2010 Ağustos Anneleri

günaydınnnnnn annecikler

bugün keyfim yok ya. gergin uyandım. birde ayıptır söylemesi kalçam ağrıyor sol taraftan bacağıma vruyor:kedi:

günaydınnnnnn annecikler

bugün keyfim yok ya. gergin uyandım. birde ayıptır söylemesi kalçam ağrıyor sol taraftan bacağıma vruyor:kedi:

gecmıs olsun canım benımde hep agrım oluyor bu aralar belımden yenı yenı gectı sayılır korkma gecer cnm

Günaydın kuzuş, nasılsın bakalım bugün.. Bebiş nasıl,umarım herşey yolundadır
Şeniz

Günaydıınn şeker :) çok şükür iyiyiz... sabah yine tuvaletimi yaptım... hafiften yine sızlıyor ama inş. ilerlemez şimdilik dayanabiliyorum :)) o yüzden çoook çook şükür şuanki halime... bebeğim de iyi dün bayağı hareketliydi bugün daha günaydın demedi annesine onu bekliyorum :)))

ben de artık dokunduğumda onu hissetmek istiyorum..... :Saruboceq:

Hoşgeldiniiiizzz... Günaydın demediğim arkadaşlarım günaydın hepinize.... Burcuuuu yeter ama okuma artık geçmişi yahuuu :)))) önce bize iyi bir haber veeeerrr :)

günaydın canlarrrrr
valla o kadar şaşkınım ki ne diyeceğimi bilemiyorumm:)))
dün doktora gittik herşey yolundaymış
21.1 cm dedi doktorum ve 250 gr kadar dedi:)) ben kilo durumunu sordum hiç almadım ama verdim 5 kg kadar diye o da bebeğin sağlıklı herşey güzel dedi demekki bu senin sağlıklı kilonmuş dedi:) süt peynir yoğurt ve yumurtayı eksik etmediğin sürece bi sıkıntın yok dedi bol su iç dedi:) zaten bebeğin 250 ge kadar dedi düşün onun senin kilona ne kadar etkisi olur ancak 24.haftalarda onun kilosu senin kilonu etkileyecek dedi:)
sonra sezeryan durumunu sordum o da dedi ki seninde her anne gibi riskin dedi yani ameliyat olduğun için şart değil sezeryan dedi ona da çok sevindim:)
birde burda özel çağ hastanesi var orası ile anlaşacağını her hastaya değil ama 3 5 hastasına söylediğini söledi :) sosyal güvenceniz karşılarsa eğer ki bunun için uğraşıyorum dedi:) orada yapıcaksın doğumada ben gircem dedi ben uçtum havalara:))
ve tabi ki şaşkınlığım nedenini sorarsanız ; bebeğim kızmışşşşş:))
ben ve çevrem kendimiz o kadar erkeğe endeksledikki burda ki yani kk daki arkadaşlarım bile öle diyordu dokto kız deyince gerçektenmi dedim :) güldü oda evet dedi:)
bak dedi burası bacakları ve arası boş bu durumda kız dedi :) ama dedi ben yinede %70 diyorum dedi hani 5.ayda kesinleşcek dedi :) bakalım hayırlısı ama ben inanmadım hiçç :) bence değişcek önümüzdeki ay :))
hayırlısı bakalım işte böyle canlar durum bundan ibaret çok şaşkınım :)
sonrada annemle gezdik ciciler aldık meleğime ben yinede turuncu yeşil sarı tonlarında aldım :))

Hoşgeldiniiiizzz... Günaydın demediğim arkadaşlarım günaydın hepinize.... Burcuuuu yeter ama okuma artık geçmişi yahuuu :)))) önce bize iyi bir haber veeeerrr :)

hosgeldın tatlım sende.... evet aynen katılıyorum ya... hamıle olmaa yapacagımı bılırdım ona bukadar merakta bırakılmazkı ınsan ya...klava: klava: klava: klava:

Kızlar bu arada Burcu bebgın cınsıyetını ogrendımı acaba??? ben cok merak edıyorum:).9

ben de ben dee ben deeee :))) valla telefon nosu olsa arardım :))))

Arkadaşımızın söylediğine göre kesinmiş cnm..valla kız çatlıcaktı artık.tabi bizde :)) ama çok sevindim öğrenebildiğine..

sizi seviyorum kızlarrr:)))))Şeniz

anaaaaaaaaaa bı kızımız daha oldu cok sevındım canım cooookkkk... dunden berı çatladık ınan yaaaa... hayırlı olsun tekrar... Rabbım saglıkla kucagına lmayı nasıp etsın.....:):) ayyyy bı kız daha ohh oh oh

anaaaammm bir prenses daha geliyor deseneeee %70 lik :)))) sen de artık detaylı ultrasonu beklersin canımcım %100 lük kesin sonuç için.... ama ben çok sevindim kızıma bir arkadaş daha geldi diye :))) çok tebrik ederim canım... Allah sağlıklısıyla doğurmayı da nasip etsin :)))

burcum bu arada maşallah boyu da kilosuda ortalamanın üzerinde boşuna dert etmişsin kilo almamanı :))))

amin bitanem aminnn
bende çok sevindim ama dedim ya bi o kadar da şaşkınım:))
hayırlısıyla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alalım inşallaholumunekankayizsmile

evet ben 5.ay olmayınca gitmeden yinede kesinleştirmem aklımda bakalım hayırlısı
canım
ama çok değişik bi duygu yaaa:)
sanki dünden beri de içimde kıpırtılar var gibi:))

burcum bu arada maşallah boyu da kilosuda ortalamanın üzerinde boşuna dert etmişsin kilo almamanı :))))

evet canım yaaa
işte hep tedirginiz yaaa :kedi:
ama gidip öğrenince herşey güzel oluyorrrsositososito

Burcum bebeğin satınla orantılı gitmiyor galiba :))) bence önden gidiyor... o boy ve kg 19. haftada görünüyor :)) maşallah maşalahh :)))

Burcum bebeğin satınla orantılı gitmiyor galiba :))) bence önden gidiyor... o boy ve kg 19. haftada görünüyor :)) maşallah maşalahh :)))

bilmiyorum ki canım bi bakıyım netten:)
boyu 21.1 cm dedi kilosu da 250 gr kadar dedi kesin bişey söylemedi:))
ama herşey normal dedi normal zamanında dedi :kedi:

ha bu arada boy 19.cm miş bu haftada :))
ama kiloyu tahmini söylemişti zaten
ben kilo almadım deyince o da dedi ki bebeğin 250 gr kadar düşünsene dedi onun senin kilona ne kadar etkisi olur dedi:)):kedi:

günaydın kızlarr nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben bugün hiçç iyi değilim boğazlarım şişmişti şimdi de sesim gitti.:1no2:
ne yapsam bilmiyorum??
yaa benim doktor çocuğun boyunu sordum söylemedi ayaklarını kendine doğru çektiği için ölçülemez dedii!!!:sm_confused:

Günaydın canım :) çok geçmiş olsun... bilmiyorum ki bizimkiler nasıl ölçüyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…