ooo ne guzel canım ya... ıns bende toparlıyabılıım hemen kendımı... ama bogazıma duskunum.... hemen veremem gıbı gelıyo... spor yapmak gerekıyo ama hem sımdı hem dogumdan sonrada...
kabızlıgım var tatlım ıns. gecer ya... devamlı sıs sıs oturuyorum
selam canlar ve kuzuları hepimize sağlıklı güzel ve sorunsuz haftalar diliyorum
esterya canım kasık ağrılarının şiddetli olmasından dolayı doktoruna danış derim ben ihmal etme tam nasıl ağrı olduğunu güzelcene tarif et normal olup olmadığını sana söyler doktorun canım
wild canım gece yatarken hep tedirgin olarak yatıyoruz şuan içimizde taşıdığımız can o kadar kıymetli ki gece uykuda bile onun için endişeleniyoruz ve işte kabus gibi rüyalar görmemize sebep olabiliyordur temmuz 7 inşllah senin için hayırlı bir gün olsun bebişinde o zaman değilde vaktinde gelsin canım
soho canım valla benimde makatta devamlı bir sızlama var doktora sordum normal dedi bebek büyüdükçe sıkıntılar yaratabilir dedi belki seninkide ondan olabilir
ancelım canım büyük güne 1 gün kaldı inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişin bana görede erkek gibi geliyor saklamasın pıtısınıda şöyleee göstersin annesine babasına canım
defne canım amniyosentez sırasında zaten terss birşey varmı yokmu doktorlar görüyor o yüzden hiçç korkma canım senin sonuçların temiz gelecek bebişin sağlıcakla zamanında dünyaya gelecek inşallah canım
yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgeldiler sefalar getirdiler allahım sağlıcakla bebişlerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
gecmıs olsun canım ıcı... canım ya erkegın hastalanması kadar kotu bısı yok...:) oyyyy canım benım gule gule kullansın bebişin cicişlerını ıns... sende tabı... bende toparlayıcı alım... 80-85 almıstım 80 olmuyo zaten goguslerım acayıp sızlıyo sutum geldı erkencıkten..... o yuzden dısarı cıkmadıkca sutyen takmıyorum evde napıyım:):):)
Önemli olan ne yediğin değil, ne kadar yediğindir. Hamilelikten önce baktım 1 kilo almışım, o kiloyu verene kadar diyet yapardım, 1 kilo vermek 3 kiloyu vermekten daha kolay haliyle. Daha fazla almadan verirdim. Hatta gelinliğimi aldığımızda çok hafif dar gelmişti. Patlatmayayım diye kilo almamaya karar verdim. Evleneceğimiz gün geldiğinde gelinliği bir giydim "ınınııınııınnn" gelinlik bol geldi kaydirigubbakcemile3 almayayım diye vermişim iyi mi?
Sporu bıraktım şimdilik, sadece yürüyüş yapıyorum. Sen de ya yüzmeye git ya da yürüyüş yap; tabi önce doktorunla konuş, o sana yardımcı olacaktır.
esterya canım kasık ağrılarının şiddetli olmasından dolayı doktoruna danış derim ben ihmal etme tam nasıl ağrı olduğunu güzelcene tarif et normal olup olmadığını sana söyler doktorun canım
wild canım gece yatarken hep tedirgin olarak yatıyoruz şuan içimizde taşıdığımız can o kadar kıymetli ki gece uykuda bile onun için endişeleniyoruz ve işte kabus gibi rüyalar görmemize sebep olabiliyordur temmuz 7 inşllah senin için hayırlı bir gün olsun bebişinde o zaman değilde vaktinde gelsin canım
soho canım valla benimde makatta devamlı bir sızlama var doktora sordum normal dedi bebek büyüdükçe sıkıntılar yaratabilir dedi belki seninkide ondan olabilir
ancelım canım büyük güne 1 gün kaldı inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişin bana görede erkek gibi geliyor saklamasın pıtısınıda şöyleee göstersin annesine babasına canım
defne canım amniyosentez sırasında zaten terss birşey varmı yokmu doktorlar görüyor o yüzden hiçç korkma canım senin sonuçların temiz gelecek bebişin sağlıcakla zamanında dünyaya gelecek inşallah canım
yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgeldiler sefalar getirdiler allahım sağlıcakla bebişlerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım bence evin içinde bile olsaa sütyensiz dolaşmamak lazım hemencikkk sarkar valla bence telsiz sütyenler var onlardan tak çok rahat varmı yokmu belli deil canım
kaydirigubbakcemile3 naptın ya sonra gelınlıgı bol bol:)kaydirigubbakcemile3:) ben yuruyuste yapamıyorum canım bı hesap ettım 2 haftadır dısarı cıkmıyorum hıccc... eşime dedım yuruyelım bıraz... ne hıkmetse ben her dısarı cıktıgımda veya cıkcagımda yagmur yagıyo... guzel havada ınan 1 kez cıktım... 6 aydır burdayım dusun yanı... burda yuzcek yer nerde tatkım... am ıns. kayınvalıdemın yanına gıdınce yuzcem... ama ıste denız olsun havuz olsun ben cok cabuk etkılenıyorum hemen mıkrıp kapıyorum canım... gece ateslenıyorum gırdıgım gun... temız bıryer bulcaz artık ama zorrr..
tatlım haklısın ama ınan goguslerım oyle bır sızlıyokı acısından cırmak zorunda kalıyorum:):) bıde benım goguslerım kucuktu 75ı zor oluyodu... sımdı 85 olmuyo nerdeyse... ama sarkma olmadı allaha sukur sadece buyuduler...:)
Sen nasılsın canım?? bebiş nasıl?
evet canım evde bende takmıyorum da dün aldığım kız dedi ki mümkün olduğu kadar sütyensiz durmayın çünkü sarkmak için şu an en müsait zamanları dedi bilmiyorumkismile
haklı galiba büyüolar baya:)
sağo canım inşallah hepimizin melekleri aldıklarımızı hayırlısıyla giyerler ama çok güzel bi duygu yaaa:kedi: ona bişeyler almak:)
yarında hastaneden çıkınca kendime bi kot alıcam bebeğiminde cinsiyeti belli olurda şu hastane çıkışlarından alıcam bi tanede gerçi her neyse cinsiyet ben sarı alıcamda inşallah öğrenirim artıkopuyorumnanaktan
HEPİNİZE ÇOK ÇOK GÜZEL VE HUZURLU BİR HAFTA DİLİYORUM. GÜNAYDINLAR BAL ANNELER VE BEBELERİ..
BU ARADA GÖBÜŞÜMÜ EKLEDİM GÖBÜŞ SAYFASINA :dance:
Gelinlik 2 parçaydı. Alt parçada pek değişiklik yoktu ama üst straples olunca korktum tabi. Düğünde çeke çeke oynadım üst tarafını ne yapayım başka? Havalar soğuk, giren çıkan çok olmaz havuzlara. Üyelik gerektiren salonları deneyebilirsin.
olabılır canım ama burda havuz yok... antalyaya gıdınce ıns... orda yaparım artık...
çok şükür canım iyiyim allaha şükürler olsun bebişimde iyidir herhalde tam adam akıllı hareketlerini hissetmiyorum kilom baya engel oluyor yavruma varlığını hissetirmesi için baya yol katetmesi lazım neyse bir iki haftaya kadar daha sık hissederim şimdi heyecanla detaylı ultrasonu bekliyoruz hayırlı haberler alalımda herşeye razıyım ben istiraha devam ediyoruz işte valla oğluşumda tembel olacak diye korkuyorum hep yatıyoruz hareketsizz evdede yanlızız ses yok seda yok doğunca zor olacak bizim işimiz çocuk kalabalık ortama girince şaşıracak sende iyisindir umarım kızında iyidr
Sadece yürüsen de olur haftada 2 defa. Havuz yoksa park vardır. Diyet yapma da... Bebek küçücük kalır Allah korusun.
Neyse ben çıkıyorum, acıktım fena halde. Kendinize iyi bakın. zemuszemus
tatlım haklısın ama ınan goguslerım oyle bır sızlıyokı acısından cırmak zorunda kalıyorum:):) bıde benım goguslerım kucuktu 75ı zor oluyodu... sımdı 85 olmuyo nerdeyse... ama sarkma olmadı allaha sukur sadece buyuduler...:)
sende haklısın canım birrde doktoruna sordunmu süt gelmesini sakın sıkma canım göğüslerde süt hormonlarını uyarmak erken doğuma sebep oluyor süt gelince rahim doğum eyleminin başladığını sanıp kasılmaya başlıyor ve erken doğum oluyor
canımmmm onun acısını cok ıyı bılırım... benımkılerdede kan oturdu resmen mosmor okadar kotu kı ama ben hıcbısey kullanmadım... ondan oldu galıba... canım doktor verıyo krem banada verdı... ama burda bı hamıle arkadas var kardesı eczanede calsıyomus... abla bunu tavsıye ederım dıye bı krem adı soylemıs.... ama kızlar bı gorceksınız... kadının karnında bıtane bıle catlak yok... bıde baya ufak tefek bı hanım... normalde heryerı yırtılmıs olmamsı lazımdııı bende o kremı kullancam ıns... adını alıyımda..
cnaım ınsallah cok guzel haberler alırsınız... tatlım doguma kadar istırahat mı??? canım ben hareketlıyımde noluyo benım kuzucuk babasına benzedıgı ıcın el ense keyıf yapıyo devamlı durtuklemesem hareket etcegı yok... dun gece ben karnımı durtukledım o vurdu ben durtukledım o vurdu yoksa bızım nazlı sultanda hıccc harteket yok... babası kkılıklı:):)
akannehir akannehir Aman Tanrım!!
Neyse kaçtım ben...
CANIM YA, BENİMDE NE ÇATLAK NE BİŞİ HENÜZ BİŞİ YOK, ÇIKMİCAK GİBİ GELİYO BANA AMA. ACABA DAHA ERKEN Mİ ÇATLAK İÇİN. DOKTORUMDA BİŞİ VERMEDİ.. BAKALIM HAYIRLISI. ÇIKMASA SÜPER OLCAK ELBET :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?