2010 Ağustos Anneleri

17+4 de benimki 225gramdı çok normal hatta kilolu dedi bana

Yaaaa... bak işte bana birşey demedi dr.
gramını söyleyince öyle bir baktı.
Ben de korktum zayıf mı bebiş acaba diye eve gelince
netten baktım.Çok şükür ki 140 gr civarında yazıyor ama benimki baya bi
geçmiş ben de beslenebiliyor mu acaba diye düşünüyordum:))))
O zaman şimdilik tombiş bizimkiler didemcim:))))))

Kızlar 16.haftadakİ boy ve kİloyu hatırlayanınız varmı aranızda?
Ben bu tablolara baktıĞımda bnİmkİ İlerİde gÖrÜnÜyordu ama ultrason Çıktısına bakıyorum mesela orda uyumlu

Ben 16+5 teyken 164 gramdı. Boyunu hatırlamıyorum. 2 hafta önceside 104 gramdı. Yani 2 haftada 60 gram almış.

Hala iki büklüm yazı yazmana taktirle beraber acayip kızsam da haklısın defnecim bu yaramazlar kilolu gelecekler Bakalım c.tesi ben 400gram bekliyorum en az benim obur kızımı:1hug:

Özlenmez mi yaaaa özlenmez mii ben en son bu c.tesi gördüm
daha da 16 günüm var ilk zamanlar korkarak gidiyordum acaba yaşıyor mu bebeğim diye
ama şimdi hareketlerini hissettikçe o korkum kalmadı.Şimdi sadece sağlıklı olsun diye dua ediyorum:Saruboceq:

Çok fena gıdıklanıyo, büyümesin diye ellemiyorum ama dayanılcak gibi değil ya, napsam yardım edin kızlaaaaaaaaarr delikafadulden

arkadaşlarrr!
aranızda ülker çikolatı gofret sevmeyen var mıııııı
?

hiiiiii aşkolsunnnn bu kadare hamilenin için sorulacak soru mu:)) zaten deli gibi tatlı istiyo canımmm doktor yasakladı içinde şeker olna herşeyii. ama dayanamıyorummmmmmmmmmm şimdide gofretttt gofrettttttttt:sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben

bnm dr boy kilo söylemedi önemli olan ölçümlere göre gelişimi ve 1 hafta önde bebişimiz dedi. Ultrason çıktısındada yazmıo yada yazıo bn anlamıyorm

benim aldığım çıktılarda yazıyor belki herkesinki farklıdır...
Mesela baş çevresi karın çevresi öölçümleri falan varya diyelimki sen 16+3 sün baş çevresinin büyüklüğüne göre diyorki 16+4 ile uyumlu

karın çevresi ölçümündede çıkan büyüklüğe göre 16+2 işle uyumlusun diyor mesela anlatabilsdimmi bilmiyorum ama...

Ben son gittiğimde haftamla uyumlu olduğumu söyledi
ama ilk gidişlerimde bizde 3+4 güün önde gidiyorduk

merhaba güzel anneler bu gün evde işlerim var onları halladiyorum o yüzden pek uğrayamadım birazdanda çıkacağım geçmişi okumadım inşallah iyi sinizdir kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kocaman öpüldünüz

ya allah nasılda veriyor insanın içine o annelik duygusunu...ne kadar kutsal bişey...ondan ödenmiyor anneli k hakkı galiba hani biz baba her ne kadar düşkün olursa olsun asla bi anne kaadr düşünemez heralde evladını

Hala iki büklüm yazı yazmana taktirle beraber acayip kızsam da haklısın defnecim bu yaramazlar kilolu gelecekler Bakalım c.tesi ben 400gram bekliyorum en az benim obur kızımı:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şimdik çikolatalı gofret seven değerli arkadaşlarım....(benim ilgim azaldı da kızım sevmiyor)

ekim sonu ve kasım ayı itibarıyle hiçkimseler uyumamış herkes çalışmış..:kedi: ve listemiz giderek kabarıyor.. herkes hamile kalmışkaydirigubbakcemile3
sığamıyoruz listemize.. ya yeni alımları durduracağızaklinialirimsmile
yada liste 2ye bölünecek...

sizlere danışmak istediğim; listeyi kız-erkek olarak 2ayrı msj olarak mı böleyim?
yoksa 65-65 olarak karışık mı böleyim?
umarım anlatabilmişimdir..

ve son soru.. bu konumuzu kilitleyeyim diyorum msj sayısı çoğaldıkça sayfaların açılımı zor oluyor yeni konu açayım oradan devam edilim mi?

Çiğdemcim 13 Ağustos doğum tarihine göre yaptım o otomatik yapıyor onu anlamadım... senin 18+6 mı olması gerekiyordu... hemen değiştiririm şimdi ben onu :)

Didemcim.. saol düşündüğün için sesimi çıkaramıyorum gelen giden çok şu sıra toplantılar oluyor giriyorum çıkıyorum sonra geçmiş okurken zaman geçiyor bir yandan bir yığın iş uğraşıp duruyorum işte ama burdayım sürekli takipteyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…