2010 Ağustos Anneleri

Canım benim hayırlı haberler alırsın inşallah ben de cumartesi günü kontrole gidicem bi de detaylı için randevu alıcam.. Bende ciciler almak için, detaylıyı bekliyorum.. En güzel an da ciciler alındığı zaman olsa gerek, odasına, dolabına süsler.. ay süper yaaa düşününce bile kıpır kıpır oluyorum hihoyyyt

Sabah sabah yıne mıdem bulanıyo.... nefret ettım artık mıde bulantısından kızlar ya

Offffff uyutmadılar beni yaaaaaaklava:
arkaya bir köpek bağlıyorlar hayvanın yarım metre zinciri var bide
açmı bırakıyorlar nedir hayvan hiç durmadan hav hav hav offfff deli oldum yaaa
sabahın 7 sinde apartman arasında köpek olur mu yaaaaklava:Bir de o
havladıkça araba alarmı ötüyor sinirimden yorganı kafama kadar çektim.
Ama olmaz böyle demi yaaaaaa her sabah her sabahkötükedihüsokötükedihüso

Sabah sabah yıne mıdem bulanıyo.... nefret ettım artık mıde bulantısından kızlar ya

Canım kahvaltını ettin mi etmediysen fazla durunca benim de
midem bulanıyor o yüzden kalkar kalkmaz kahvaltı yemeliyiz bence.
Ben şimdi geç kaldım biras köpek susunca dalmışım gene.
şimdi gidicem kendime çok çeşitli missss gibi bi kahvaltı hazırlıycam.
Zaten eşim dolabı kontrol ediyor sana şunu alalım bunu alalım bunu
da ye falan dolduruyor herşeyi sağolsun.zemuszemus

balım kendı basıma bısı yıyemıyorum kı ınan hıc canım ıstemıyo... eşimle beraber yapıyoruz kahvaltıyı... bana eşimin yaptıklarını aklıma bıle getırmek ıstemıyorum... ığğğğğ her sabah bır bardak sut ve bır haslnmıs yumurta zorla hemde.... Babalar beslenme yonunu cok ıyı dusunuyolar canım...::)

anaaammm... gerçekten sinir bozucu... ama sen bir de beni kendi yerine koy ozaman kesin köpeği boğazlardın benim haftada 2 gün tatilim var ve o iki gün de sabah 7 de kaldırıldığımı düşün aman yarabbi cinayet sebebi... bazen eşim de yapıyor aynısını koca katili edecek beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok erken ediyorsun kahvaltını o zaman durmadan tuzlu bişeyler atıştır.
mideyi çok fazla boş bırakmamak lazım.Ondan da bulanabilir.

Kızlar yaaa benim şimdi amniyosentez de sol tarafımdan girildi ya.
Kaç gündür geçmedi hep iğnenin girdiği yerden aşağıya doğru ara ara sancım oluyor.
Gece de kaç defa uyandım sanki tekrar iğne batıyormuş gibi.
şimdi de şiddetli bi şekilde oluyo ya kötü bişey yoktur demi????

aaaaa yav niye kaldırıyorlar ki çalışan insansın sen.
alla alla hakikaten sinir bozucu durum.

tatlısım yoktur ıns... ama bence doktorunu ara sor bı... ne olur ne olmaz... bence ıhmal etmden ara bı..

Günaydın hanımlar, nasılsınız bakalım??

gunaydın canım hosgeldın...

Bence de doktoruna bir danış tatlım.

tatlısım yoktur ıns... ama bence doktorunu ara sor bı... ne olur ne olmaz... bence ıhmal etmden ara bı..

gunaydın canım hosgeldın...

Günaydın lokumummm...

Günaydıııııın kendi adıma konuşıym ben iyi sayılırım sen nasılsın?

Ben de aynı iyi sayılırım. İnternette biraz işim vardı, bakayım dedim kızlar ne yapıyor. Çıkacağım birazdan.

uff tam yorum yazdım uzun uzun ınternet hata verdı akannehir
neyse kızlar en bastan alıım daha oncekı sayfalarda da okudugum kadarıyla doktorundan memnun olmayanlar var sanırım bende oyle oldugum ıcın daha da gecıkmeden bu hafta baska bı doktor denıcem bakalım cok meth etttıler...bı de cınsıyetını ogrenmek ıstıyorum artık cuss yanı.16-17 hafta oldu hala soylemedı doktor. bı de ona gore alısverıs yapıcam artık magazaya gırınce dırek kız mı erkek mı dıye soruyorlar bon bon bakmak zorunda kalıyorum hıhhh :umursamaz:

herkese günaydın.... hayırlı bir gün diliyorum.....

Şekerim benim gittiğim hastanede de söylemiyorlardı. Ben de kendi kendime (yok yok kayınvalideme), "soranın bir yüzü kara, söylemeyen zenci olsun" dedim ve sordum muayene esnasında. Doktor da baktı ve gördüğünü söyledi. Sen hele bir sor bakalım. Söylemezse değiştirirsin.

Alla alla neden soylemedıkı sımdıye kadar doktorun benımkı tam kesın olmamakla beraber 3 aylıkken soylemıstı... 17. hafatada hala soylemeyen bır doktor cok garıp..

herkese günaydın.... hayırlı bir gün diliyorum.....

sanada gunaydın canım hosgldın...

Neyse kızlar ben kaçıyorum, yarın olmayabilirim. Kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…