2010 Ağustos Anneleri

Hoşşş buldukk annecikler. 5haftalık gebeyim.henüz kese görmeye gitmedim kızlar.Pazartesi gidersem görürmüyüm?

Hoşşş buldukk annecikler. 5haftalık gebeyim.henüz kese görmeye gitmedim kızlar.Pazartesi gidersem görürmüyüm?

Abdominal ultrasonda görürler mi bilemem. Benim bebeğim 5,5 haftalıkken vajinal ultrasonda görünmüştü, o da zeytin çekirdeği kadar kaydirigubbakcemile3...

light içmemiz kalori açısındnda faydalı bizim için.yağı aazaltılmış fakat besin değerleri aynı derecede. afiyet bal olsun

Kızlar ben çıkıyorum işten haftasonu belki yazamam malum kaynanam bizde kalıyor. Engeç p.tesi görüşürüz...Ebrucum gelirsen doktor ne dedi özelden mesaj at öptüm seni

kıslar merhaba nasılsınızzz?

bugün kesemizi gördüm çok şükür: bebeğim 5 haftalımk 8 mm maşallahhhhhhhh

herşey çok normal allahıma şükür 2 hafta sonra randevumuz var testlerimiz var inşallah herşey güzel devam eder.....

günaydın kızlar uyandığımdan bu yana yani yaklaşık 3 saat içerisinde 1lt ayran içtim biri beni durdrsun yahuuuuu kafamçokkarıştı

Hadi gözün aydın canım darısı başımıza.Ben de şu an 4+6 yım.Pazartesi ben de gidicem kese görmeye inşallahh

Merhabalar, ızmirden Meltem Serter Yünten'in hastası olan varsa bilgi verebilir mi kendisi hakkında, size yaklaşımı vs.. nasıl?
Ben biraz araştırdım olumlu gibi geldi gitmeyi düşünüyorum gebelik takibi için ama referansta önemli...
Bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim...
Teşekkürler,

DrGunay hoşgeldin canım aramıza..
demet prensin hayırlı olsun tekrar canım..
herkes güzel haberlerini almış çok şükür yine
ebru da gelsin artık versin güzel haberini.. 4teydi onun randevusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…