• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kıslar slm,
bugün 2li test kan sonuçarını göstermek için doktora gittim, herşey normal ancak kromozomu belirleyen bir değer düşük çıkmış, bu nedenle 22. haftada olması gereken bir testi 18. haftaya çekti. çok tedirginim arkadaşlar. ben değerleri yaziym sizde yazın ne kadar düşük olduğunu bi göriym lütfen...:((
PAPP-A 0.405 bu önemli olan sizde kaç yardımmmm

kıslar slm,
bugün 2li test kan sonuçarını göstermek için doktora gittim, herşey normal ancak kromozomu belirleyen bir değer düşük çıkmış, bu nedenle 22. haftada olması gereken bir testi 18. haftaya çekti. çok tedirginim arkadaşlar. ben değerleri yaziym sizde yazın ne kadar düşük olduğunu bi göriym lütfen...:((

canım öncelikle sakin ol... herşey normalse sonuçta bu risk oranı illa olacak diye bişey yok... benim evraklarım yanımda değil o yüzden kontrol edemiyorum... ama korkacak bişey olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut dua et....

kıslar slm,

selam canımm
ben değerlerimi hiç bilmiyorum evde kağıtta ama sıkma canını Allah ım yardımcın olur inşallah bi sorun yoktur
:Saruboceq:

canım öncelikle sakin ol... herşey normalse sonuçta bu risk oranı illa olacak diye bişey yok... benim evraklarım yanımda değil o yüzden kontrol edemiyorum... ama korkacak bişey olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut dua et....

Ya bilmiyorum çok endişelendim ama, doktor çok büyük farklar yok ama biz pimpiriklenip yakın takip ediyoruz dedi, ama benim içime kurt düştü tabii, yok ben başka bi doktoradaha mı gitsem napsam , off neden ama ya

kıslar slm,

ben hıc bılmıyorum degerler nasıl olmalı sonucumu doktor tede solemıstı...
korkma canım ıns bısı olmaz sen merak etme herseyın ıyı olması ıcn ıstemıstır doktor sıkıntıya sokma kendını hemen canım ...

Ya bilmiyorum çok endişelendim ama, doktor çok büyük farklar yok ama biz pimpiriklenip yakın takip ediyoruz dedi, ama benim içime kurt düştü tabii, yok ben başka bi doktoradaha mı gitsem napsam , off neden ama ya

canım araştırıyorum ama henüz doğru düzgün bir sonuç bulamadım... başka doktora gitsen tekrar sana 2li test yaptıracak aynı şey beklemek daha zor... doktorun dediği testi yaptırman daha uygun.. akşam eve gidince bakar yazarım hemen benim sonucu...

canım araştırıyorum ama henüz doğru düzgün bir sonuç bulamadım... başka doktora gitsen tekrar sana 2li test yaptıracak aynı şey beklemek daha zor... doktorun dediği testi yaptırman daha uygun.. akşam eve gidince bakar yazarım hemen benim sonucu...

lütfen bak bekliyorum

canım bence canını hiç sıkma doktor önemli birşey yok diyorsa yoktur bende o dediğin şey 1.5 çıkmış ama ne işe yarar bilemem

yok cnm papp-a o kadar.

sercumacım bak.. bir sitede biri bir doktora sormuş kadının değerli şöyle...

2 li test sonucumu değerlendirirmisiniz?fB-hCG=6,2NG/ML düzeltilmiş mom=0,16 PAPP-A=0,613mlU/ml düzeltilmiş mom=0,60 fBhcg değeri <2,0 ALTINDA SİSTEM 6,2 KABUL ETTİĞİ İÇİN 6,2 GİRİLMİŞTİR CRL=51,6MM NUCHAL TRANSLUCENCY=1,4 MM 1,01 MOM KOMBINE RISK <1:10000 İKİLİ TEST <1:10000YAŞ RISKI 1:830 TRISOMY 18+NT=1:969 fB-hCG DEĞERİnın <2 olması olumlu mu rısklımı lutfen cevap yazın.....sonuçlarım normalmı?

doktor kadına test değerlerinin normal olduğunu sölemiş :) demekki çok korkulacak bişey yok.. bak bunda da PAPP-A düşük...

çok teşekkürler asspirin cevabın için. aynı durumda olmayanlar anlayamıyorlar insanı. naz kapris gibi geliyor ama değil.

Hemşerim hoşgeldin aramıza:) iştah, bulantı,kusma konusunda benim kadar kimse olamaz merak etme ;)) ama şükürki artık nazar değmesin pek yaşamıyorum ve normal iştahımı yakaladım gibi..bebek beslenemiyor diye hiiiçç üzülmee zaten ilk 3 ay yediklerimizden değilde vücudumuzdan alıyormuş gerekli şeyleri..aynı zamanda benim bebişimde allahıma şükürler olsun normal haftasından ileride gözüküyor hep usg de..o yüzden üzülme..yavaş yavaş düzeleceksin sende.ben düzeldiysem herkes düzelir :)))

sercumacım bak.. bir sitede biri bir doktora sormuş kadının değerli şöyle...

2 li test sonucumu değerlendirirmisiniz?fB-hCG=6,2NG/ML düzeltilmiş mom=0,16 PAPP-A=0,613mlU/ml düzeltilmiş mom=0,60 fBhcg değeri <2,0 ALTINDA SİSTEM 6,2 KABUL ETTİĞİ İÇİN 6,2 GİRİLMİŞTİR CRL=51,6MM NUCHAL TRANSLUCENCY=1,4 MM 1,01 MOM KOMBINE RISK <1:10000 İKİLİ TEST <1:10000YAŞ RISKI 1:830 TRISOMY 18+NT=1:969 fB-hCG DEĞERİnın <2 olması olumlu mu rısklımı lutfen cevap yazın.....sonuçlarım normalmı?

doktor kadına test değerlerinin normal olduğunu sölemiş :) demekki çok korkulacak bişey yok.. bak bunda da PAPP-A düşük...

evt şimdi karşılaştırdım bende, ne biliym doktor öle dedi

evt şimdi karşılaştırdım bende, ne biliym doktor öle dedi

canım bazen bazı şeyleri laf olsun para gelsin diye söylüyorlar işte.. bunu herkes biliyor... belki herşey normal dese 3lü testi yaptırmayacaksın... biliyorlar çünkü içine kurt düştüğünü ve kesinlikle yaptıracağını... sen yine de yaptır içinde tereddüt kalmasın...

canım bazen bazı şeyleri laf olsun para gelsin diye söylüyorlar işte.. bunu herkes biliyor... belki herşey normal dese 3lü testi yaptırmayacaksın... biliyorlar çünkü içine kurt düştüğünü ve kesinlikle yaptıracağını... sen yine de yaptır içinde tereddüt kalmasın...

evet öyle yapıyolar valla.Bana da özeldeki doktor bir sürü test istedi.Devlette yapılanları yaptım, diğerlerini yaptırmadım.Doktora sordum.Bunlar ne için diye, hiç düşük yaptın mı dedi, yooo ilk hamileliğim daha dedim.düşük araştırmak için bu dedi.Para için istemiştir dedi.

Back
X