2010 Ağustos Anneleri

keske yıyebılsem ve 5 tabak yesem makarna,,ne gorsem mıdem kalkıyo,,,peynır ekmek muz dısında hıcbısey yıyemıyorum,,,herseyden tıksınıyorum....bende 7.4 um yanı 8.haftaya bakıyorum..cunku 7 hafta bıtmıs oluyo 8.hafta ıcınde oluyosun..nıye konu acmak ıstıyosun anlamadım bı problemmı var

Canım o kadar sevindim ki süper bir haber bu. Dün ben de gittim benimki de pıtpıt atıyor. Doktor topaç gibi haftasına göre daha kilolu duruyor tombiş olucak herhalde dedi. Demir hapı verdi diğer tahlillerim iyi çıktı. Ama ben 3 kg almışım. Sen ne durumdasın ne dedi doktor

Henüz birşey vermedi. 4. aydan sonra bana da kan ilacı başlanacaktı. Doktor tahil verdi. Ben doğal olarak tahmin edemedim, toktum tahliller p.tesiye kaldı maalesef... NTS'lerim düşük çıktı. 2 haftada 48'den 46'ya düşmüşüm. Eh doğaldır, bulantıdan bir şey yiyemiyorum. Canım saçma sapan şeyler istiyor, dün mısır istedi, mısır aldık, dünden beri mısır ağacı çıkcak içimde kaydirigubbakcemile3, başka da bir sorunum yok şimdilik. :hulya:

Canım aynı ilacı 2 gündür bende kullanıyorum, doktorum verdi. Bende fenayım ilaç içince biraz daha iyi oluyorum. Bende kusma yok ama midem çamaşır makinası gibi dönüp duruyor ( felaket birşey. Allah yardımcımız olsun.

nasıl uc kılo aldın hıc bulantın mıgde eksımesı falan yokmu ben 50 kıloydum 48 olmusum..keske yıyebılsemde 5 kılo alsam neler yıyosun daha dogrusu yıyebılıyosun

nasıl uc kılo aldın hıc bulantın mıgde eksımesı falan yokmu ben 50 kıloydum 48 olmusum..keske yıyebılsemde 5 kılo alsam neler yıyosun daha dogrusu yıyebılıyosun

48 kilomuuu..
ne güzel ya
incecik hamile olacaksın.byılıyorum öyle bayanlara

maşallah

48 kilomuuu..
ne güzel ya
incecik hamile olacaksın.byılıyorum öyle bayanlara

maşallah

Canım benim, ben de 46 kiloya düşmüşüm... Bizim gibi bağğyanlar birşeyler yiyebilmek için çırpınıp durur. Herşeyden tiksinmekten kötü ne var? Midemiz bulandığı için sürekli aç dolaşıyoruz. Aç kaldıkça daha da midemiz bulanıyor vs vs delikafadulden

Wild_Wild_Cat
canım kalp atışlarını duymuş olmana sevindim gözün aydın
Annen için de başın sağolsun allah sabırlar versin

aynen şu mide bulantısı konusuna ben de katılıyorum bulanmayanlar dertlenmesinler en güzeli o;bulantı kötü canın bişey istemiyo karnın aç miden kazınıyo ama hiç bişey cazip gelmiyo ben anca bir iki galeta yiyebiliyorum.
Allah benim gibi ve daha kötü olanlara sabır ve acil şifa versin

Valla canım bulantım çok az var benim ve ben zaten çok dikkat ederdim normalde ne yesem yarar. Hep light şeyler yerdim tabii hamile kalınca light ürünleri bıraktım çikolata filan canım ne çekerse yiyince aldım :asigim:

Light şeyler deyince aklıma geldi. Bu bölümde biri bana sütün kokusundan dolayı içemediğim için light süt önermişti. Çıkaramıyorum ama çok teşekkür etmek istiyorum. Light süt pek o kadar kokmuyor, süt içmeye başladım nihayet...
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…