Yaaa bu hamilelik öyle birşey ki hiç
ama hiç birşey kullanamıyorsun hiç birşey süremiyorsun.
Herşey yasak bütün ilaçlar neredeyse.
Yaaa benim eşimin yengesi yanlışlıkla iğne bile yaptırmış hamileyken
hatta bebeğin kız olursa erkeklik hormonu fazla olur falan demişler.
Şimdi maşallası var yani hiççbir sorunu yok.
Bu deriden sürülen ilaçların da çok çok etkileyeceğini sanmıyorumm
ama doktorlar diyor işte kullanmayın kuullanmayın.
Ama sen merak etme bişicik olmaz bebişine
:roflol: ben sadece içimden geçiriyordum Furkan ı nasıl olsa kız olacak diye sonra anlamına baktım hakla batıl ı ayıran demekmiş brde kuranı kerim demekmiş eşmin adıda Serkan hem ona da uydu annemde anlam olarak güzel diye çok ısrar etti öylede kaldı...Hiç abartmıyorsun bence:)))
eşimde aynı fikirde bulamıyoruz diyordu doğru düzgün erkek ismi.
Kız ismi olsa ohooooo beğendiklerimi sayayım size büsssürü.
Ama erkek isimlerine gelince seçenek yok çok fazla BUĞRAyı beğeniyorduk
bide onun da anlamı erkek deveymiş:roflol:
kızlar ben cıkıyorum hepınıze hayırlı aksamlar gıdıp yemek yapmam gerekıyo benı sıpacık acıktı gene:).9 opuyorum heınzı kocamn
:roflol: Ben sadece içimden geçiriyordum furkan ı nasıl olsa kız olacak diye sonra anlamına baktım hakla batıl ı ayıran demekmiş brde kuranı kerim demekmiş eşmin adıda serkan hem ona da uydu annemde anlam olarak güzel diye çok ısrar etti öylede kaldı...
örnek;serbay var çok severim
anıl,arda,çağrı... şimdilik aklma gelenler...
kıslar ne güzel isimlere başlamışsınız , bende güzel erkek isimelri bulamaıyorum ,i kız olsa var ama erkeklere güzel kıyafet lerde yok isimlerde
aynen canım bende erkek erkek kıyafetlerını pek begenmıyorum kıslarınkı cok tatlı ya.bende onat koycam oglusumun adını onat;dogru.duzgun.ahlaklı.haysıyetlı demekmıs cok hosuma gıttı bıde doruk ısmınıde begenmıstım
bu arada arkadaslar bende yogun ıdrar yollarımda enfeksıyon cıktı ama agrım sızım cok yoktu ama doktor antıbıyotık ıcmen lazım dedı yazdı eger ıcmezsen allah korusun dusuge sebep oluyormusıhmal ettırmeyın herkes baktırsın
kızlar bende çıkıyorum yavaştan.malum mesai bitimi.hepinizi öpüyorum.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
İyi akşamalr...Kızlar ben işten çıkıyorum akşam da annemde olacağız çok öpüyorum sizi
bu arada arkadaslar bende yogun ıdrar yollarımda enfeksıyon cıktı ama agrım sızım cok yoktu ama doktor antıbıyotık ıcmen lazım dedı yazdı eger ıcmezsen allah korusun dusuge sebep oluyormusıhmal ettırmeyın herkes baktırsın
çıkan arkadaşlarımmmm iyi akşamlar iyi bakın kendinize :)))
Aaaaaaaa herkes ÇıkmıŞ , onatÇım bİr senle ben kalmıŞısz heralde, benİmde mesaİm bİttİ tatlım bende Çıkıyorum. Kendİne İyİ bak tekrar geÇmİŞ olsun canım İyİ akŞamalr
canım benim geçmiş olsun ,ende çok sık wc ye çıkıyorum dr bey hala demiştim , oda acaba enfeksiyonmuvar şüphesiyle idrar testi istemişti eşim bugün almış sonuçlarını bakalım akşam doktora göstereceğim ne çıkacak.
merhaba arkadaşlar biraz önce doktordan geldik ayrıntılı usg ye de girdik çok tatlıydı kıpır kıpır çok şükür allahıma hiçbir problemi yok herşey olması gerektiği gibiymiş çok sevindim. vee ikinci prensesim geliyor [ halisnacım eklersen sevinirim ]hayırlısıyla inşallah ikinci kez kız annesi oluyorum . allahım herkeze iyi haberler almayı ve sağlıkla doğum yapmamızı kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?