canım bilmiyorum bebeğe zararı olurmu ama kas gevşetici merhem falan sürsen azcık çok ağrıyan kısma... olur mu ki? benim de bir keresinden belim çok ağrımıştı ayağa kalkamıyor ayağımın üzerine basamıyordum bengay sürmüştüm belime biraz ayaklanmıştım... yoksa sakat gibiydim... merhemin çok fazla zararı olmaz diye düşünüyorum...
Cnm benim sat 12 kasım..aynı sanırım..
yok cnm biz daha yeni yeni bakmaya yeltendik ama çok zorlancaz sanırım..yaa sanki bi de kızlara isim bulmak daha kolay gibi geldi bana..netten bakarken çok hoş bissürü isimler gözüme takılmıştı kızlar için..ama erkek için niyeyse daha bi zor gibi..benmi yanılıyorum acaba..erkek ismini şahsen ben eşimle öle çok kısa olsun istemiyoz.can lı filan ek almış istemiyoz.çok kibar ve unisex olsun istemiyoz.ağırlığı olan erkeğe yakışan tabi anlamıda bi o kadar güzel olan bi isim olsun diyoz amaaaaaa...çok şey istiyoz dimi :)) biz böyleyiz işte karı koca..yandık vallaa..ağustosa kadar bulsak bariii..
Byyyygüzel anneler ben kaçar kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüz
kıslar acil yardım edin bana neolur ? bugün fabrikada çok rüzgarlı bir havada kaldım , üzerimde ince gömlekle sanırım yel girdi derler ya , sırtımın ağrısından duramıyroum , ilaç içmeden ne yapabilirim geçmesi için :?
Canım en iyisi bengay sür akşam yatarken terletio yaa süper geçiriyor sonra bi duş ya da şu kupa işini gören eczanelerde yakı var o da olur ama o hamilelikte kullanılır mı bilmem...Valla cnm biz böle sırt üşütmelerinde filan kupa çekeriz :)) bizim geleneklerde vardır bu ve acayip anında rahatlatır..şahsen ben çok severim bu yöntemi.mesela eşimin tarafı hiç yapmazmış.bikere burda sırtım ağrıyodu.eşime dedim annen kupa çekermi dedim.o da ne yaa demezmi bana..yaa ne kadar cahilsiniz ya dedimm..(biz göçmeniz-onlar ankaralı) sonra bi kere kendi annem gelmişti bize.yine üşütmüştüm yaptırayım dedi.eşim napıyonuz öle yaa deyip duruyodu.şaşkın şaşkın bakıyodu kaydirigubbakcemile3 valla bizde çoktur böle gelenkler cnm..ilaçsız benim bildiğim yöntem bu.tabi bide sıcak tutman lazım.duşa girdiğinde dayanabileceğin sıcaklıkta su tut oralarına veya sıcak su torbası koy arkana..
kıslar acil yardım edin bana neolur ? bugün fabrikada çok rüzgarlı bir havada kaldım , üzerimde ince gömlekle sanırım yel girdi derler ya , sırtımın ağrısından duramıyroum , ilaç içmeden ne yapabilirim geçmesi için :?
canım bilmiyorum bebeğe zararı olurmu ama kas gevşetici merhem falan sürsen azcık çok ağrıyan kısma... olur mu ki? benim de bir keresinden belim çok ağrımıştı ayağa kalkamıyor ayağımın üzerine basamıyordum bengay sürmüştüm belime biraz ayaklanmıştım... yoksa sakat gibiydim... merhemin çok fazla zararı olmaz diye düşünüyorum...
Yok canım yok erkek bebişe isim bulmak daha zor gerçekten.
Aynen bende başında çok güzel kız isimleri bulmuştum erkek isimlerine gelince
öööyle kalıyosun yok yani.Ama DORUK dedik o kaldı bakalım değişmezse
veyahut yanına bir isim eklenmezse DORUK olacak sadece.
Bu arada ben geldim kaç saaattir yatıyorum.Buraya da giremiyorum kızacaksınız diye vallaeyvahedigeldismile
Valla cnm biz böle sırt üşütmelerinde filan kupa çekeriz :)) bizim geleneklerde vardır bu ve acayip anında rahatlatır..şahsen ben çok severim bu yöntemi.mesela eşimin tarafı hiç yapmazmış.bikere burda sırtım ağrıyodu.eşime dedim annen kupa çekermi dedim.o da ne yaa demezmi bana..yaa ne kadar cahilsiniz ya dedimm..(biz göçmeniz-onlar ankaralı) sonra bi kere kendi annem gelmişti bize.yine üşütmüştüm yaptırayım dedi.eşim napıyonuz öle yaa deyip duruyodu.şaşkın şaşkın bakıyodu kaydirigubbakcemile3 valla bizde çoktur böle gelenkler cnm..ilaçsız benim bildiğim yöntem bu.tabi bide sıcak tutman lazım.duşa girdiğinde dayanabileceğin sıcaklıkta su tut oralarına veya sıcak su torbası koy arkana..
canım ya zararı olurmu acaba ,dayanılacak gibi bir ağrı değil yaaa .
akşam evde az birşey sürsemmi , daha önce cildim için bir krem kullanıyordum doktoruma götürdüm kullana bu merhemi dedi , dayanamıyorum ama ya ?
fabrikadayaım dayanamıyorum agrıtya , eve nasıl gideceğimi düşünüyorum .
Kızlar yanlış bilgilendirmek istemem ama benim başım
bir ara çok ağrıyordu ya voltaren ve viks sürmüştüm alnıma doktora sordum.
Viks bir derece ama voltaren sürme dedi deriden emilip bebeğe geçebilir
birdaha sürme demişti bildiğimi yazıym dedim sadece.
Kızlar yanlış bilgilendirmek istemem ama benim başım
bir ara çok ağrıyordu ya voltaren ve viks sürmüştüm alnıma doktora sordum.
Viks bir derece ama voltaren sürme dedi deriden emilip bebeğe geçebilir
birdaha sürme demişti bildiğimi yazıym dedim sadece.
canım ya zararı olurmu acaba ,dayanılacak gibi bir ağrı değil yaaa .
akşam evde az birşey sürsemmi , daha önce cildim için bir krem kullanıyordum doktoruma götürdüm kullana bu merhemi dedi , dayanamıyorum ama ya ?
fabrikadayaım dayanamıyorum agrıtya , eve nasıl gideceğimi düşünüyorum .
ya kimse yokmu kıssslaaaarrrr cevap lütfen?
sağol tatlı evet duydum ama annem bilemz çekmeyi bende şimdiye kadar hiç çektirmedim.
Yok canım yok erkek bebişe isim bulmak daha zor gerçekten.
Aynen bende başında çok güzel kız isimleri bulmuştum erkek isimlerine gelince
öööyle kalıyosun yok yani.Ama DORUK dedik o kaldı bakalım değişmezse
veyahut yanına bir isim eklenmezse DORUK olacak sadece.
Bu arada ben geldim kaç saaattir yatıyorum.Buraya da giremiyorum kızacaksınız diye vallaeyvahedigeldismile
haklısın canım... geçme ihtimali var ama ben ne yatabiliyordum ne kalkabiliyordum çok kötüydüm.. inş. bişey olmaz bebeğime... plesenta korur inş. meleğimi :)) ben de başım ağrıdığında sürerdim eskiden bazen sürmesemde kokluyorum burun deliklerimin altına sürüyorum o bile fayda ediyor minicik ama napiiimm
:))))))))))) tama bayağı yattın artık kalkabilirsinnn.))))
isminiz hayırlı olsun cnm güzelmiş..benimle aynı fikirde olan birini görmek güzel yoksa ben mi çok abartıyorum diye düşünmeye başlamıştım bu konuda :)
:roflol::roflol::roflol: sağol canım izin verdiğin için valla kaçak girip
okuyacaktım yazdıklarınızı napiym evdeyim yalnızım
kaç saattir kalkmadan yatıyorum ve canım sıkılıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?