23 kasım canım
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?insanın kusmakdan bademciği şişermi ya?resmen yutkunamıyorum ...yanıyo boğazım kustukdan bi 1 satt sonra geçio ne garip iş bu yavalla bulantısı olan kimsede yok galiba... kimse şikayet etmiyo
Aaaa daha çok küçük minicik , istersen biraz daha bekle şimdi kan testleri falan yaptırırlar. Ben son adetime göre 6 haftalıkken gittim 5 haftalık çıktı keseyi gördü. İstersen 1 hafta daha bekle, ama dayanamam diyorsan git tabiki . İyi geceler
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?insanın kusmakdan bademciği şişermi ya?resmen yutkunamıyorum ...yanıyo boğazım kustukdan bi 1 satt sonra geçio ne garip iş bu yavalla bulantısı olan kimsede yok galiba... kimse şikayet etmiyo
valla bencede dr a gitmek için bekle biraz daha derim gözükmez yani daha çok küçük....
dorukk canım benimde bu sabah başladı.. ama senin bu denli çok olması normal çoğul gebeliklerde ki en büyük şikayet.. ALLAH yardımcın olsun.. çok rahatsız edici durumlarda doktor ilaç takviyesiyle durduruyor.. çok geçmiş olsun canım..
dur bi bakım gelim :))))
kızlar merhaba...
dmtumt84 canım görünce dikkatimi çekti bende baktım yazdıklarına gayet normalde o garip dedikleri arkadaşın yazılarına baktımda gerçekten kötü bi olayın üstüne gitmişsin sen. gülmekten öldüm okurken bakın ne yazmış bi yazısında
(hz.meryem ana bakire hz.meryem anaya allah vermiş hz.isayı hz.isayla hz.meryemanada sizinle olsun kızlar meleklerle allahda sizinle olsun peygamberlerde sizinle olsun amin benimlede olsun hepsi amin )
bide bazı yazılarındada alakasız yerlerde eşinin yaşını soruyor millete durmadan. garip yani arkadaşların paranoyak olması normalmiş gerçekten garip birisiymiş:)) niki gokyuzu_melegi gülmek isteyen yazdığı mesajlara baksın:))))
canım ben yarın gidiyorum doktora haber veririmm sonucuu :)
serdemm sağol cnm kırmızıydı peçeteyle sildiğimde gördüm doktorumla konuşmadım
ama tekrarlasaydı hemen gidicektim inş. tekrar böyle bişeyle karşılaşmam
salı günü gidicem ben doktora cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?