bende şaka yapıyom canım,evet maşallah o açıdan da sorunsuz bi topik herkeşleri opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum artıkın şekerler mutfağa doğru uzanalım artık,yarın ilk fırsatta gelicem beni bekleyin anacııııııııım sositososito
herkesi öpüyorumm çalışmak lazımmmmm hihoyyyt
kızlarrrrr. özelime face deki açık isminizi yazarmısınız... Gizli grup kurdum... Sadece kendimiz görebileceğiz.. Profilimizde de o gruba üye olduğumuz gözükmeyecek..
hadi bakalım bekliyorummmm..
ayrıca duyanlar duymayanlara duyursunnn:)
kızlarrrrr. özelime face deki açık isminizi yazarmısınız...DAVET YOLLAYACAĞIM Gizli grup kurdum... Sadece kendimiz görebileceğiz.. Profilimizde de o gruba üye olduğumuz gözükmeyecek..
merhaba arkadaşlar benimde bir kızım daha olacak hallisnacım listeye eklersen sevinirim ismine henüz karar vermedik belli olunca onuda bildiririm :ecrin_bebek:
cancağızım göbüşünü koymuş,göbüş sayfasına
kızlarrrrr. özelime face deki açık isminizi yazarmısınız...DAVET YOLLAYACAĞIM Gizli grup kurdum... Sadece kendimiz görebileceğiz.. Profilimizde de o gruba üye olduğumuz gözükmeyecek..
kilit vuracağım kapısına.. :)
[
yok tatlım ben kızım olcağını öğrendim bayanssulusmile
yani erkek bekliyodum çünkü hislerim öle diyodu oğlum olcak gibi hissediyodum çin takvimi rus takvimi erkek diyodu:) yüzüm hiç bozulmadı aksine güzelleştin dedilerrr:kedi:
rüyamdada hep kız gördüm hani tersi derler ya:) annemler falan hep erkek dedi ama kzı çıktııı :kedi:
bakalım bir ay geçmeden yinede inanamıcak gibiyimkaydirigubbakcemile2
hakkımızda hayırlısı hepimizinnnŞeniz
Ama benim face im filan yokkiiiiii...hiçte istemedim şu ana kadar facebook ta olmayı..napcaz şimdiiii..
napalım canım bizden uzaktan birbirlerine yaptıkları yorumları okuruz artıkın akannehir
bu arada arkadaşlar hcg değerim cin takvimi rus takvimi hepsine göre erkek cıkıyordu bebişim amaa bir tane daha prensesim olacak yani bu cin rus takvimi ve hcg değeri bende tutmadı
Kızlar çok acil çıkıyom.kociş beni almaya yola çıkmış.öptümmmmm ii akşamlarrr..
hİÇ dÜŞÜnmÜyorsunuz ama KÖtÜ gÜnÜ var bunun alın koyun kÖŞeye yaww...
Bu arada Özelİme orada kayıtlı msn adreslerİnİzİ yazın.. İsİmlerden Çok varrr
Canım ben sadece ad soyad yazmıştım
msn adresini de gönderiyorum hemen ama acaba herkez gündüz girebilecekmi facebooka bizim işyerinde yasaklı sitede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?