2010 Ağustos Anneleri

Bulantı-Kusma için kullanılan ilaçlar

Hamilelerin çoğunda bulantı ve kusma yakınmaları görülür,ve ilaç kullanımına gereksinim duyulur. Kullanılan ilaçların çoğu B veya C grubundadır.
( Metpamid,Dramamine, Postadoxin ve Emedur )

Çok geçmiş olsun tatlım, İnternetten senin ilaca baktım birkaç şey yolladım . Benim de yarın saat 4'de randevum inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Fazla buraları da okuma benim okurken bazen başım dönüyor bu da hafif bir bulantı yapıyor bende. Tuzlu kraker galeta grisini v.s. dene istersen biraz bastırır miğdenin suyunu çeker. Sevgiler

Tek başıma kalmışım meğer aşağıya bir baktım :)) Eşim bugün toplantıdan sonra yemeğe gidiyor geç gelecek ben evde tek oturuyorum. Bilgisayarım yatana kadar açık , ara ara bakıyorum. Herkese ıyi akşamlar

listeye beni de eklermi siniz.sat 5 kasım tahmini doğum tarihim 12 ağustoss.kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin canım , hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. 1. sayfayı kontrol etmeni liste için gerekli bilgileri Hallisna arkadaşımıza mesaj atarsan seni de seve seve listemize ekleyecektir. Sevgiler

mrb ebru. kimse yok heralde başka. ya bşi sorcam. benm sat 14 kasım rendevumun 5 ocak olması normalmi. yani biraz geç deilmi. size kaç gün soorasına verdiler;????????artık bebişimle ilgili hayırlısıylla güzel bşiler duymak istiorum. çok merak ediorum.

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan
For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Benim SAT'ım 27 ekimdi . 6. haftamdı aslında 12 Aralıkta ilk dr'a gittim , 2 hafta sonraya yani 26 Aralık'a da kontrol randevusu aldım kalp sesi için. 5 Ocak ilk randevun mu ? Senin hikayetini tam olarak hatırlayamadım açıkcası tatlım.

cnm benm idrar yolu enfeksiyonum vardı. bu yüzden dr. agittim ve bebeği idrar tahliliyle öğrendik. dr bana 5 ocakta gel keseyi ve kalp atışlarına bakalım dedi. başkada bşi demedi.bende merak ediorum şimdi. neden o kadar geç bi tarih verdiki

Anca hayatım merak edecek bir durum yok ki , kese ile kalp atışını birarada görmek lüzumsuz yere ultrasona girmeni engellemek istemiş. Çünkü erken gitsen boşa gitmiş olacaksın. Ben kan testi yaptırmamıştım hamilelik testi ile gittim. SAT'a göre 6 haftalıktı ve yanlızca kese gözüktü. 2 hafta sonra gel dedi ve yarın gidiyorum. Geç falan değil , geç olan biri varsa o da Ben ve Mercimeğim :)) Sen yemene içmene dikkat et ve bekle zaten birşey de kalmamış. Sevgiler

saol cnm ya zaten dikkat edioruz. çünkü enfeksiyon old. için üroloji dr u bana düşük olabilir dedi o yüzdende korkuyoruz. allaha emanetler. ilk bebeğimiz. henüz çok şey bilmioruz ve o yüzdende korkuoruz bşi mi olur die:kedi:

ıdrar yolların nasıl oldu iyileştin mi ? Ben de çok endişeliyim ama artık az kaldı yarın herşey belli olacak dua etmekten başka birşey elden gelmiyor. Benim de ilk bebeğim 35 yaşındayım allaha şükür hiç bizi uğraştırmadı 1 kere korunmadık hamile kaldım. Ama allah korusun birşey olursa tekrar denermiyiz bilmiyorum . Sevgiler

Son düzenleme:
Selam kızlar bende bu akşam dr. tekrardan gittim SAT ıma göre 7+5 olmam gerekiyor ama ultrasonda 6+6 çıktı ve kalp atışını duyamadık p.tesi tekrar gidicem o zamanda kalbi atmazsa dr. hamileliğimi sonlandıracak ümitsiz değilim ama 3 ayım bitene kadar zaten sevinmeye niyetim yoktu hayırlısı.

merhaba anne adayları
büyük bir bardak sütümle tv ve nette keyif yapıyorum
ama dik oturmazsam karnım beni çok rahatsız ediyor :)) siz neler yapıyorsunuz bakalımm

merhaba anne adayları
büyük bir bardak sütümle tv ve nette keyif yapıyorum
ama dik oturmazsam karnım beni çok rahatsız ediyor :)) siz neler yapıyorsunuz bakalımm

Merhaba, benden başka kimse yok . Ben de ne yapayım tek başıma hanımın çiftliğine bakıyorum bir yandan da buraya. Karnını rahatsız ediyor derken ? sancın mı var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…