2010 Ağustos Anneleri

canım ya zararı olurmu acaba ,dayanılacak gibi bir ağrı değil yaaa .
akşam evde az birşey sürsemmi , daha önce cildim için bir krem kullanıyordum doktoruma götürdüm kullana bu merhemi dedi , dayanamıyorum ama ya ?

fabrikadayaım dayanamıyorum agrıtya , eve nasıl gideceğimi düşünüyorum .

Yok canım yok erkek bebişe isim bulmak daha zor gerçekten.
Aynen bende başında çok güzel kız isimleri bulmuştum erkek isimlerine gelince
öööyle kalıyosun yok yani.Ama DORUK dedik o kaldı bakalım değişmezse
veyahut yanına bir isim eklenmezse DORUK olacak sadece.

Bu arada ben geldim kaç saaattir yatıyorum.Buraya da giremiyorum kızacaksınız diye vallaeyvahedigeldismile

güzel anneler ben kaçar kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz
Byyyy

Canım en iyisi bengay sür akşam yatarken terletio yaa süper geçiriyor sonra bi duş ya da şu kupa işini gören eczanelerde yakı var o da olur ama o hamilelikte kullanılır mı bilmem...

Kızlar yanlış bilgilendirmek istemem ama benim başım
bir ara çok ağrıyordu ya voltaren ve viks sürmüştüm alnıma doktora sordum.
Viks bir derece ama voltaren sürme dedi deriden emilip bebeğe geçebilir
birdaha sürme demişti bildiğimi yazıym dedim sadece.

:))))))))))) tama bayağı yattın artık kalkabilirsinnn.))))

sağol tatlı evet duydum ama annem bilemz çekmeyi bende şimdiye kadar hiç çektirmedim.

ben de dayanamadım sürdüm canım zaten tırnak kadar bişi sürüyorsun dağılıyor... en çok sızlayan yerine sür yat dinlen... sonra etkisi geçince de sıcak bir duş alırsın geçer inş.

Canım en iyisi bengay sür akşam yatarken terletio yaa süper geçiriyor sonra bi duş ya da şu kupa işini gören eczanelerde yakı var o da olur ama o hamilelikte kullanılır mı bilmem...[/QUOTE]

bengayın bir zararı varmıdır acaba hemilelikte ; araştırayım ben prospektüsünü netten.

sağolun kızlar , çok teşekkür ederim.

evet doktora sormakda fayda var bende kulağımdaki egzama için krem kullanıyordum kullanma sakın dedi

haklısın canım... geçme ihtimali var ama ben ne yatabiliyordum ne kalkabiliyordum çok kötüydüm.. inş. bişey olmaz bebeğime... plesenta korur inş. meleğimi :)) ben de başım ağrıdığında sürerdim eskiden bazen sürmesemde kokluyorum burun deliklerimin altına sürüyorum o bile fayda ediyor minicik ama napiiimm

Bence doktorunu ara sor.Jel krem gibi birşeyler sürebilir miyim diye?
Ya da direk ne sürersem bebeğe zararı olmaz de.O bir jel yada krem ismi
verir sana.Bana doktor sadece vazelin demişte eşine sürdür boyunlarına ensene
ve şakaklarına başka birşey olmaz demişti.Yine de sen bir ara doktorunu sor çok ağrıyorsa....

ya kimse yokmu kıssslaaaarrrr cevap lütfen?

tlım ılac ıcmıceksen sırtını bı guzel masaj yaptır eşine ve sıcak tut... gcer ınsallah... kas gevseltıcı kremlerı haıeıkte kullanmayı pek onermıyolar cunku... damarlarda acılma ve kanama yapabılıyomus...

sağol tatlı evet duydum ama annem bilemz çekmeyi bende şimdiye kadar hiç çektirmedim.

Cnm dr unu arama imkanın yokmu..keşke bi sorsan..bence bengay kas gevşetici vs sormadan sürme ne olur ne olmazz..ama sıcak sana kesin iyi gelecektir.eve gidince mutlaka sıcak bişeyler yap sırtına havlu,torba vs..bilirim çok zordur ağrısı hatta başa boyuna bile vurur..ama hamile olduğun için dr a sormanda fayda var cnm..geçmiş olsun..

bende doktora sordum talım viks falan anca 6. aydan sonra kullanın dedı... kremlerın bazılarıda dedıgım gıbı acılma veya kanama yapabılıyomus damarlarda... dıkkar olmak azım...

isminiz hayırlı olsun cnm güzelmiş..benimle aynı fikirde olan birini görmek güzel yoksa ben mi çok abartıyorum diye düşünmeye başlamıştım bu konuda :)

Yaaa bu hamilelik öyle birşey ki hiç
ama hiç birşey kullanamıyorsun hiç birşey süremiyorsun.
Herşey yasak bütün ilaçlar neredeyse.
Yaaa benim eşimin yengesi yanlışlıkla iğne bile yaptırmış hamileyken
hatta bebeğin kız olursa erkeklik hormonu fazla olur falan demişler.
Şimdi maşallası var yani hiççbir sorunu yok.
Bu deriden sürülen ilaçların da çok çok etkileyeceğini sanmıyorumm
ama doktorlar diyor işte kullanmayın kuullanmayın.
Ama sen merak etme bişicik olmaz bebişine

isminiz hayırlı olsun cnm güzelmiş..benimle aynı fikirde olan birini görmek güzel yoksa ben mi çok abartıyorum diye düşünmeye başlamıştım bu konuda :)

Hiç abartmıyorsun bence:)))
eşimde aynı fikirde bulamıyoruz diyordu doğru düzgün erkek ismi.
Kız ismi olsa ohooooo beğendiklerimi sayayım size büsssürü.
Ama erkek isimlerine gelince seçenek yok çok fazla BUĞRAyı beğeniyorduk
bide onun da anlamı erkek deveymiş:roflol:

:roflol::roflol::roflol: sağol canım izin verdiğin için valla kaçak girip
okuyacaktım yazdıklarınızı napiym evdeyim yalnızım
kaç saattir kalkmadan yatıyorum ve canım sıkılıyor.....

:)))) haklısın canım. birde yalnız kalınca insan kurup duruyor. hissettimmi neden ağrıdı vs vs. burası tam kafa dağıtmalık:)

kıslar az önce işyerindeki eski toprak sayılabilenlerden birinede sordum , zeytinyağı ile biraz masaj yap , sıcak havluyu sırtına koy dedi. akınızda bulunsun.

buarada bugün bu ağrıdan herşeyi unutmuşum , üçlü test sonuçlarını ve idrar kan testi sonuçlarını aldım buğün , kuzenime sordum dedi (kuzeni doktor) herşey normalmiş , doktoumuz aradım akşam tahlilleri göstermek için bizi bekliyormuş , eşim sağolsun hayatım çok düşünceli , akşam gideceğim iş çıkışı doktoruma sorarım akşam gidince , bakalım ne diyecek.

öyle br agrı ki daha da şiddetleniyor sanki zaman geçtikçe.

kıslar canım arkadaşalrım benim çok teşekür ederim ardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…