi:)) bütün gün kanepelerde mayıştık:)) sonra ben bi kuaföre gittim malum yarın doktor temizlik içinn:kedi: birazda markette dolandım bide orda bebek mağazası vardı bebeğime iki tane çıtçıtlı badi bir pijama altı ayak kısmı patikli bi tane de çorap aldımm ay ne kadar tatlılarrr içime sokasım geldiiopuyorumnanaktan bide kendime hamile sütyeni aldım:kedi: telsiz alt tarafı çünkü canımı çok acıtıyodu diğerleri :) baya rahatım bugün yani:))
öel işte canım bende durumlarrr
Ayyyy canım benim yaaaa yine mi başladı çok zorr.
Ben sadece biras kabız oluyorum o bile çok zor.
Günaydın şekeriiiiiiim:)))))
Hoşbulduk wildcat.İyi geçti arkadaşlar iyi geçti çok şükür.Ama doktor uyuşturmayacağız deyince tırstım birazcık.eyvahedigeldismileAma neyseki çok acımadı yalnız hafta sonu iğneyle girilen yerden aşağıya doğru sancım oldu.Korktum hep yattım bende.Bir de çok ilginç ama geldikten 1 saat sonra göbek deliğim feci bi şekilde acımaya başladı 1 gün sonra da geçti.Neyin nesidir anlamadım.Neyse ki oldu bitti çok şükür.Sonuca odaklandım şimdi inşallah güzel gelir sonucum da amniyosentez olayı da kapanır.Birdaha anmak bile istemiyorum.Kimselere de söylemedik zaten.Çok yakınlarım dışında.Şimdi hep dua ediyorum inşllah inşallah sonucum güzel gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:)) niye seviniyon kız kahvaltı hazırlayamayacağına:)))
ama neyseki rahatlamışsın sevindim:))
bende iyiyim işte hafta sonu evdeydik kociş üşütmüş rahatsızdı o nedenle ev bakmayada çıkamadık o yatınca hep benimde yatasın geldi:)) bütün gün kanepelerde mayıştık:)) sonra ben bi kuaföre gittim malum yarın doktor temizlik içinn:kedi: birazda markette dolandım bide orda bebek mağazası vardı bebeğime iki tane çıtçıtlı badi bir pijama altı ayak kısmı patikli bi tane de çorap aldımm ay ne kadar tatlılarrr içime sokasım geldiiopuyorumnanaktan bide kendime hamile sütyeni aldım:kedi: telsiz alt tarafı çünkü canımı çok acıtıyodu diğerleri :) baya rahatım bugün yani:))
öel işte canım bende durumlarrr
gecmıs olsun canım ıcı... canım ya erkegın hastalanması kadar kotu bısı yok...:) oyyyy canım benım gule gule kullansın bebişin cicişlerını ıns... sende tabı... bende toparlayıcı alım... 80-85 almıstım 80 olmuyo zaten goguslerım acayıp sızlıyo sutum geldı erkencıkten..... o yuzden dısarı cıkmadıkca sutyen takmıyorum evde napıyım:):):)
Kızlaaaaaar günaydıııııııın?Nasılsınız bakalım?
Wildcat bence 7 temmuzda bebişin gelecek.
Bu da benim yorumum:teytey:
günaydın güzel anneler ve meleklerri
hepinize süper bi hafta dilerimmopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımm
herkese güzel bir gün ve hafta diliyorum...
selam ve sevgiler...
Kızlarrrr herkeze gunaydın.... umarım bu hafta cok guzel bı hafta olur....herkez cok guzel bır hafta gecırır:):)
HEPİNİZE ÇOK ÇOK GÜZEL VE HUZURLU BİR HAFTA DİLİYORUM. GÜNAYDINLAR BAL ANNELER VE BEBELERİ..
BU ARADA GÖBÜŞÜMÜ EKLEDİM GÖBÜŞ SAYFASINA :dance:
canımmmm onun acısını cok ıyı bılırım... benımkılerdede kan oturdu resmen mosmor okadar kotu kı ama ben hıcbısey kullanmadım... ondan oldu galıba... canım doktor verıyo krem banada verdı... ama burda bı hamıle arkadas var kardesı eczanede calsıyomus... abla bunu tavsıye ederım dıye bı krem adı soylemıs.... ama kızlar bı gorceksınız... kadının karnında bıtane bıle catlak yok... bıde baya ufak tefek bı hanım... normalde heryerı yırtılmıs olmamsı lazımdııı bende o kremı kullancam ıns... adını alıyımda..
masallah canım ne guzelll ya ... bızdede yoktur catlak... aılecek ıc karınlarımız genıs.... ama goguslerım nolcak hıc bılmıyorum....
KIzlar benı 1 haftadır acayıp gaz sorunum var karnım cok sısıyo ve rahatsız edıyo o yuzden... neyapabılırım...
Sütyensiz hiç dolaşmam, acısa da dayanıyorum acısına artık. Evlenmeden önce, gençken çok spor yaptım, doğumdan sonra da başlarım 40'ımı atlatınca, en fazla 3ayda toparlarım kendimi. Özellikle pilatesi tavsiye ederim, her yerinizi toparlar, göğüsler de dahil.
Gazın varsa, yüksek ihtimal kabızlığın da vardır. Kabızlığı halledebilirsen, gaz da kendiliğinden geçecektir lokumum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?