2010 Ağustos Anneleri

şimdi o ilk koyduğum fotomu koyup sonra first time mother resmime geri dönüyorum canlar :))

ben değiştirdim resmimi daha doğrusu kaldırdım.işyerindeyim şimdi nete girmek bi yana bide bööle fotoyla neyim uğraştığım duyulursa rezil olurum:teytey:

İSMİN ÇOK GÜZELMİŞ ÇİSEM'CİM, BEN DE GURBET :teytey:
Memnun oldum tatlıııım:)))
Benim çok yakın bir arkadaşımın adı da gurbet.
senin hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullanrız şekerim :)) şimdi çisem mi diyelim çiğdem mi?
Hiiç farketmez canım ama Çiğdem deseniz sanki daha iyi olur.Aslında ismimi çooook seviyorum...

olmuş canım olmuş maşalllah yaaa şimdiki anneler böyle güzel oluyo demekki:))))
Herkes çookkk güzell...

Ben de değiştirdim yine
ama face den aldığım için fotolar net değil çok fazla yaaa bir ara kocişe sorayım nereye kaydetmiş onları bakem....Birazdan yine değiştiririm....

Ya herkes farklı çıktı seyma sen de düşündüğümden zayıf çıktın aaa hayal gücüm 0mış

Bu arada şimdi resimlere bakınca fark ettim hamilelik bana yaramadı çok çirkinleştim yawssssssss

ayy canım hiç 19-20 yaşlarında görünmüyorsun yaa... daha büyük duruyorsun... hoş konuşman tavrında öle ama şaşırdım yine de :)))

tatlısım kapalı olunca herkez oyle dıyo oyle gorunuyosun dıyolar...:):) ya bu cok guzel oldu valla herkez bırbırını gordu ne guzel...

özlemcım sen gocmenım demıstın ya ben snı hep sapsarı bır kısce olarak hayal edıyodum:):)

canım aslında daha sarışınım ama bakma resimlerde daha koyu çıkıyor... ama öle sapsarı da değlim tabii ki küllü kumral gibiyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…