teşekkür ederim sohocuğumm.:1hug:Günaydın canım :) çok geçmiş olsun... bilmiyorum ki bizimkiler nasıl ölçüyor :)))
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın hoşgeldin canım.opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın canım :) çok geçmiş olsun... bilmiyorum ki bizimkiler nasıl ölçüyor :)))
günaydın kızlarr nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben bugün hiçç iyi değilim boğazlarım şişmişti şimdi de sesim gitti.:1no2:
ne yapsam bilmiyorum??
yaa benim doktor çocuğun boyunu sordum söylemedi ayaklarını kendine doğru çektiği için ölçülemez dedii!!!:sm_confused:
günaydın kızlarr nasılsınız?opuyorumnanaktan
ben bugün hiçç iyi değilim boğazlarım şişmişti şimdi de sesim gitti.:1no2:
ne yapsam bilmiyorum??
yaa benim doktor çocuğun boyunu sordum söylemedi ayaklarını kendine doğru çektiği için ölçülemez dedii!!!:sm_confused:
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın canlarrrrr
valla o kadar şaşkınım ki ne diyeceğimi bilemiyorumm:)))
dün doktora gittik herşey yolundaymış
21.1 cm dedi doktorum ve 250 gr kadar dedi:)) ben kilo durumunu sordum hiç almadım ama verdim 5 kg kadar diye o da bebeğin sağlıklı herşey güzel dedi demekki bu senin sağlıklı kilonmuş dedi:) süt peynir yoğurt ve yumurtayı eksik etmediğin sürece bi sıkıntın yok dedi bol su iç dedi:) zaten bebeğin 250 ge kadar dedi düşün onun senin kilona ne kadar etkisi olur ancak 24.haftalarda onun kilosu senin kilonu etkileyecek dedi:)
sonra sezeryan durumunu sordum o da dedi ki seninde her anne gibi riskin dedi yani ameliyat olduğun için şart değil sezeryan dedi ona da çok sevindim:)
birde burda özel çağ hastanesi var orası ile anlaşacağını her hastaya değil ama 3 5 hastasına söylediğini söledi :) sosyal güvenceniz karşılarsa eğer ki bunun için uğraşıyorum dedi:) orada yapıcaksın doğumada ben gircem dedi ben uçtum havalara:))
ve tabi ki şaşkınlığım nedenini sorarsanız ; bebeğim kızmışşşşş:))
ben ve çevrem kendimiz o kadar erkeğe endeksledikki burda ki yani kk daki arkadaşlarım bile öle diyordu dokto kız deyince gerçektenmi dedim :) güldü oda evet dedi:)
bak dedi burası bacakları ve arası boş bu durumda kız dedi :) ama dedi ben yinede %70 diyorum dedi hani 5.ayda kesinleşcek dedi :) bakalım hayırlısı ama ben inanmadım hiçç :) bence değişcek önümüzdeki ay :))
hayırlısı bakalım işte böyle canlar durum bundan ibaret çok şaşkınım :)
sonrada annemle gezdik ciciler aldık meleğime ben yinede turuncu yeşil sarı tonlarında aldım :))
Bu arada Günaydın kızlaaaaaarrrr:teytey::teytey:
Canıııııımmmmm çok sevindimmmm çokk.Öyle düşünme canım bence kesin sayılır artık yani pipisi olsaydı 100%100 erkek derdi.Erkek diyemediğine göre kıııısssss bebiiiiiişşş.
Tebrik ederim tatlımm.
Gramıda normalin üstünde canım.Ben de senden 2 gün geride gitmiştim yani tam 16 haftalıkken.Doktor bana da 228 gr dedi.eve geldim baktım ben de hiç kilo almadığım için korkuyordum ama maşşaallası var yavrumun şindi kaç gram oldu hiç bilmiyom.Demekki kilo alamadığımız bebiş beslenemediği için üzülmeyecekmişiz demi ama?????
Günaydın canım gemıs olsun... cok zor oluyo bogaz acısı hele bıde hamıleyken.... Allahım acıl şifalar versın ıns...
amin canım çok teşekkür ederim.:1hug:
sersem gibiyim gerçekten de!
gunaydın canım sen nasılsın kızlar nasıl?? ne guzel ya ıkıncısnınde kız olması:):) kesın kız demı??
benimki de buna benzer konuştu ortalama 50 cm doğacak zaten dedi:)))gunayydınn geçmiş olsnn.. benmde gecmek bılmeyen bas agrım bugünde dewam edıyor.. bebegın boyuna gleınce bızımde bu asamadan sonra olcmuyoruz dedi ayakları hareket halınde sureklı yanıltıcı olur dıye ölçmüyoruz dedı.. oncelerı ılk zmnlar olcuyordu.
1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
26-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
ben hep karıştırırdım:) benim gibi karıştıranlar için...
Össsslleeeeeem geçen birinde gördüm bende istiyodum senin ticker ından.
şindi yapsam ayıp olmas demi sanayerimseniben
Herkese merhaba....
Aranıza yeni katılıyorum gerçi diğer topikte yazmıştım ama hatırlamayabilirsiniz
benimde allah kısmet ederse beklenilen doğum tarihim 4 ağustos
bugün tam 20.haftamızıa girdik günleri sayıyoruz...
hoşgeldin canım...opuyorumnanaktanHerkese merhaba....
Aranıza yeni katılıyorum gerçi diğer topikte yazmıştım ama hatırlamayabilirsiniz
Herkese merhaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?