özlemcım bunlar nerde satılıyomus canım ya cok guzeller bayıldım ben bunlara... takımlar cok tatlı...
sier senınle sat larımız aynımı?sımdı dıkkaımı cektı 17+6 ıkımız benım kızım olucakk isim bulamadım henuz netten bakıyorum not alıyorum sonra oylama yapılcak elencek sanırım ):)) tam bulamadım daha kesın şu olsun dedıgım yok.senın warmı oğluna isim?sengözlerimebaksanab
Çok doğru diyorsun aslında ama ben eminim benim bebiş bi canavar olacak ki herkes illalah edicek görümcemin oğlu çok sessizdi hep yaramaz diolardı kaynanamlar onlar yaramaz çocuk görmemişler,benim ki öle olcak ki her yere saldırcak alt kata bi salıcam :jeyyar::jeyyar:aklinialirimsmileaklinialirimsmile al bunu dicekler ben annemin karınını sipsivri yaparmışım hep erkek sanarlarmış eşimde biraz yaramazmış benzetmek gibi olmasın bizim evcil hayvanlarımız da bie benzemiş canavar gibidiler çocuğumuz nası olur artık bilmem :)
Cnm orda hallisna isimli arkadaşımızın ismi var.ona özelden bilgilerini ver.o listeye atar.o düzenliyo zaten listeyi.
İsimleriniz güzelmiş hayırlısı olsun..
Bizde nerdeeeee..geçen azcık bi bakayım dedimde gözlerim bozulcaktı,beynim sulandı..yandık valla..ne yapcaz bilmiyorum..bu isim konusunda çok zorlancaz biz çookkkkk....
Amanınnnn sizin yakınınızda yaşayanlar tek tek kaçmasınlar oradan kaydirigubbakcemile3 sizin bebiş size çekerse yandılarrr...aman olsun cnm boşver.daha iyi işte hareketli çocuk iyidir derler...
cnm ben özelden msj atamıyomuşum yeni üye olduğum iin en az 50 msj göndermem gerekiyormuş.malesef daha 9 oldu
ögrendım canım kızımla tepıkleşiyoruz devamlı:):) sen ogrendın mmı hıssedıyomusun hareketlerını:):9
cnm ben özelden msj atamıyomuşum yeni üye olduğum iin en az 50 msj göndermem gerekiyormuş.malesef daha 9 oldu
kaydirigubbakcemile3 hemen zayıflarım iyi olur eşimin halasının oğlunu bulgaristanda kazığa bağlarlarmış o derece canavarüs bişimiş benim halamın oğlu sobanın içine çamak atıp patlatmış sonra da sobanın maşasını boğazına kadar sokmuş ben de ona çekmişim Allam sen koru yarabbim
kaydirigubbakcemile3
O ff ya bugün yine aradım şu saatler yoğun olmaz diye 3'ü testimin sonucu için dr um çıkmış çıldırıcam yaa öğrenmicem aramıcam bida yaa sinir oldum kızlar bide benim çok akıntım geliyor sarıydı imdi sarı-yeşil gibi böyle olan varmı ya ama tuvaletimi yaparken yanmıyor sadece yoğunluğundan ve rengnden şikayetçiyim...
O ff ya bugün yine aradım şu saatler yoğun olmaz diye 3'ü testimin sonucu için dr um çıkmış çıldırıcam yaa öğrenmicem aramıcam bida yaa sinir oldum kızlar bide benim çok akıntım geliyor sarıydı imdi sarı-yeşil gibi böyle olan varmı ya ama tuvaletimi yaparken yanmıyor sadece yoğunluğundan ve rengnden şikayetçiyim...
allah kuağına almayı nasip etsin cnm :)
bende oğluşum olacağını öğrendim :)) bizde tepikleşiyoruz ama çok az ve sık değil bide özellikle akşamları uzandıımda.seninkiler sık sık mı oluyor?
kıslar acil yardım edin bana neolur ? bugün fabrikada çok rüzgarlı bir havada kaldım , üzerimde ince gömlekle sanırım yel girdi derler ya , sırtımın ağrısından duramıyroum , ilaç içmeden ne yapabilirim geçmesi için :?
kıslar acil yardım edin bana neolur ? bugün fabrikada çok rüzgarlı bir havada kaldım , üzerimde ince gömlekle sanırım yel girdi derler ya , sırtımın ağrısından duramıyroum , ilaç içmeden ne yapabilirim geçmesi için :?
Bakalım ne ççıkarsa bahtıma :)bi de tam tersi olmasın..bazı çocuklar anne babaların tersi olurlar yaa..ağırbaşlı,uslu olursada şaşırmaa..
Bendede akıntı bazen fazlalaşıyo.bazen afedersiniz koyu sarı gibi oluyo..yoğunluk normal bence.renkten emim değilim ama yanma koku şikayetin yoksa bişey yoktur belki.ama sen yinede ihmal etme.dr a gittiğinde bahset bu konudan ne olur ne olmaz..
canım normal normal merak etme. benimde oluyor. bazı günler çok fazla hemde. ama sitelerde yazıyor vajinal akıntı artar diye. kontrole gittiğinde sorarsın yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?