2010 Ağustos Anneleri

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?insanın kusmakdan bademciği şişermi ya?resmen yutkunamıyorum ...yanıyo boğazım kustukdan bi 1 satt sonra geçio ne garip iş bu ya valla bulantısı olan kimsede yok galiba... kimse şikayet etmiyo

İyi geceler ben nöbetçiyim :)) Miğde asidi çok tehlikelidir kustuktan sonra iyice suyla gargara falan yap canım. Benim henüz bulantılarım başlamadı , başlasın istemiyorum da açıkcası. Allah yardımcın olsun, İyi geceler

evet canım daha çok minik.. belkıde beklerım bana bellı olmaz:))
iyi geceler görüşmek üzere

iyi geceler canım
benım şu an bir şikayetım yok çok şükür
daha çok yeni ama ben kızımda da rahattım bulantı kusma gibi şikeyetlerim olmadı

valla bencede dr a gitmek için bekle biraz daha derim gözükmez yani daha çok küçük....

haklısınız aslında beklemek en iyisi galiba

dorukk canım benimde bu sabah başladı.. ama senin bu denli çok olması normal çoğul gebeliklerde ki en büyük şikayet.. ALLAH yardımcın olsun.. çok rahatsız edici durumlarda doktor ilaç takviyesiyle durduruyor.. çok geçmiş olsun canım..

kızlar merhaba...
dmtumt84 canım görünce dikkatimi çekti bende baktım yazdıklarına gayet normalde o garip dedikleri arkadaşın yazılarına baktımda gerçekten kötü bi olayın üstüne gitmişsin sen. gülmekten öldüm okurken bakın ne yazmış bi yazısında

(hz.meryem ana bakire hz.meryem anaya allah vermiş hz.isayı hz.isayla hz.meryemanada sizinle olsun kızlar meleklerle allahda sizinle olsun peygamberlerde sizinle olsun amin benimlede olsun hepsi amin )

bide bazı yazılarındada alakasız yerlerde eşinin yaşını soruyor millete durmadan. garip yani arkadaşların paranoyak olması normalmiş gerçekten garip birisiymiş:)) niki gokyuzu_melegi gülmek isteyen yazdığı mesajlara baksın:))))

evet canım doktorum ilaç verdi ama ben almadım bile çünkü o kadar rahatsız edici değildi bulantılarım ve mğmkün olduğunca az almak en iysi ilacı. bi kaç günüdür bulantılarım durmutu sadece sabahları oluyodu. hatta bugün dr a gittim bebişlerime baktım allah kosurun bşimi var die.a am senmisin niye durdu dien sabahdan beri ne yediysem çıktı. aç karnıma içiyorum ilaçlarımı bile... tek korkum dahada artmasın....
şikayet etmeyelim yinede onlar bizimle olduklarını belirtiolar kaydirigubbakcemile3

dur bi bakım gelim :))))

hakıkaten tutarsız yazıları var enteresan:1ninca:
arkadaşta olayın tam üstüne gitmiş yanlış anlaşılmış
neyse konu tatlıya bağlandıya sorun yokk

anam kendimi zor tutuyorum bakmayayım diye siz anlattıkça neler yazddığını:)

neyse canlar takmayın kafanıza herkes kendini temsil eder.

ben bişey sorcam midem bulanmıyor ama böyle bazen acıkınca genelde sanki mideme bıçak saplıyorlar acayip yanıyor.
bide smir testi sonucunda iltihap çıktığı için doktor antibiyotik vericekti.hamileler içinmiş ama ben korktum oda 3 aydan sonra vereyim o zaman dedi alsam mı ki?
çokmu sorun olur orda iltihap

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım
biz yine erkenciyiz :bbo:
dün sabah wc ye gittiğimde biraz kanamam olmuş o kadar çok korktumki
allahtan azcıktı ve daha sonra tekrarlamadı ama o korku bana yetti bebeğimi kaybetme korkusu
allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
salı günü sabahtan doktoruma gidicem inş. kalp atışlarını duyarımda içim rahatlar

Günaydın annecikler,

Meralcim çok geçmiş olsun canım bence korkacak birşey yok az kanamaya normal diyorlar. Ne renkti kırmızı mı kahverengi mi? Doktorunla görüştün mü canım?

serdemm sağol cnm kırmızıydı peçeteyle sildiğimde gördüm doktorumla konuşmadım
ama tekrarlasaydı hemen gidicektim inş. tekrar böyle bişeyle karşılaşmam
salı günü gidicem ben doktora cnm

Ya ilk aylar normalmiş o kadarcık kanama ama sen mutlaka doktora anlat. İşallah iyi haberlerini alırız canım, :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…