2010 Ağustos Anneleri

Düzelttiiiiiiiim delikafaduldendelikafadulden

nedemek canımm iyi olda senn. tabiii bebişinde

Hımmm.. Sonuç iyi olmuş ya en önemlisi o... Bu arada ben de yokum orada ama neyse; üzülmeyeceğim, üzülmeyeceğim mafoldumben senağlama

Kızlarrrr herkeze gunaydın.... umarım bu hafta cok guzel bı hafta olur....herkez cok guzel bır hafta gecırır:):)

Burcummm sana da günaydın diyemedim... Günaydıınn Hoşgeldiiiiinn :))) Nasılsın?

Shcoban sen de hoşgeldin canım :)))

evet az kalsın bende küsecektim:kedi:
hoşbuldum canım
ben de heycan dorukta yarın büyük gün malum kontrol:)
hem 5 hafta sonunda görcem bebeğimi inşallah sağlıklıdır ve herşey yolundadır
hemde cinsiyeti öğrencez:))

nasılsın canımcım Şeniz

ayy hadi hayırlısı inş. bir bakcaksın bebek hiii koskocaman olmuuşş annesine el kol sallıyor :))) kaydirigubbakcemile3

Senide yazdım bitanem senide ama ben isimlerinizi
yazmasam bile biliyorum ki benim için iyi dileklerde bulunuyorsunuz.
Biliyorum bunu en içten gelerek diliyorsunuz sadece benim için değil.
Buradaki herkes herkese aynı şekilde.Ben de öyle düşünüyorum.
Sevgili PINAR (İtalyadan),Missgrafik ve Çiçekçik umarım sizinde böyle kolay geçer
ve hepimizin sonuçları temiz gelir şimdi kendim için dua ederken sizin içinde dua ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlarrrr herkeze gunaydın.... umarım bu hafta cok guzel bı hafta olur....herkez cok guzel bır hafta gecırır:):)

günaydın canımcım
nasılsınnnbayanssulusmile

ayy hadi hayırlısı inş. bir bakcaksın bebek hiii koskocaman olmuuşş annesine el kol sallıyor :))) kaydirigubbakcemile3

ayy inşallah canım tek isteğim o zaten kendim bu kadar kg verdim bebişim inşallah iyidir ve herşey yolundadırrropuyorumnanaktan

Angelcim işallah iyi haberlerle gelirsin tatlım bebiş kocaman ve sağlıklı çıkacak bak görürsün cinsiyete gelince bence hımmmmmmmmmmm kız gibi (tamamen salladım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…