2010 Ağustos Anneleri

bızde ıyıyız tatlım kılo alamya basladım galıba bende... karnım kocaman oldu... korkuyorum kendımden bı oturusta 2 tabak yemek yedım dun... kızımda ıyı teyzesı oyun oynuyoz onla ole onu durtuyorum sallıyorum karnımı oda benı tekmelıyo:):):) cok hosuma gıdıyo ama:):) yoksa nazlı baska hareket etmıyo oyle...

:roflol: :roflol: erkek annensı olcan mavı alsaydın ha:).::::::) anam bu erkeklerınde herseyden haberlerı var canım ya :):) o ıstesın canım sen al... ne guzel ıste:d:d:d

sağol canım tansiyomu ölçtürüyorum sorun olmadı şimdilik bende bu hissettiklerimi bebeiş sanıyorum hani çarpıntı kelebeklenme vs gibi. ama sorarım doktora gidince.

tatlım dedıgın gıbı bebk hareketlerıde olabılır ama bebek hareketlerı kasıda olmuyo... gobegının sagında solunda altında hıssedersın genelde...

bıde bebegımın hareketlerını ben ıyı hıssedıyrum ama dısardan elle hıssedılmıyo... ama ben vurdugunu hıssedıyorum... bu normaldır demi???

[

Canım bende önceden ameliyat geçirdiğim için dr um vajinal ultrasonla rahim ağzına bakıyor ölçüyor.şükür iyi çıktı şimdiye kadar.benim bildiğim bu ölçüm alttan yapılıyo.ama dr un gerek görmediyse bi bildiği vardır tatlım..
buarad benimde bebiş haftasına göre önden gidiyor.bunun içinde erken döllenme olmuştur dedi dr um.cnm rahim dar gelir diye bişey olacağını zannetmiyorum.böyle bi sıkıntı ultrasonda mutlaka görünürdü..hepimizde bebek büyüdükçe rahimdede değişiklikler oluyor biliyosun.sen ferah tut kendini.dinlen yat.ama çok sıkıntı hissedersen dr una görün yinede..

:roflol: :roflol: erkek annensı olcan mavı alsaydın ha:).::::::) anam bu erkeklerınde herseyden haberlerı var canım ya :):) o ıstesın canım sen al... ne guzel ıste:d:d:d

Ya sorma seyma cım benim kocam fenadır :)) kaynana gibi valla..benimkinin de herşeyden haberi var gördüğün gibi.bende şaşırdım mavi niye almadın deyince akannehir benden çok nete bakar okur.ben tv izlerken banada söyler okuduklarını.pek bilir yaniii kaydirigubbakcemile3

tatlım dedıgın gıbı bebk hareketlerıde olabılır ama bebek hareketlerı kasıda olmuyo... gobegının sagında solunda altında hıssedersın genelde...

ben bayağı kilolu hamile kaldım yani 90 üstüyüm onun içinde daha öncede göbeğim vardı ben kasık derken göbeğim alt kısmı yani. aman ne bilim hevesleniyorum sanırım his,sedenleri okuyunca neysee bekleyim bir iki haffta dahaaaaa:ecrin_bebek:

Selam kızlar nasılsınız ? Göbek deliğinizden aşağı doğru kahverengi çizgi oluşmaya başladı mı sizin ? herkeste olmuyomuş gerçi. hihoyyyt

Selam kızlar nasılsınız ? Göbek deliğinizden aşağı doğru kahverengi çizgi oluşmaya başladı mı sizin ? herkeste olmuyomuş gerçi. hihoyyyt

Hoşgeldiinn :) yok bende olmadı o çizgiden. bu saatten sonrada olurmu bilmiyorum..evet herkeste olmuyo..

Bende hafiften başlamış çizgi .Geçen gün farkettim. kaydirigubbakcemile3 Ablamda olmamıştı, bende de olmaz sanıyodum. kaydirigubbakcemile3

masallah canım ne guzel ama ılgılenıyo olması.... benım eşimde ılk sıralar baya heveslıydı sunu yemelısın sunu yapmalısın sunu yapmamalısın falan dıyodu... annem eşim için avrat ali dıyodu:):)(bu bızım ordarda kalıplasmıs bı sozmüş:):))... ama ınan ılgılenmesı cok guzel bsıey... cok sanslısın:)

yok tatlım gobegının alt kısmı degıl... seyırme gıbı ıse kelebek kıprasması gıbıyse buuk ıhtımalle bebektır tatlım

ben şimdi bakım bende yok canım...

Kızlar sanmayın gitiim okuyorum sizi ama çok yazamıyorum. Kilolu hamile kalanlar daha geç bebeklerini hissedermiş bir yerde okumuştum eğer kilolu hamile kaldıysanız panik yok 22den sonra bile hissedilebilirmiş.

kızlar internette sorun var. şükür şimdi bağlanabildim. size birşey sorucam benimde gögüslerimde sıvı gelmeye başladı.içinizde olan varmı

Oyyyy kıyamam! Ay valla bişi unutmim benim eşim kaçırmıyo, patlatıyo espiriyi, olmadı bu hamilelik sana yaramadı, v.s laflar edip deli ediyo. O gülüyo, o güldükçe ben gıcık oluyodum.. Koz vermemeye çalışıyom valla, hamilelikten önce birbirimizle uğraşmaya bayılırdık, şimdi o aynen uğraşıyo ama ben sinir oluyorumm..
Çok üzgünüm çoook

özlem gitin mı canım.... senın kocıs almısmı gercekten mobılyayı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…