2010 Ağustos Anneleri

Kızlar benim moralim cok bozuk,

en son pazar sabahı bebişimde kıpırtı gibi bisi hissetmistim bir daha da olmadı cok korkuyorum..

ya kızlar bu yazı karakterini rengini vs.nasıl değiştiriyorsunuz her mesajda yukarıdaki yazı özelliklerine mi tıklıyorsunuz?Ben deneme bölümüne yaptım da her mesajda seçmem gerekiyor yazı özelliğini kayıtlı kalmıyor mu?direk girip mesaj yazsam benim de daha önceden ayarladığım karakter ve renkte olsa yazım olmuyor mu yani?
hadi bi cevap verin bana yaavvv

en son pazar sabahı bebişimde kıpırtı gibi bisi hissetmistim bir daha da olmadı cok korkuyorum..

Canım üzme kendini.22.haftadan sonra daha dengeli hissedebiliyormuş insan.Sen şimdiye kadar nasıl hissediyordun hiç durmadan gün içinde sürekli kıpırdıyor muydu yoksa günde 3 4 defa falan mı hissediyordun?
Yani senin de 19 bitmiş ama birgün çok hissedipp birgün hiç hissetmeyebilirmişiz.
Sen şimdi ne yap biliyor musun sırtüstü yat azıcık ta gergin dur dinle bakalım belki o zaman bir işaret verir benim öyle oluyor çünkü.Bir de bebişe zararlı mı dır bilmiyorum ama göbeğimin altından azıcık sıkan bi taytım var onu giydiğim de acayip şiddetli hissediyorum dikkat ettim geçenlerde.dene bakalım sende ama hiç hiç bir şekilde hissedemiyorum diyorsan doktorunu bi ara ve ona görün.

merhaba bayanlar.nasıl keyifler.biz çok şükür iyiyiz.gittikçede büyüyor göbik.kendimi tanıyamıyorum aynada

sütyen olarak nme kullanıyosunuz.ben 95 beden emzirme sütyeni aldım ama küçük gibi oldu.çok hoşuma gitmedi.100 beden takacağıma inanamıyorum off.markası manken idi galiba. öneride bulunabilirmi ben gibi göğüsleri çok büyüyenler

canım benim bunları takma kafana çok fazla allahın ziniyle hiçbişicik olmaz internetten araştır bak bu haftalarda bebeklerin hareketleri tutarsız olurmuş takılmayın diolar... ben ikiz olmama rağmen günde bi sefer ya hissediyorum ya hissetmiyorum.. onun manevi varlığını düşün ve üzme onu....emin ol bişik yok....allahınizniyle...

valla ben yaklaşık 3 aydır sütyen akmıyorum canım çünkü benim göğüslerim çatalıyo zaten sıkılıyorum canım acıyo bide sütyenle daraltamıyorum kendimi.... en güzeli sal gitsin kaydirigubbakcemile3

günaydın hamiş arkadaşlarımmmmmm....opuyorumnanaktan

Günaydın tatlış :1hug:

Canım benim ilk gebeliklerde en iyi 22. hafta hissediliyormuş, bende bir yada iki kez hissettim o kadar. Bekliyoruz bakalım, korkmana gerek yok canımcım, sıkma canını

Canım benim kayıtlı kalmıyor, her defasında stili seçiyosun.. Aslında ayarlanmış şekilde olsa çok güzel olurdu ama olcağını da sanmam. :sm_confused:

:1no2: Canım benim haklısın südyen olmuyo artık 75 likti benimkiler şuan 85 hatta 90 var üzerimde. Eski südyenlerim hiçbiri olmuyor. Pazar günü aldım iki tane kalın askılı, telsiz südyen.. Bi de sırtlarımızda da hamişlikten dolayı genişleme oluyo, kopça kısmı için ekler satılıyo,ilk kez gördüm, göğüs kısmı oluyodu, sırt sıkıyodu çünkü. Tam ölçüsünü almama rağmen. Ama o ek kopça süper oldu, eğer olmayan kısım göğüs değilde, sırt kısmıysa ek al derim hihoyyyt

Canım bence südyen tak, telsiz südeynlerden al, yada spor südyen, ama bence mutlaka tak! O zaman sıkılmadan takarsın.. Valla nerde okuduysam, hamilelikte südyensiz kalmayın yazıyodu. Normalden fazla sarkma olurmuş hamişlikte.

:sm_confused:

canım benim sağol... valla öle zor gelioki bana . üzerimdeki pijamam bile xxl ama daraltıo beni . tahammülüm yok çok kaşıntı oluyo gerildikçe bende....

offffffffff canım cok sıkıldı moralım cok bozuk... şim gelcek dıye okaar hazırlık yaptım... bugunun salı oldgunu eşimin salı gunleri ogle arası gelmedıgını unutmusum telefonda bısuru gıcık gıcık guldu sınırım bozuldu yaaa:):) Hamılelıgın unutkanlık yaptıgnı bılmıyodum:):):)

selam ağustos meleklerinin anneleri...bende eylül annesiyim bir alt topikten:))) uamrım hepimiz sağlıkla alırız meleklerimizi kucaklarımıza....

Ben geliym Şeymacım olur mu he:)))))):dance:

ayyy canım yaaaa yazık sana otur bi güzel kendin ye.
hazırlık ta yapmıssın kıyamam yaaaa:)))))

Ben geliym Şeymacım olur mu he:)))))):dance:

ayyy canım yaaaa yazık sana otur bi güzel kendin ye.
hazırlık ta yapmıssın kıyamam yaaaa:)))))

tatlım gel valla... bukadar seyı anca ıkı hamıle kadın yıyebılır zaten:):) ne gzuel olurdu gelsenız ya gercekten.... ben cok severım boyle kahvaltıya gelsenız konusa konusa yesek ooohhhhhh:)

tatlım gel valla... bukadar seyı anca ıkı hamıle kadın yıyebılır zaten:):) ne gzuel olurdu gelsenız ya gercekten.... ben cok severım boyle kahvaltıya gelsenız konusa konusa yesek ooohhhhhh:)

süper olurdu süper valla canım da sıkılıyor şu an bile ne yapsam diye düşünüyorum.
Ütüm var ama yapamam hafif sancım var eşim görürse çok kızar o yüzden böyle oyalanıp duruyorm.uzanıyorum falan....

bosver tatlım yan uzan keyfıne bak:):)... ben cok sver oldum ya tembellıgı:):)

tünaydın güzel anneler nasılsınız bakalımbizi soracak olursanız iyiyiz çok şükür

esterya canım benim bende dün hiç hissetmedim bu sabah biraz oynadı çikolata ye istersen sırt üstüyat konuş bebişinle oynar o zaman sıkma güzel canınıda bebişinide olurmu kocaman öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…