2010 Ağustos Anneleri

bu arada arkadaşlar hcg değerim cin takvimi rus takvimi hepsine göre erkek cıkıyordu bebişim amaa bir tane daha prensesim olacak yani bu cin rus takvimi ve hcg değeri bende tutmadı

Canım kızın hayırlı olsun benimde cin rus yani herşeyde erkek çıkıyordu ama kızım oluyor yani tutmayınca tutmuyor işte rabbim ne ol derse o oluyor

mail gönderenleri davet ettim kabul etsinler...
amaç orada sohbet diil zaten resimlerimizi görmek.. sadece bize özel grup oldu.. başkası göremeyecek

amaç orada sohbet diil zaten resimlerimizi görmek.. sadece bize özel grup oldu.. başkası göremeyecek

ben ekledimde nasıl bulcağımı anlamadım:))

Kızlar benimde çıkış vaktim yaklaştı hepinizi çok çok öpüyorum
ıyi akşamlar:)

kıslar ben kaçtım hepinizi çok öptüm yarın görüşmek dileği ile iyi akşamlar

iyi akşamlar kıslarrr
öpüyorum kocamannnopuyorumnanaktan

Canım benim, birbirimizin resimlerini görmemiz için, birbirimiz de ekli olmamız gerekmez mi, kabul ettim bu arada grup davetini canımcım ama resim falan yok, yada resim mi paylaşsak...

selam canlar biz geldik

Karnımız doydu zoraki bir fotoda ekledik pek net değil ama....

Neler kaçırmışız biz yokken neler olmuş bakalm şimdi :)

pelincim sana da yani size de maşallah gördüğüm kadarı ile siz de pek yakışan bir çiftsiniz :)))

pelincim sana da yani size de maşallah gördüğüm kadarı ile siz de pek yakışan bir çiftsiniz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…