• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

aman kızlarr. kimseyi kınamayın şu günler... Allah ıslah etsin diyin.. sonrada dua edin böyle bir evlat olmasın çocuğumuz diye.. bi çok insan gördüm.. ayy bu ne biçim çocuk deyip kınıyorlardı kendi çocukları aynı onlara benzedi sonra...

canim zaten kücük cocuklarin yaramazliklarina aynen dedigin gibi düsünüyorum...benim yakinlarimda olanlar koskoca adam olmuslar 20-30 yaslarinda...yinede diyorum öylelerini gördügümde allah herkeze hayirli evlatlar versin diye...

masallah ya bızım buraya kar yagmıyo ama cok acayıp sogugu var... bıde guneydogu sonucta evlerını bı gorsenız kocaman ısınamıyoruz ınanın cok soguk... ama buranın cocuklarını gormenız lazım... ben ne bulursam uzerıme gıyorum onlar ayakları cıplak terlıkle kısa kolluyla dısarda oynuyolar... cok dayanıklılar masallah ya

canim ya..nasil dayaniyolar o kücük bedenleriyle..ben bile evde kazaklan dolasiyorum..soguk diye disariya adim atmiyorum mecbur olmadikca...

masallah ya bızım buraya kar yagmıyo ama cok acayıp sogugu var... bıde guneydogu sonucta evlerını bı gorsenız kocaman ısınamıyoruz ınanın cok soguk... ama buranın cocuklarını gormenız lazım... ben ne bulursam uzerıme gıyorum onlar ayakları cıplak terlıkle kısa kolluyla dısarda oynuyolar... cok dayanıklılar masallah ya

ama gördüğünüz gibi onlara hiçbişey olmaaaazzz.... biz kat kat giyiniriz çocuklarımızı giydiririz bizimkiler ve biz hastalıktan kurtulamayız :D psikolojiik midir nedir bu yahuu... ciddi hiç hasta olmuyorlar.. hoş sürekli sümükleri akıyor ama olsun... o da artık onların aksesuarı olmuş.. bizim orada da var çok öyle aileler.. hiiç umursamıyorlar çocuklarını...

dr bana yağ tabakasında biraz zor görünüyor demişti ilk gittiğimizde göbişim vardıda o zamanda eşimde dalga geçiyor ben olsam bi daha o dra gitmem sana yağlı dedi diye:)))

bu arada akşam biraz öreyim dedim ama acaip başım döncü yapamadım çokta hevesliydim ama daha erken sanırım

:))))
bende örmek çok istiyorum ama beceremiyorum canım yaa:(
kayınvalidem başlıcam yavaştan diyordu
bakalım neler yapıcak:))

bende kestirmeyeyim falan diyordum ama annem kestirmiş kayınvalidem kestirmiş burda arkadaşlarım var hamileyken kestirmiş ben cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum kestirmek için acaip kırıldı uçları kesinlikle açılmıyor banyodan sonra eşim açmaya çalışıyor saçlarımı oda beceremediği için çok canım yanıyor

ya canım inanmak değil zaten dedim ya inanmıyorum diye ama insanın aklına takılıyor dedim yoksa hurafe zaten inanmam öle şeylere:))

bu sacma seylere ben hic takilmiyorum...ben hamileliklerimde kac kere berbere gittim..bu hamileligimdede gittim 1 ay önce....sebebi neymis..neden hamileyken sac kestirmek iyi deyilmis...

bende takılmıyorum...
sadece arkadaşların fikrini öğrenmek istedim .. sonuçta burda birçok şeyi paylaşıyoruz hurafede olsa birbirimize fikir verip destek oluyoruz dimi...ondan söyledim sadece

ben de sana katılıyorum arkadaşım :)) yazın hamile kalmak çok güzel.. belki çok çirkinleşmez isek bikini bile giyebiliriz.. denize gideriizz yüzeriizz :))) sonra elbiseler giyeriizzz.. sonra esprili tişörtler giyip göbeğimizi çıkaraaa çıkaraa gezeriizz :))

benim de öyle saçlarım hem sık saçlarım hem de neredeyse belime gelmek üzere.. yıkamak taramak kurutmak fena dert.. ben de kimseyi dinlemeden kuaföre gidebilirim ama işte yine de dediğin gibi insanın aklına takılıyor.. hoş ünlüller her bişeyi yapıyor onlarınkine bişği olmuyor ama biz ünlü değiliz sanırım tek fark o :D

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bende önümüzdeki ay çıkıcam çarşıya pantolon vs. alıcam birde o esprili tişörtlerden:))

saçımı da kestirebilirim her an çok uzadı rahatsız olmaktansa kestirelim gitsin :kedi:
herşey Allah tan sonuçta inancımız tam çok şükür

herkeze gunaydın

sac kestirmek saknıcalı olsa doktorlar söylerler hurafelere bu çağda inanmak mantıklı değil. ben hıc bir bağ kuramıyorum etrafımdaki insanlardan kestiren cok oldu

canım işte yukardada dediğim gibi bizimde çok mantığımıza uymasada takılıyoruz hepimiz bir takım hurafelere:)))

sac kestırmek konusunda ben daha yenı kestırdım...cok uzamıstı belıme gelıyodu.. bakmak zor oluyo.. kendımı usutcem dıye kestırdım bende... gercekten oluyo mu bısey??

yok ya ne olcak
hani hep halk arasında olan laflar
bende sormak istedim sadeceeemafoldumben

Son düzenleme:
canim ya..nasil dayaniyolar o kücük bedenleriyle..ben bile evde kazaklan dolasiyorum..soguk diye disariya adim atmiyorum mecbur olmadikca...

ama gördüğünüz gibi onlara hiçbişey olmaaaazzz.... biz kat kat giyiniriz çocuklarımızı giydiririz bizimkiler ve biz hastalıktan kurtulamayız :D psikolojiik midir nedir bu yahuu... ciddi hiç hasta olmuyorlar.. hoş sürekli sümükleri akıyor ama olsun... o da artık onların aksesuarı olmuş.. bizim orada da var çok öyle aileler.. hiiç umursamıyorlar çocuklarını...

benım ev sahıbım assa katımda oturuyo 8 tane cocukları 9.ya hamıle sımdı... gormenız lazım ya.. esım bazen bırını getırıyo eve sevmek ıcın... cocuklar tabı kır ıcınde... sonra dıyokı ya kadın napsın 8 cocugu var her gun bırını yıkasa hafta 7 gun dıyo... hallerını gormenız lazım cok acayıp...
bunun bıde fıkrası var burda zaten... adamın bırı yenı dogmus bebegını karla yıkıyomus... oralı olmayan bırı gormus napıyon abı olur bu yavru demıs oda bısey olmaz alıskın hem daha dayanıklı oluyo demıs... neyse adama bunu duyunca benım cocukta dayanıklı olsun dıye karla yıkamaya baslamıs tabı cocuk ölmüs... o karla yıkayan adam gelmıs başsaglıgına nası oldu derken falan.. demıs bende dayanıklı olsun dıye karla yıkadım oda öldü... dıger adam demiş naptın sen... ben onu yıkadım ama onun babasıda aşılıydı....

kızlar ya bebişim meyve manyağı sabah kahvaltıda bile meyve yiyoruz işyerinde evde elimde sürekli meyve var sizde öylemisiniz. bebeğim çok seviyor kırmızı et,meyve bide sebze:)) herkes oğlun oluca diyor böyle diyince:)))

kızlar ya bebişim meyve manyağı sabah kahvaltıda bile meyve yiyoruz işyerinde evde elimde sürekli meyve var sizde öylemisiniz. bebeğim çok seviyor kırmızı et,meyve bide sebze:)) herkes oğlun oluca diyor böyle diyince:)))

canim bende cok elma yiyorum bu hamisligimde....esim elma yetistiremiyo bana..günde 3-5 tane elma yiyorum...elma olmadigi zaman krizlere giriyorum..kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize selam.ben bu topiğe daha önce girip listeye ismimi yazdırmıştım fakar bir daha girmeye fırsat bulamamıştım. mafoldumben
bende 12+1 bir günlük hamileyim ve 26 ağustosta inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. bebeğimin kalp atışlarını 8 haftalıkken duydum ve yarın tekrar kontrolüm var.
benide aranıza alırmısınız. a.s.

canim bende cok elma yiyorum bu hamisligimde....esim elma yetistiremiyo bana..günde 3-5 tane elma yiyorum...elma olmadigi zaman krizlere giriyorum..kaydirigubbakcemile3

bende manyak oldum meyve konusunda.. hele mıdem bulanırken.... hıcbısey yıyemıyodum ama kesınlıke meyve yıyodum... 2-2.5 aylıkken armut cok yıyodum... sonra nar cok yedım oturusta bı kılo yıyodum narı...sımdıde portakal mandalın ve erık bıde eksı elma bayılıyorum duramıyorum yemeden..

kızlar hepinize selam.ben bu topiğe daha önce girip listeye ismimi yazdırmıştım fakar bir daha girmeye fırsat bulamamıştım. mafoldumben
bende 12+1 bir günlük hamileyim ve 26 ağustosta inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. bebeğimin kalp atışlarını 8 haftalıkken duydum ve yarın tekrar kontrolüm var.

hosgeldın tatlım...

alırız tabi su hoşgeldin.
baklava bende öyleyim deliriyorum valla sabah kahvaltıda bile yiyorum psikopata bağladım galiba:))

aramız ahoşgeldın canım...

hosgeldin canim...senin hamislik nasil gidiyo..

benım ev sahıbım assa katımda oturuyo 8 tane cocukları 9.ya hamıle sımdı... gormenız lazım ya.. esım bazen bırını getırıyo eve sevmek ıcın... cocuklar tabı kır ıcınde... sonra dıyokı ya kadın napsın 8 cocugu var her gun bırını yıkasa hafta 7 gun dıyo... hallerını gormenız lazım cok acayıp...
bunun bıde fıkrası var burda zaten... adamın bırı yenı dogmus bebegını karla yıkıyomus... oralı olmayan bırı gormus napıyon abı olur bu yavru demıs oda bısey olmaz alıskın hem daha dayanıklı oluyo demıs... neyse adama bunu duyunca benım cocukta dayanıklı olsun dıye karla yıkamaya baslamıs tabı cocuk ölmüs... o karla yıkayan adam gelmıs başsaglıgına nası oldu derken falan.. demıs bende dayanıklı olsun dıye karla yıkadım oda öldü... dıger adam demiş naptın sen... ben onu yıkadım ama onun babasıda aşılıydı....

:)))))
tam fıkralıkmış sizinkilerr:)))

ay ya çok istiyorum ama yiyemiyorum malesef
ben de hiç iştah yok:((

hoşgeldin canım
sanada hayırlı ve güzel hamilelikler olsun inşallah

vala arkadaşlar bendede karpuz manyaklığı başladı sakın canınız cekmesın gecen hafta gecenın 11..de canım ıstedı eşim gitti buldu sağolsun .....arada yıne ıstıyorumda çok masraflı oluyosun dıyo gülerek adamı batırmasam iyi ya....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sen naptın gönderdiğim yerden aldırdın mı istediğin meyveyi :)) aksine ben de pek meyve yiyemiyorumm.. et desen belkiii :)) sebzeyi zaten sevmezdim hala sevmiyorum.. şimdi bunları yazınca ne ile doyuruyorum ki ben karnımı diye düşündüm bir an

Back
X