şimdik çikolatalı gofret seven değerli arkadaşlarım....(benim ilgim azaldı dakızım sevmiyor)
ekim sonu ve kasım ayı itibarıyle hiçkimseler uyumamış herkes çalışmış..:kedi: ve listemiz giderek kabarıyor.. herkes hamile kalmışkaydirigubbakcemile3
sığamıyoruz listemize.. ya yeni alımları durduracağızaklinialirimsmile
yada liste 2ye bölünecek...
sizlere danışmak istediğim; listeyi kız-erkek olarak 2ayrı msj olarak mı böleyim?
yoksa 65-65 olarak karışık mı böleyim?
umarım anlatabilmişimdir..
ve son soru.. bu konumuzu kilitleyeyim diyorum msj sayısı çoğaldıkça sayfaların açılımı zor oluyor yeni konu açayım oradan devam edilim mi?
hmmm yok canım ben makina tasarımcısıyım.moda tasarımcısıyım canım. bir tekstil fabrikasında yeni modeller tasarlıyorum..meslektaşmıyız yoksa?
şimdik çikolatalı gofret seven değerli arkadaşlarım....(benim ilgim azaldı dakızım sevmiyor)
ekim sonu ve kasım ayı itibarıyle hiçkimseler uyumamış herkes çalışmış..:kedi: ve listemiz giderek kabarıyor.. herkes hamile kalmışkaydirigubbakcemile3
sığamıyoruz listemize.. ya yeni alımları durduracağızaklinialirimsmile
yada liste 2ye bölünecek...
sizlere danışmak istediğim; listeyi kız-erkek olarak 2ayrı msj olarak mı böleyim?
yoksa 65-65 olarak karışık mı böleyim?
umarım anlatabilmişimdir..
ve son soru.. bu konumuzu kilitleyeyim diyorum msj sayısı çoğaldıkça sayfaların açılımı zor oluyor yeni konu açayım oradan devam edilim mi?
Çiğdemcim 13 Ağustos doğum tarihine göre yaptım o otomatik yapıyor onu anlamadım... senin 18+6 mı olması gerekiyordu... hemen değiştiririm şimdi ben onu :)
Didemcim.. saol düşündüğün için sesimi çıkaramıyorum gelen giden çok şu sıra toplantılar oluyor giriyorum çıkıyorum sonra geçmiş okurken zaman geçiyor bir yandan bir yığın iş uğraşıp duruyorum işte ama burdayım sürekli takipteyim :)))
Rujumu hep sürerim zaten,kaşınıyoooo hala, bi rürü de işim var aklım hep dudaklarımda senağlama
KUZULAR, AVATARIMA RESMİMİ KOYDUM.. YUPPİİ sırnaşık şey
Halissacığım bence kız erke diye değil de ayın ilk 15i son 15günü diye böl. Yeni başlığa gelince bence de açalım çok yavaşladı
evet tatlım 13 ağustos tahmini oğ.tarihi ve bu gün 18+6 olmam gerekiyordu.
Değiştirebilirsen çooook sevinirim canımm:)))
maşallah maşallahKUZULAR, AVATARIMA RESMİMİ KOYDUM.. YUPPİİ sırnaşık şey
Ay çıldırıciğim dostlar!!
Sabahtan beri şuraya bir selam yazamadım...
Bir elektrik gider, bir internet kesilir...Elimde mi var klavyemde mi bu tuhaflık seçemedim.
Neyse nasılsınız inşallah?
Biz oğlumla pek bir iyiyiz maşallah.:))
Ay çıldırıciğim dostlar!!
Sabahtan beri şuraya bir selam yazamadım...
Bir elektrik gider, bir internet kesilir...Elimde mi var klavyemde mi bu tuhaflık seçemedim.
Neyse nasılsınız inşallah?
Biz oğlumla pek bir iyiyiz maşallah.:))
maşallah maşallah
Bir gün belirlesek te böyle herkes koysa bir günlüğüne ben herkesi
çok merak ediyorum:))))
Hoşgeldiiiin:)))
maşallah canım gencecik çok güzel bir anne adayısın :)
buyur canım :))))
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev223pb___.png
CANIM BENİM ÇOK SAĞOL, BİLMİYORUM SİZDE DE VAR MI AMA, UZUN SÜRE KONUŞTUĞUM KİŞİ İÇİN İSTER İSTEMEZ KAFAMDA Bİ ŞEKİL OLUŞTURUYORUM, Bİ HAYAL OLUYO AKLIMDA, ASLINDA BİRBİRİMİZİN YÜZÜNÜ BİLSEK SÜPER OLCAK... BENDE KALDIRCAM RESMİ, BİRAZCIK DURSUN
:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?