Günaydın arkadaşlar... Geçen gün "hastaneden çıkınca, en geç öğleden sonra gelirim" demiştim. Ancak dün misafirden başımız kalkmadı akşama kadar; malum şu taziye meseleleri... Yaramıza tuz basıp basıp gittiler.
Neyse anlatayım... Dün doktora gittik: Minik bebişimin kalbi atıyormuş... Oh be nasıl sevindim anlatamam. Biliyorsunuz korkuyordum boş gebelik olmasından... İçim rahatladı.
Umarım herkes iyidir.
Pek fazla bir şey kaçırmamışımdır umarım...
Canım o kadar sevindim ki süper bir haber bu. Dün ben de gittim benimki de pıtpıt atıyor. Doktor topaç gibi haftasına göre daha kilolu duruyor tombiş olucak herhalde dedi. Demir hapı verdi diğer tahlillerim iyi çıktı. Ama ben 3 kg almışım. Sen ne durumdasın ne dedi doktor
s.a.
epeydir yazamıyorum...zira bulantılarım son sürat gidiyor
dramamine ilacını sadece yarım almak yetiyordu önce, ecz.bi arkadaşımın tavsiyesi ile dünden beri sabah kahvaltıdan yarım saat öncesi 1tane akşam yemeği öncesi de yarım atıyorum... ki zaten doktorum da günde 2kez yazmıştı..
dün bu yöntem işe yaramıştı ama bgn; kahvaltıyı tam bitiriyordum ki afedersiniz midemden gelen gazı çıkarırken kahvaltı komple geldi ardındanben de şimdi üstüne çilekli yoğurt yedim oturuyorum.... bakalım nolcek
Rabbim alsın bu çileyi alsın cümlemizden hayrlısıyla....
Canım o kadar sevindim ki süper bir haber bu. Dün ben de gittim benimki de pıtpıt atıyor. Doktor topaç gibi haftasına göre daha kilolu duruyor tombiş olucak herhalde dedi. Demir hapı verdi diğer tahlillerim iyi çıktı. Ama ben 3 kg almışım. Sen ne durumdasın ne dedi doktor
nasıl uc kılo aldın hıc bulantın mıgde eksımesı falan yokmu ben 50 kıloydum 48 olmusum..keske yıyebılsemde 5 kılo alsam neler yıyosun daha dogrusu yıyebılıyosun
48 kilomuuu..
ne güzel ya
incecik hamile olacaksın.byılıyorum öyle bayanlara
maşallah
nasıl uc kılo aldın hıc bulantın mıgde eksımesı falan yokmu ben 50 kıloydum 48 olmusum..keske yıyebılsemde 5 kılo alsam neler yıyosun daha dogrusu yıyebılıyosun
Selam kızlarrrrr...Listeye beni de alın.SAT 23 kasım.tahmini doğum tarihi 30 ağustoss
Selam kızlarrrrr...Listeye beni de alın.SAT 23 kasım.tahmini doğum tarihi 30 ağustoss
Valla canım bulantım çok az var benim ve ben zaten çok dikkat ederdim normalde ne yesem yarar. Hep light şeyler yerdim tabii hamile kalınca light ürünleri bıraktım çikolata filan canım ne çekerse yiyince aldım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?