2010 Ağustos Anneleri

KIZLAR, SİZ NE GÜZEL BİRBİRİNİZİN İSMİNİ BİLİYOSUNUZ YA ohaoldumsmile NERDEN BİLİYONUZ BEN NİYE BİLMİYOM, TÜSTÜM yasakkelime

canım sen de ismini söle ezberlemek başta biraz güç oluyor kalabalık olduğumuzdan ama zamanla öğreniyoruz... sana da ona göre hitab ederiz... benim ismim Özlem :)))

kızlar benım dugunumden var onu koyayım olmaz mı... bu pcde resım yok kı fazla...

AAAAAAA özlem çok güzel bende koysam mı serdem seninki uzak yüzün seçilmiyo , yvzyvz sende öle çok güzelsin, özlemm senin esmer olduğun içime doğuyodu

gülaycımınkini ve dideminkini bir de gurbetinkini gördüm arkadaşlarr :)))

teşekkürler güzel yorumlarınız için çok utandım :kedi:

sersumacım.. teşekkür ederim.. aslında resimde göründüğümden daha da sarışınım :))

AAAAAAA özlem çok güzel bende koysam mı serdem seninki uzak yüzün seçilmiyo , yvzyvz sende öle çok güzelsin, özlemm senin esmer olduğun içime doğuyodu

Esmer değil kumralım canım aslında hamile kalana kadar hep sarışındım bu resmim hamile kalmadan 1 ay öncesi bebiş düşününce kendi rengime döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…