2010 Ağustos Anneleri

özlemcım bunlar nerde satılıyomus canım ya cok guzeller bayıldım ben bunlara... takımlar cok tatlı...

canım o forumda okuduğum kadarı burada satılan yokmuş aralarında ama chichil mı ne öle bi yerde ve mothercare mağazalarında benzer ürünler bulunuyormuşş..

Cnm benim sat 12 kasım..aynı sanırım..
yok cnm biz daha yeni yeni bakmaya yeltendik ama çok zorlancaz sanırım..yaa sanki bi de kızlara isim bulmak daha kolay gibi geldi bana..netten bakarken çok hoş bissürü isimler gözüme takılmıştı kızlar için..ama erkek için niyeyse daha bi zor gibi..benmi yanılıyorum acaba..erkek ismini şahsen ben eşimle öle çok kısa olsun istemiyoz.can lı filan ek almış istemiyoz.çok kibar ve unisex olsun istemiyoz.ağırlığı olan erkeğe yakışan tabi anlamıda bi o kadar güzel olan bi isim olsun diyoz amaaaaaa...çok şey istiyoz dimi :)) biz böyleyiz işte karı koca..yandık vallaa..ağustosa kadar bulsak bariii..

Amanınnnn sizin yakınınızda yaşayanlar tek tek kaçmasınlar oradan kaydirigubbakcemile3 sizin bebiş size çekerse yandılarrr...aman olsun cnm boşver.daha iyi işte hareketli çocuk iyidir derler...

cnm ben özelden msj atamıyomuşum yeni üye olduğum iin en az 50 msj göndermem gerekiyormuş.malesef daha 9 oldu

Amanınnnn sizin yakınınızda yaşayanlar tek tek kaçmasınlar oradan kaydirigubbakcemile3 sizin bebiş size çekerse yandılarrr...aman olsun cnm boşver.daha iyi işte hareketli çocuk iyidir derler...

kaydirigubbakcemile3 hemen zayıflarım iyi olur eşimin halasının oğlunu bulgaristanda kazığa bağlarlarmış o derece canavarüs bişimiş benim halamın oğlu sobanın içine çamak atıp patlatmış sonra da sobanın maşasını boğazına kadar sokmuş ben de ona çekmişim Allam sen koru yarabbim
kaydirigubbakcemile3

ögrendım canım kızımla tepıkleşiyoruz devamlı:):) sen ogrendın mmı hıssedıyomusun hareketlerını:):9

allah kuağına almayı nasip etsin cnm :)
bende oğluşum olacağını öğrendim :)) bizde tepikleşiyoruz ama çok az ve sık değil bide özellikle akşamları uzandıımda.seninkiler sık sık mı oluyor?

O ff ya bugün yine aradım şu saatler yoğun olmaz diye 3'ü testimin sonucu için dr um çıkmış çıldırıcam yaa öğrenmicem aramıcam bida yaa sinir oldum kızlar bide benim çok akıntım geliyor sarıydı imdi sarı-yeşil gibi böyle olan varmı ya ama tuvaletimi yaparken yanmıyor sadece yoğunluğundan ve rengnden şikayetçiyim...

cnm ben özelden msj atamıyomuşum yeni üye olduğum iin en az 50 msj göndermem gerekiyormuş.malesef daha 9 oldu

Cnm o zaman buraya yaz bilgilerini.
yaşın,hamile kaldığındaki kilon,bebişin cinsiyeti,son adet tarihin,yapılan testler (ikili-üçlü gibi) hallisna burdan görür.ekler.

bi de tam tersi olmasın..bazı çocuklar anne babaların tersi olurlar yaa..ağırbaşlı,uslu olursada şaşırmaa..

Bendede akıntı bazen fazlalaşıyo.bazen afedersiniz koyu sarı gibi oluyo..yoğunluk normal bence.renkten emim değilim ama yanma koku şikayetin yoksa bişey yoktur belki.ama sen yinede ihmal etme.dr a gittiğinde bahset bu konudan ne olur ne olmaz..

canım normal normal merak etme. benimde oluyor. bazı günler çok fazla hemde. ama sitelerde yazıyor vajinal akıntı artar diye. kontrole gittiğinde sorarsın yine

sık denebılır ama ben durtuyorum genelde kuzucumu bı acıktıgımda tekmelıyo benı bıde ıkı buktum oldugumda bıde karnımı durtunce... ayyy ne guzel ıkız gıbı dusunsene aynı gun dogalarsa:):)

Burcu acaba bugun gırermı nete.. ayy gelsede soylese hemen bı ya...

kıslar acil yardım edin bana neolur ? bugün fabrikada çok rüzgarlı bir havada kaldım , üzerimde ince gömlekle sanırım yel girdi derler ya , sırtımın ağrısından duramıyroum , ilaç içmeden ne yapabilirim geçmesi için :?

güzel anneler ben kaçar kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz

canım bilmiyorum bebeğe zararı olurmu ama kas gevşetici merhem falan sürsen azcık çok ağrıyan kısma... olur mu ki? benim de bir keresinden belim çok ağrımıştı ayağa kalkamıyor ayağımın üzerine basamıyordum bengay sürmüştüm belime biraz ayaklanmıştım... yoksa sakat gibiydim... merhemin çok fazla zararı olmaz diye düşünüyorum...

Valla cnm biz böle sırt üşütmelerinde filan kupa çekeriz :)) bizim geleneklerde vardır bu ve acayip anında rahatlatır..şahsen ben çok severim bu yöntemi.mesela eşimin tarafı hiç yapmazmış.bikere burda sırtım ağrıyodu.eşime dedim annen kupa çekermi dedim.o da ne yaa demezmi bana..yaa ne kadar cahilsiniz ya dedimm..(biz göçmeniz-onlar ankaralı) sonra bi kere kendi annem gelmişti bize.yine üşütmüştüm yaptırayım dedi.eşim napıyonuz öle yaa deyip duruyodu.şaşkın şaşkın bakıyodu kaydirigubbakcemile3 valla bizde çoktur böle gelenkler cnm..ilaçsız benim bildiğim yöntem bu.tabi bide sıcak tutman lazım.duşa girdiğinde dayanabileceğin sıcaklıkta su tut oralarına veya sıcak su torbası koy arkana..

bi de tam tersi olmasın..bazı çocuklar anne babaların tersi olurlar yaa..ağırbaşlı,uslu olursada şaşırmaa..
Bakalım ne ççıkarsa bahtıma :)

canım normal normal merak etme. benimde oluyor. bazı günler çok fazla hemde. ama sitelerde yazıyor vajinal akıntı artar diye. kontrole gittiğinde sorarsın yine

Nette baktım mutlaka dr nuza danışın diolar.Ben de aradım iyice sinir olmaaya başaldım çekiniyorum da aramaya bu aralar biraz fasla aradım burun spreyi için 3 lü test içn felan,aramaya bişi demio da mıymıy mıymıy konuşuo (sanki kaşıntı da var gibi) söyledm böyle böyle diye tam da gel demiyor tedavi edilmesnde fayda var gibi bişiler mırıldandı böyle anlamadım sivrisinek gibi mıymıy başkası olsa heh demek çok önemli değil der ama enfeksiyon varsa erken doğum ble olablirmiş riske atmamak lazım yarına 13:15 e randevu aldım off ya şu alttan muayeneyi de hiç sevmiyorum baksın da rahtliim uyuz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…