2010 Ağustos Anneleri

Kızar bende geldim geçmişi okuyamadım okumaya kalksam yarına kadar bitmes nassılsınız bebişler nasıl burda hava çok güzel biraz soğuk ama güneş felan var eve yeni geldim yakın komşumun koyunları var malum bura köy mafoldumben biraz koyun otlattık ee artık alışıyorum yavaştan artık korkmuyorum koyunlardn güzel bir spor oldu bana hihoyyyt

[
isim zor işmiş ya egrcekten bız koyduk ama eşimm acaba sumu olsaydı bumu olaydı dıye hala konuusyo... Bide bole pimpirikli kocan var yandı sen canı... sıın bebıs ısımsız kalabılır belkı:):)

Hemde ne pimpirik her konuda öledir..ikizler burcu değilmi :bbo: valla isimsiz kalcak yavrum yaa..akşam nete girip biraz araştırayım yaa..

benım gelıyo canım hatta ben bıraz sıkınca sut geldı... aman deyım sıkma sakın bırak oylece kalsınlar... erken doguma sebebıyet verebılıyomus canım..

Amanın ben öle hayatta sıkamam korkarımm..dokunurken bile acıyo çünkü..bencede pek ellemeyin zararı olur filan aman haa..meraklı kadınlar sizi:CüvCüv:

hiç kaçırmazlar hiççç:):) bıde ben ne derse alınıyorum kzııyorum.. aglıyorum... bıde gulmesı yokmu dedgın gıbı ınsanın bogası gelıyo.... :):) emme napcen cocugumun babası ıste..:):) [/QUOTE]

Bebişler yetim kalmasın acıyın kötükedihüso

ne kadar şanslısın. bizim gibi piş hava solumuyorsun. bende isterdim köyde olmak. ama bir köyüm bile yok bilmiyorumkismile

Evet yaa ne güzeellll köyde olmak..ay koyunları kuzuları çok severim.zaten tek sevebildiğim hayvanlar kaydirigubbakcemile3 valla herşeyin organiğini de yiyosundur sen şimdi oohhh yarasın valla :))

özlem gitin mı canım.... senın kocıs almısmı gercekten mobılyayı????

canım gitmiştim geldim :) yok canım almamış... beni kandırıyor.. bir de dalga geçiyor ama napiim tam kandırmalıksın diyor gülüyor gıcık yaa... akşam aynen benim de boğasım geldi sonra üzüldüm kıyamadım bebeğimin babası dedim senin gibi kaydirigubbakcemile3

yvzyvz-Canım bak aslında ben ne düşünüyorum biliyomusun; mesela benim bbem kız, ve pembe tül alayım, bir de şekerlemelerden alayım ve evde kendim yapayım diyorum.. Belki üzerine bir de nazar boncuğu da yapıştırabilirim. Dimi ama, ne güzel olur

Canım ben Allah izin verirse buluşmaya gelebilirsem ablamla eminönüne gidicez malzeme alıp yapıcaz ama o eminönünde çok ucuz hatta yapılmışı diyor ama şeker yoktur içinde olsada bayat olur bende çok batırıyor diye lavanta istemiyorum bakalım silikon tabancasıda var otrurur yaparız 100 tane yeter heralde...

Evet yaa ne güzeellll köyde olmak..ay koyunları kuzuları çok severim.zaten tek sevebildiğim hayvanlar kaydirigubbakcemile3 valla herşeyin organiğini de yiyosundur sen şimdi oohhh yarasın valla :))

Ahh keşke ama yavrum için iyi olcak yoğurt bakımından,ineklere temiz bakan bri var ondan süt alıp mayalamaya...

Kızlar yaa benim göbeğim çok fazla gerilmeye başladı hissediyorum sanki elimle germişim gibi acıyor...

ayyy ne guzel kyunlar mı var:).) bende korkarım canım koyunlardan... benım babam veterıner bıde ası yapmaya gıderdı bızıde goturrdu koylere bız yaklasamazdık bıle:):) anaaaa baytarın kızına ogluna bak gorkuyo derlerdı:):)

dedım kı kendı kendıme boyle bsıey yapmısmıdır acaba... benım kocam boyle ısy yapsa naardım falan dıye baya baya dusundum ve bu sefer acımadan bogmaya karar verdım:):) erkkler karısmasın ya boyle seylere:):) taraftar zıbın takımı alsalar neyse:):)

bende lavanta dusunuyorum canım.... seker olursa bozlulur kalıcılıgı olamz dıye... uzerınede zeynep canan ellerınızden oper yazsınlar ıstıyorum... ama ben ole cok yaptımıcam... 25-30 tane olsa yeter... sadece akrabalaar ıcın:):)

Selamlar, sevgiler,boshayallersmile
Nasılsınız bakalım ağustos güzelleri?
Biz oğlumla çok iyiyiz. bayanssulusmile

evet canım çok haklısın... mümkünse sadece patik zıbın mıbın alsınlar... karışmasınlar böyle şeylere... klava:

Ayy çok kötü bide burasını düşün komşunun köpeği var saldırıp duruyor herkese hırsız gibi arkadan giriyorum.Normalde hiç bi köpek saldırmas bana çok severim kaç köpeğim vardı bütün mahellenin köpekleri gelir yanıma biş yapmaz ama bu canavar yaa bi gün aldım elime tüfek vurucaktım ama günah diye yapamadım hamile hamile bi gün dötümden ısırıcak ama ne zaman sempatiksalakcinni

Selamlar, sevgiler,boshayallersmile
Nasılsınız bakalım ağustos güzelleri?
Biz oğlumla çok iyiyiz. bayanssulusmile

hoşgeldiiin canım :))) çok şükür iyi diyelim iyi olalım... bugün de burdayız işte... :) ya bende ciddi ciddi çimdiklemeler oluyor bebek yapıyor galiba bunları... biraz daha set vursa acıyacak yanii... ne dersiniz kızlar bebek midir? yoksa benden kaynaklı bişi mi?

Bu bana da oluyor. Özellikle geceleri elleri ve ayaklarıyla itiyor sanki karnımı. Ufak ufak sancılar giriyor.

Kızlar bu arada Burcu bebgın cınsıyetını ogrendımı acaba??? ben cok merak edıyorum:).9

Bu bana da oluyor. Özellikle geceleri elleri ve ayaklarıyla itiyor sanki karnımı. Ufak ufak sancılar giriyor.

inş. bebektir demek istiyorum ama ilerisini düşününce korkuyorum daha şimdiden böleyse ileride güçlendiğinde canımı acıtacak galiba... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…