2010 Ağustos Anneleri

Günaydın canım :) çok geçmiş olsun... bilmiyorum ki bizimkiler nasıl ölçüyor :)))

kızlar bebek 5 aylık oluncaya kadar bas-popo mesafesı+bacak uzunlugunu olcuyolar... 5. aydan sonrada fl denılen uyruk kemıgı x 7 olarak olcuyolar...

gunayydınn geçmiş olsnn.. benmde gecmek bılmeyen bas agrım bugünde dewam edıyor.. bebegın boyuna gleınce bızımde bu asamadan sonra olcmuyoruz dedi ayakları hareket halınde sureklı yanıltıcı olur dıye ölçmüyoruz dedı.. oncelerı ılk zmnlar olcuyordu.

Günaydın canım gemıs olsun... cok zor oluyo bogaz acısı hele bıde hamıleyken.... Allahım acıl şifalar versın ıns...

günaydın kızlar nasılsınız?

gunaydın canım sen nasılsın kızlar nasıl?? ne guzel ya ıkıncısnınde kız olması:):) kesın kız demı??

Canıııııımmmmm çok sevindimmmm çokk.Öyle düşünme canım bence kesin sayılır artık yani pipisi olsaydı 100%100 erkek derdi.Erkek diyemediğine göre kıııısssss bebiiiiiişşş.
Tebrik ederim tatlımm.

Gramıda normalin üstünde canım.Ben de senden 2 gün geride gitmiştim yani tam 16 haftalıkken.Doktor bana da 228 gr dedi.eve geldim baktım ben de hiç kilo almadığım için korkuyordum ama maşşaallası var yavrumun şindi kaç gram oldu hiç bilmiyom.Demekki kilo alamadığımız bebiş beslenemediği için üzülmeyecekmişiz demi ama?????

1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
26-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
ben hep karıştırırdım:) benim gibi karıştıranlar için...

günaydın canımın içiii
bende çok sevindim kız olmasına ama dediğim gibi çok şaşkınım
annem diyo ki artık 6.hissime hiç güvenmicem genelde de herkes 5.ayı bekliyor kesinleşmesi için bakalım hayırlısı:)
kilosu da evet dediğin gibi ama işte dr tahmini söledi bu sefer dedi ama kız lafı açılınca kaynadı araya bide ultrason resmi vermedi bu sefer oraya yazıyodu tam herşeyi bu sefer çok uzun konuştuk hep araya kaynadı kapıya çıkınca kociş resim nerde dedi akannehir unuttum dedim akannehir aslında ben istemeden dr veriyodu her zaman ama neyse artık ay dediğin çabuk geçiyor zatenzemuszemus
canım zaten dr dedi ki kendi kilonuzla bebeğiniz bir gitmez yani çok kilo aldın diye bebekte kilo alığ sağlıklı olmaz yada kilo almadın diye sorun var demek değil dedi:kedi:

öle işte canımın içi
sen nasılsın biraz ağrıların varmış aradınmı doktorunu Şeniz

benimki de buna benzer konuştu ortalama 50 cm doğacak zaten dedi:)))

Össsslleeeeeem geçen birinde gördüm bende istiyodum senin ticker ından.
şindi yapsam ayıp olmas demi sanayerimseniben

Herkese merhaba....
Aranıza yeni katılıyorum gerçi diğer topikte yazmıştım ama hatırlamayabilirsiniz
benimde allah kısmet ederse beklenilen doğum tarihim 4 ağustos
bugün tam 20.haftamızıa girdik günleri sayıyoruz...

selam canım
benim bildiğim kadarıyla 39 ve40. haftalar 9 ay bitkten sonraki 10 gün için yani benim doktorum bana 4. ayımın bittiğini söyledi

hoşgeldinn

gün sayıyoruz hepimiz 1 hafta bile geçse seviniyoruz valla. eskiden hamilelere özenirdim şimdi kucağında bebekleri olanlaraaaa

hoşgeldin canım...opuyorumnanaktan
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldin arkadaşım aramıza :)) bebeğin hayırlı olsun... Allah sağlıcakla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…