2010 Ağustos Anneleri

merhabalar biz geldik nasılsınız?:CüvCüv:

hoşgeldinizzzzz anneciklerr:))))
kendi adıma söyliym iyi sayılırım ama sol tarafımda sancım var azıcık(((

Biz de yemeğimizi yedik geldik bu arada kızlar 7 kiloya çıktı aldığım kilolar 21. haftadayım normal diyor herkes ama bence çok ya üfff

geçmiş olsun defnecim bu arada bende ne zamandır tartılmıyorum en son 5 kilo almıştım bende şimdi 6 olmuştur belki ama görenler hiç kilo almamışsın diyor

Kızlar destekleriniz icin cok tesekkur ederim yuregim ferahladı cumaya kadar sabredeyim gitmeyim dr a bari. bu aksam biraz dinleneyim belki oynar bu aksam

Biz de yemeğimizi yedik geldik bu arada kızlar 7 kiloya çıktı aldığım kilolar 21. haftadayım normal diyor herkes ama bence çok ya üfff

geçmiş olsun defnecim bu arada bende ne zamandır tartılmıyorum en son 5 kilo almıştım bende şimdi 6 olmuştur belki ama görenler hiç kilo almamışsın diyor

Ben de hamile kaldığım kilomdan 1 kilo gerideyim.Kızkardeşim ısrarla 5. aydan sonra çok alıcaksın diyor.Neye dayanarak söylüyor anlamadım.Ve bence fazlasıyla alıcaksın diyor.ben de hiç sanmıyorum dedim ama görücez bakalım.Ama bu aya kadar hiç almadıysam birden kilo alma hızım acayip derece de değişicek mi çok merak ediyorumCADIARZU

Kızlar destekleriniz icin cok tesekkur ederim yuregim ferahladı cumaya kadar sabredeyim gitmeyim dr a bari. bu aksam biraz dinleneyim belki oynar bu aksam

Canım ben oynamayınca şey yapıyorum önce sol yanıma yatıyorum 2 dk sonra sırt üstü yatıp elimi karnıma koyup konuşuyorum. O zaman 10 dk içinde tekme geliyor. Dene istersen ama bu dediğim son 5 gündür oluyor ondan önce çok ender hissederdim

Sıkılsın sıkı can iyidir çıkmaz der annem. klava:
1 hafta sonra istersen halay çek 1 hafta yat zaten 2,5 hafta sonra beraber halay çekeceğiz(sen iyi haberleri alınca ) :dance:

ya ben hiç kusmadım allaha şükür oğluşum beni hiç rahatsız etmedi belkide o yüzden böyle kilo aldım ama keşke hep böyle gitse 5 ayda 6 kilo son 4 aydada yine 6 kilo alsak deyme keyfimize ideal 12 kilo zaten yarısı doğumda gider diğer yarısınıda biz zamanla veririz valla :)

sıkma güzel canını defnecim biraz sabr herşey bebişler için unutma :)

Boşver gidenler gitsin gitmeyen hoş gelsin yeterki bebişim sağlıklı gelsin. Ay dörtlük gibi oldu hihoyyyt

Sıkılsın sıkı can iyidir çıkmaz der annem. klava:
1 hafta sonra istersen halay çek 1 hafta yat zaten 2,5 hafta sonra beraber halay çekeceğiz(sen iyi haberleri alınca ) :dance:

gidiyom şimdi yatıcam ama küçük
laptopumu alıcam yanıma canım sıkılıyo tv de de bişi yokkkk.
İNŞALLLAAAHHHH CANIMMMM İNŞALLLAHHHH 2.5 hafta sonra bi rahatlıycam bi rahatlıycam anlatamam:)))))

doğru söylüyorsun didemcim herşey cennet kokulularımız için defnem sende içini ferah tut allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:

kızlar ben cıkolata yedım falan hayda etmedı... bende yenı bı yol buldum ben onu durtukluyom oda benı ben ona o bana super oluyo.... bıde ıkı buklum oturdugum zamnlar heen tekmelıyo... rahatsız oluyo galıba cadı kızım:)

kıslar dün giremedim yazamadım sizlere, dün bakım vardı sanırım sitede.

sizlere birşeyler sormak istiyorum , ben hareketlerini hissedemiyorum hala normalmi ?

kıslar dün giremedim yazamadım sizlere, dün bakım vardı sanırım sitede.

sizlere birşeyler sormak istiyorum , ben hareketlerini hissedemiyorum hala normalmi ?

hosgeldın tatlım.... normal tabıkı... doktorlar 20-22. haftalarda gayet net hısedebılıısnız dıyo... bazılarımız erken bazılarımız gec hıssedıyo ıste:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…