2010 Ağustos Anneleri

evet canım benimde çok hoşuma gitti. çok güzel bir duygu Allahım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. :CüvCüv:

aaa ben burayı yenı farkkettim
bende kısmetse 15 ağustosta doğum yapıcam
bebişim erkek olcak hayırlısıyla
62 kiloda kaldım hamıle suan66 yım
cuma 3lü testimiz var yine yazarım
Hoşgeldn canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
kızlar selam nasılsınız?
iyiyiz yarın bebişimi görücem kaydirigubbakcemile2

Kalbime öye bir sancı giriyor nefes aldıkça çok kötü oldum südyen taktım sıktı beni ama kaç gündür takmıyordum evde yavatan sarkmaya başladılar diye korktum şimdi dha kötü oldum yarın 100 beden emzirme südyeni alıcam artık daha büyümez heralde....

iyiyim canım sen nasılsın bende bırazdan doktora gıdıcem yola cıkabılırmıyım dıye sorcam kayserıye gıtmeyı dusunuyoruzda

CANIM BENıM NORMALDE DOKTORLAR SON ıKı AY KALA SEYAHATE ıZıN VERMıYOR, EĞER Bı SIKINTIN YOKSA, KENDıNı ıYı HıSSEDıYORSAN GıDEBıLıRSıN.. AMA UZUN YOL SONUÇTA DAYANIR MISIN ONU DA DÜŞÜN, ıSTERSEN DOKTORUNU ARA SOR, EN NET BıLGıYı ONDAN AL BENCE CANIM!
:sm_confused:

EĞER ÇOK RAHATSIZ OLDUYSAN BENCE YARIM ATLET TARZINDA YUMUŞAK SÜDYNELERDEN AL, BENDE EVDE ÖYLE GİYİYORUM... RAHAT ETMEK LAZIM AMA SARKMA OLAYINI DA GÖZ ARDI ETMEMEK GEREK CANIMCIM
a.s

evet canım gıdıp bayag soru sorcam medıcalpark burda tokatta ındırıme gırmıs:)12tl benım doktorumda orda zaten fıyatların dustugunude duyunca gıdesım geldı:sm_cool: kaysrı tokata 4saat cok uzakta degıl emınım gıt der bıde burda 4 boyutlu ultrasn yok cnm ya ben bebısımı 4 boyutluda gormek ıstıyorum o yuzdende cok ıstıyorum gıtmeyı bıde gıttıgımde yavas yavas bebıs ıcın oto koltugu bebek arabası vb fıytlara bakıcam buralar cok pahalı ya sızın orası nası?

Soho, yvzyvz, _angel+, onat

Günaydınnn arkadaşlarrr günaydıııınn hepinize.... opuyorumnanaktan

Burcuuuuuuu bırak geçmişi okumayıı önce sonucu yaaaazzzzzz :))))))

Ayyy canım benim, kendini iyi hissediyosan git, 4 saat çok da uzun değilmiş. Ben nedense istanbuldan hesap ettim :teytey: çok uygunmuş git elbet, ama oraya gidince fazla ücret istemesinler bak? hihoyyyt ciciler alıcam bende ama önce şu detaylıya bi girim de vereliniortak

kendine çok dikkat et, gidersen de yolun açık olsun.. gamyoncuiremsu

herkeze gunaydınnnnn... bıze geldık kızımla... burcuuuuu gecmısı okumadım bebegın cınsıyetı ne... cok merak edıyorum ya....

saol canım benım tesekkur ederım.bende her carsıya gıdısımde bısey alıp gelıyorum artık dayanamıyorum o kadar sekerkı kıyafetler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…