2010 Ağustos Anneleri

listeyi bence kız-erkek diye 2 ye bölebiliriz...kimse için bi sakıncası olcağını sanmam.bu konuyu kilitlemekte ii bir fikir..gerçekten sayfalar çok yavaş açılıyor artık.

moda tasarımcısıyım canım. bir tekstil fabrikasında yeni modeller tasarlıyorum..meslektaşmıyız yoksa?
hmmm yok canım ben makina tasarımcısıyım.
Ama şu an evdeyim.Meslektaş değilmişiz((

Bence 65-65 olarak böl canımcım.Çünkü ozaman belki de
gruplaşma olur (((((
Yeni bir konu açarsan daha iyi olur tabi daha hızlı açılır sayfalar o zaman
ama ya Mart anneleri nassı konuşmuş öyle 5000 küsur sayfa.
Onlarda böyle sorun olmuyor mu????

Halissacığım bence kız erke diye değil de ayın ilk 15i son 15günü diye böl. Yeni başlığa gelince bence de açalım çok yavaşladı

evet tatlım 13 ağustos tahmini oğ.tarihi ve bu gün 18+6 olmam gerekiyordu.
Değiştirebilirsen çooook sevinirim canımm:)))

Rujumu hep sürerim zaten,kaşınıyoooo hala, bi rürü de işim var aklım hep dudaklarımda senağlama

canım bende hasta oldugumda cıkmıstı ucuk ama ne ucuk kocaman olmustu alt dudagım sısımıstı ve ceneme kadar yaraolmustu... ben ucuk kremı kullandım ve 3 gunde gectı o kocaman yara..

Ay çıldırıciğim dostlar!!
Sabahtan beri şuraya bir selam yazamadım...
Bir elektrik gider, bir internet kesilir...Elimde mi var klavyemde mi bu tuhaflık seçemedim.
Neyse nasılsınız inşallah?
Biz oğlumla pek bir iyiyiz maşallah.:))

KUZULAR, AVATARIMA RESMİMİ KOYDUM.. YUPPİİ sırnaşık şey
maşallah maşallah
Bir gün belirlesek te böyle herkes koysa bir günlüğüne ben herkesi
çok merak ediyorum:))))

Hoşgeldiiiin:)))

hoşgeldin şekeriimm :))) insan buraya giremeyince stres oluyor dimi ayy ne komik yaaa kaydirigubbakcemile3

maşallah canım hep ii olun inş.

doğru söylüyorsunuz.. 65 65 bölmek mantıklı.. gruplaşma tehlikesine karşı..:) ben yeni konu açmaya yoğunlaşıyorum.. burada son konuşmalarınızı yapın bakalım..:) ben konuyu hazır edince sizleri çağırırım:)

maşallah canım gencecik çok güzel bir anne adayısın :)

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL, BİLMİYORUM SİZDE DE VAR MI AMA, UZUN SÜRE KONUŞTUĞUM KİŞİ İÇİN İSTER İSTEMEZ KAFAMDA Bİ ŞEKİL OLUŞTURUYORUM, Bİ HAYAL OLUYO AKLIMDA, ASLINDA BİRBİRİMİZİN YÜZÜNÜ BİLSEK SÜPER OLCAK... BENDE KALDIRCAM RESMİ, BİRAZCIK DURSUN

:dance:

mesela sence ben nasıl biriyim anlat bakiiim :))))

kızlar sımdı aklıma takıldı ıns bu ay hamıle gıyım alısverısı yapam... ama kararsız kaldım bırtane hamıle pantolonum var sımdı bı pantolon dahamı alsam yoksa etek mı alsam... karar veremedım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…