bana biraz müsade kızlar işlerimi kolaylıyım tekrar gelirim inş. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kolay gelsin canım :) en kısa zamanda yine bekleriizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana biraz müsade kızlar işlerimi kolaylıyım tekrar gelirim inş. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
sorma seymacım aynı :) ama artık yapmıyorum... en son cumartesi akşamı yaptım... artık şurup içiyorum günde 2 kez sonra gelmesini bekliyorum sonra wc ye gidiyorum :)) o acıyı bir daha çekemem mafoldumben
kızlar merhaba ben geldimmmmmm.....nasılsınız?
Kızlaarrrrr selaammmmm hepinize süper bir hafta diliyorum..2li test sonucumu aldım..kan sonuçlarımda çıktı doktorum herşey çok normal dedi..ama yaşım itibari ile yine de amniosentez yaptır diyor..eee o zaman ben niye 2li test yaptırdım direk amniosentez yaptırırdım değil mi ama..neyse kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah fazla geçmiş okuyamadım çünkü..
merhabaaa :) hoşgeldiinnn.. çok şükür diyelimm :) sizler nasılsınız efendiimm :))) prensesler paşa nasıl :)
Kızlaarrrrr selaammmmm hepinize süper bir hafta diliyorum..2li test sonucumu aldım..kan sonuçlarımda çıktı doktorum herşey çok normal dedi..ama yaşım itibari ile yine de amniosentez yaptır diyor..eee o zaman ben niye 2li test yaptırdım direk amniosentez yaptırırdım değil mi ama..neyse kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah fazla geçmiş okuyamadım çünkü..
kızlar merhaba ben geldimmmmmm.....nasılsınız?
sagol canım benim....bugün sessizler tabi o gün cok konuştum kıpır kıpırlar diye zorlarına gitti...kelebeklerimin....senin bebiş nasıl?
hoşgeldiiin Pinarcuğuuum :)) canım sen bilirsin ama bazı yerlerde okudğuma göre zaten en hassas ölçüm 2lli testmiş. o iyi çıktıysa ben boşuna yaptırma derim.. boşuna stress sıkıntı çünkü...
çok şükür iyi diyelim iyi olalım biz de :) az biraz baş ağrım var okadar onun dışında Allahıma çok şükür :)
gözün aydın canım cok sevindim sonucunun iyi cıkmasına...ama bence amniosentez yaptır için rahat olsun derim....
kıslar bana dr hiç ilaç vermedi hamileliğin en güzel aylarına girdin 3 ay iyi geçicek dedi. siz hangi ilaçları aldınız folik asidide içme artık dedi
Ah özlemciğim iki arada bir derede kaldım..ama yaptıracağım herhalde içim rahat etsin yoksa kendimi tanıyorum yerim bitiririm geri kalan aylarda..canım çok geçmiş olsun başının ağrısına üzüldüm(( Bak aslı yivruummmm da gayet iyiymiş..çok sevindim onunda herşeyi güzel çıkmış..çok güldüm birde yazmış ya babası gibi devirmiş yatmış diye..hihihih
Canım çok teşekkür ederim..evet evet kesin yaptıracağım ve biliyorum hiçbirşey çıkmayacak ama içimiz rahat etsin..kelebeklerim demişsin ya ayy nasıl hoşuma gitti..canım yaaa..hepsine pınar teyzesi muck muck yapsın...opuyorumnanaktan
hoşgeldın tatlım... bebısler nasıl?
sagol canım iyiler senin ufaklık nasıl?
Ah özlemciğim iki arada bir derede kaldım..ama yaptıracağım herhalde içim rahat etsin yoksa kendimi tanıyorum yerim bitiririm geri kalan aylarda..canım çok geçmiş olsun başının ağrısına üzüldüm(( Bak aslı yivruummmm da gayet iyiymiş..çok sevindim onunda herşeyi güzel çıkmış..çok güldüm birde yazmış ya babası gibi devirmiş yatmış diye..hihihih
Canım çok teşekkür ederim..evet evet kesin yaptıracağım ve biliyorum hiçbirşey çıkmayacak ama içimiz rahat etsin..kelebeklerim demişsin ya ayy nasıl hoşuma gitti..canım yaaa..hepsine pınar teyzesi muck muck yapsın...opuyorumnanaktan
canım bende senin minigi öpüyorum kocaman...için hep rahat olsun kötü şeyler düşünme...
Seymacım yaptıracağım canım..içim rahat etsin istiyorum..biliyorum sağlıklı çıkacak bir problem çıkmayacak ama ne olur ne olmaz..hoşgeldın tatlım... bebısler nasıl?
hosgeldın canım... masallah canım bebeısınede sanada.. ıkılı testın sonucları ıyı cıktıktan sonra dusunuyomusun yaptırmayı canım
wowwwww özlemler üçlenmiş,ben ,soho başka var mı acaba?