2010 Ağustos Anneleri

arkadaşlar bişi danışmak istiyorum:))
renkli doppler ultrasonografi istedi doktorum benden 1 nisan da yaptıracağım ama merak ediyorum 3 boyutlu gibi mi gözüküyor bebiş onda ? yaptıran var mı aranızda?

Canım hormonlar alt üst oldu ben ömrümde ilk kez ter koktum ya eşim şok geçirdi ayakalrım bile kokmuştu o gün oturdum ağladım önce sonra bebişi düşününce kızdım kendime(normalde hayatta ne ter kokarım ne ayağım kokar) yani bende durum daha kötü sen uçuğa dua et. benim nazlı kızım maymun etti beni canı sağ olsun

Bende sivilceleniorm tatlım. Gerçi geçio aama yine çıkıo

Kızlar 16.haftadakı boy ve kıloyu hatırlayanınız varmı aranızda?
Ben bu tablolara baktıĞımda bnımkı ılerıde gÖrÜnÜyordu ama ultrason Çıktısına bakıyorum mesela orda uyumlu

yaa isim derdine bile düştü herkes bende öğrensem hayırlısıyla cinsiyetimizi isime karar vericez ama tatlişkom göstermedi 27 martta gidicem daha çokk varrrrrrr lmaz:

Kızlar 16.haftadakİ boy ve kİloyu hatırlayanınız varmı aranızda?
Ben bu tablolara baktıĞımda bnİmkİ İlerİde gÖrÜnÜyordu ama ultrason Çıktısına bakıyorum mesela orda uyumlu

Canım benim 16.hafta da değil ama tam 17+0 iken 228 gram dedi doktor....

Aslında doktorlar öncedende biliyorlar canım ama yanılma payı olduğundan söylemiyorlar..riske girmek istemiyorlar
ben 12 haftada öğrenmişti ama
%60 diye söylemişti beni m doktorumda sonradan kesinleşti

hallisna slm:) bende yeni girim aranıza:))
sat: 07 kasım
tahmin d.t. : 14 ağustos
ilk kilo: 71
adı : ali batu
4 lü test yaptırdım ::)))

benide eklersen sewinirim cnm :))
ekledim şekercimm.. 58.sıramızda sen varsınnn... bilgilerinide ekleyeceğim..a.s.

şeymanın da çıkmıştı canım.. geçmiş olsun çok..

Canım ya, her hafta acaba, bebeğimin boyu kilosu ne durumda diye bakmaktan yoruldum, dedim en iyisi tablo şeklinde bulayım. :lepi:
akıllı annelerin pratik çözümlerii:hooray:

Kızlar 16.haftadakİ boy ve kİloyu hatırlayanınız varmı aranızda?
Ben bu tablolara baktıĞımda bnİmkİ İlerİde gÖrÜnÜyordu ama ultrason Çıktısına bakıyorum mesela orda uyumlu

benımkı 16 haftalıkken boyunu hatırlamıyorumda kılosu 155grdı....ama boyu kısaydı galıba tam hatırlamıyorum...

Canım benim 16.hafta da değil ama tam 17+0 iken 228 gram dedi doktor....

BENİMİDE 16+3 GİTMİŞTİM 16 CM 152 GR DEMİŞTİ
YANİ BU TABLOLARA BAKILDIĞINDA YANILIYORMUYUZ ACABA DİYORUM BENDE
MESELA BOY LAYINA BAKTIĞIMIZDA 20 . HAFTAYLA UYUŞUYOR..YA DOKTOR YANLIŞ SÖYLÜYOR YADA BİLMİYORUM.BU HAFTA SONU KONTROLE GİDİCEM BAKALIM NE KADAR OLMUŞ GÖRÜCEZ...opuyorumnanaktan CANIM YA İNSAN NASILDA ÖZLÜYOR...RESMEN 1 AYDIR KUDURUYORUM ONU GÖRMEK İÇİN ÖZLÜYORUM:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…