2010 Ağustos Anneleri

kıs ne tuhaf konuşacam. ben ağustos annesiyim hayırlı doğumlar dilemek için geldim dedim
vay geldiler bilmem neee
anlamadım yaaaa
ne gıcıklar heeee
iyi dileklerde bulundum ben ana yaaaa

melenela, inşallah dış gebelik değildir canım. Ne zaman dr'a gidiyorsun kaç haftalık şimdi ?

ne güzel arkadaşlar.. ne kadar bereketli bir ay değil mi kızlar.. inşallah bebeklerimizde böle bereketli olurlar:)
ben de inşallah ağustos annesi olacam.. dr gittik ve miniik bebeğimizi gördük. biz duyamadık ama dr umuz kalbi atıyor dedi ve 1 ay sonra gelin dedi. ama ben 1 ay nasıl bekleyecem bilemiyorum. zaten daha dr konusunda da çok emin değilim. bakalım araştırıyorum...
tüm güzel annelere iyi geceler tatlı rüyalar...

kıs ne tuhaf konuşacam. ben ağustos annesiyim hayırlı doğumlar dilemek için geldim dedim
vay geldiler bilmem neee
anlamadım yaaaa
ne gıcıklar heeee
iyi dileklerde bulundum ben ana yaaaa

okudum okudum diyorum yaa senin dediklerinde ben anormal birşey göremedim. Ama kimi doğurmuş galiba biraz baktım senin yazılarını okurken bez değiştirmeden falan bahsediyorlardı herhalde bunaldılar :)) Ne yapacaz bunları da kozmoza posta. Senin bu akşam kargo ücretin çok tutacak :)))

çok tuttu zaten bugün moralimi hiçbirşey düzeltemedi. berki orda iki güzel konuşma yaparım deidm ama olmadı. kaynana bir yandan kocam gelmedi uykum geldi bebeğimi görmek istiyorum offfff allahım sen yardımcım ol

canım önümüzdeki hafta içi inş.. gideceğim
henüz ne kadar olduğunu bilmiyorum tahmınen 4 hafta falan olmalı
sizin ilk gebeliklerinizmi

Git yat en iyisi, güzel rüyalar gör. İyi geceler

:) tatlı bir heyecan hayırlı haberlerle dön inş...
gebelik testini evdemi yaptın canım
ben evde yaptım
iki çizgi de aynı koyuluktamı olmalı acaba
kızımdayken dr dan öğrenmiştim bunu
dış gebelikte yaşadığım için tereddütlüyüm

küçük bi yanlış anlaşılma olmuş dmtumt84 arkadaşım, kusura bakma
şimdi sizin en heyecanlı zamanlarınızdır mercimeği kalbini görüp o sesi belki duydunuz belki de yakında duyacaksınız
kendimi hatırladım da ilk o sesi duyuşum...heyecanlar panikler korkular her doktora gidişimde acaba kalbi atıyor mu soruları...zaman çok çabuk geçiyor benim miniğim kollarımda şimdi, darısı başınıza inşallah hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum sonra da sağlıkla kuzularınıza kavuşmanızı

Merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor.Benimki iyi şuan çok şükür bende 29 aralıkta gidicem dr. rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Evet evde yaptım canım, hafif de olsa çizgi çıktıysa hamilesindir tatlım. Dış gebeliği şimdilik kafandan at, inşallah bu sefer herşey güzel olacak diye dua et.

Merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor.Benimki iyi şuan çok şükür bende 29 aralıkta gidicem dr. rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba, Kendi adıma konuşursam iyi gidiyor herhangi bir şikayetim yok şükür. Ben de yarın gidiyorum inşallah herşey yolunda olur kalp atışını duyarız. Sevgiler

tüm duam o zaten canım Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin
o zaman rahat etmelıyım çünkü ikinci çizgi barız belliydi
ama kontrol çizgisinden rengi biraz açıktı rahatlattın benı sağol canım
inş. kısa zamanda dış gebeliği unutacağım

Son adetin ne zamandı ?

23 kasım canım

Aaaa daha çok küçük minicik , istersen biraz daha bekle şimdi kan testleri falan yaptırırlar. Ben son adetime göre 6 haftalıkken gittim 5 haftalık çıktı keseyi gördü. İstersen 1 hafta daha bekle, ama dayanamam diyorsan git tabiki . İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…