Sorma özlemcim bende yokum küstüm
Serdem,Soho,Ficil,missgrafik,angel,canzi,yasemeen,
gülgüzeli,italyadan,hallisna,a_seyma,toxicdaisy,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yazamadım canlar haftasonu giremedim.
Yattım sürekli.
Hepinize çoooook teşekkür ederim.
GÜZEL DUALARINIZ İÇİN.DESTEĞİNİZ İÇİN.
İyiki varsınız arkadaşlar.
haa hhaa herkes hamişşş ve de alıngannnn...:roflol:Düzelttiiiiiiiim delikafaduldendelikafadulden
Düzelttiiiiiiiim delikafaduldendelikafadulden
Teşekkürler arkadaşım inşallah:Saruboceq:defneciğimm çok geçmiş olsun cnım.
eminim sonuç da iyi olacak...a.s
haa hhaa herkes hamişşş ve de alıngannnn...:roflol:
Serdem,Soho,Ficil,missgrafik,angel,canzi,yasemeen,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yattım sürekli.
Hoşbulduk wildcat.ıyi geçti arkadaşlar iyi geçti çok şükür.Ama doktor uyuşturmayacağız deyince tırstım birazcık.eyvahedigeldismileAma neyseki çok acımadı yalnız hafta sonu iğneyle girilen yerden aşağıya doğru sancım oldu.Korktum hep yattım bende.Bir de çok ilginç ama geldikten 1 saat sonra göbek deliğim feci bi şekilde acımaya başladı 1 gün sonra da geçti.Neyin nesidir anlamadım.Neyse ki oldu bitti çok şükür.Sonuca odaklandım şimdi inşallah güzel gelir sonucum da amniyosentez olayı da kapanır.Birdaha anmak bile istemiyorum.Kimselere de söylemedik zaten.Çok yakınlarım dışında.Şimdi hep dua ediyorum inşllah inşallah sonucum güzel gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkürler arkadaşım inşallah:Saruboceq:
hehe evet yaaa ama ben herkesi çoooook seviyorum:1hug:
Teşekkürler arkadaşım inşallah:Saruboceq:
hehe evet yaaa ama ben herkesi çoooook seviyorum:1hug:
Burcummm sana da günaydın diyemedim... Günaydıınn Hoşgeldiiiiinn :))) Nasılsın?
Shcoban sen de hoşgeldin canım :)))
Ayyyy canım benim yaaaa yine mi başladı çok zorr.
Ben sadece biras kabız oluyorum o bile çok zor.
Günaydın şekeriiiiiiim:)))))
Hoşbulduk wildcat.İyi geçti arkadaşlar iyi geçti çok şükür.Ama doktor uyuşturmayacağız deyince tırstım birazcık.eyvahedigeldismileAma neyseki çok acımadı yalnız hafta sonu iğneyle girilen yerden aşağıya doğru sancım oldu.Korktum hep yattım bende.Bir de çok ilginç ama geldikten 1 saat sonra göbek deliğim feci bi şekilde acımaya başladı 1 gün sonra da geçti.Neyin nesidir anlamadım.Neyse ki oldu bitti çok şükür.Sonuca odaklandım şimdi inşallah güzel gelir sonucum da amniyosentez olayı da kapanır.Birdaha anmak bile istemiyorum.Kimselere de söylemedik zaten.Çok yakınlarım dışında.Şimdi hep dua ediyorum inşllah inşallah sonucum güzel gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlarrrr herkeze gunaydın.... umarım bu hafta cok guzel bı hafta olur....herkez cok guzel bır hafta gecırır:):)
evet az kalsın bende küsecektim:kedi:
hoşbuldum canım
ben de heycan dorukta yarın büyük gün malum kontrol:)
hem 5 hafta sonunda görcem bebeğimi inşallah sağlıklıdır ve herşey yolundadır
hemde cinsiyeti öğrencez:))
nasılsın canımcım Şeniz
Kızlarrrr herkeze gunaydın.... umarım bu hafta cok guzel bı hafta olur....herkez cok guzel bır hafta gecırır:):)
Serdem,Soho,wld_wild_cat,Ficil,missgrafik,angel,canzi,yasemeen,
Yattım sürekli.
ayy hadi hayırlısı inş. bir bakcaksın bebek hiii koskocaman olmuuşş annesine el kol sallıyor :))) kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?