slm kızlar bende yeni katıldım aranıza.. 17+1 haftalık hamileyim bende:)sabahtan beri en baştan hep beraber yaşadığınız heyecanları okuyup imrendim..bende aranıza geliimmiii?
bütün bebişlerimiz neredeyse isimlendi :)
Benim oğlum isimsiz kaldıhala karar veremedik
Kuzuşlar ya bişi sorucam, bu üçtür dudağım uçukluyo ya, hamilelikte hiç bi sıkıntı yaşamadım. Ne ağrım oldu, ne bulantı ne de kusma.. Ama uçuk çıkıyo, eskiden olmazdı. Hamilelikle bi ilgisi var mıdır acaba, yada hamilelikte uçuğu çıkan oldu mu? Çok gıdıklanıyo yaa.. :sinifsinif::sinifsinif:
hoşgeldiiinnnnnn
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz...
Yvzyvz boy-kilo listen çok güzel saolasın.artık 20.haftalardan sonra burdan takip ederiz.
Kuzuşlar ya bişi sorucam, bu üçtür dudağım uçukluyo ya, hamilelikte hiç bi sıkıntı yaşamadım. Ne ağrım oldu, ne bulantı ne de kusma.. Ama uçuk çıkıyo, eskiden olmazdı. Hamilelikle bi ilgisi var mıdır acaba, yada hamilelikte uçuğu çıkan oldu mu? Çok gıdıklanıyo yaa.. :sinifsinif::sinifsinif:
Selam kızlar . opuyorumnanaktan
Kızlar 16.haftadakİ boy ve kİloyu hatırlayanınız varmı aranızda?
Ben bu tablolara baktıĞımda bnİmkİ İlerİde gÖrÜnÜyordu ama ultrason Çıktısına bakıyorum mesela orda uyumlu
ekledim şekercimm.. 58.sıramızda sen varsınnn... bilgilerinide ekleyeceğim..a.s.hallisna slm:) bende yeni girim aranıza:))
sat: 07 kasım
tahmin d.t. : 14 ağustos
ilk kilo: 71
adı : ali batu
4 lü test yaptırdım ::)))
benide eklersen sewinirim cnm :))
şeymanın da çıkmıştı canım.. geçmiş olsun çok..Kuzuşlar ya bişi sorucam, bu üçtür dudağım uçukluyo ya, hamilelikte hiç bi sıkıntı yaşamadım. Ne ağrım oldu, ne bulantı ne de kusma.. Ama uçuk çıkıyo, eskiden olmazdı. Hamilelikle bi ilgisi var mıdır acaba, yada hamilelikte uçuğu çıkan oldu mu? Çok gıdıklanıyo yaa.. :sinifsinif::sinifsinif:
akıllı annelerin pratik çözümlerii:hooray:Canım ya, her hafta acaba, bebeğimin boyu kilosu ne durumda diye bakmaktan yoruldum, dedim en iyisi tablo şeklinde bulayım. :lepi:
Canım benim 16.hafta da değil ama tam 17+0 iken 228 gram dedi doktor....
Kızlar 16.haftadakİ boy ve kİloyu hatırlayanınız varmı aranızda?
Ben bu tablolara baktıĞımda bnİmkİ İlerİde gÖrÜnÜyordu ama ultrason Çıktısına bakıyorum mesela orda uyumlu
Canım benim 16.hafta da değil ama tam 17+0 iken 228 gram dedi doktor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?