2010 Ağustos Anneleri

Bak bebeğin sağlıklıymış ama. Bu konuda doktorlara güvenmelisin bence.
Rahatla lütfen sıkıntı yapma kendine.

Ederiz tabi canım bende de çok ağrı olduğu oluyor ben çok takmamaya çalışıyorum b düşüğüm var başlarda delirmeye başladım şöyle yaparsam bişi olur mu böyle yaparsam acaba acaba sonunda dedim Alla Alla yaa ötekinde yattım bişi yapmadımda tutabildim mi boşuna kafama takıyorum ne yaparsam yapaym kısmetim değilse olmaayacak zaten yoksa paraoyak oluyor insan başka şeylere odaklan canım...Allah en hayırlısını versin herkese bo bol ayet el kürsi oku felak nas yatarken iyi geliyor merak etme herşey iyi olacak...

geçmiş olsun canım, üzme canını ciddi bişey değildir inş. gazla ilgili sıkıntılarım çok oluyor benim de. acaba o tarz bişey mi seninki de?

valla kaydımı bi ara yaptırmayı denemiştim ama beceremedim sanırım.acemiyim daha burda
kıpırdanmalar oluyor ama belli belirsiz.ben düzenli olsun hep olsun istiyorum :))) ilk heves işte :)))
valla cnm isim olarak "ali batu" yada "ali boran" düşünüyoruz açıkçası ben batu diyorum eşim boran :))
siz karar verdiniz mi peki isime?

O yataklar süngermiydi değilmiydi bilmiyorum cnm.sormak aklıma gelmedi.bundan sonra dikkate alırım bende dediğini.
Sallama konusunda da ne bileyim cnm,herkes bişey söylüyo işte.sonuçta herkesin bebişi farklı olcak.yani farklı huyları olcak.düşün bi,gece başladı mızmızlanmay,hafiften ağlayarak uyanmaya.e kucağa almayın diyolar,sallamayın diyolar.ne yapcaz o zaman anlamış değilim :)) artık kendimiz biraz deneme yanılma yöntemi ile çözcez bu işleri cnm..biz her özelliği olan yatağı vs i alalımda.kullanıp kullanmaması bize kalır bakarız yerimseniben

sier senınle sat larımız aynımı?sımdı dıkkaımı cektı 17+6 ıkımız benım kızım olucakk isim bulamadım henuz netten bakıyorum not alıyorum sonra oylama yapılcak elencek sanırım ):)) tam bulamadım daha kesın şu olsun dedıgım yok.senın warmı oğluna isim?sengözlerimebaksanab

hımmm tam sende o potansıyel varmıs canım ben korkuyorum... ınna elıme cıvcıv bıle alamıyorum:):)

hosgeldın canım aynı gunde dogum yapcaz bnımde 14 agustos :):)

Çok doğru diyorsun aslında ama ben eminim benim bebiş bi canavar olacak ki herkes illalah edicek görümcemin oğlu çok sessizdi hep yaramaz diolardı kaynanamlar onlar yaramaz çocuk görmemişler,benim ki öle olcak ki her yere saldırcak alt kata bi salıcam :jeyyar::jeyyar:aklinialirimsmileaklinialirimsmile al bunu dicekler ben annemin karınını sipsivri yaparmışım hep erkek sanarlarmış eşimde biraz yaramazmış benzetmek gibi olmasın bizim evcil hayvanlarımız da bie benzemiş canavar gibidiler çocuğumuz nası olur artık bilmem :)

yazdıklarınız için teşekkürler arkadaşlar.ALLAH HİÇBİRİMİZİ YARI YOLDA BIRAKMAZ İNŞALLAH.öpüyorum herkezizemuszemus

Kızlar bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm "ama ben hamleyim nasıl olur" diyordum temizlenirken bi kan bi kan sormayın acaba ne demek yaw
Buldum:Gebe kadının Adet olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder. Biliyoz zaten :).

Cnm orda hallisna isimli arkadaşımızın ismi var.ona özelden bilgilerini ver.o listeye atar.o düzenliyo zaten listeyi.
İsimleriniz güzelmiş hayırlısı olsun..
Bizde nerdeeeee..geçen azcık bi bakayım dedimde gözlerim bozulcaktı,beynim sulandı..yandık valla..ne yapcaz bilmiyorum..bu isim konusunda çok zorlancaz biz çookkkkk....

özlemcım bunlar nerde satılıyomus canım ya cok guzeller bayıldım ben bunlara... takımlar cok tatlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…