• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

günaydın teyzeleri buda benim minik mucizem
getattachmenthb.jpg

ben senin minik mucizeni göremiooomm buradaki pc de açılmıyorr mafoldumben ama eminim çok tatlı tombik bişidir... Allah sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin canım...

şu plesenta için de üzülme artık yahuu... herşey yoluna girer kötü şeyler getirme aklınaa

ay canım maşallah 41 kere maşallah
canım arkadaşım ne güzel böle görmen maşallah
hiç üzülme canım sıkma takma hiçbirşeyi
bu kadar olmuş ya maşallah gerisi gelir merak etme

günaydın bidenem nasılsın
gerçektende burda bebişlerimizle olmak ne güzel bi duygu yaa
Allah ım sonuna kadar böyle devam ettirsin inşallah:Saruboceq:

saol şekerim iyiyim çok şükür Allahıma... bugün normal olarak tuvaletimi de yaptım ayy bir insan bunun için mutlu olur mu yahuu :))) ben mutlu oldum.. anladım ki ilaç beni bu hallere düşüren.. doktorla görüşüp daha da içmicem bu ilacı :umursamaz:

sen nasılsın? herşey yolunda inş. :)) hep burada olalım hep beraber olalım inş :nazar:

günaydın herkese kızlar
bizde kalktık kahvaltımızı da yaptık bebişimle

günaydın canım
hoşgeldin nasılsın
afiyet bal şeker olsun yarasın sana da bebişine deopuyorumnanaktan

saol şekerim iyiyim çok şükür Allahıma... bugün normal olarak tuvaletimi de yaptım ayy bir insan bunun için mutlu olur mu yahuu :))) ben mutlu oldum.. anladım ki ilaç beni bu hallere düşüren.. doktorla görüşüp daha da içmicem bu ilacı :umursamaz:

sen nasılsın? herşey yolunda inş. :)) hep burada olalım hep beraber olalım inş :nazar:

ay sevinmezmi bu en büyük sevinç kaynağımız bugünlerde:)))

bende iyiyim çok iyiyim bugün benim doğumgünümmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım doğumdan sonra bile hep beraber olup bebeklerimizi beraber büyütürüz inşallahhhhzemuszemus

sağolun kızlar evet hepsi bebişime gitsin yediklerimin
yahu ne kadar çok erkeke bebiş olucak erkekelr açık ara önde gidiyo
özlemcim sen demir ilacı içiyodun herlde demir ilaçları normalde hep kabız yapar zaten
bana daha doktorum vermedi ama

babamla konuştum rahatladım biraz internette o kadar kötü şeyler yazıyor ki neyse şimdi daha rahatım bebeğimi düşünücem artık plasenta mı değil :)

angel cnm doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan
nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber olman dileğiyle
seneye hepimiz doğum günlerimizi bebişlerimizle kutluycaz inş. :Saruboceq:

GÜNAYDIN::
ya kızlar bu bas agrısı yaşayan arkdaslar aynı zamanda tansıyonlarnında olctuyorlarmı benım 10-6 cıkıyor basımızor kaldırıyorum ne yapıcagımı bılemıyorum mıdem bulanıyor cok basım agrıyor 3 aydan sonra rahatlarız dedık 3 dn sonra sıkayetlerım basladı benım bu baş agrısı cnmı sıkıyor ılacta alamaıyorum alsamda fayda etcegını sanmıyorum? warmı aynı durumda olan onerısı olan şaşrdrım :(((( inş. bebeğıme bı zararı olmaz dusuk tansıyon bılmıyorumkı :((

angel cnm doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan
nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber olman dileğiyle
seneye hepimiz doğum günlerimizi bebişlerimizle kutluycaz inş. :Saruboceq:

sağol canımcım
inşallah
hepimiz çok güzel ve mutlu anne olacağız inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederim canımın içiŞeniz

günaydın canım
hoşgeldin nasılsın
afiyet bal şeker olsun yarasın sana da bebişine deopuyorumnanaktan

ay sevinmezmi bu en büyük sevinç kaynağımız bugünlerde:)))

bende iyiyim çok iyiyim bugün benim doğumgünümmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım doğumdan sonra bile hep beraber olup bebeklerimizi beraber büyütürüz inşallahhhhzemuszemus

amiin canım amiiinn :)))

eveett bugün senin doğum gününnnnn yerimseniben

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUNNNN!!!!

Allah eşinle bebeğinle nice mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin canımcım... sağlıklı mutlu bol bebekli yıllar dilerim yerimseniben

GÜNAYDIN::
ya kızlar bu bas agrısı yaşayan arkdaslar aynı zamanda tansıyonlarnında olctuyorlarmı benım 10-6 cıkıyor basımızor kaldırıyorum ne yapıcagımı bılemıyorum mıdem bulanıyor cok basım agrıyor 3 aydan sonra rahatlarız dedık 3 dn sonra sıkayetlerım basladı benım bu baş agrısı cnmı sıkıyor ılacta alamaıyorum alsamda fayda etcegını sanmıyorum? warmı aynı durumda olan onerısı olan şaşrdrım :(((( inş. bebeğıme bı zararı olmaz dusuk tansıyon bılmıyorumkı :((

canım benim de oluyor hatta dün vardı ama ben bunun tansiyondan mı bebekten mi olduğunu bilmiyorum.. çünkü normal bir baş ağrısı değil.. sanki kan basıncım yükseliyor bu da başımın arka tarafını zonklatıyor gibi hissediyorum...belki benim de tansiyonum düşüyor o yüzden ağrıyor hiç dikkat etmedim... ama yükseltecek bişeyler içmeye çalış biraz dinlen... evet haklısın hamilelikte kullanılan ağrı kesiciler pek fayda sağlamıyor :( ama napalım çekiyoruz işte...

çok geçmiş olsun...

amiin canım amiiinn :)))

eveett bugün senin doğum gününnnnn yerimseniben

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUNNNN!!!!

Allah eşinle bebeğinle nice mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin canımcım... sağlıklı mutlu bol bebekli yıllar dilerim yerimseniben

bol bebeklimiiikaydirigubbakcemile3 deli kızzkaydirigubbakcemile3

amin canımm teşekkür ederim hep birlikte sağlıklı huzurlu yıllara inşallah

günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
başımı kaşıyacak vaktim yok hemen kaçıcam
akşam dr.a gidiyorum randevu aldım yarın kan falan vericem
temizlik yapmam lazım
yarın en az 30 kişilik bir misafrim olacak
kek börek yapmam lazım
alışverişe çıkacağım daha
banyo tuvalet temizlenecek hepsi yetişir inş
sonra fırsat bulursam uğrarım yine
öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
temizlik yapmam lazım
kek börek yapmam lazım
öpüyorum hepinizi

günaydın canım da... neden bu kadar yoruyorsun kendini... ya şu misafirlere sinir oluyorumm :oklava: ya görüyorsun kadının 9 aylık ufak bebeği var.. biri de karnında daha küçücük.. bu insana 30 kişi nasıl misafir gider yaa Allah aşkına...

Özlem lütfen dikkat et yorulmaaa... bak sonra biliyorsun pişmanlık fayda etmiyor tmm mı ;) a.s

günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
temizlik yapmam lazım
kek börek yapmam lazım
öpüyorum hepinizi

günaydın cnm sanada ooo ne çok işin var senini bugün allah kolaylık versin
bide kalabalık misafirlerin gelcek çokta yorma kendini cnm

kıslar bende kilo vermişim çok sevindim dr iyi olmuş zaten fazla alma dedi benim drda bi alem ama çok seviyorum kendisini.

asspiriiinnn ben de görmek istiyorum bebeğiniiiiiii :( albüm olarak ekleyemez misin sonra yine kaldırırsııın lütfeennn ohaoldumsmile

Back
X