tatlım rahım yukarı cıktıkca rahmı tutan baglar genısleyemedıgı ıcın kasıklarda sancı yapıyo benımde 27sınde randevum ıns...:)
sanırım öyledir canım ya. aman bebişler iyi olsunda yeter. 27sine çok var dimi yaaa zaman geçmiyor gibiiii doktora gitmeden 1 hafta önce başlıyorum rüyamda doktoru görmeye tabii uyuduğum zamanlarda. gttiğim gün uyuyorum ancak:))))
hoşbulduk canım. o ağrının sebebini bilsem iyi olcam canım tedirgin oluyorum sadece. ben de kilo almaya başladım.59 dan 53 e düşmüştüm ama şimdi yine 58 olmuşum. sık acıkıyorum sık yiyorum.ne garip bişiymiş hamilelik. kaydirigubbakcemile3
siz nasılsınız.cimcimen nasıl yaramaz mı :)
tatlım ınan cok ıyı almıssın bende baktım dun netten falan baya... ya ben bu mode ısını anlamıyorum zaten... bence yakısanı gıymek modadır... dedıgın gıbı pıjamanın modasmı olur hıccc... kullanıslı olsun pamugu penyesı kalıtelı olsun yeter.... gule gule kullan tatlım..
Dimi ama :)) bende aynen senin gibi dediğim için aldım zaten.ne modasıymış dedim.zaten mor tonlarını çok severim..evde eşime giydim o da çok beğendi.ama demezmi: çok güzel çok yakıştı çok beğendim.ama sen erkek annesi olcan niye mavi almadın?? e dedim ne farkeder ki..ben kendime bunu beğendim bu güzeldi..ama gecelik alırsam mavi alayım diyorum..yani illa erkek annesi mavi kız anneleri pembeli şeyler almak zorundamı kendilerine..gecelikte onun dediği olsun diye mavi alayım bari :))
sağol canım tansiyomu ölçtürüyorum sorun olmadı şimdilik bende bu hissettiklerimi bebeiş sanıyorum hani çarpıntı kelebeklenme vs gibi. ama sorarım doktora gidince.
bu cumartesi kontrolum vardı canım o zaman söyledim sadece ultrasonla baktı rahmimi ölçmedi sanırım olsa söylerdi. dediğim gibi sadece ilaç verdi magnezyum eksikliğini gidermek için. magnezyum eksikliği kas kasılması yaparmış tıpkı ayağımıza kramp girmesi gibi. inş. geçer
bebeğim haftasına göre baya büyük demişti doktor rahmim dar geliyor olabilir mi acaba?
Selam kızlar nasılsınız ? Göbek deliğinizden aşağı doğru kahverengi çizgi oluşmaya başladı mı sizin ? herkeste olmuyomuş gerçi. hihoyyyt
Selam kızlar nasılsınız ? Göbek deliğinizden aşağı doğru kahverengi çizgi oluşmaya başladı mı sizin ? herkeste olmuyomuş gerçi. hihoyyyt
:roflol: :roflol: erkek annensı olcan mavı alsaydın ha:).::::::) anam bu erkeklerınde herseyden haberlerı var canım ya :):) o ıstesın canım sen al... ne guzel ıste:d:d:d
Ya sorma seyma cım benim kocam fenadır :)) kaynana gibi valla..benimkinin de herşeyden haberi var gördüğün gibi.bende şaşırdım mavi niye almadın deyince akannehir benden çok nete bakar okur.ben tv izlerken banada söyler okuduklarını.pek bilir yaniii kaydirigubbakcemile3
tatlım dedıgın gıbı bebk hareketlerıde olabılır ama bebek hareketlerı kasıda olmuyo... gobegının sagında solunda altında hıssedersın genelde...
ben bayağı kilolu hamile kaldım yani 90 üstüyüm onun içinde daha öncede göbeğim vardı ben kasık derken göbeğim alt kısmı yani. aman ne bilim hevesleniyorum sanırım his,sedenleri okuyunca neysee bekleyim bir iki haffta dahaaaaa:ecrin_bebek:
masallah canım ne guzel ama ılgılenıyo olması.... benım eşimde ılk sıralar baya heveslıydı sunu yemelısın sunu yapmalısın sunu yapmamalısın falan dıyodu... annem eşim için avrat ali dıyodu:):)(bu bızım ordarda kalıplasmıs bı sozmüş:):))... ama ınan ılgılenmesı cok guzel bsıey... cok sanslısın:)
Evet ilgilenir saolsun.ilgili olmamasından daha iyidir tabiiki.bi de erkek ya bizimkisi daha da bi hevesli..isim bulma konusunda ne yapcaz bilmiyorum.bende bu kociş varken valla yandık..geçen bi ara isimlere bakayım dedimm annaaaammm ne zor ne kadar çok gözlerim kamaştı bakmaktan valla..bi tanede bulamadım iyi mi..ne yapcaz bilmiyorum.isim de en önemli konu..ağustosa kadar bulsak bari sırnaşık şey
offffffffff canım cok sıkıldı moralım cok bozuk... şim gelcek dıye okaar hazırlık yaptım... bugunun salı oldgunu eşimin salı gunleri ogle arası gelmedıgını unutmusumtelefonda bısuru gıcık gıcık guldu sınırım bozuldu yaaa:):) Hamılelıgın unutkanlık yaptıgnı bılmıyodum:):):)
Kızlar sanmayın gitiim okuyorum sizi ama çok yazamıyorum. Kilolu hamile kalanlar daha geç bebeklerini hissedermiş bir yerde okumuştum eğer kilolu hamile kaldıysanız panik yok 22den sonra bile hissedilebilirmi
:çok üzgünüm: daha var yaniii neysee beklerizzzz yeterki o iyi olsunnnnnnn
masallah canım ne guzel ama ılgılenıyo olması.... benım eşimde ılk sıralar baya heveslıydı sunu yemelısın sunu yapmalısın sunu yapmamalısın falan dıyodu... annem eşim için avrat ali dıyodu:):)(bu bızım ordarda kalıplasmıs bı sozmüş:):))... ama ınan ılgılenmesı cok guzel bsıey... cok sanslısın:)
Evet ilgilenir saolsun.ilgili olmamasından daha iyidir tabiiki.bi de erkek ya bizimkisi daha da bi hevesli..isim bulma konusunda ne yapcaz bilmiyorum.bende bu kociş varken valla yandık..geçen bi ara isimlere bakayım dedimm annaaaammm ne zor ne kadar çok gözlerim kamaştı bakmaktan valla..bi tanede bulamadım iyi mi..ne yapcaz bilmiyorum.isim de en önemli konu..ağustosa kadar bulsak bari sırnaşık şey
isim zor işmiş ya egrcekten bız koyduk ama eşimm acaba sumu olsaydı bumu olaydı dıye hala konuusyo... Bide bole pimpirikli kocan var yandı sen canı... sıın bebıs ısımsız kalabılır belkı:):)
kızlar internette sorun var. şükür şimdi bağlanabildim. size birşey sorucam benimde gögüslerimde sıvı gelmeye başladı.içinizde olan varmı
benım gelıyo canım hatta ben bıraz sıkınca sut geldı... aman deyım sıkma sakın bırak oylece kalsınlar... erken doguma sebebıyet verebılıyomus canım..
Oyyyy kıyamam! Ay valla bişi unutmim benim eşim kaçırmıyo, patlatıyo espiriyi, olmadı bu hamilelik sana yaramadı, v.s laflar edip deli ediyo. O gülüyo, o güldükçe ben gıcık oluyodum.. Koz vermemeye çalışıyom valla, hamilelikten önce birbirimizle uğraşmaya bayılırdık, şimdi o aynen uğraşıyo ama ben sinir oluyorumm..
Çok üzgünüm çoook
hiç kaçırmazlar hiççç:):) bıde ben ne derse alınıyorum kzııyorum.. aglıyorum... bıde gulmesı yokmu dedgın gıbı ınsanın bogası gelıyo.... :):) emme napcen cocugumun babası ıste..:):)
özlem gitin mı canım.... senın kocıs almısmı gercekten mobılyayı????
benım gelıyo canım hatta ben bıraz sıkınca sut geldı... aman deyım sıkma sakın bırak oylece kalsınlar... erken doguma sebebıyet verebılıyomus canım..
canım bende okudum internetten sıkmamak gerekiyormş. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?