kızlar ben cıkolata yedım falan hayda etmedı... bende yenı bı yol buldum ben onu durtukluyom oda benı ben ona o bana super oluyo.... bıde ıkı buklum oturdugum zamnlar heen tekmelıyo... rahatsız oluyo galıba cadı kızım:)
bence de czanım 2 büklüm oturmak direk
işe yarıyor.
Ya kızlar benim sancılarım baya sık olmaya başladı derinden derinden böyle canım da
yanıyor.Doktorumu aradım hiç içimi rahatlatmadı.kanama ve su gelmiyorsa bişey
olmaz diyor ama bol su içsırtüst yat dedi yapıcak bişi yok allaha dua etmekten
başka dedi.korktum bende 4 günden sonra bişi olmaz genelde ama dedi
belli de olmaz dedi.Şimdi yatıyorum.sancımda devam ediyor yaa offfffff.....
bence de czanım 2 büklüm oturmak direk
işe yarıyor.
Ya kızlar benim sancılarım baya sık olmaya başladı derinden derinden böyle canım da
yanıyor.Doktorumu aradım hiç içimi rahatlatmadı.kanama ve su gelmiyorsa bişey
olmaz diyor ama bol su içsırtüst yat dedi yapıcak bişi yok allaha dua etmekten
başka dedi.korktum bende 4 günden sonra bişi olmaz genelde ama dedi
belli de olmaz dedi.Şimdi yatıyorum.sancımda devam ediyor yaa offfffff.....
kızlar merhaba bizde geldik oğluşumla nasılsınız bakalım
tatlım bak bence kotu dusunme kotu dusunursen kotu olur... gayet normal canım sancın olması... kolundan bı kan aldırıyosun kac gun ıcın ıcın sızlıyo... demı? senın karnından sonucta sıvı aldılar kolay degıll... bak doktorunda soylemıs kanama-veya suyun gelmıyosa korkulcak bısey yok demıs ıcını rahat tut rahat olmaya calıs tatlım... kendını kasma...
ben de gelebildim sonunda kızlar...
canımcım üzülme neden durup dururken kötü şeyler getiriyorsun aklına... seymacım doğru söylüyor bir kan aldırıyoruz kaç gün acıyor seninde sancın olması gayet normal... doktorun dediğini yap yat güzelce... pek hareket etmemeye çalış... geçecektir..
kızlar ya bu arada bazen ben karnımda öle bişey hissediyorum ki bir anlık sonra kaşıma hissi doğuyor o bebeğimin tepikleri midir bir pıt oluyor sanki bişey batırıp çekmişsin gibi...
kızlar merhaba bizde geldik oğluşumla nasılsınız bakalım
ben de gelebildim sonunda kızlar...
canımcım üzülme neden durup dururken kötü şeyler getiriyorsun aklına... seymacım doğru söylüyor bir kan aldırıyoruz kaç gün acıyor seninde sancın olması gayet normal... doktorun dediğini yap yat güzelce... pek hareket etmemeye çalış... geçecektir..
kızlar ya bu arada bazen ben karnımda öle bişey hissediyorum ki bir anlık sonra kaşıma hissi doğuyor o bebeğimin tepikleri midir bir pıt oluyor sanki bişey batırıp çekmişsin gibi...
inşallah kızlar yaaaaa.Sancım baya şiddetlendi o yüzden
bukadar kötü düşünüyorum galiba.durp durup bıçak gibi saplanıyor.
İnşallah yoktur bişey bebiş tekmeliyor ama.....
hoşgeldinizzzzz anneciklerr:))))
kendi adıma söyliym iyi sayılırım ama sol tarafımda sancım var azıcık(((
canım bencede rahat ol önce. dua et Allahın izniyle hiç bişey olmaz. birde gaz yapacak şeyler yiyip içme. birazda uyumaya çalışşşş pişşşpişşşpişşşş:))))))naniknanik
yatıyorum zaten ama sancılarımdan uyuyabileceğimi sanmıyorum.
<gece bile uyandım bu sancılardan.....
kızlar bende size birşey sorayım dünde sordum ama görmedi kimse
benim arada sağ tarafımda minik sancılar giriyor ama uzun değil geçiyor bugünde çarpıntım var gibi hissediyorum.. özellikle yemekten sonra karnımda(kasılarımda) çarpıntı gibi hissediyorum. normal mi? seyirme bu mu acaba? hissedenler aydınlatırsa sevinirim. doktor randevumda 27sinde eşim diyorki doktora gideceğin günleri saymaktan aylar geçiyor haberin yok diyorr:)))
kızlar bende size birşey sorayım dünde sordum ama görmedi kimse
benim arada sağ tarafımda minik sancılar giriyor ama uzun değil geçiyor bugünde çarpıntım var gibi hissediyorum.. özellikle yemekten sonra karnımda(kasılarımda) çarpıntı gibi hissediyorum. normal mi? seyirme bu mu acaba? hissedenler aydınlatırsa sevinirim. doktor randevumda 27sinde eşim diyorki doktora gideceğin günleri saymaktan aylar geçiyor haberin yok diyorr:)))
Merhaba arkadaşlar..herkes iyidir umarım..ben dün biraz rahatsızdım izin aldım iş yerinden bugüğnde yarım gün izinliydim.öğlen geldim.şükür şimdi iyiyim.havalar burda acayip soğudu hatta hafiften ara ara kar atıştırıyo.yazılarınızı okudum bende düzenli olarak bebişimin hareketlerini hissedemiyorum ama akşamları daha çok oluyo kendimi rahat dinleyebildiğim için sanırım.bide ben eve gelince hemen uzanıyorum yatıyorum öle tv izliyorum..bazen pıt pıt duyuyorum ama dediğim gibi düzenli olmuyor..
kızlar ben bu arada hafta sonu biraz gezdim hava güzeldi.ve kendime doğum için pijama takımı aldım bi tane:)) dayanamadım fiyatı da çok iyiydi kumaşıda çok güzel ve kaliteli..normal fiyetı 60 ama ben 35 e peşin aldım.geçen sezonun ürünüymüş.zaten yazlıklar daha gelmemiş.bende geçen sene olması ne farkeder dedim sonuçta pijama modasımı var bunun dimi amaşansıma dükkanda bi kadın vardı.kızı daha 10 gün önce sezeryanla doğum yapmış.ona da sordum.ne almam nasıl almam gerekir diye.o da bir pijama takımı, bir de gecelik+sabahlık alman lazım dedi.doğumdan sonra gecelik giyiliyormuş.ama sonrada pijama giymiş kızı.sezeryanda pijama rahatsız etmezmi dikiş yerini dedim.o da, yok dedi sezeryan dikişi çok altlarda oluyo pijama beli yukarda kalıyo.zaten dediği gibi hamiş pantalonları gibi beli yüksek bol ve beli ayarlamalı.üst kısmında emzirme yeri var tabiiki gizli.mor tonlarında rengi.bana m beden verdiler ısrarla.L size çok büyük olur omuzlarınızdan düşer bu sefer dediler.e dedim ya çok kilo alırsam yok yok dediler ama yinede değiştirme kartı verdiler.herhangi bi şey olursa büyüğünü veririz dediler :)) bende o zaman tamam dedim..bir ay sonrada yazlıklar gelcekmiş gecelik-sabahlık olarak.o zaman da bakmaya gitcem tekrar..
Valla dayanamıyorum artık yavaştan bişeyler alasım geliyor zor tutuyom kendimi..park yatak ve hastane çıkışlarına odaklandım şimdide..bakalım her an herşeyi yapabilirim bana hiç belli olmaz :))))))))))
hoşbuldukk kızlar kusura bakmayın bi selam verdim kaçtım gibi oldu ama bi ağrı girdi mideme anlatamam. taş gibi kaskatı oldu göbüşüm. sık sık oluyo bu aralardoktor bu önemli tehlikeli rahim kasılıyor olabilir diyip magnezyum verdi ama acayip moralim bozuldu yine. niye böyle oluyo anlamıyorum:gitme:
yatıyorum zaten ama sancılarımdan uyuyabileceğimi sanmıyorum.
<gece bile uyandım bu sancılardan.....
hoşbuldukk kızlar kusura bakmayın bi selam verdim kaçtım gibi oldu ama bi ağrı girdi mideme anlatamam. taş gibi kaskatı oldu göbüşüm. sık sık oluyo bu aralardoktor bu önemli tehlikeli rahim kasılıyor olabilir diyip magnezyum verdi ama acayip moralim bozuldu yine. niye böyle oluyo anlamıyorum:gitme:
hosgeldın tatlım...:) nasılsın ıyısındır ıns.. benımde ac kalınca basım donmeye ellerım tıtıtemeye ve mıdem kasılmaya baslıyo bu hamıleık olayında ben herseyı beklıyorum... ınan suran agrıyo desem hamıleıktendır deyıp gecıyorum artık:):) ne zor seymış:)
Canım bu aralar dr un gördümü seni..rahim ağzı ölçümü yapıldımı hiç bu şikayetin için..inşallah önemli bi şey değildir cnm ama yinede ihmal etmemek lazım..
bana da oluyor canım arada. kasıklarım sanki üşütmüşüm yada sancı giriyomuş gibi sızlıyo arada. bebiş büyüdükçe bağlar kasılırmış ondan olurmuş. bazı anneler bunu daha fazla hissedermiş. akşamları olan çarpıntı için de aynı kaynımda da var diycem ama yine ben de yaşıyorum.özellikle yemekten sonra doktorum 4. aya kadar önemli değildi ama bu aylardan sonra eğer tansiyon sorunu ve çarpıntı yaşıyorsan düzenli olarak tansiyonunu ölç yada ölçtür ama digital aletle değil dedi (dgıtaller hamilelerin küçük tansiyonunu ölçemiyormuş) sonra not et yüksek gelirse sana hemen beni ara dedi canım.doktoruna danış istersen.geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?