Allah a çok şükür sonucum geldi, 5 günde 10 katına çıkmış değerim.:Saruboceq:
10 Aralık Beta - HCG 41.02 *
15 Aralık Beta - HCG 404.90 *
Süperrr çok sevindim canım, gözün aydın alkisalkisalkis Koca bir alkış bebişine hızla büyümüş bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süperrr çok sevindim canım, gözün aydın alkisalkisalkis Koca bir alkış bebişine hızla büyümüş bak
kızlar size bişey sorucam
ben dün 6+6 günlük olduğumu düşünmüştüm ama
6+4 günlükmüşüm.kalp atışlarının gözükmemesi belki normal ama hcg değeri düşük .
acaba bu günlerde hcg geğeri kaç çıkmalı.
dün 2542 çıkmıştı benim ki.
kızlar ben perşembe doktora gittiğimde keseyi görebilirmiyiz acaba
aynen ben de öyleyim dışarı çıkmıyorum ama internettek alışveriş sitelerine bakıp duruyorum. Ama daha çok küçük mercimek diyoruz ona ama daha mercimek kadar bile değil sanırım. Daha çorabı bile yok bizimkinin ilk çocuk diye insan çok heyecanlı oluyor. Sevgiler
kızlar size bişey sorucam
ben dün 6+6 günlük olduğumu düşünmüştüm ama
6+4 günlükmüşüm.kalp atışlarının gözükmemesi belki normal ama hcg değeri düşük .
acaba bu günlerde hcg geğeri kaç çıkmalı.
dün 2542 çıkmıştı benim ki.
kızlar ben perşembe doktora gittiğimde keseyi görebilirmiyiz acaba
Teşekkür ederim bende çok sevindim, çok şükürkaydirigubbakcemile5
Canım değerin normal aralıklar içinde, bende tam ona bakıyordum:
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
.
Canım değerin gayet normal Ersasunun yazdığı gibi. Kalp atışlarını 8. haftada gören bile oluyormuş. Senin bebişin biraz nazlı olucak heralde.
Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.
bunuda internetten ben buldum.
ben şuan 6+5 günlüküm dün testim 2542 çıktı.
sonuç kağıdında da
5-6 hafta sonra 850-20800 yazıyor.
yani benim çıkan hcg değerim bu sonuca göre 5-6 haftalık hamileymişim gibi gözüküyor.
aslınde 7. haftaya girdim.
hadi kalp atışları gözükmedi erken diyelim ama hcg de düşük çıktı.
offff çok konuştum gene
canım benim saat gibidir2-28 günde olur.Canderya, sen şimdi aslında 7.haftaya girdim diyorsun ama belki geç döllenme oldu? Normalde reglin gecikirmiydi, yumurtlama günlerini takip ettin mi hiç?
Canım valla hamile kalmadan öncesinde düşük yapan herkese aynı şeyi söyledim ben, dua edin hamile kalabiliyorsunuz düşüğün çaresi bulunur ama hiç tutmayanın hiç ümidi kalmıyor dedim. Keşke hamile kalsam da kısır olmadığımı bilsem, Allah korusun düşük yapsam bile en azından hamile kalabildiğimi görürüm diyordum. Çok şükür hamileyim ve hala inanamıyorum. Adetime 4 gün kala test yaptım iş yerimde, sırf adetim 1 gün falan geçerse ümitlenmiyim böylece adetim daha çok aksamasın diye sırf ümidimi kırmak ve her zamanki gibi tek çizgiyi görmek için test yaptım ve tek çizgi çıktı kenara koydum ellerimi yıkadım o kadar bekliyordumki hiç üzülmedim diyebilirim. Sonra atmak için dönüp aldığımda çok silik bir ikinci çizgi gördüm ve hemen gidip kan testi yaptırdım sonucu gelene kadar inanamadım ve sonuç hamileydim :) Rüya gibiydi. Eşimide kısır olduğuma öylesine inandırmışımki bir bebek ayakkabısını hediye paketinde arkadaşlarımızın evinde kendine verdim paketi açtı ve ayakkabıları görünce arkadaşımın eşine dönüp baktı onu hamile sanmış :) Benim olduğumu anlayınca inanamadı. Ay allahım bu günleri bana gösterdi ya şükürler olsun.
canım ya çok duygulandım Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın
selam kızlar bu ne kadar güzel bi duygu rabbime şükürler olsun ben biraz rahatsızım doktor 4 gün rapor verdi bu haftayı kapatacağım Bebeğim için dikkatli olmalıyım ve dinlenmeliyim
Kızlar ben rüyamda bebeğimi görüyorum emziriyorum onu, bugünde mavi bi takımın içinde babaannesine verdim acaba erkek mi
çok güzel bi değer canım bu değer iki güne bi 2 ye katlar ve 1500 üzerinde vajinalultrasonla keseyi görürsünüz rahat ol
selam kızlar bu ne kadar güzel bi duygu rabbime şükürler olsun ben biraz rahatsızım doktor 4 gün rapor verdi bu haftayı kapatacağım Bebeğim için dikkatli olmalıyım ve dinlenmeliyim
Kızlar ben rüyamda bebeğimi görüyorum emziriyorum onu, bugünde mavi bi takımın içinde babaannesine verdim acaba erkek mi
Çok sevindim ersasu, hadi bakalım cuma kontrolden sonra haberlerini bekliyoruz.. bende bir an önce ultrasona girmek istiyorum ama doktorum acelesi yok dedi pazartesiyi bekliyorum :)