benim randevum 30 aralıkta inşallah görürüm ve duyarım o gün.en çok kötüyüm.mide bulantım çok.doktorumun teli yok arayıp soramıyorum.eşim bulantı hapı almış bi tane.herkes ben kullandım falan diyor ama ben kullanmadım.ismi metpamid.napıyım?
listeye beni de eklermi siniz.sat 5 kasım tahmini doğum tarihim 12 ağustoss.kaydirigubbakcemile2
mrb ebru. kimse yok heralde başka. ya bşi sorcam. benm sat 14 kasım rendevumun 5 ocak olması normalmi. yani biraz geç deilmi. size kaç gün soorasına verdiler;????????artık bebişimle ilgili hayırlısıylla güzel bşiler duymak istiorum. çok merak ediorum.
cnm benm idrar yolu enfeksiyonum vardı. bu yüzden dr. agittim ve bebeği idrar tahliliyle öğrendik. dr bana 5 ocakta gel keseyi ve kalp atışlarına bakalım dedi. başkada bşi demedi.bende merak ediorum şimdi. neden o kadar geç bi tarih verdiki
saol cnm ya zaten dikkat edioruz. çünkü enfeksiyon old. için üroloji dr u bana düşük olabilir dedi o yüzdende korkuyoruz. allaha emanetler. ilk bebeğimiz. henüz çok şey bilmioruz ve o yüzdende korkuoruz bşi mi olur die:kedi:
merhaba anne adayları
büyük bir bardak sütümle tv ve nette keyif yapıyorum
ama dik oturmazsam karnım beni çok rahatsız ediyor :)) siz neler yapıyorsunuz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?