2010 Ağustos Anneleri

kızlar tekrar merhaba,
bugün biraz yataklara bakayım dedim kızım için. bilmiyorum geçmişte konuşuldumu bu konu. park yataklar hakkında ne düşünüyorsunuz? daha önce araştırma yapan, satın alan, marka, kalite, fiyat bilgisi olan var mı aranızda?

Kızlar bu arada Burcu bebgın cınsıyetını ogrendımı acaba??? ben cok merak edıyorum:).9

Ben öğrendiiimmmmmmmmm..kendisiyle görüşemedim ama ortak bi arkadaşımız var ondan öğrendim.ben telimi evde unutmuşum bugün arayamadım o yüzden..ama sölememmmmm..bunu ne zamandır bekliyodu..sizlerle o paylaşsın..benim sölemem doğru olmazzz...

Sıkılsın sıkı can iyidir çıkmaz der annem. klava:
1 hafta sonra istersen halay çek 1 hafta yat zaten 2,5 hafta sonra beraber halay çekeceğiz(sen iyi haberleri alınca ) :dance:
kaydirigubbakcemile3
Hahah keşke bende veteriner olsaydım oho ben köpeklere iğne felanda vuruyorum dobermanınmız vardı bide 8 yavrusunda baktım çok seviyorum çoook...
Kuzenlerimin nikah şekerleri lavantalı uyuz oluyorum 2 günde batırıyorlar her tarafı aslında dediğin gibi asıl burda ne anlarlar bebek şekerinden dalarlar 2 şer 3 er ama onuda düşündüm ablam dağtıcak anca o der "höyt dur bakayım 2 tane değil bi tane alacaksın" diye kaydirigubbakcemile3 başak burcu olmak zor çok plancıyımdır...

selaam ağustos 2010 anneleri... yeni girdim aranıza :) bende 19 haftalık hamileyim :) doğumum nasipse 14 ağustos:) daha erkende olabilir tabi...
cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz olucak nasipse:))
kıpırdanmalar da çok az oluyor gibi. sizinkiler ne durumda merak ediyorum

tabi canım haklısınn :))) onu beklemeliyiz ama çok merak ediyoruum valla :))) kesin öğrenmiş ama dimi bizim gibi % lerle kandırmamışlardır inş. :)))

selam arkadaşım... Hoşgeldin aramıza :)))

Ben bayadan beri araştırıyorum sevi bebe,park 2 go bide babay max felan iyi gibi geldi bana graco istedim ama biras pahalı ve boyutu biraz küçüktü ama sevi bebenin sitesne bak güzel şeyler var hem içinde viskolex yatak ta var.160 tan aşağısı dandik ama chicco nunda 400 o da gereksiz plastik için mobilya al daha iyi en iyisi 150-250 arawsı bişi tabi yataksız hali ya da en yisi git saraçhaneye al 150 dedi ama peine 100 e verirler heralde...

Canım hoşgeldin..ben zaten ne zaman bi bebek mağazasına gitsem önce park yataklara bakıyorum.sanırım park yatak alıcaz biz.çünkü her anlamda mantıklı ve kullanışlı.kullanan herkeste övüyor.araştırmalarıma göre 70*110 cm abatlarında olanlar kullanışlı.yani büyük olması iyi deniyor.beşik gibi sallanabilme özelliği mutlaka olsun diyolar kullananlar.ki zaten hepsinde var.titreişimi,gece lambası,müziği ve oyuncak dönenceleri var.en son ctesi toker bebe diye bi mağazada gördüm.kraftın bi yatağı vardı bu ebatlarda.ve içinde yatağıda hediyesiydi.240 lira idi.210 liraya aynı şekilde başka bi markanın yine yatak hediyeli olanı da vardı.ikiside güzeldi.o yataklarda nerden baksan 40-50 lira civarında cnm.en fazla fiyatlar bu civarda zaten benim bildiğim.bundan pahalı fiyatlısını ben görmedim şahsen..

diildemker07
selaam ağustos 2010 anneleri... yeni girdim aranıza :) bende 19 haftalık hamileyim :) doğumum nasipse 14 ağustos:) daha erkende olabilir tabi...
cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz olucak nasipse:))
kıpırdanmalar da çok az oluyor gibi. sizinkiler ne durumda merak ediyorum
Hoşgeldin canım Allah sağıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini...

tabi canım haklısınn :))) onu beklemeliyiz ama çok merak ediyoruum valla :))) kesin öğrenmiş ama dimi bizim gibi % lerle kandırmamışlardır inş. :)))

Arkadaşımızın söylediğine göre kesinmiş cnm..valla kız çatlıcaktı artık.tabi bizde :)) ama çok sevindim öğrenebildiğine..

amiiin amiin hepimize inşalaaah :)

yataklar 40-50 olanlar sünger canım önermiyorlar çöküyormuş bilmem ne en yisi viskolex al çökme derdi olmasın 75 ten aşağı değil ama bi kere alıyorsun birde bebeği sallamayın diyorlar yoksa sallamadan uyumuolarmış bida...

merhaba arkadaşlar.uzaktan takip ediyorum bu aralar.moralinizi bzmak istemedim çünkü benim moralim çok bozukize kasıklarımdaki ağrılaran bahsetmiştim.5 gündür acile dr a her yere gittim.keşke ağrımı gösterebilsemama bakıolar bebekte hiç bişiy yok.açılmamada yokbende anlamadım gitti.ne bu yaşadığım bilmiyorum ama neyse beni çokkk korkutuyor bebeğimle ilgili hayallrime sekte vuruyor,yaşam kalitemi düşürüyorişin garip yani 5 gün öncesine kadar böle bir ağrı yoktu.idrar yolu yada başka enfeksiyonumda yokk bakıldııama ağrıyor işte hep varneyse hepinizi öpüyorum.tek hayalim mayısta buluştuğunuzda aranızda olabilmek umarım o kdar şanslıyımdır.kendinize çok iyi bakın banada dua edin lütfen:gitme:

hopssss olmaz soyle bakıyım en azından ıpucu ver ya anammmm olcem bak meraktannn:):)

Hoş geldin. Hayırlı olsun.

Hoşgeldin aramıza :))
benimde oğlum olcak teyzesi.isim buldunuzmu bakayım..
aynen bendede pek bi hissetme yok.arada oluyo ama düzensiz.belli olmuyo yani..ama sanırım 1-2 haftaya daha belirli hissederiz cnm..
buarada kayıdını yaptırdınmı buraya..yani ilk sayfada bi listemiz var.oraya bi bak istersen bi ara..

Ben bu para isini hic bilmiom canzicim... Ne olursa kabulum :) canlar siz ne zaman cikacaksiniz? 8 hafta kala hemen mi? Ben heralde en azindan 4 hafta kala cikarim :)

benımde pek anladıgım soylenmez arkdaslar guzel acıklamıslar ama saolsunllarr..bıraz aydınlandım.. ben mayıs sonunda cıkmayı dusnuyorum rıca edecegım 1 ay da ssk mı yatırsın işyerım okadar emek werıyoruz. cunku gercekten zorlanıyorum çalışmak neyse kendı kendımme ısımı guucümu yapıyrum ama ınsanlarala ugrasmak , laf anlatmak otobuse bınmek,sabahları uyanmak fılan zor gelıyor.stres oluyorum özel sektör malum patron ayrı dert, müşteri ayrıı dert, personel ayrrııı.. sımdılık boyle dusüüyorum .cok sık basım agrıyor we sabırlı olamıyorum((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…