Aynen canım bana da öyle oluyor.Normalde içimde sürekli kıpır kıpır ama
elimi koyduğumda daha yeni yeni hissetmeye başladım.Hatta bugün karnımı açtım bakıyorum aşağıda biyerlerde böyle pıt diye çıkıntı oluştu öyle çok hoşuma gitti ki anlatamam çok güzel bi duygu demi ya:)))
evet canım benimde çok hoşuma gitti. çok güzel bir duygu Allahım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. :CüvCüv:
Hoşgeldn canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...aaa ben burayı yenı farkkettim
bende kısmetse 15 ağustosta doğum yapıcam
bebişim erkek olcak hayırlısıyla
62 kiloda kaldım hamıle suan66 yım
cuma 3lü testimiz var yine yazarım
iyiyiz yarın bebişimi görücem kaydirigubbakcemile2kızlar selam nasılsınız?
Hoşgeldn canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
iyiyiz yarın bebişimi görücem kaydirigubbakcemile2
Günaydın canımcım, nasılsın bugün bakalım! a.s.
iyiyim canım sen nasılsın bende bırazdan doktora gıdıcem yola cıkabılırmıyım dıye sorcam kayserıye gıtmeyı dusunuyoruzda
Kalbime öye bir sancı giriyor nefes aldıkça çok kötü oldum südyen taktım sıktı beni ama kaç gündür takmıyordum evde yavatan sarkmaya başladılar diye korktum şimdi dha kötü oldum yarın 100 beden emzirme südyeni alıcam artık daha büyümez heralde....
CANIM BENİM NORMALDE DOKTORLAR SON İKİ AY KALA SEYAHATE İZİN VERMİYOR, EĞER Bİ SIKINTIN YOKSA, KENDİNİ İYİ HİSSEDİYORSAN GİDEBİLİRSİN.. AMA UZUN YOL SONUÇTA DAYANIR MISIN ONU DA DÜŞÜN, İSTERSEN DOKTORUNU ARA SOR, EN NET BİLGİYİ ONDAN AL BENCE CANIM!
:sm_confused:
evet canım gıdıp bayag soru sorcam medıcalpark burda tokatta ındırıme gırmıs:)12tl benım doktorumda orda zaten fıyatların dustugunude duyunca gıdesım geldı:sm_cool: kaysrı tokata 4saat cok uzakta degıl emınım gıt der bıde burda 4 boyutlu ultrasn yok cnm ya ben bebısımı 4 boyutluda gormek ıstıyorum o yuzdende cok ıstıyorum gıtmeyı bıde gıttıgımde yavas yavas bebıs ıcın oto koltugu bebek arabası vb fıytlara bakıcam buralar cok pahalı yasızın orası nası?
Soho, yvzyvz, _angel+, onat
Günaydınnn arkadaşlarrr günaydıııınn hepinize.... opuyorumnanaktan
Burcuuuuuuu bırak geçmişi okumayıı önce sonucu yaaaazzzzzz :))))))
Ayyy canım benim, kendini iyi hissediyosan git, 4 saat çok da uzun değilmiş. Ben nedense istanbuldan hesap ettim :teytey: çok uygunmuş git elbet, ama oraya gidince fazla ücret istemesinler bak? hihoyyyt ciciler alıcam bende ama önce şu detaylıya bi girim de vereliniortak
kendine çok dikkat et, gidersen de yolun açık olsun.. gamyoncuiremsu
herkeze gunaydınnnnn... bıze geldık kızımla... burcuuuuu gecmısı okumadım bebegın cınsıyetı ne... cok merak edıyorum ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?