2010 Ağustos Anneleri

Ya ilk aylar normalmiş o kadarcık kanama ama sen mutlaka doktora anlat. İşallah iyi haberlerini alırız canım, :ecrin_bebek:

sağol cnm evet bende şimdi netten arştırdım bazen olabilirmiş ama ne bilim ben çok korktum
doktoruma gittiğimde söyliycem zaten inş. kalp atışlarınıda duyabilirim :Saruboceq:

günaydıınlar.sabah hafif bulantım vardı kahvaltı edince geçti.ama karnımın içi çok acıyor bennim.snkikaslarım acıyor gibi.varmı sizdede

meralcim geçmişi okudum şimdi ; çok geçmiş olsın .

Bende yaşamadığım için başıma gelseydi bende korkardım.

Allahım meleklerimizi korusun (amin... )

Kıssslar Üf ya canım sıkıldı ıŞyerındeyım ; herkes lak lak yapıyor ; ben ıse ÇalıŞıyorum bıde sıze yazıyorum ..

Pek kafamı sarmıyor burdakı kızlar ıyyyy.

bende çalışıyorum bugün.keşke tatil olsaydı.
eskisi gibi atik olamıyorum ev işlerinde.o nedenle evin biyerini topluyorum diğewr yeri dağılıyor.ve buda sinirimi bozuyor.

dşarı çamaşır aamıyoprum kötü kokuyor.klimanın önüne çamaşırlığa seriyorum oturma odası pazar yeri gibi.

bende çalışıyorum bugün.keşke tatil olsaydı.
Eskisi gibi atik olamıyorum ev işlerinde.o nedenle evin biyerini topluyorum diğewr yeri dağılıyor.ve buda sinirimi bozuyor.

haklısın hayatım , bende isterdim tatil olmasını.

Bende ev işşlerinde eskisi gibi hızlı hareket edemiyorum , bebişmiden korkuyorum

Ben de dağınıklıktan şikayetçiyim ama yapamıyorum bugün bile yarım gün çalışıyorum üfff. Neyse buna da şükür haftada yarım gün kadı geliyordu 1 güne çıkacak sanırım

günaydıınlar.sabah hafif bulantım vardı kahvaltı edince geçti.ama karnımın içi çok acıyor bennim.snkikaslarım acıyor gibi.varmı sizdede

bende aynı durumdayım..genelde gecelerı bulantım cok oluyo..hıc beslenemıyorum gecen gun hastanede serum verdıler 4 tup,,kızıma hamıleykende boyleydım mıde asıdı gıderıcı ılaclar kullanmıstım uc ayın bıtmesını beklıyorum cunku bu yanmaya eksımeye ancak bı kac ay daha dayanabılırım,,mıde yanmasına en ıyı muz yogurt ve peynır ekmek ıyı gelıyo..baska onerısı olan varsa yazssın,,,

Günaydın arkadaşlar... Geçen gün "hastaneden çıkınca, en geç öğleden sonra gelirim" demiştim. Ancak dün misafirden başımız kalkmadı akşama kadar; malum şu taziye meseleleri... Yaramıza tuz basıp basıp gittiler.
Neyse anlatayım... Dün doktora gittik: Minik bebişimin kalbi atıyormuş... Oh be nasıl sevindim anlatamam. Biliyorsunuz korkuyordum boş gebelik olmasından... ıçim rahatladı.
Umarım herkes iyidir.
Pek fazla bir şey kaçırmamışımdır umarım...

ay ben geceleri çok yiyorum dün akşam öyle acıkmışımki 3 tabak makarna yemişim gözüm dönmüş açlıktan resmen.az yemeye başlasam iyi olacakk ama başaramıyorum

kızlar bi konuya açıklık istiyorum şimdi 6+2 yim ya ben 7 haftanın içindemiyim yani.nette hafta hafta hamilleik bakınca 6+2 yi 7. haftada gösteriyorda.

s.a.
epeydir yazamıyorum...zira bulantılarım son sürat gidiyor
dramamine ilacını sadece yarım almak yetiyordu önce, ecz.bi arkadaşımın tavsiyesi ile dünden beri sabah kahvaltıdan yarım saat öncesi 1tane akşam yemeği öncesi de yarım atıyorum... ki zaten doktorum da günde 2kez yazmıştı..
dün bu yöntem işe yaramıştı ama bgn; kahvaltıyı tam bitiriyordum ki afedersiniz midemden gelen gazı çıkarırken kahvaltı komple geldi ardından ben de şimdi üstüne çilekli yoğurt yedim oturuyorum.... bakalım nolcek
Rabbim alsın bu çileyi alsın cümlemizden hayrlısıyla....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…