tünaydın güzel anneler nasılsınız bakalımbizi soracak olursanız iyiyiz çok şükür
esterya canım benim bende dün hiç hissetmedim bu sabah biraz oynadı çikolata ye istersen sırt üstüyat konuş bebişinle oynar o zaman sıkma güzel canınıda bebişinide olurmu kocaman öpüldün
merhabalar biz geldik nasılsınız?:CüvCüv:
Biz de yemeğimizi yedik geldik bu arada kızlar 7 kiloya çıktı aldığım kilolar 21. haftadayım normal diyor herkes ama bence çok ya üfff
geçmiş olsun defnecim bu arada bende ne zamandır tartılmıyorum en son 5 kilo almıştım bende şimdi 6 olmuştur belki ama görenler hiç kilo almamışsın diyor
Kızlar destekleriniz icin cok tesekkur ederim yuregim ferahladı cumaya kadar sabredeyim gitmeyim dr a bari. bu aksam biraz dinleneyim belki oynar bu aksam
Defne valla döverim yat dinlen aaaaaa
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama herkes kızıyor bana yaaaa
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama eşim de kızıyor hep
ama ben yatıyorum hep hep canım sıkılıyor ama yaaaasenağlamasenağlama
ya ben hiç kusmadım allaha şükür oğluşum beni hiç rahatsız etmedi belkide o yüzden böyle kilo aldım ama keşke hep böyle gitse 5 ayda 6 kilo son 4 aydada yine 6 kilo alsak deyme keyfimize ideal 12 kilo zaten yarısı doğumda gider diğer yarısınıda biz zamanla veririz valla :)
Sıkılsın sıkı can iyidir çıkmaz der annem.klava:
1 hafta sonra istersen halay çek 1 hafta yat zaten 2,5 hafta sonra beraber halay çekeceğiz(sen iyi haberleri alınca ) :dance:
kıslar dün giremedim yazamadım sizlere, dün bakım vardı sanırım sitede.
sizlere birşeyler sormak istiyorum , ben hareketlerini hissedemiyorum hala normalmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?