Kızlar bu arada Burcu bebgın cınsıyetını ogrendımı acaba??? ben cok merak edıyorum:).9
kaydirigubbakcemile3Sıkılsın sıkı can iyidir çıkmaz der annem.klava:
1 hafta sonra istersen halay çek 1 hafta yat zaten 2,5 hafta sonra beraber halay çekeceğiz(sen iyi haberleri alınca ) :dance:
Hahah keşke bende veteriner olsaydım oho ben köpeklere iğne felanda vuruyorum dobermanınmız vardı bide 8 yavrusunda baktım çok seviyorum çoook...ayyy ne guzel kyunlar mı var:).) bende korkarım canım koyunlardan... benım babam veterıner bıde ası yapmaya gıderdı bızıde goturrdu koylere bız yaklasamazdık bıle:):) anaaaa baytarın kızına ogluna bak gorkuyo derlerdı:):)
bende lavanta dusunuyorum canım.... seker olursa bozlulur kalıcılıgı olamz dıye... uzerınede zeynep canan ellerınızden oper yazsınlar ıstıyorum... ama ben ole cok yaptımıcam... 25-30 tane olsa yeter... sadece akrabalaar ıcın:):)
Ben öğrendiiimmmmmmmmm..kendisiyle görüşemedim ama ortak bi arkadaşımız var ondan öğrendim.ben telimi evde unutmuşum bugünarayamadım o yüzden..ama sölememmmmm..bunu ne zamandır bekliyodu..sizlerle o paylaşsın..benim sölemem doğru olmazzz...
selaam ağustos 2010 anneleri... yeni girdim aranıza :) bende 19 haftalık hamileyim :) doğumum nasipse 14 ağustos:) daha erkende olabilir tabi...
cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz olucak nasipse:))
kıpırdanmalar da çok az oluyor gibi. sizinkiler ne durumda merak ediyorum
kızlar tekrar merhaba,
bugün biraz yataklara bakayım dedim kızım için. bilmiyorum geçmişte konuşuldumu bu konu. park yataklar hakkında ne düşünüyorsunuz? daha önce araştırma yapan, satın alan, marka, kalite, fiyat bilgisi olan var mı aranızda?
kızlar tekrar merhaba,
bugün biraz yataklara bakayım dedim kızım için. bilmiyorum geçmişte konuşuldumu bu konu. park yataklar hakkında ne düşünüyorsunuz? daha önce araştırma yapan, satın alan, marka, kalite, fiyat bilgisi olan var mı aranızda?
selam arkadaşım... Hoşgeldin aramıza :)))
tabi canım haklısınn :))) onu beklemeliyiz ama çok merak ediyoruum valla :))) kesin öğrenmiş ama dimi bizim gibi % lerle kandırmamışlardır inş. :)))
diildemker07
selaam ağustos 2010 anneleri... yeni girdim aranıza :) bende 19 haftalık hamileyim :) doğumum nasipse 14 ağustos:) daha erkende olabilir tabi...
Hoşgeldin canım Allah sağıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini...
Hoşgeldin ladyfog :))
Ben öğrendiiimmmmmmmmm..kendisiyle görüşemedim ama ortak bi arkadaşımız var ondan öğrendim.ben telimi evde unutmuşum bugünarayamadım o yüzden..ama sölememmmmm..bunu ne zamandır bekliyodu..sizlerle o paylaşsın..benim sölemem doğru olmazzz...
Ben bu para isini hic bilmiom canzicim... Ne olursa kabulum :) canlar siz ne zaman cikacaksiniz? 8 hafta kala hemen mi? Ben heralde en azindan 4 hafta kala cikarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?