2010 Ağustos Anneleri

BENİM EŞİM KUMRAL VE YEŞİL GÖZLÜ, GÜZELLİĞİ KOCİŞİME BENZESİN İSTİYORUM, DİĞER TÜRLÜ ZATEN, NEŞELİ,ÇATLAK,KAKARA KİRİRİ Bİ ÇİFTİZ, BİZİM GİBİ OLUR KESİN :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Beni atladınnnn..küstüm işteeeeee :dilcikar:
şaka şakaaa aman haaaa kaydirigubbakcemile5

valla hemde kızın olacak bence sana benzesin hala varmı hala hani derlerya kız halaya erkek dayıya benzer diye o bakımdan
Ben çok korkuyorumda halalara benzemesinden :) lmaz:
hem tip hem huy olarak :lepi:

çocuklarımız çok şanslııı yanlarında abla gibi duracak anneleri olacak :))))

gerçekten öyle tatlım

HIHH İŞTE BAK BAL ANNİŞ, İNSAN GÖREMİYO BAZEN... GERİ DÖNÜP BAKMAK İÇİN DE ÇOK ZAMAN OLMUYO. AMA GERÇEKTEN GÜZEL Bİ ORTAM... ÖPTÜM CANCAN

saol tatlım bende öpüyorum...opuyorumnanaktan

şeymecım kolay gelsin :hulya:

aylask sende hoşgeldin canım :))evet çocuklarımız inş. bize benzer :))çok mütevaziyiz bu arada kaydirigubbakcemile2

Başkaaannnnn ben çok merak ediyom seni hadi fotonu koy sendee...
Ben seni niyeyse hiç hayal edemiyom yavvv..

evet beni atladınnkaydirigubbakcemile3

sağol tatlım
hayırlı olur inşallah
%70 dedi ama ben inanamıyorum nedensee:kedi:

sen nasılsın canımcımm

Biz oğlumla süperiz hayatım.zemuszemus
Bugün göbişimizi eklemeyi de becerdik.
Başarımızın tadını çıkarıyoruz...:teytey:

ne güzel işte
maşallah canım
ikinizin karışımı melek gibi yafrunuz olur inşallah:)

burcu yavrucuğun şu ana kadar pipisi yoksa olmaz tatlımm:) sen alış prensese..:)

ölemi dersinnkaydirigubbakcemile3
alışıcam inşallah yavaş yavaş:)
Şeniz

[
merhaba canım hoşgeldinnkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Canım çok sağolun hepinizhihoyyyt
Zannedersem oğlun olacağını öğrendin hayırlı olsun inşallah gönlündeki ni vermiştir
yaradan...

bende şaka yapıyom canım,evet maşallah o açıdan da sorunsuz bi topik herkeşleri opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum artıkın şekerler mutfağa doğru uzanalım artık,yarın ilk fırsatta gelicem beni bekleyin anacııııııııım sositososito

benim görümcem yok kız olursa kime benziycek, bide erkek de dayıya çeker derler dimi çok yakışıklı kardeşim var ona benziyebilir, ama eşime benzesin gözleri inşallah yeşil yeşil

valla hemde kızın olacak bence sana benzesin hala varmı hala hani derlerya kız halaya erkek dayıya benzer diye o bakımdan
Ben çok korkuyorumda halalara benzemesinden :) lmaz:
hem tip hem huy olarak :lepi:

evet canım 2 tane halası olacak ama onlar da benim gibi açık tenli kumral sarışın arası ve güzeller ikisinin de maşallahı var.. akılları da zehir gibi çalışıyor çalışkan ve zekiler... biraz bana biraz da onlara benzesinn...korkum yok yani... hani ben böle açık tenli olup onlar esmer kap kara bişi olsalardı korkadım ama dedim gibi korkacak bişeyim yok Allaha şükür.. ama babasının aklından zekasından daha çok alsın inş.

Biz oğlumla süperiz hayatım.zemuszemus
Bugün göbişimizi eklemeyi de becerdik.
Başarımızın tadını çıkarıyoruz...:teytey:

aman maşallah tatlımm
göbeğinize de bakim:))

dün kociş çekti göbeğimi eklicektim ama anlayamadım nasıl yapacağımı :))
artık hafta sonu eklerim inşallah bende:))

bide cicişler aldık biraz onlarıda eklicektim ama üşendim hepsini açıp resim çekmeye:)
dün uyuşukluğum üstümdeydi sanırsam:) en kısa zamanda eklicem bendeeopuyorumnanaktan

[
merhaba canım hoşgeldinnkaydirigubbakcemile2

Canım çok sağolun hepinizhihoyyyt
Zannedersem oğlun olacağını öğrendin hayırlı olsun inşallah gönlündeki ni vermiştir
yaradan...[/QUOTE]

yok tatlım ben kızım olcağını öğrendim bayanssulusmile
yani erkek bekliyodum çünkü hislerim öle diyodu oğlum olcak gibi hissediyodum çin takvimi rus takvimi erkek diyodu:) yüzüm hiç bozulmadı aksine güzelleştin dedilerrr:kedi:
rüyamdada hep kız gördüm hani tersi derler ya:) annemler falan hep erkek dedi ama kzı çıktııı :kedi:
bakalım bir ay geçmeden yinede inanamıcak gibiyimkaydirigubbakcemile2
hakkımızda hayırlısı hepimizinnnŞeniz

aylask sende hoşgeldin canım :))evet çocuklarımız inş. bize benzer :))çok mütevaziyiz bu arada kaydirigubbakcemile2[/COLOR][/SIZ

canım çok sağol
evet mütevaziyiz :lepi:
ama biraz da insani duygu var içinde herhalde cirkin olsamda bebeğimin benden izler taşımasını isterdim herhalde:)

hallisna burdaki topikimiz ne olacaaaakk... ama yazık herşeyimiz burada biziiimmm :gitme:

bekliyoruz canımcım
kolay gelsin sanaaaŞeniz

herkesi öpüyorumm çalışmak lazımmmmm hihoyyyt

bizde seni öpüyoruzz canımmŞeniz

benim görümcem yok kız olursa kime benziycek, bide erkek de dayıya çeker derler dimi çok yakışıklı kardeşim var ona benziyebilir, ama eşime benzesin gözleri inşallah yeşil yeşil

inşallah canlar
Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallahopuyorumnanaktan

kızlarrrrr. özelime face deki açık isminizi yazarmısınız...DAVET YOLLAYACAĞIM Gizli grup kurdum... Sadece kendimiz görebileceğiz.. Profilimizde de o gruba üye olduğumuz gözükmeyecek..
hadi bakalım bekliyorummmm
..
ayrıca duyanlar duymayanlara duyursunnn:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…