evet Furkan süperr bir isim ama ben koymak istemem.:roflol: ben sadece içimden geçiriyordum Furkan ı nasıl olsa kız olacak diye sonra anlamına baktım hakla batıl ı ayıran demekmiş brde kuranı kerim demekmiş eşmin adıda Serkan hem ona da uydu annemde anlam olarak güzel diye çok ısrar etti öylede kaldı...
Örnek;Serbay var çok severim
Anıl,Arda,Çağrı... şimdilik aklma gelenler...
Doğru canım ama doktor zaten belli aralıklarla yapıyor idrar tahlilini...bu arada arkadaslar bende yogun ıdrar yollarımda enfeksıyon cıktı ama agrım sızım cok yoktu ama doktor antıbıyotık ıcmen lazım dedı yazdı eger ıcmezsen allah korusun dusuge sebep oluyormusıhmal ettırmeyın herkes baktırsın
2.kıs bebişinde hayırlı olsun arkadaşım çok güzel bişi olsa gerek:))))merhaba arkadaşlar biraz önce doktordan geldik ayrıntılı usg ye de girdik çok tatlıydı kıpır kıpır çok şükür allahıma hiçbir problemi yok herşey olması gerektiği gibiymiş çok sevindim. vee ikinci prensesim geliyor [ halisnacım eklersen sevinirim ]hayırlısıyla inşallah ikinci kez kız annesi oluyorum . allahım herkeze iyi haberler almayı ve sağlıkla doğum yapmamızı kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin
Çocuklara güzel isim koymalıdır! Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Çocuğa güzel isim vermek, dinini öğretmek ve vakti gelince evlendirmek, evladın babası üzerindeki haklarındandır.) [Ebu Nuaym]
(Kıyamette, babanızın ismi ile beraber [Mesela Ali oğlu Emin, veya Ali kızı Emine diye] çağrılacaksınız. O halde isminiz güzel olsun!) [Ebu Davud]
Kızlar isim ne kadar önemliymş yaaw annem derdi de inanmazdım...
isim
Annem bizim isimlerimizi koymamış ve beğenmez de dini isim değil diye hep söylenir
Ablam,ben,kardeşim
Berrin,Pelin,Selin
duru cok güzel bir isim canım bizim yaptığımız uzunnn isim listesinde ilk sıralarda bakalım ne olacak bizim kıscenin ismi:hulya:kaydirigubbakcemile2Teyzemin görümcesinn kızının ismi de şimay dı kardeine duru koydular...
duru cok güzel bir isim canım bizim yaptığımız uzunnn isim listesinde ilk sıralarda bakalım ne olacak bizim kıscenin ismi:hulya:kaydirigubbakcemile2
bu arada siz ne güzel karar vermişsiniz bebişin ismine furkan çok güzel bir isim adıyla yaşasın inşallah
aaa ben burayı yenı farkkettim
bende kısmetse 15 ağustosta doğum yapıcam
bebişim erkek olcak hayırlısıyla
62 kiloda kaldım hamıle suan66 yım
cuma 3lü testimiz var yine yazarım
kızlar selam nasılsınız?
Selam iyi diyelim iyi olalım:))))))
canım bugün çok ilginç bişey oldu. Sırt üstü yatıyordum karnımın sağ tarafı içerden bir gerildi elimi bir koydum orası yükseldi ve sertti. inanamadım. :) bebişim annesini ittiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?