- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
merhaba arkadaşlar.uzaktan takip ediyorum bu aralar.moralinizi bzmak istemedim çünkü benim moralim çok bozukize kasıklarımdaki ağrılaran bahsetmiştim.5 gündür acile dr a her yere gittim.keşke ağrımı gösterebilsem ama bakıolar bebekte hiç bişiy yok.açılmamada yok bende anlamadım gitti.ne bu yaşadığım bilmiyorum ama neyse beni çokkk korkutuyor bebeğimle ilgili hayallrime sekte vuruyor,yaşam kalitemi düşürüyor işin garip yani 5 gün öncesine kadar böle bir ağrı yoktu.idrar yolu yada başka enfeksiyonumda yokk bakıldıı ama ağrıyor işte hep var neyse hepinizi öpüyorum.tek hayalim mayısta buluştuğunuzda aranızda olabilmek umarım o kdar şanslıyımdır.kendinize çok iyi bakın banada dua edin lütfen:gitme:
Hoş geldin. Hayırlı olsun.
merhaba arkadaşlar.uzaktan takip ediyorum bu aralar.moralinizi bzmak istemedim çünkü benim moralim çok bozukize kasıklarımdaki ağrılaran bahsetmiştim.5 gündür acile dr a her yere gittim.keşke ağrımı gösterebilsem ama bakıolar bebekte hiç bişiy yok.açılmamada yok bende anlamadım gitti.ne bu yaşadığım bilmiyorum ama neyse beni çokkk korkutuyor bebeğimle ilgili hayallrime sekte vuruyor,yaşam kalitemi düşürüyor işin garip yani 5 gün öncesine kadar böle bir ağrı yoktu.idrar yolu yada başka enfeksiyonumda yokk bakıldıı ama ağrıyor işte hep var neyse hepinizi öpüyorum.tek hayalim mayısta buluştuğunuzda aranızda olabilmek umarım o kdar şanslıyımdır.kendinize çok iyi bakın banada dua edin lütfen:gitme:
Hoşgeldin aramıza :))
benimde oğlum olcak teyzesi.isim buldunuzmu bakayım..
aynen bendede pek bi hissetme yok.arada oluyo ama düzensiz.belli olmuyo yani..ama sanırım 1-2 haftaya daha belirli hissederiz cnm..
buarada kayıdını yaptırdınmı buraya..yani ilk sayfada bi listemiz var.oraya bi bak istersen bi ara..
yataklar 40-50 olanlar sünger canım önermiyorlar çöküyormuş bilmem ne en yisi viskolex al çökme derdi olmasın 75 ten aşağı değil ama bi kere alıyorsun birde bebeği sallamayın diyorlar yoksa sallamadan uyumuolarmış bida...
Kısss anneleriiii bir bakın şunlara yaaaa ölürüümm ölürüüümmm ben cicileri giyin bebeklere.... hiii yerim onları kimse tutamaz benii... ayy sanırım bebeğim olunca ben onu ısırıp gerçekten yicem kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-bebek-giyim/251836-bebis-modasi.html
Hoşgeldin aramıza :))
benimde oğlum olcak teyzesi.isim buldunuzmu bakayım..
aynen bendede pek bi hissetme yok.arada oluyo ama düzensiz.belli olmuyo yani..ama sanırım 1-2 haftaya daha belirli hissederiz cnm..
buarada kayıdını yaptırdınmı buraya..yani ilk sayfada bi listemiz var.oraya bi bak istersen bi ara..
hopssss olmaz soyle bakıyım en azından ıpucu ver ya anammmm olcem bak meraktannn:):)
kaydirigubbakcemile3
Hahah keşke bende veteriner olsaydım oho ben köpeklere iğne felanda vuruyorum dobermanınmız vardı bide 8 yavrusunda baktım çok seviyorum çoook...
Kuzenlerimin nikah şekerleri lavantalı uyuz oluyorum 2 günde batırıyorlar her tarafı aslında dediğin gibi asıl burda ne anlarlar bebek şekerinden dalarlar 2 şer 3 er ama onuda düşündüm ablam dağtıcak anca o der "höyt dur bakayım 2 tane değil bi tane alacaksın" diye kaydirigubbakcemile3 başak burcu olmak zor çok plancıyımdır...
selaam ağustos 2010 anneleri... yeni girdim aranıza :) bende 19 haftalık hamileyim :) doğumum nasipse 14 ağustos:) daha erkende olabilir tabi...
cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz olucak nasipse:))
kıpırdanmalar da çok az oluyor gibi. sizinkiler ne durumda merak ediyorum
Kısss anneleriiii bir bakın şunlara yaaaa ölürüümm ölürüüümmm ben cicileri giyin bebeklere.... hiii yerim onları kimse tutamaz benii... ayy sanırım bebeğim olunca ben onu ısırıp gerçekten yicem kaydirigubbakcemile3
hemen bakıyorum tatlımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-bebek-giyim/251836-bebis-modasi.html
Yaaa erkeklere göre bişi yok yaa :dilcikar: nye yaa niye :)
Çok doğru diyorsun aslında ama ben eminim benim bebiş bi canavar olacak ki herkes illalah edicek görümcemin oğlu çok sessizdi hep yaramaz diolardı kaynanamlar onlar yaramaz çocuk görmemişler,benim ki öle olcak ki her yere saldırcak alt kata bi salıcam :jeyyar::jeyyar:aklinialirimsmileaklinialirimsmile al bunu dicekler ben annemin karınını sipsivri yaparmışım hep erkek sanarlarmış eşimde biraz yaramazmış benzetmek gibi olmasın bizim evcil hayvanlarımız da bie benzemiş canavar gibidiler çocuğumuz nası olur artık bilmem :)O yataklar süngermiydi değilmiydi bilmiyorum cnm.sormak aklıma gelmedi.bundan sonra dikkate alırım bende dediğini.
Sallama konusunda da ne bileyim cnm,herkes bişey söylüyo işte.sonuçta herkesin bebişi farklı olcak.yani farklı huyları olcak.düşün bi,gece başladı mızmızlanmay,hafiften ağlayarak uyanmaya.e kucağa almayın diyolar,sallamayın diyolar.ne yapcaz o zaman anlamış değilim :)) artık kendimiz biraz deneme yanılma yöntemi ile çözcez bu işleri cnm..biz her özelliği olan yatağı vs i alalımda.kullanıp kullanmaması bize kalır bakarız yerimseniben
yine arada biraz erkeklere göre de bişiler var cnm :)
valla kaydımı bi ara yaptırmayı denemiştim ama beceremedim sanırım.acemiyim daha burda
kıpırdanmalar oluyor ama belli belirsiz.ben düzenli olsun hep olsun istiyorum :))) ilk heves işte :)))
valla cnm isim olarak "ali batu" yada "ali boran" düşünüyoruz açıkçası ben batu diyorum eşim boran :))
siz karar verdiniz mi peki isime?
hımmm tam sende o potansıyel varmıs canım ben korkuyorum... ınna elıme cıvcıv bıle alamıyorum:):)
hosgeldın canım aynı gunde dogum yapcaz bnımde 14 agustos :):)
kıpırdanmalar oluyor mu cnm sende? cisiyetini öğrenebildiniz mi bideee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?