2010 Ağustos Anneleri

Önemli olan ne yediğin değil, ne kadar yediğindir. Hamilelikten önce baktım 1 kilo almışım, o kiloyu verene kadar diyet yapardım, 1 kilo vermek 3 kiloyu vermekten daha kolay haliyle. Daha fazla almadan verirdim. Hatta gelinliğimi aldığımızda çok hafif dar gelmişti. Patlatmayayım diye kilo almamaya karar verdim. Evleneceğimiz gün geldiğinde gelinliği bir giydim "ınınııınııınnn" gelinlik bol geldi kaydirigubbakcemile3 almayayım diye vermişim iyi mi?
Sporu bıraktım şimdilik, sadece yürüyüş yapıyorum. Sen de ya yüzmeye git ya da yürüyüş yap; tabi önce doktorunla konuş, o sana yardımcı olacaktır.

Sen nasılsın canım?? bebiş nasıl?

canım bence evin içinde bile olsaa sütyensiz dolaşmamak lazım hemencikkk sarkar valla bence telsiz sütyenler var onlardan tak çok rahat varmı yokmu belli deil canım

kaydirigubbakcemile3 naptın ya sonra gelınlıgı bol bol:)kaydirigubbakcemile3:) ben yuruyuste yapamıyorum canım bı hesap ettım 2 haftadır dısarı cıkmıyorum hıccc... eşime dedım yuruyelım bıraz... ne hıkmetse ben her dısarı cıktıgımda veya cıkcagımda yagmur yagıyo... guzel havada ınan 1 kez cıktım... 6 aydır burdayım dusun yanı... burda yuzcek yer nerde tatkım... am ıns. kayınvalıdemın yanına gıdınce yuzcem... ama ıste denız olsun havuz olsun ben cok cabuk etkılenıyorum hemen mıkrıp kapıyorum canım... gece ateslenıyorum gırdıgım gun... temız bıryer bulcaz artık ama zorrr..

Hoşgeldin tatlım, k.validem de öyle demişti "doğurmayasın sakın" diye. Şu nisanın 15'ini atlatalım başka bir şey düşünmüyorum. 6. ay çıktıktan sonra pek korkum olmayacak. Ömrü varsa prematüreleri yaşatıyorlar küvezde falan. En güzeli vaktinde gelsin, ama modern tıbba da güvenim sonsuz...

canım bence evin içinde bile olsaa sütyensiz dolaşmamak lazım hemencikkk sarkar valla bence telsiz sütyenler var onlardan tak çok rahat varmı yokmu belli deil canım

tatlım haklısın ama ınan goguslerım oyle bır sızlıyokı acısından cırmak zorunda kalıyorum:):) bıde benım goguslerım kucuktu 75ı zor oluyodu... sımdı 85 olmuyo nerdeyse... ama sarkma olmadı allaha sukur sadece buyuduler...:)

Gelinlik 2 parçaydı. Alt parçada pek değişiklik yoktu ama üst straples olunca korktum tabi. Düğünde çeke çeke oynadım üst tarafını ne yapayım başka? Havalar soğuk, giren çıkan çok olmaz havuzlara. Üyelik gerektiren salonları deneyebilirsin.

Yer çekimini hesap etmek lazım. Vücut ne kadar diri olursa olsun yer çekimi bir süre sonra etkisini gösterecektir.

Sen nasılsın canım?? bebiş nasıl?

çok şükür canım iyiyim allaha şükürler olsun bebişimde iyidir herhalde tam adam akıllı hareketlerini hissetmiyorum kilom baya engel oluyor yavruma varlığını hissetirmesi için baya yol katetmesi lazım neyse bir iki haftaya kadar daha sık hissederim şimdi heyecanla detaylı ultrasonu bekliyoruz hayırlı haberler alalımda herşeye razıyım ben istiraha devam ediyoruz işte valla oğluşumda tembel olacak diye korkuyorum hep yatıyoruz hareketsizz evdede yanlızız ses yok seda yok doğunca zor olacak bizim işimiz çocuk kalabalık ortama girince şaşıracak sende iyisindir umarım kızında iyidr

Aaaaa gostersın artık canım benım oda pıtısını bı senınkını bıde pınar ablanınkını cok merak edıyorum... bıde sıze tahmınde yapamıyorum ınan.... bende lamk ıstıyorum hamıle kıyafetlerı kendıme... gobus baya cıktı benımde... en cokta su espırılı tısortler varya onlardan ıstıyorum cok tatlı oluyolar...Bu arada goguslerın sarkmaması ıcın gunde 2 defa soguk suyla yıkamak gerekıyomus canım...[/QUOTE]

hmm soğuk suylamı:kedi: ayy donarım yaaa:kedi:
bende çok merak ediyorum yaa görmeliyim artıkın:) içime oğlan doğuyor benim ama hayırlısı tabi... ben o esprili tişörtten aldım çok güzle yaaa:) kotuda rahat etmek için alıcam daha pek göbeğim çıkmadı ama yinede sıkıyor pek sıkmasıda iyi değilmiş ya ondan dolayı alıyım dedim bakalım hayırlısı:kedi:

HEPİNİZE ÇOK ÇOK GÜZEL VE HUZURLU BİR HAFTA DİLİYORUM. GÜNAYDINLAR BAL ANNELER VE BEBELERİ..
BU ARADA GÖBÜŞÜMÜ EKLEDİM GÖBÜŞ SAYFASINA
:dance:

günaydın canım hoşgeldinnn
bakıyım gövüşüne hemen:))

hoşgeldin canım nasılsınnopuyorumnanaktan
banada erkek gibi geliyor bakalım daha ilk defa gidicem cinsiyet için:) inşallah görürümopuyorumnanaktan

olabılır canım ama burda havuz yok... antalyaya gıdınce ıns... orda yaparım artık...

olabılır canım ama burda havuz yok... antalyaya gıdınce ıns... orda yaparım artık...

Sadece yürüsen de olur haftada 2 defa. Havuz yoksa park vardır. Diyet yapma da... Bebek küçücük kalır Allah korusun.

Neyse ben çıkıyorum, acıktım fena halde. Kendinize iyi bakın. zemuszemus

cnaım ınsallah cok guzel haberler alırsınız... tatlım doguma kadar istırahat mı??? canım ben hareketlıyımde noluyo benım kuzucuk babasına benzedıgı ıcın el ense keyıf yapıyo devamlı durtuklemesem hareket etcegı yok... dun gece ben karnımı durtukledım o vurdu ben durtukledım o vurdu yoksa bızım nazlı sultanda hıccc harteket yok... babası kkılıklı:):)

Sadece yürüsen de olur haftada 2 defa. Havuz yoksa park vardır. Diyet yapma da... Bebek küçücük kalır Allah korusun.

Neyse ben çıkıyorum, acıktım fena halde. Kendinize iyi bakın. zemuszemus

gorusuurz canım... afıyet olsun bebıse kılo olsun ıns...

sende haklısın canım birrde doktoruna sordunmu süt gelmesini sakın sıkma canım göğüslerde süt hormonlarını uyarmak erken doğuma sebep oluyor süt gelince rahim doğum eyleminin başladığını sanıp kasılmaya başlıyor ve erken doğum oluyor

akannehir akannehir Aman Tanrım!!
Neyse kaçtım ben...

Bende de hiç çatlak başlamadı. Rahmetli annemde de yoktu zaten. Aradabir dove sürünüyorum o kadar. Sanırım olmayacak çatlağım.
[/QUOTE]

CANIM YA, BENİMDE NE ÇATLAK NE BİŞİ HENÜZ BİŞİ YOK, ÇIKMİCAK GİBİ GELİYO BANA AMA. ACABA DAHA ERKEN Mİ ÇATLAK İÇİN. DOKTORUMDA BİŞİ VERMEDİ.. BAKALIM HAYIRLISI. ÇIKMASA SÜPER OLCAK ELBET :CüvCüv:

evet canım doğuma kadar istirahat ama bakalım 23 mayısta ablamın düğünü var 30 haftalık olmuş oluyorum manisada olacak düğün tek dileğim oraya gidebilmek doktorum o zaman bir gelsinde bakarız gebeliğin gidş hattına göre izin verebiliriz dedi
valla bir doğsunlarda biz onları hamarat yaparız artık yeterki sağlıklı olsunlar sıkıntıları olmasın gerisi gelir

canım daha erken çatlak için 26 haftada falan ortaya çıkabilir şimdiden nemlendirici kullanmak lazımki yumuşasın deri çatlamasın canım benimde henüz ortada çatlak falann yok inşallahta hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…