• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar size bişey sorucam
ben dün 6+6 günlük olduğumu düşünmüştüm ama
6+4 günlükmüşüm.kalp atışlarının gözükmemesi belki normal ama hcg değeri düşük .
acaba bu günlerde hcg geğeri kaç çıkmalı.
dün 2542 çıkmıştı benim ki.

Süperrr çok sevindim canım, gözün aydın alkisalkisalkis Koca bir alkış bebişine hızla büyümüş bak

Teşekkür ederim bende çok sevindim, çok şükürkaydirigubbakcemile5

6+4 günlükmüşüm.kalp atışlarının gözükmemesi belki normal ama hcg değeri düşük .

Canım değerin normal aralıklar içinde, bende tam ona bakıyordum:
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

kızlar ben perşembe doktora gittiğimde keseyi görebilirmiyiz acaba

Merhaba Meral, hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza:CüvCüv: 6 haftalıkken görenler var, inşallah sende görürsün.

aynen ben de öyleyim dışarı çıkmıyorum ama internettek alışveriş sitelerine bakıp duruyorum. Ama daha çok küçük mercimek diyoruz ona ama daha mercimek kadar bile değil sanırım. Daha çorabı bile yok bizimkinin ilk çocuk diye insan çok heyecanlı oluyor. Sevgiler

Evet canım bende bakıyorum netten bebek eşyaları satan sitelere. Bende eşime süpriz yapmak için aldığım ayakkabı dışında hiçbirşey almadım daha diğerleri hediye geldi. Şu 3 ay bir geçsin kendimi deli gibi alışverişe vermeyi düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar , Yeni katılan anne adayı kader arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Umarım hamileliğimiz kolay geçer ve sağlıklı güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bugün hiç canım birşey yemek istemiyor bir süt içtim bir de folik asiti içtim . Dün gece hiç uyuyamadım ağrım falan yoktu ama dalamadım bir türlü. Boğazımda da bir ağrı var anlayamadım niye ağrıyor yastıktan mı oldu yoksa lenf bezlerim mi şişti anlayamadım. Biraz bekliyecem bakalım ele gelen birşey yok ama birşey yerken veya elle bastırınca acıyor. Herkese sevgiler

Canım değerin gayet normal Ersasunun yazdığı gibi. Kalp atışlarını 8. haftada gören bile oluyormuş. Senin bebişin biraz nazlı olucak heralde.

bende şuanda 5 hafta 4 günlük bakalım perşembe ne diycek doktorumuz
listeyi yapan arkadaşamı bilgilerimizi mesaj olarak gönderiyoruz

kızlar ben perşembe doktora gittiğimde keseyi görebilirmiyiz acaba

benim 4+5 te kesem gözüktü ama şuan dün 6+3 te kalp atışları yoktu maalesef.

Teşekkür ederim bende çok sevindim, çok şükürkaydirigubbakcemile5

Canım değerin normal aralıklar içinde, bende tam ona bakıyordum:
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

.

canım çok saol bende netten baktım bazı hcg değerlerine.kafam karıştı.ama benim ki bana gene düşük gibi geldi.ama bilmiyorum.hayırlısı.

Canım değerin gayet normal Ersasunun yazdığı gibi. Kalp atışlarını 8. haftada gören bile oluyormuş. Senin bebişin biraz nazlı olucak heralde.

ayy ne bileyim ya inşallah hayırlısı

.ok saolun arkadaşlar.

Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

bunuda internetten ben buldum.
ben şuan 6+5 günlüküm dün testim 2542 çıktı.
sonuç kağıdında da
5-6 hafta sonra 850-20800 yazıyor.
yani benim çıkan hcg değerim bu sonuca göre 5-6 haftalık hamileymişim gibi gözüküyor.
aslınde 7. haftaya girdim.
hadi kalp atışları gözükmedi erken diyelim ama hcg de düşük çıktı.
offff çok konuştum gene

Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

bunuda internetten ben buldum.
ben şuan 6+5 günlüküm dün testim 2542 çıktı.
sonuç kağıdında da
5-6 hafta sonra 850-20800 yazıyor.
yani benim çıkan hcg değerim bu sonuca göre 5-6 haftalık hamileymişim gibi gözüküyor.
aslınde 7. haftaya girdim.
hadi kalp atışları gözükmedi erken diyelim ama hcg de düşük çıktı.
offff çok konuştum gene

Canderya, sen şimdi aslında 7.haftaya girdim diyorsun ama belki geç döllenme oldu? Normalde reglin gecikirmiydi, yumurtlama günlerini takip ettin mi hiç?

Canderya, sen şimdi aslında 7.haftaya girdim diyorsun ama belki geç döllenme oldu? Normalde reglin gecikirmiydi, yumurtlama günlerini takip ettin mi hiç?
canım benim saat gibidir2-28 günde olur.
aayrıca 3+2 de yani adetimin 24.günü ben test yaptım pozitif çıktı yok gibi çok silikti.
ama geç döllenme olsa olsa adetimin 17 günü çalışmıştık o zaman olsun hadi ki sanmam benim 14. günde tutuyor genede geç döllenme sayılmaz o gün.
o nedenle ümitsizim.

Canım valla hamile kalmadan öncesinde düşük yapan herkese aynı şeyi söyledim ben, dua edin hamile kalabiliyorsunuz düşüğün çaresi bulunur ama hiç tutmayanın hiç ümidi kalmıyor dedim. Keşke hamile kalsam da kısır olmadığımı bilsem, Allah korusun düşük yapsam bile en azından hamile kalabildiğimi görürüm diyordum. Çok şükür hamileyim ve hala inanamıyorum. Adetime 4 gün kala test yaptım iş yerimde, sırf adetim 1 gün falan geçerse ümitlenmiyim böylece adetim daha çok aksamasın diye sırf ümidimi kırmak ve her zamanki gibi tek çizgiyi görmek için test yaptım ve tek çizgi çıktı kenara koydum ellerimi yıkadım o kadar bekliyordumki hiç üzülmedim diyebilirim. Sonra atmak için dönüp aldığımda çok silik bir ikinci çizgi gördüm ve hemen gidip kan testi yaptırdım sonucu gelene kadar inanamadım ve sonuç hamileydim :) Rüya gibiydi. Eşimide kısır olduğuma öylesine inandırmışımki bir bebek ayakkabısını hediye paketinde arkadaşlarımızın evinde kendine verdim paketi açtı ve ayakkabıları görünce arkadaşımın eşine dönüp baktı onu hamile sanmış :) Benim olduğumu anlayınca inanamadı. Ay allahım bu günleri bana gösterdi ya şükürler olsun.

canım ya çok duygulandım Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın

Allah a çok şükür sonucum geldi, 5 günde 10 katına çıkmış değerim.:Saruboceq:
10 Aralık Beta - HCG 41.02 *
15 Aralık Beta - HCG 404.90 *

çok güzel bi değer canım bu değer iki güne bi 2 ye katlar ve 1500 üzerinde vajinalultrasonla keseyi görürsünüz rahat ol

selam kızlar bu ne kadar güzel bi duygu rabbime şükürler olsun ben biraz rahatsızım doktor 4 gün rapor verdi bu haftayı kapatacağım Bebeğim için dikkatli olmalıyım ve dinlenmeliyim

Kızlar ben rüyamda bebeğimi görüyorum emziriyorum onu, bugünde mavi bi takımın içinde babaannesine verdim acaba erkek mi

Allah a çok şükür sonucum geldi, 5 günde 10 katına çıkmış değerim.:Saruboceq:
10 Aralık Beta - HCG 41.02 *
15 Aralık Beta - HCG 404.90 *

Çok sevindim ersasu, hadi bakalım cuma kontrolden sonra haberlerini bekliyoruz.. bende bir an önce ultrasona girmek istiyorum ama doktorum acelesi yok dedi pazartesiyi bekliyorum :)

selam kızlar bu ne kadar güzel bi duygu rabbime şükürler olsun ben biraz rahatsızım doktor 4 gün rapor verdi bu haftayı kapatacağım Bebeğim için dikkatli olmalıyım ve dinlenmeliyim

Kızlar ben rüyamda bebeğimi görüyorum emziriyorum onu, bugünde mavi bi takımın içinde babaannesine verdim acaba erkek mi

Canım ya ne şanslısın ben hiç böyle rüyalar görmüyorum. Garip garip anlamsız şeyler görüyorum hep. Bence eğer böyle bir rüya gördüysen erkek olabilir büyük ihtimalle.

çok güzel bi değer canım bu değer iki güne bi 2 ye katlar ve 1500 üzerinde vajinalultrasonla keseyi görürsünüz rahat ol

:Saruboceq:inşallah

Çok geçmiş olsun! Rüyan hayırlara çıksın inşallah, ben rüyalara çok inanırım. Olabilir neden olmasın ki?
Sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah, kız erkek mühim değil:asigim:

Çok sevindim ersasu, hadi bakalım cuma kontrolden sonra haberlerini bekliyoruz.. bende bir an önce ultrasona girmek istiyorum ama doktorum acelesi yok dedi pazartesiyi bekliyorum :)

Aslında bende erken olduğunu düşünüyorum ama daha hiç gitmedim, bi gideyim diyorum artıkkaydirigubbakcemile3

Back
X