2010 Ağustos Anneleri

Herşeyin hayırlısı arkadaşım üzülme, ben de yarın gideceğim benim de küçük çıktı bakalım inşallah hepimiz için hayırlısı olur. İlk bebeğin mi ?

ben de bi selam vereyim kızlar ben genelde geçmişi okumakla meşgul oluyorum ama bitmiyor.. maşallah öyle hızlı ilerliyorki sayfalar..ben de genelde netteyim tv izliyorum yemek bi de ev işi.. geçiyor günler yaa

4. bebeğim canım 1 dış gebelik 2 tane kimyasal gebelik ve bu da 4. oldu hayırlısı tabi ben kendimi alıştırdım herşeye takdir Allahtan.

ebru2235 arkadaşım yani sancı denemez de ımm nasıl desemm sıkıştırıyor gibii yaniii sanki hiç biyerlere sığamıyorum hissi uyandırıyor bende bi türlü rahat edebileceğim pozisyonu bulamıyorumm

iyi akşqamlar kıslar
kaynanama geldim hiçbirşey demedim ve o da birşey demedi hayret yaaaaa
allaha havale ediyorum çok cnm sıkkın

ebru2235 arkadaşım yani sancı denemez de ımm nasıl desemm sıkıştırıyor gibii yaniii sanki hiç biyerlere sığamıyorum hissi uyandırıyor bende bi türlü rahat edebileceğim pozisyonu bulamıyorumm

Bir sürü değişiklikler oluyor kimi neler dönüyor içeride :)) Ben de TV koltuğuna oturuyorum ayaklığı da var bir bunda rahat ediyorum ana kucağı gibi :))

iyi akşqamlar kıslar
kaynanama geldim hiçbirşey demedim ve o da birşey demedi hayret yaaaaa
allaha havale ediyorum çok cnm sıkkın

gıcık mı neee boşveeeeer tatlım herkes ektiğini biçer allaha havale et, içinden seni affediyorum de kayınvaliden için , senin içinde şuanda yanlızca güzel düşüncelere, güzel bebişine yer var. Sevgiler

saol cnm benim ama ağlamak istiyorum yaaaa kıskanıyor resmen kıskanıyor işteeee
artık oğlu evine daha bağlı olacak yaaa onu takmayacak yaa kıskanıyor işte pissssklava:

saol cnm benim ama ağlamak istiyorum yaaaa kıskanıyor resmen kıskanıyor işteeee
artık oğlu evine daha bağlı olacak yaaa onu takmayacak yaa kıskanıyor işte pissssklava:

Ne kadar kötü birşey halbu ki değil mi evine bağlı olması eşini bebesini sevmesi aaaa ne kötüüü. Anlamıyorum ki böyle insanları, neyse tatlım unut onu affet gitsin, insanlar sınav için herzaman böyle kişilerle karşılaşabiliyor. Kayınvalide olur , şöför olur , eş olur vs. v.s. bir şekilde karşılaşılıyor. Ben seni affediyorum kayınvalideciğim de noktala gönder kozmoza. Sevgiler

sayın kozmos kaynanamı sana gönderiyorum. onu ben affettim

buyrunnnnnnnnn

iyi akşamlar canlarım
bende bugun çift çizgiyi görenlerdenim
tahmını olarak doğum 30 ağustosta gerçekleşecek

iyi akşamlar canlarım
bende bugun çift çizgiyi görenlerdenim
tahmını olarak doğum 30 ağustosta gerçekleşecek

Maşallah maşallahhh hoşgeldin canım, hayırlı olsun su gibi hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin. 1. sayfaya sen de bak gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza gönder seni de listemize seve seve ekleyecektir.

İlk bebeğin mi ?

ya kıslar ocak toipiğne gittim hayırlı doğumlar dilemek için bi kovmadıkları kaldı yaa
bir merhaba bilmem neee hiççç bizde mi doğuma yakın böyle olcaz acaba yaaaa üzüldüm şahsenn

ya kıslar ocak toipiğne gittim hayırlı doğumlar dilemek için bi kovmadıkları kaldı yaa
bir merhaba bilmem neee hiççç bizde mi doğuma yakın böyle olcaz acaba yaaaa üzüldüm şahsenn

darbe üstüne darbe .... şimdi gidip okudum sana sapık muamelesi yapmışlar tuhaf tuhaf konuşmuşsun (gayet normal konuşmuşsun ama ben anlamadım) v.s. Ağustos anneleri bastı burayı demişler, kim gitti ki başka :)) Ayyy çook güldümmm akşam akşam

Son düzenleme:

öncelikle hoşbulduk canım çok soğol Allahım tüm hamilelere kolaylık versin.
9 yaşında bir kızım var 5 ay önce de dış gebelik yaşadım
bununda normal gebelik olup olmadığı konusunda kafamda tereddütlerim var
inş.. normaldir tekrar dış gebelik yaşamaktan korkuyorum
birazdan bilgilerimi göndereceğim
çok sağol canım

canım tebriklerrr
allah sağlılla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:asigim::1hug::dance:

çok teşekkür ederim canım hepimiz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…